NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
88
18
19:00
New York Jets - New England Patriots
78
12
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
48
10
RedZone week 17
22
5
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
21
11
Tennessee Titans - New Orleans Saints
5
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
3
2
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Pár részlet is van már: Boykin's signing bonus is expected to be in the $405,000 range, while Washington's is slated to be around $91,000 and Browns should check in at just over $50,000.Már csak Cox és Foles maradt szerződés nélkül.
Közben kapott ma egy szerződést a volt Miami QB, Jacoby Harris is, ez 3 évre szól.
Tehát jelenleg van 5 irányítónk: Vick, Foles, Kafka, Edward, Harris. Vick és Foles mögött lehet versenyt futni rosterért, de Harris szerintem PS-be fog kerülni.
Meg jön 12 játékos is rookie minicamp alatt próbajátékra, mind újonc: S Drew Astorino (PSU), K Michael Barnard (F Dickinson), DB Willie Williams (East Mich), DB Wade Bonner (miss st), DB Kee-ayre Griffin (Temple), LB Jameson Frazier (BYU), LB Frederic Plesius (Baylor), LB Ryan Rau (Portland St), LB Sam Fehoko (Tex Tech), T Austin Hansen (Hawaii), DT Yywon Martin (UConn), WR Shamawd Chambers (wilfred Lauren).
Azért az látszik, LB jön a legtöbb, meg főleg S-k.
több mint 13 éve
TEAM NEWS: Three more Eagles draft picks have been signed: 4th round CB Brandon Boykin, 6th round pick G Brandon Washington, and 7th round RB Bryce Brown. They each signed four-year deals.
PIC: RB Bryce Brown meets the media after signing his rookie deal.
több mint 13 éve
Érkeznek a rookiek a minicamp-re:McNutt:
https://p.twimg.com/AsovpjMCMAA2QTT.jpg
Curry:
https://p.twimg.com/Asoujs5CIAAa9y_.jpg
Boykin:
https://p.twimg.com/Asoq_0sCIAEkK_m.jpg
Cox:
https://p.twimg.com/AsobLAtCQAQRNcU.jpg
Jelenleg a még Cox, Foles, Boykin és Brown van szerződés nélkül.
És itt a minicamp roster:
http://prod.static.eagles.clubs.nfl.com/assets/images/news/minicamp_roster_051112.jpg
több mint 13 éve
Én megadom az esélyt Edwards-nak. 😀Az én tippem:És Kafka?Shawn84
Jelenleg akiknek biztos helyük van/lehet:
QB: Vick, Foles Bébé
Nincsen bajom Kafka-val, de igazából semmit se mutatott még az NFL-ben. 16 passzkísérlete volt összesen.
Annyi előnye van, hogy 3. éve lesz már a csapatnál, ismeri a playbook-ot, játékosokat, edzőket, de hát ennyi.
T. Edwards csak 29 éves október végén, Kafka 25 lesz szezonkezdetre, nyugodtan cut-olhatjuk nem kapunk cap-büntit érte, szal igazából az marad rosteren, aki jobb.
Ha fogadnom kéne én is inkább Kafka-ra tenném a pénzem, de annyira nem lepődnék meg ha Edwards kiszorítaná és Ő lenne a csereQB.
több mint 13 éve
És Kafka?Akkor elsőnek mehet egy kis vita mi lesz az 53as roster..aztán mehet a csoportkonfra posztonkénti csoportsorrendJanekAz én tippem:
QB: Vick, Foles
HB: Shady
TE: Celek, Harbor (mondják, hogy Brett Brackett nagyon lelkiismeretesen edz mindennap és odateszi magát, de egyszerűen nem látok a rosteren olyan játékos aki ki tudná szorítani)
WR: DeSean, Maclin, Avant
OL: Bell, Dunlap, Mathis, Kelce, Watkins, Herremans, Kelly
DL: Babin, Patterson, Jenkins, T. Cole, Cox, Curry, B. Graham
LB: Ryans, Kendricks, Rolle, Chaney
CB: Nnamdi, DRC, Boykin
S: N. Allen, Coleman, Jarrett
K: Henery
LS: Dorenbos
Ez 34 ember. Ők sztem 99%, hogy rosteren lesznek.
Lewis sztem ott lesz (én nagyon bírom a srácot), feltehetőleg Cooper (benne nem látok nagy fejlődési lehetőséget) és B. Washington is.
