Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Az lesz?

Ha igen akkor Muddnak egy HOF tuti jár!

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Blogos draft értékelő. http://philly.blog.hu/2012/05/03/2012_draft_ertekeloShawn84
Akartam is javasolni egy Kelly's Heroes rangot neked. De az már túl sok lenne a Kelly fétisből. Ráérsz ha majd kezdő lesz. 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Július 22 vasárnaptól lesz TC szokott helyen, veteránok 25-én jönnek (kivéve, akik tavaly IR-en végeztek, meg irányítók, ők ugyanúgy vasárnapra) és augusztus 15-ig tart, azaz 3 hét.

Többi dátum akkor már:
May 12-14 - Rookie minicamp
May 22-24 - OTA
May 30-June 1 - OTA
June 4-7 - OTA
June 12-14 - Minicamp
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Claytonnak annál jobb minél messzebb van a LOS-től, nem nagyon bírja a darálást középen.BleedingGreen
Azt hittem azt fogod írni, annál jobb minél messzebb van a pályától 😀Bébé
Szerintem nem olyan rossz ő. Jó, vakok között félszemű is király, ezért bírják sokan Chaneyt is, meg értékelték túl 2 jó meccsel 2010-ből. De Clayton tökéletes erre a LB-S átmenetre, bár komoly összeget nem raknék rá, hogy idén is rosterre fér. De azért szerintem igen.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Blogos draft értékelő. http://philly.blog.hu/2012/05/03/2012_draft_ertekelo
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Claytonnak annál jobb minél messzebb van a LOS-től, nem nagyon bírja a darálást középen.BleedingGreen
Azt hittem azt fogod írni, annál jobb minél messzebb van a pályától 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Arra leszek kíváncsi, hogy kivel számolunk csereMLB poszton. Mert Ő esélytelen lesz a kezdő csapatra.Bébé
Csak Casey meg Clayton jön szóba nálam. Chaney meg elsősorban OLB de ha kell középen.Shawn84
Clayton, mint MLB? Ha nem ismernélek, akkor megkérdezném, hány Eagles meccset láttál te az elmúlt 2 évben?
Mert nála aztán hibridebb LB nincs rosteren, ő teljesen OLB, legtöbbször sam, és szinte mindig cover céllal van pályán.
Llod amúgy MLB, csak jelzem...Deny
Claytonnak annál jobb minél messzebb van a LOS-től, nem nagyon bírja a darálást középen.

több mint 13 éve
Az tavaly is jól sikerült 😊

több mint 13 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy kivel számolunk csereMLB poszton. Mert Ő esélytelen lesz a kezdő csapatra.Bébé
Csak Casey meg Clayton jön szóba nálam. Chaney meg elsősorban OLB de ha kell középen.Shawn84
Clayton, mint MLB? Ha nem ismernélek, akkor megkérdezném, hány Eagles meccset láttál te az elmúlt 2 évben?
Mert nála aztán hibridebb LB nincs rosteren, ő teljesen OLB, legtöbbször sam, és szinte mindig cover céllal van pályán.
Llod amúgy MLB, csak jelzem...Deny
Egyetemen MLB volt. tavaly is próbálkoztunk vele TC-ben is, meg előszezonban is. Idén is be fogjuk próbálni, biztos vagyok benne. Az más kérdés, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani. Lloydot elnéztem, lehet, pedig anno én írtam a portréját is 😀 Mindenesetre Ryanst kivéve mindenki fog minden poszton játszani az LB sorban, a tavaszi, nyári edzések során, és előszezonban is lesz próbálva legalább 2-3 ember középen is.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Llod amúgy MLB, csak jelzem...
több mint 13 éve
LB szituról egy cikk:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Breaking-down-the-Eagles-LB-situation.html
Pár érdekesség kiemelve:
Tavaly 147x blitz-eltek a LB-ink (2010-ben ez a szám 330 volt). Nem elég, hogy ritkán küldték őket blitzelni még szarok is voltak. Mindössze 3 sack és 5 siettetés (Ebből Rolle-é 1 sack és 4 siettetés). Hát az utóbbi elég fos szám.
Amúgy összesen 235x raktunk nyomást a QB-ra. Ez meccsenként 14, ami sztem nem rossz. 50 sack-el pedig holtversenyben vezettük a ligát.
A TE-ket mi védekeztük le a 3. legjobban a ligában. Főként hála Nnamdi-nak. De RB-k ellen csak a 29. voltunk.

Amúgy a csapatban Rolle-nak és N. Allen-nek is 10 miss-tackle-je volt. Ez elég magas szám.
Csapatszinten nekünk volt a ligában a 2. legtöbb, 968 snap-ből 97 miss-tackle. (Megint elő lehetne hozni, hogy ez ellen Castillo mit tudna tenni/mennyire volt az Ő hibája.
Amúgy a 4 legkevesebb miss-tackle-t elkövető csapat közül 3 Konferenciadöntőben végzett (Ravens, 49ers, Giants)
Igaz Top10-es volt a Browns, Cards, Miami, Bills vagy a Seattle is.

