NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Harrisre nagyon kíváncsi leszek minicampeken ahol edzeni is fog. A tavalyi szezont kihagyta sérülés miatt, de előtte azért igen komoly játékost ismertem meg benne. Régebbi mock draftokban első körösnek írták. Engem névrokonára, Al Harrisre emlékeztet. Ha rosterre kerül, akkor szerintem Lindley helyére, de ha nem akkor is Practice Squadban mindenképp megtartandó. Shawn84
Hát lehetőleg ne annak a Lindley-nek a helyét vegye át, aki tavaly rosterre se került. 😀
De amúgy hasonlít Lindley-re. Legalábbis abban, hogy Lindley-ről is azt olvastam, amikor draftoltuk, hogy 2009-ben első körös-nek tartották, majd utsó szezonjában jött a sérülés lecsúszott a 4. körbe. Majd mindenki mondta, hogy ha egészséges lesz, akkor nagyon sokat nyerhetünk vele. És nem volt rossz 2010-ben (igaz sok esélye nem is volt hibázni), de vmiért csak nem fért fel a rosterre tavaly.
Örülnék, ha Harris személyében gyémántot találnánk, de azért próbálom reálisan nézni a helyzetet.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Engem aztán egyáltalán nem zavar ha egyszerű a D playbook csak legyen hatékony és az ellenszere legyen bonyolult 😛 hasonlóan az O-nál bár ott azért nem árt a kreativitás amit néha néha megvillantott MM csak aztán meg nem tudom miért felejti el....
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Harris nem tud részt venni az OTA-n, de a minicamp-ben ott lesz:
"Andy Reid says Cliff Harris won't be able to participate in OTAs b/c of Oregon quarter system. Harris will be at minicamps this weekend."

Megpróbáltuk felszedni a cut-olt DB-t, Akwasi Owusu-Ansah-t, de a Cowboys előrébb volt a rangsorban így hozzájuk került.

Ryans azt mondta, hogy már meg is tanulta a playbook-ot és elég könnyű volt.
Most vagy még inkább leegyszerűsítette Castillo vagy csak kamuzott Ryans, mert azért tavaly látszott, hogy elég sok zavar volt a védelmünkben.

Boykin nyer zsákolóversenyt még 2007-ben:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w_dFEWYqEUk
0:40-nél jól fellöki a kiscsávót 😀Bébé
Harrisre nagyon kíváncsi leszek minicampeken ahol edzeni is fog. A tavalyi szezont kihagyta sérülés miatt, de előtte azért igen komoly játékost ismertem meg benne. Régebbi mock draftokban első körösnek írták. Engem névrokonára, Al Harrisre emlékeztet. Ha rosterre kerül, akkor szerintem Lindley helyére, de ha nem akkor is Practice Squadban mindenképp megtartandó.

Ryans meg nagy arc. Ha azt mondta megtanulta, nem hiszem, hogy kamuzott. Nem az a fajta aki szeret nagyokat mondani. De azt is gondolom, hogy Castillo letisztázta végre a playbookut, és magában is, hogy pontosan mit akar látni. Biztos, hogy már végignézte az összes tavalyi meccsünket oda-vissza többször is, és 3 füzetet teleírt. Idén hatékonyabbak leszünk futás ellen is szerintem, a pass-rush legalább olyan jó lesz, és bliztek is lesznek jóval nagyobb számban.
több mint 13 éve
Reméljük beválik.

Bárhogy nézzük Vickben még 2 maximum 3 szezon van és ugye ha továbbra is szaladgál akkor ez lehet kevesebb isJanek
Bízom benne, hogy azért most már okosabban fog futkározni.
Amúgy ha jól emlékszem a tavalyi sérülése(i) egyik sem futás után következett be, hanem a zsebben.
De persze futás miatt az a plusz 5 sérülést-nem-okozó ütés se tesz jót neki meccsenként.
több mint 13 éve
Harris nem tud részt venni az OTA-n, de a minicamp-ben ott lesz:
"Andy Reid says Cliff Harris won't be able to participate in OTAs b/c of Oregon quarter system. Harris will be at minicamps this weekend."

Megpróbáltuk felszedni a cut-olt DB-t, Akwasi Owusu-Ansah-t, de a Cowboys előrébb volt a rangsorban így hozzájuk került.