LB sor számomra teljesen homály. Bárki robbanthat. Támadófalunk közepe és a CB-sor pedig megint csak rejtély.Bébé
több mint 13 éve
Akkor elsőnek mehet egy kis vita mi lesz az 53as roster..aztán mehet a csoportkonfra posztonkénti csoportsorrendJanekAz én tippem:
QB: Vick, Foles
HB: Shady
TE: Celek, Harbor (mondják, hogy Brett Brackett nagyon lelkiismeretesen edz mindennap és odateszi magát, de egyszerűen nem látok a rosteren olyan játékos aki ki tudná szorítani)
WR: DeSean, Maclin, Avant
OL: Bell, Dunlap, Mathis, Kelce, Watkins, Herremans, Kelly
DL: Babin, Patterson, Jenkins, T. Cole, Cox, Curry, B. Graham
LB: Ryans, Kendricks, Rolle, Chaney
CB: Nnamdi, DRC, Boykin
S: N. Allen, Coleman, Jarrett
K: Henery
LS: Dorenbos
Ez 34 ember. Ők sztem 99%, hogy rosteren lesznek.
Lewis sztem ott lesz (én nagyon bírom a srácot), feltehetőleg Cooper (benne nem látok nagy fejlődési lehetőséget) és B. Washington is.
LB sor számomra teljesen homály. Bárki robbanthat. Támadófalunk közepe és a CB-sor pedig megint csak rejtély.
több mint 13 éve
Akkor elsőnek mehet egy kis vita mi lesz az 53as roster..aztán mehet a csoportkonfra posztonkénti csoportsorrend
több mint 13 éve
Nálam már most így fest a DE állomány:Babin - Cole
Graham - Curry
Tapp - Hunt
(és lehet nem lesz 6 DE az 53-as keretben)
...eközben odaát :

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Biztos vagyok benne, hogy Tapp előtt lesz. Bár én bírtam Huntot eddig is, de vele is simán versenyben kellene lennie.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem is azt mondtam,hogy nem fog játszani...Tán Bébé írta,hogy sokat rotálunk Babin-Cole 40snap körül a cserék olyan 15-20 snap
erős a DE állomány szóval azért még nem első csere Curry szerintem Hunt,Graham és talán még Tapp is előrébb lehet
több mint 13 éve
Mondjuk sztem ők sem fognak minden D snapnél mind a 19 meccsen (igen SB rulez 😛) játszani alkalmanként ha jól nyomja edzéseken szerepetkaphat Curry is Grahammel együtt. Mi nem érezzük annak de hosszú ez az idény
több mint 13 éve
Nagyon várom a játékát remélem nem túlzottan. 😊dandeSokat nem fog még játszani de ez érthető a Cole-Babin páros mögött
több mint 13 éve
Nagyon várom a játékát remélem nem túlzottan. 😊
több mint 13 éve
Curry 75 az faszányos az a kedvenc számomJanek"When Curry arrived back in Huntington, West Virginia, he realized the true meaning of the number he chose. Seventy-five people passed away in the tragic Marshall plane crash in 1970. After that realization hit Curry, he won't let go of the number."
http://www.sbnation.com/nfl/2012/5/5/3000963/vinny-curry-jersey-number-marshall-plane-crash
Nem lehet nem szeretni ezt az embert.

több mint 13 éve
Eric McCoo RB viselte 2004-ben, 1 meccsen szerepelt. Utána volt Hansoné is. Régebbről meg Timmy Brownra emlészem 22-esben.Boykin 22 merész remélem méltóvá válik rá 😊dandeErről jut eszembe nincs vmi oldal ahol meg lehet nézni, hogy mely játékosok viselték az adott számokat?
Szal pl, hogy a 22-es számot Deuce Staley viselte 1997(talán)-2003-ig, Asante 2008-2011-ig, de a köztes időben ki öltötte magára?Bébé
Összegyűjtve még nem láttam, a régi rostereket lehet böngészni (profootballreference stb.)

több mint 13 éve
Boykin 22 merész remélem méltóvá válik rá 😊dandeErről jut eszembe nincs vmi oldal ahol meg lehet nézni, hogy mely játékosok viselték az adott számokat?
Szal pl, hogy a 22-es számot Deuce Staley viselte 1997(talán)-2003-ig, Asante 2008-2011-ig, de a köztes időben ki öltötte magára?
több mint 13 éve
Boykin 22 merész remélem méltóvá válik rá 😊
több mint 13 éve
Rookie mezszámok:Cox #91
Kendricks #95
Curry #75
Foles #9
Boykin #22
Kelly #67
McNutt #83
Washington #78
Brown #34
Polk #32
több mint 13 éve
Azt nehezen tudom elképzelni.Én is sokat várok a csapattól sok múlik idén Vicken úgy érzem.
