NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
192
20
19:00
New York Jets - New England Patriots
127
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
93
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
77
18
RedZone week 17
38
8
Tennessee Titans - New Orleans Saints
12
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
5
4
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Öregszünk mert szépen lassan elfogy az a csapat akik miatt eagles szurkoló lettem 2006ban...
több mint 13 éve
Én is sajnálom, mert jó arc, de ez van. Havilinek is meg kell adni a lehetőséget. Szerintem élni fog vele. Mikor draftoltuk, is már a classz egyik legjobbja volt, és azóta 1 évet fejlődhetett. Amire nekünk kell tökéletes lesz. Owent meg felesleges lett volna itt tartani és padoztatni. Nem lett volna fer vele szemben. Majd most lesz kinek blokkolnia bőven.Raiders announced they signed FB Owen Schmitt.BébéElmorzsoltam egy könnycseppet, de ez van. Bírom a Raiderst. Ha Reece nem marad, akár még szóhoz is juthat.Moonshiner
több mint 13 éve
Moonshiner
32
Raiders announced they signed FB Owen Schmitt.BébéElmorzsoltam egy könnycseppet, de ez van. Bírom a Raiderst. Ha Reece nem marad, akár még szóhoz is juthat.
több mint 13 éve
Na Havili kösd fel a gatyátJanekSchmitt nem hiszem, hogy egy fan-on kívül bárkinek is hiányozni fog.
2010-ben nagyon jó beugró volt Weaver helyett. TD-t és 1st down-okat érő elkapások, de tavaly nagyon visszaestek a snap-számai. Gondolom nem Ő lett rosszabb játékos, hanem a Mudd féle blokkolási rendszer inkább 2 TE-re épül, mint 1 TE-re és 1 FB-re.
Havili-nek nagyon drukkolok. A vidik alapján jó keze van, már "csak" a blokkolásban kéne fejlődnie.
Eagles breakout player: Jarrett
http://msn.foxsports.com/nfl/lists/2012-nfl-players-poised-for-breakout-seasons-051312#photo-title=Philadelphia%253A+Jaiquawn+Jarrett%252C+S&photo=31003650
több mint 13 éve
Raiders announced they signed FB Owen Schmitt.
több mint 13 éve
Nézegetem a videoit tényleg gyors csak nagyon törékeny és néha mintha csukott szemmel menne...de hátha Cruz évet tol
több mint 13 éve
Minicampen ott van Phillip Thomas is még. Ő esélyes lehet, de egy rutinos safety tényleg kellene. Mondjuk én Coleman helyén Jarrettet favorizálnám, de az OTA arra való, hogy megmutassák magukat. A lehetőség adott mindenki előtt.Reid is nyilatkozott a minicamp végén:Nem kéne még egy safety-t szereznünk?Allen-Coleman nem rosszak ,de erősen átlagosak, mögöttük egy másodéves aki még alig játszott.Én se vagyok nagy Bell fan de megnyugtató lenne egy rutinosabb S is lenne még.3 safety-vel vágunk neki a szezonnak?!Mennyi az esély hogy még jön S-posztra vki?korodiati
Sérülések:
Colt Anderson se minicamp, se OTAs, TC-re talán jó lesz
Chaney (nyak műtét után) se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg jó lesz
Maurice Fountain DE, vmi elszakadt a lábában (ugyanaz a sérülése, mint amit N. Allen szedett össze rookie évében). Szeptemberben lesz 30 éves, eddig még egy snap-et se játszott az NFL-ben, PS-ekig jutott. Sajnos neki minden bizonnyal nem fog összejönni a nagy álma, hogy az NFL-ben játszhasson.
Mike Patterson, se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg rendben lesz. A felépülése nagyon jól halad, szal TC-re tényleg 100%osnak kéne lennie.
Peters természetesen IR erre az évére. Gondolom most már elkezdi számolgatni a vagyonát, mert nagy eséllyel nem fog Ő már (sok) pénzt keresni az NFL-ben.
Polk meghúzta a hamstringjét. OTA-ra rendbe fog jönni.
Celek az OTA-ben limitáltan fog edzeni, de a TC-re már rendbe kéne jönnie.
Fokou és Kelce 100%-os.
Havili az első számú FB. Nem tervezünk hozni senkit. Ha mégis akkor az azért lesz, mert Havili szar.
OTA-ban N. Allen és Coleman lesz a kezdő safety-duónk.
Május 22-24-ig lesz az első OTA.Bébé
több mint 13 éve
Reid is nyilatkozott a minicamp végén:Nem kéne még egy safety-t szereznünk?Allen-Coleman nem rosszak ,de erősen átlagosak, mögöttük egy másodéves aki még alig játszott.Én se vagyok nagy Bell fan de megnyugtató lenne egy rutinosabb S is lenne még.3 safety-vel vágunk neki a szezonnak?!Mennyi az esély hogy még jön S-posztra vki?
Sérülések:
Maurice Fountain DE, vmi elszakadt a lábában (ugyanaz a sérülése, mint amit N. Allen szedett össze rookie évében). Szeptemberben lesz 30 éves, eddig még egy snap-et se játszott az NFL-ben, PS-ekig jutott. Sajnos neki minden bizonnyal nem fog összejönni a nagy álma, hogy az NFL-ben játszhasson.
Mike Patterson, se minicamp, se OTAs, TC-re elméletileg rendben lesz. A felépülése nagyon jól halad, szal TC-re tényleg 100%osnak kéne lennie.
Peters természetesen IR erre az évére. Gondolom most már elkezdi számolgatni a vagyonát, mert nagy eséllyel nem fog Ő már (sok) pénzt keresni az NFL-ben.
Fokou és Kelce 100%-os.
