Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah szal akkor eddig 13 UDFA-t szerződtettünk:LS Matt Camilli (UTEP)
TE Chase Ford (Miami, FL)
WR McKay Jacobson (BYU)
WR Elvis Akpla (Montana State)
WR Damaris Johnson (Tulsa)
WR Darnell Williams (Louisiana College)
WR Aaron Pflugrad (Arizona State)
RB Chris Polk (Washington)
FB Emil Igwenagu (Massachusetts)
FB Jeremy Stewart (Stanford)
CB Cliff Harris (Oregon)
FS Phillip Thomas (Syracuse)
P Ryan Tydlacka (Kentucky)
Ha vki tavaly lemaradt volna róla:
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/05/az-udfa-targyalasok-titkai.html
Jó kis írás az UDFA igazolásokról.
több mint 13 éve
Az újoncok edzőtábora az a 3 napos ami szokott lenni, az mikor lesz?Shawn84Asszem az a minicamp.
Ha jól emlékszem, akkor május első felében szokott lenni, de pontos időpontot nemtok.
több mint 13 éve
Néztem Mychal Kendricks vidiket. Nagyon tetszik ez a pick.A passzokat meg Ryans ütögeti le? Ezért szerettem volna még egy legalább 6,2 magas LB-t aki passz ellen jó. Mondjuk szezon végén 2 minőségi LB-t akartam legalább. Ez teljesült, nem panaszkodhatom, de még nem vagyok 100-ig boldog.
Gyorsan játszik, tud szerelni, van benne erő és többségében a blokkokról is le tud jönni.
Persze becsúszik pár miss-tackle nála is és van, hogy eltolja a falember, de hát ez mindenkivel megesik.
Brian Rolle-al hatalmas OLB páros fognak alkotni. Rolle 5-10 magas, Kendricks pedig 5-11.Bébé
Az újoncok edzőtábora az a 3 napos ami szokott lenni, az mikor lesz?
több mint 13 éve
Néztem Mychal Kendricks vidiket. Nagyon tetszik ez a pick.Gyorsan játszik, tud szerelni, van benne erő és többségében a blokkokról is le tud jönni.
Persze becsúszik pár miss-tackle nála is és van, hogy eltolja a falember, de hát ez mindenkivel megesik.
Brian Rolle-al hatalmas OLB páros fognak alkotni. Rolle 5-10 magas, Kendricks pedig 5-11.
több mint 13 éve
Mondjuk van egy rakat LB-nk lehet bíznak bennük annyira az edzők,hogy Ryans mellet és egy rendes felkészüléssel jók lesznek.Ha meg nem akkor 6-10 😊
több mint 13 éve
Megjöttem a 7végéről.Én is Manninget sajnálom legjobban. Ha Kelly helyett egy LB jött volna ez sima A-s draft. De ez a pick engem baromira zavar, főleg úgy, hogy utána jött Washington aki meg bőven sokkal jobb prospect.
Tetszik az utolsó nap nagyon főleg Polk és persze Boykin.
A tavalyinál jobban tetszik ez a draft!
Sajnálom,hogy Manning nem került ide.
Ha jól tudom Curry JJ nagy kedvence ő meg talán ért az egyetemi focihoz 😊Janek
több mint 13 éve
Megjöttem a 7végéről.Tetszik az utolsó nap nagyon főleg Polk és persze Boykin.
A tavalyinál jobban tetszik ez a draft!
Sajnálom,hogy Manning nem került ide.
Ha jól tudom Curry JJ nagy kedvence ő meg talán ért az egyetemi focihoz 😊
több mint 13 éve
Andy mondta, hogy nincsen kicsukva egy veterán safety érkezése. És, hogy Asante akart Atlanta-ba menni. Természetesen mi körbe kínáltuk mindenkinek, de nem volt sok érdeklődő. Ahol meg megegyeztünk egy csapattal ott Asante-vel nem tudtak.
Amúgy Asante anyja Atlanta-ban él, beteg és ezért akart Asante oda menni.
több mint 13 éve
Köszi az összefoglalót, tetszik!😊
Bár mindenki tisztában van vele azért kattintsatok rá lécci.http://philly.blog.hu/2012/04/29/philadelphia_eagles_2012_nfl_draftShawn84
több mint 13 éve
Bár mindenki tisztában van vele azért kattintsatok rá lécci.http://philly.blog.hu/2012/04/29/philadelphia_eagles_2012_nfl_draft
több mint 13 éve
Draftértékelések:http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/What-theyre-saying-about-the-Eagles042912.html
http://walterfootball.com/offseason2012phi.php
Nem tetsző pickek: Cox, Foles, Kelly
De mindhárom azért olyan, hogy meg tudok velük barátkozni.
Andy-ben lehet bízni QB-k terén. (Még ha nem is nevel ki mindig jó, kezdő QB-kat, eladni jól eltudja őket.)
Washburn-ben lehet bízni DL terén.