Jelenleg nálam Rolle-Ryans-Kendricks(SAM) lenne a kezdő LB-sor.
Ez egyrészt Kendricks-et is bizonyítási vággyal fűti másrészt talán feleszmél Chaney is, hogy azért vmit Ő is mutathatna.
Arra leszek kíváncsi, hogy kivel számolunk csereMLB poszton. Mert Ő esélytelen lesz a kezdő csapatra.
Sztem majd a TC-ben az OLB-k formáitól függően variálgatni fogjuk.Bébé
Csak Casey meg Clayton jön szóba nálam. Chaney meg elsősorban OLB de ha kell középen.
Bliztelni szerintem idén jóval többet fogunk, Kendricksnek meg Huntnak köszönhetően többek között, de Boykin is többször oda fog kerülni meg Jarrett is szerintem.
A TE dolgon nagyon meglepődtem, de ha így van akkor már nem is aggódok annyira az OLB-k mérete miatt.
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Az újoncok edzőtábora az a 3 napos ami szokott lenni, az mikor lesz?Shawn84
Asszem az a minicamp.
Ha jól emlékszem, akkor május első felében szokott lenni, de pontos időpontot nemtok.Bébé
minicamp:Május 12-14 újonc
több mint 13 éve
Érdekes lesz de szerintem is Kendricks lesz a kezdő de Chaney-vel.

Rolle meg csere

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez egyrészt Kendricks-et is bizonyítási vággyal fűti másrészt talán feleszmél Chaney is, hogy azért vmit Ő is mutathatna.
Arra leszek kíváncsi, hogy kivel számolunk csereMLB poszton. Mert Ő esélytelen lesz a kezdő csapatra.
Sztem majd a TC-ben az OLB-k formáitól függően variálgatni fogjuk.Bébé
Rolle és Kendricks nagyon hasonló stílusú, tehát inkább egymással kellene rotációban játszaniuk. De ennek ellenére jelenleg én is ezt a kezdőt vizionálom, esetleg: Rolle-Ryans-Chaney és Kendricks az első csere, de ez majd augusztusban jobban kiderül.
több mint 13 éve
LB szituról egy cikk:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Breaking-down-the-Eagles-LB-situation.html
Pár érdekesség kiemelve:
Tavaly 147x blitz-eltek a LB-ink (2010-ben ez a szám 330 volt). Nem elég, hogy ritkán küldték őket blitzelni még szarok is voltak. Mindössze 3 sack és 5 siettetés (Ebből Rolle-é 1 sack és 4 siettetés). Hát az utóbbi elég fos szám.
Amúgy összesen 235x raktunk nyomást a QB-ra. Ez meccsenként 14, ami sztem nem rossz. 50 sack-el pedig holtversenyben vezettük a ligát.
A TE-ket mi védekeztük le a 3. legjobban a ligában. Főként hála Nnamdi-nak. De RB-k ellen csak a 29. voltunk.

Amúgy a csapatban Rolle-nak és N. Allen-nek is 10 miss-tackle-je volt. Ez elég magas szám.
Csapatszinten nekünk volt a ligában a 2. legtöbb, 968 snap-ből 97 miss-tackle. (Megint elő lehetne hozni, hogy ez ellen Castillo mit tudna tenni/mennyire volt az Ő hibája.
Amúgy a 4 legkevesebb miss-tackle-t elkövető csapat közül 3 Konferenciadöntőben végzett (Ravens, 49ers, Giants)
Igaz Top10-es volt a Browns, Cards, Miami, Bills vagy a Seattle is.

Sztem majd a TC-ben az OLB-k formáitól függően variálgatni fogjuk.
több mint 13 éve
Értem én a viccet csak nem szeretem

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én nem tartom kevésnek a wr csoportot.Janek
Szerintem Denynél lemaradt ez: 😊
több mint 13 éve
Én nem tartom kevésnek a wr csoportot.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kevés az elkapónk is, jön próbajátékra egyenesen egy kanadai egyetemről (Wilfrid Laurier) Shamwad Chambers. Jó magas (6-3), van hozzá 219 fontja, és gyors (4.42 40 yardon). CFL draft holnap lesz majd, ott a harmadik legjobb prospectként van számon tartva jelenleg. Elsősorban NFL rostert akar, de ha senkinek nem kell, akkor elmegy a CFL-be, most reménykedik is, hogy ezért nem esik értéke, mert jön ide próbajátékra. Aki amúgy volt tavaly az amerikai foci VB-n Auszriában, az láthatta őt az ezüstérmes kanadai csapatban.
31 meccsen 15 elkapott TD-je volt, meg 1700 yardja 123 elkapásból. Van róla videó is: http://www.youtube.com/watch?v=pnPdx_QNuA8&feature=related
Nem rossz, de azért nem nagy route futó, itt meg már simán a sebesség és a magasság kevés lesz... Egy próbát megér, de úgy vélem, többet írtam róla, mint ameddig nálunk lészen.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Karimot mi is claimeltük, csak Colts előrébb volt waiver listán. Ennyit arról, hogy Howie közölte, nem akarnak több futót az OTA végéig semmiképpen...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megnézve a Polk videót, hát futókból is el vagyunk látva rendesen sérülések esetén sem lennénk annyira bajba bár a kér legutóbb hozott futóból egyik biztos menni fog.