Havili az első számú FB. Nem tervezünk hozni senkit. Ha mégis akkor az azért lesz, mert Havili szar.
Május 22-24-ig lesz az első OTA.Bébé
több mint 13 éve
McNutton én is láttam, hogy elég tohonyán mozgott, és érdekes módon nekem is Johnsonon akadt meg a szemem. Olyan mint a nikkelbolha. Kendrickset még nem láttam sajnos egy videón se, de amint tudom ránézek, mert érdekel nagyon, mit tud az új reménység. Cox meg Curry Washburnel elsősorban a technikán melózik, a mozdulatokat gyakorolják.Shawn84Ez a rookie camp és OTA megtévesztő dolog. Aki itt - kontakt és felszerelés nélkül - nem látszik future HoF-nek, az elég komoly gondban van. 😊 A sok OTA-sztár majd eltűnik a TC-ben, meg az előszezonban, ahol már több lesz a futballra emlékeztető szituáció.
Kendricks egyébként nagyon jól mozgott, de elég nagy csalódás lett volna, ha nem, mert neki az atletikusság az erőssége, ami itt maximálisan érvényesülhet. Én az előszezont várom már, ahol majd kell kvázi élesben futást olvasni, blokkról lejönni stb. Caseyről is az előszezonban kezdett kiderülni, hogy még nem alkalmas kezdőnek (Castillo számára csak 5 forduló után).
Boykinnak, bár nem magas, nagyon jó a felépítése, izomzata. Pl. amikor a nála magasabb Harris mellette állt, Harris tűnt törékenyebbnek.

több mint 13 éve
Reid is nyilatkozott a minicamp végén:Sérülések:
Fokou és Kelce 100%-os.
Május 22-24-ig lesz az első OTA.
több mint 13 éve
Leszerződtettük a DB, Wade Bonner-t (5-10, 195) és cut-oltuk a WR Darnell Williams-et.(Bonner participated in rookie camp on tryout basis.)
Cox csapattársa volt az egyetemen Bonner, szal gondolom cserébe Cox olcsóbbért fog aláírni. 😀
több mint 13 éve
McNutton én is láttam, hogy elég tohonyán mozgott, és érdekes módon nekem is Johnsonon akadt meg a szemem. Olyan mint a nikkelbolha. Kendrickset még nem láttam sajnos egy videón se, de amint tudom ránézek, mert érdekel nagyon, mit tud az új reménység. Cox meg Curry Washburnel elsősorban a technikán melózik, a mozdulatokat gyakorolják.
több mint 13 éve
Na, kicsit meglestem mit gondolnak a minicampről Spadaro és Caplan:Mindenki azt mondja, hogy egyértelműen kiemelkedett Kendricks. Rendkívülis játékintelligenciával rendelkezik, nagyon gyorsan dönt, jól helyezkedik, odaér blitznél.
Brown és Polk közül jobb atlétának tűnik Brown, ráadásul Polk eléggé sérülékeny is. Caplan szerint viszont sokat számít, hogy nagyon jól blokkol, és elkap is.
Boykinnál szokás szerint a magasság a problémás.
McNutt elég lassúnak tűnik, de Caplan szerint csak az első 10 yardon, tehát hosszú labdákra odaér, gyorsul. Ha az elején is gyors lenne, akkor elől húzták volna. Egyébként potenciál nagy benne.
Johnson brutál gyors, DeSean magasságokat emlegetnek, Caplan szerint KR kéne hogy legyen, itt kicsit vitatkoztak is, mert Dave szerint ahhoz gyenge, Adam szerint meg kit érdekel, jó volt egyetemen is, és a visszahordásnál simán fontosabb, hogy robbanékony legyen, mert így a negatív yardok elmaradnak. Dave inkább Brownnal hordatna vissza. Végül megegyeztek abban, hogy majd a campben sokat kell tesztelni őket.
A rookie camp nem jelent egyébként sokat, mert komoly ellenfelek nem voltak, illetve nem volt akkora a nyomás ugye a többiek között, ellenben arra mindenképpen jó, hogy képességeket felmérjék, illetve tanítsanak nekik sokat, mert most legalább sok lehetőség volt mindenki előtt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Kellyvel nem viccelünk.mi ötödik körben franchise OT-t szoktunk hozni 😀
több mint 13 éve
Peters ismét elszakította az Achilles-ét:Ájj. Azt hiszem ezzel Petersről lemondhatunk. Kár érte, elit volt a posztján.
http://www.bleedinggreennation.com/2012/5/14/3020796/jason-peters-re-injures-his-achillies
Egy ilyenről esett le:
http://www.geekologie.com/2008/07/01/roll-a-bout.jpg
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Akkor a remény halvány csíráját is megölte a sors,hogy ebben a szezonban visszatér...De az is elég lenne, ha Bell beválna, mert ha jól játszik, akkor egyáltalán nem sok a fizetése:
Félek ő már nem lesz a régi>>OT draft a következő évben első kőrben kérdés mit kapunk a 32.helyen 😊Janek
http://eaglescap.com/Players/DemetressBell.html
Főleg, hogy akkor Peters 10 millás fizetése kiesne.
több mint 13 éve
Peters ismét elszakította az Achilles-ét:Akkor a remény halvány csíráját is megölte a sors,hogy ebben a szezonban visszatér...
http://www.bleedinggreennation.com/2012/5/14/3020796/jason-peters-re-injures-his-achillies
Egy ilyenről esett le:
http://www.geekologie.com/2008/07/01/roll-a-bout.jpg
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐Bébé
Félek ő már nem lesz a régi>>OT draft a következő évben első kőrben kérdés mit kapunk a 32.helyen 😊