Mudd-ban lehet bízni OL terén.
több mint 13 éve
A draft steal-jei és reach-ei:http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/tony_pauline/04/28/steals.reaches.2012draft/index.html?eref=si_writers
"Szerencsére" a jó kategóriában vagyunk megemlítve.
Név szerint: Cox, Curry, Boykin
Jah amúgy szóvicceket tekintve nagyon elszálltak az amcsik. Cox-ot értem, de Boykin és McNutt-ban mi a vicces?
Többször láttam beírva, hogy Cox Boykin McNutt és ez nagyon tetszett nekik. 😀
Jah és a phiadelphiaeagles.com-on meg lehet nézni az Inside the Studio - Vinny Curry vidit.
5:30-nál van a lényeg. 😀
több mint 13 éve
Most akkor a pick-eink közül ki sérült meg ki nem?Polk:
http://www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/18883378/chris-polk-signs-with-eagles-denies-injury-rumors
Ebből úgy veszem ki, hogy jelenleg 100%-os és utsó évében se volt sérülése. (Igaz szezon előtt megműtötték, de a számok azt bizonyítják, hogy nem hátráltatta ez.) Szal akkor most "csak" az van vele kapcsolatban, hogy a vállsérülése lehet, hogy krónikus és egy újabb sérülés hosszú időkihagyáshoz vezetne?
Boykin:
Senior Bowl-on eltörött a lába (vagy vmi törés volt benne), de ennyi? Semmi szalagszakadás meg hasonlók?
Azt olvasom, hogy sérülékeny, de akkor jelenleg Ő is 100%-os?
több mint 13 éve
Chris Polk RBNem rossz húzás, de egyáltalán nem látom olyan jónak. Fut aztán annyi. Nem igazán tud miss-tackle-t csinálni. Amik voltak rajta azok a védők balfaszságainak voltak inkább köszönhetőek, mint neki. (Bár a Colorado ellen tényleg volt egy szép futása). De azért Ted Williams személyében van egy kurvajó RB edzőnk, meg Staley is tud neki majd mondani pár okosságot, szal lehet, hogy a végén még felkerül a rosterre.
Azonban én inkább majd inkább Bryce Brown-nak szurkolok ezért.
Annak örülök, hogy így feltehetőleg nem fog veterán RB jönni és Dion Lewis így tud normálisan fejlődni a második csapattal.
Azért majd sajnálni fogom, mert szegénynek rohadt nehéz dolga lesz a TC-ben.
A 2. számú védőfalunk, egy kicsivel jobb, mint a 2. számú OL-unk. 😀
több mint 13 éve
Cliff Harrisről nekem Al Harris jut eszembe mindig. Már 3 éve is bírtam, és azóta is nagyon kedvelem a játékát. A sok CB miatt túl sok esélye nincs a keretbe kerülni, de PS-ben ott lesz az biztos.Polknak tényleg csak az egészségén múlik, hogy keretbe kerülhet e. Ha rendben van akkor steal.
Akplát nem ismertem, de BG-nek hiszek, ha azt mondja gigasteal lehet. Pflugradben bízom, hogy jó formában lesz, mert slotnak jó lehetne. Eddig Osweiler dobált neki, de szerintem egy jó irányítóval sokkal jobb teljesítményre lesz képes.
több mint 13 éve
Nagyon jól tudom, Oregon szurkoló vagyok, ezért szorítok neki. 😊Cliff Harris jött UDFA-ként. Remélem megéri a rostert!SebiiŐ oregoni és CB. Érkezett még Phillip Thomas S a Syracuseról.Greengo
több mint 13 éve
Matt Camilli – LS – UTEPEz most komoly? 😀 A viccet félre téve nem érzem, hogy rosteren lesz szegény. Polknak örülök.
Greengo
Cox - alap, hogy jó pick volt. Sőt nálam nagyobb favorit pick mint kutyuli.
Kendricks - Wagner jobb lett volna. de jó posztra és ahogy olvasgatom jó játékos érkezik, bár állítólag passz ellen nem a legnagyobb player.
Curry- Imádom ezt a picket!!! 😊
Foles - nekem tetszik, tény, hogy később is jöhetett volna, de nekem tetszik, hogy Arizonaban sem sz.rta össze magát egy elég gyengus fal mögöttt.
Boykin - iszonyú jó nickel CB, nagyon örülök neki.
Kelly - ezt a picket még mindig nem tudom hova tenni. WTF szint.
McNutt - jó helyen, jó posztra.
Washington és Brown még jók lehetnek.
Nálam a draft B+
több mint 13 éve
Dorenbos is a UTEP-en végzett, csak szólok 😊JJ TillerMár följebb leírtam, csak szólok 😛 😀
több mint 13 éve
Az UDFAkat nem igazán ismerem, egyedül Polkról hallottam és róla jókat.Egy kis draft értékelés a részemről.
Fletcher Cox: Nem mondhatni, hogy repestem az örömtől amikor behúztuk de mivel a szakértőknek meg a kinti szurkolóknak tetszik ezért csak nem lehet annyira rossz.