A reteurnerekről beszélgetnek/tünk több helyen de sajnos ennek látom sokszor a már a legkevésbé értelmét vagy érzem polemikusnak, mert ezzel a rúgás hely módosítással szinte kiölték a lehetőséget a játékból sőt egyre inkább ki is akarják ölni. Ez őrült marhaság. Remélem erre is sikerül valami az edzőknek kiokoskodni mert így a játék egyik leglátványosabb eleme vész el. Tudom veszélyes meg minden de hát aki nem tud korcsolyázni ne menjen a jégre. Pontosan tisztában vannak vele mit kockáztatnak.
több mint 13 éve
Kezdjük blogon a portrékat!
Brandon Boykin bemutató szép magyar nyelven: http://philly.blog.hu/2012/05/01/portre_brandon_boykin_cbDeny
Jó lett köszönjük!

több mint 13 éve
Roseman éltetése:
http://www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Eagles-draft-shows-how-Roseman-has-grown?blockID=700258&feedID=692
több mint 13 éve
Damaris Johnson, UDFA elkapó. Ő fogja kiszórítani Chad Hallt rosterről. Ebben biztos vagyok. Kurva sok elkapása volt egyetemen (3 év alatt közel 500!!!!), tavaly mondjuk sérülés miatt nem játszott. Pici, robbanékony, tömegbe is bemer menni. Emellett sokszor futott WR posztból end-aroundokat, azt mi meg kedveljük, ő meg ebben sem volt rossz. Ja, és visszahordani is tud, Boykin mellett talán a legígéretesebb a mosatni keretből erre.
Bár rohadt nehéz dolga lesz, Jackson, Maclin, Avant biztos roster, szerintem Cooper és Mcnutt is. Onnantól egy hely marad és vannak rá 10-en kb.
De én persze Boykint akarom KR-nek, de puntot hordhatna Johnson, hacsak D-Jax vissza nem tér régi önmagához.Deny
A számai: 47 Punt returnből 571 yard, 2TD, 134 Kick returnből 3417 yard 2TD. Ezek alapján ő a legesélyesebb meg Gilyard talán.
Én slot elkapóként is simán el tudnám képzelni.
Hol vannak már azok az idők, mikor McNabbnek nem volt értelmes célpontja 😀 Szegény D-Mac, most megsajnáltam.Shawn84
Boykin a legesélyesebb, itt nincs vita. Puntot csak egy éve kezdett visszahordani, így is Outback Bowlon mit alkotott (videó portréba beágyazva), kickoff terén meg életveszélyes.
Slot elkapó meg egyértelműen Avant, őt még nem fogja egyik se kiszorítani.Deny
Még.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hát azért ilyen Chad Hall-októl mentsen meg az isten. 😀
Jó srác, meg nagyon szurkoltam neki, hogy rosterre kerüljön, de azért Ő már elérte teljesítőképességének a maximumát.
Dion Lewis is elég gyenge volt returner-ként.
DeSean jó PR-er. Főleg akkor amikor félnek neki odarúgni a labdát és inkább rövidebbet puntol az ellenfél. Szal Őt odaállítani is simán megéri.
Vmi jó kis kickreturner kéne, aki azért a posztján is jó játékot tud nyújtani.
Így látatlanban ennek Boykin és egy jó TC-vel Gilyard felel meg, ha nem hagytam ki senkit.Bébé
Damaris Johnson, UDFA elkapó. Ő fogja kiszórítani Chad Hallt rosterről. Ebben biztos vagyok. Kurva sok elkapása volt egyetemen (3 év alatt közel 500!!!!), tavaly mondjuk sérülés miatt nem játszott. Pici, robbanékony, tömegbe is bemer menni. Emellett sokszor futott WR posztból end-aroundokat, azt mi meg kedveljük, ő meg ebben sem volt rossz. Ja, és visszahordani is tud, Boykin mellett talán a legígéretesebb a mosatni keretből erre.
Bár rohadt nehéz dolga lesz, Jackson, Maclin, Avant biztos roster, szerintem Cooper és Mcnutt is. Onnantól egy hely marad és vannak rá 10-en kb.
De én persze Boykint akarom KR-nek, de puntot hordhatna Johnson, hacsak D-Jax vissza nem tér régi önmagához.Deny
A számai: 47 Punt returnből 571 yard, 2TD, 134 Kick returnből 3417 yard 2TD. Ezek alapján ő a legesélyesebb meg Gilyard talán.
Én slot elkapóként is simán el tudnám képzelni.
Hol vannak már azok az idők, mikor McNabbnek nem volt értelmes célpontja 😀 Szegény D-Mac, most megsajnáltam.Shawn84
Boykin a legesélyesebb, itt nincs vita. Puntot csak egy éve kezdett visszahordani, így is Outback Bowlon mit alkotott (videó portréba beágyazva), kickoff terén meg életveszélyes.
Slot elkapó meg egyértelműen Avant, őt még nem fogja egyik se kiszorítani.