A D javulni fog és az ST is... csak ne nekünk keljen az eredmény után futni mert az tavaly sem volt nyerő rossz run d miatt
több mint 13 éve
Boykin inkább az ST miatt fér fel az 53as listáraJanekÉs, hogy idei 4. körös pick. 😀
Kurva szarul kéne játszania, hogy cut-oljuk.
több mint 13 éve
Boykin inkább az ST miatt fér fel az 53as listára
több mint 13 éve
Nálam a legnagyobb kérdés a CsereCenter poszt. Van a keretben jelenleg Kelce mögött legalább 4 játékos aki versenyezni fog. D. J. Jones, Dallas Reynolds, Zane Taylor, Steve Vallos, és szerintem Brandon Washingtont is bepróbáljuk majd.Shawn84D.J. Jones-t sztem inkább tackle poszton fogjuk kipróbálni, legalábbis úgy olvastam, hogy eddig inkább azon a poszton edzett. (mármint az NFL-ben)
Dallas Reynolds-tól már a falnak megyek. Minden évben ott van a TC-ben de PS-nél többre nem tudja vinni és már 28 éves.
Gondolom csak azért van a csapatnál mert BYU-s és ugye Reid is ott játszott majd kezdett edzősködni.
Zane Taylor és Steve Vallos még talán viheti vmire. Legalábbis eddig még nálunk nem bizonyították be az ellenkezőjét.
Eddig vhogy így nézhet ki a 3 O# Oline-ja:
Bell - Mathis - Kelce - Watkins - Herremans
Dunlap - Washington - Vallos - Vandervelde - Kelly
D.J. Jones - Gibson - Taylor - Reynolds - Welch
több mint 13 éve
Biztos helye van: Asomugha, DRC, Hanson, Marsh, Boykin. Küzdeni fog a roster helyért Anderson (ha felgyógyul), Lindley és Harris.Hanson és Marsh nálam egyáltalán nem biztos.
UDFA-k közül egyébként Harrisnek, Polknak, és Phillip Thomasnak adnám a legtöbb esélyt.Shawn84
Hanson már 31 éves lesz augusztusban és szezon végén le is jár a szerződése. Valamint nem jön egy kiemelkedő szezonból.
Marsh-nak tavaly biztos rosterhelye volt annak köszönhetően, hogy 3. körös pick volt, de idén ez már nem játszik. Vmit mutatnia kell. Teo-t is simán cut-oltuk tavaly nyáron, pedig Ő is 3. körös volt.
És még rajtuk kívül ott van Hughes, aki tavaly Marsh (és Lindley) előtt volt és még mindig csak 26 éves.
Valamint még D.J. Johnson is a csapatnál van, aki jelenleg NFL-szinten kb ugyanannyit mutatott, mint Marsh, Boykin, Lindley, Harris és Hughes. És Ő is csak 26 éves.
Nálam Nnamdi, DRC és Boykin helye biztos utána még reálisan nézve is bárki felférhet.
több mint 13 éve
Biztos helye van: Asomugha, DRC, Hanson, Marsh, Boykin. Küzdeni fog a roster helyért Anderson (ha felgyógyul), Lindley és Harris.Harrisre nagyon kíváncsi leszek minicampeken ahol edzeni is fog. A tavalyi szezont kihagyta sérülés miatt, de előtte azért igen komoly játékost ismertem meg benne. Régebbi mock draftokban első körösnek írták. Engem névrokonára, Al Harrisre emlékeztet. Ha rosterre kerül, akkor szerintem Lindley helyére, de ha nem akkor is Practice Squadban mindenképp megtartandó. Shawn84Hát lehetőleg ne annak a Lindley-nek a helyét vegye át, aki tavaly rosterre se került. 😀
De amúgy hasonlít Lindley-re. Legalábbis abban, hogy Lindley-ről is azt olvastam, amikor draftoltuk, hogy 2009-ben első körös-nek tartották, majd utsó szezonjában jött a sérülés lecsúszott a 4. körbe. Majd mindenki mondta, hogy ha egészséges lesz, akkor nagyon sokat nyerhetünk vele. És nem volt rossz 2010-ben (igaz sok esélye nem is volt hibázni), de vmiért csak nem fért fel a rosterre tavaly.
Örülnék, ha Harris személyében gyémántot találnánk, de azért próbálom reálisan nézni a helyzetet.Bébé
UDFA-k közül egyébként Harrisnek, Polknak, és Phillip Thomasnak adnám a legtöbb esélyt.
Nálam a legnagyobb kérdés a CsereCenter poszt. Van a keretben jelenleg Kelce mögött legalább 4 játékos aki versenyezni fog. D. J. Jones, Dallas Reynolds, Zane Taylor, Steve Vallos, és szerintem Brandon Washingtont is bepróbáljuk majd.