Mychal Kendricks: Brownt vagy Wagnert akartam de az elolvasott ismertető és videó alapján már eléggé tetszik ez a pick.
Vinny Curry: Azon a ponton steal de amúgy is imádom ezt a picket, talán a legjobb választásunk idén.
Nick Foles: Maga a pick jó, csak kicsit korai, de egy későbbi pick miatt már tetszik, hogy így itt behúztuk.
Brandon Boykin: Na ez az a pick ami miatt már tetszik a Foles kicsit magasan való húzása, akartam, hogy Boykin idejöjjön.
Dennis Kelly: A szokásos hülyeségünk, szinte 100%, hogy cut lesz.
Marvin McNutt: Tetsziuk ez a pick is, ha kicsit biztosabb kezű lesz akkor meg kifejezetten tetszeni fog ez a pick.
Brandon Washington: Újabb stealnek tűnő húzás, backupnak kifejezetten jónak tűnik.
Bryce Brown: 7. körben vállalható ez a húzás.
Összességében B+ nálam ez a draft, ha nem lett volna a Kellys hülye húzás vagy a 7. körös pick akkor nálam ez A- is lehetne, de ez akkor is az utóbbi évek messze legjobbnak tűnő draftja.
több mint 13 éve
The Kevin Kolb trade is now complete. For Kevin Kolb, the Eagles got Dominique Rodgers-Cromartie, Vinny Curry, and Brandon Boykin. Nem rossz, nem rossz.

több mint 13 éve
Matt Camilli (6-4, 240):Dorenbos is a UTEP-en végzett, csak szólok 😊
40 yard-ot kb 5 másodperc alatt futja le.
3 évig volt a UTEP snappere.
2009: 1 tackle
2010: 4 tackles és egész évben 1 punt-ot se blokkoltak
2011: 2 tackles és megint csak 1 punt-ot se blokkoltak
Utsó évében szezon elején 3 meccset kihagyott, mert eltörte a kezét.
Team captain is volt.
De Dorenbos ellen esélye sincs, hogy csapatba kerüljön. 😀Bébé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Matt Camilli (6-4, 240):40 yard-ot kb 5 másodperc alatt futja le.
3 évig volt a UTEP snappere.
2009: 1 tackle
2010: 4 tackles és egész évben 1 punt-ot se blokkoltak
2011: 2 tackles és megint csak 1 punt-ot se blokkoltak
Utsó évében szezon elején 3 meccset kihagyott, mert eltörte a kezét.
Team captain is volt.
De Dorenbos ellen esélye sincs, hogy csapatba kerüljön. 😀
több mint 13 éve
Előzőleg azt hittem, hogy majd a Jax elviszi a 2. napon. 😊 De a punter nagyobb need volt. 😀Akpla gigasteal lehet, csak szólok. 😉 Oregonról transzferelt a Montana Statere, hogy játéklehetőséget kapjon és a jobb ösztöndíj miatt. Sejt és molekuláris biológiából diplomázott (szóval nem kommunikációból vagy politológiából 😀 ) Atletikus, gyors, jó route futó, jó test kontroll az elkapásoknál. All-Big Sky Conference csapattag, AP All-American honorable mention.gm játékban draftoltam 😊 soha nem értem meg, hogy ilyen játékosok miért nem érnek meg egy 5-6. kört...
Pro day: 40 yd: 4.52, 4.49 , Vertical: 36'', bench press: 20BleedingGreen
greatest catch ever: http://www.youtube.com/watch?v=8UelDhB3DsIJJ Tiller
A nagyra tartott Trumaine Johnsont is rendesen megizzasztotta Akpla.

több mint 13 éve
Akpla gigasteal lehet, csak szólok. 😉 Oregonról transzferelt a Montana Statere, hogy játéklehetőséget kapjon és a jobb ösztöndíj miatt. Sejt és molekuláris biológiából diplomázott (szóval nem kommunikációból vagy politológiából 😀 ) Atletikus, gyors, jó route futó, jó test kontroll az elkapásoknál. All-Big Sky Conference csapattag, AP All-American honorable mention.gm játékban draftoltam 😊 soha nem értem meg, hogy ilyen játékosok miért nem érnek meg egy 5-6. kört...
Pro day: 40 yd: 4.52, 4.49 , Vertical: 36'', bench press: 20BleedingGreen
greatest catch ever: http://www.youtube.com/watch?v=8UelDhB3DsI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Friss lista az érkezőkről. Bébé rosszul lesz ha meglátja ( 😀 ) :Hát ezek hülyék. 😀
Matt Camilli – LS – UTEPGreengo
Dorenbos a szezon kezdetén már 32 éves lesz és szezon után lejár a szerződése, de hát akkor is. 😀
De a csávó nagyon örülhet, mert a legjobbtól tanulhat majd a TC idején. 😀
Amúgy biztos D-boss keze benne van a húzásban, mert Ő is UTEP-re járt, szal lehet látott benne vmit. 😀
Utsó évében kineveli az utódát. 😀
Utána kell nézzek ennek a gyereknek.