Ryans azt mondta, hogy már meg is tanulta a playbook-ot és elég könnyű volt.
Most vagy még inkább leegyszerűsítette Castillo vagy csak kamuzott Ryans, mert azért tavaly látszott, hogy elég sok zavar volt a védelmünkben.

Boykin nyer zsákolóversenyt még 2007-ben:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w_dFEWYqEUk
0:40-nél jól fellöki a kiscsávót 😀
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 647 — Apu ökölbeszorított keze
Reméljük beválik.

Bárhogy nézzük Vickben még 2 maximum 3 szezon van és ugye ha továbbra is szaladgál akkor ez lehet kevesebb is

több mint 13 éve
Foles lesz a nagy QB meglátjátok!Janek
Benne az tetszik a legjobban, hogy már rohadt sok ütést kapott, szal talán nem lesz olyan beszari, mint amilyen Kolb (volt).
És a karja se tűnik gyengének.
több mint 13 éve
Foles lesz a nagy QB meglátjátok!

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezer hála bár meglepő új dolgot nem mond. Ezért lennénk előrébb egy igazi jó de még egy szimplán jó megbízható fehér irányítóval, hátha Kafka vagy Foles bejöhetne. Bár ki tudja lehet majd CamN vagy RG3 megtörik ezt a képet de jobban örülnék ha estleg Vick lenne 😊
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Ha nem nagy kérés tud ebből nekem vmi rövid tartalmi összefoglalót mondani talán mást is érdekelhet:

http://nflfilms.nfl.com/2012/05/09/cosell-talks-michael-vick-matt-ryan/?module=HP11_content_stream

köszönöm 😊dande
Vick:
Alapvetően tőle várták 2001-ben, hogy bebizonyítsa, a QB poszt határait át kell gondolni. Sajnos ez végül nem annyira jött össze neki Atlantában, de Phillyben sem túlzottan. Olyakor brutális dolgokat mutat fel, aztán meg semmi. Mindig hagy kivánni valót magam után a játéka. A legnagyobb gond, hogy csak úgymond hétről-hétre játékos, azaz nincs meg a megfelelő konzisztencia a játékában.
Nagy gond a játékával, hogy rengetegszer játszik "stratégián kívül", magyarul feleslegesen futkározik ki a zsebből, amivel hozza magára a nyomást, és sokan azt gondolják, hogy az Eagles fal a hibás, holott ez nem teljesen igaz. Valóban látványos amit csinál sokszor, de az, hogy bejön a dolog, jóval véletlenszerűbb, mint ha a felrajzolt dolgokhoz tartaná magát. Ebben rejlik a jó játék folytonosságának hiánya nála.
Most következik az első teljes offseasonje mint kezdő QB itt. Ez most a karrierjének kulcspillanata. Meg kell értenie az irányító poszt pici fontos részleteit, és megtanulni megfelelően kihasználni az adottságait.

Végig olvastam, de nem hasonlítja össze Ryan-el 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem Super Bowlt de Conf Döntőt mindenképpen.Shawn84
Ezeket úgy nem értem.
Ha már ott vagyunk egy Conf. döntőben akkor már csak várhatunk SB-t is.
És ha már bejutunk az SB-be akkor már csak várható reálisan az, hogy megnyerjük.
A PO legyen meg és kész. Ott meg mindenkinek lehet jó és rossz napja/meccse és simán nyomhatunk egy menetelést is vagy egy WC-be való kiesést.
Én mindig azt mondom, hogy PO legyen meg aztán majd csak kijön a lépés.
2008-ban kijött, 09-ben nagyon nem, 10-ben pedig nyomtunk egy szoros meccset a későbbi SB győztessel.Bébé
Babona. Nem mondom ki, hogy SB-t várok mert akkor tutira nem lesz meg és szar szezon lesz. Konf döntőnek is örülnék. Ott meg majd valami lesz.
több mint 13 éve
Nem Super Bowlt de Conf Döntőt mindenképpen.Shawn84
Ezeket úgy nem értem.
Ha már ott vagyunk egy Conf. döntőben akkor már csak várhatunk SB-t is.
És ha már bejutunk az SB-be akkor már csak várható reálisan az, hogy megnyerjük.
A PO legyen meg és kész. Ott meg mindenkinek lehet jó és rossz napja/meccse és simán nyomhatunk egy menetelést is vagy egy WC-be való kiesést.
Én mindig azt mondom, hogy PO legyen meg aztán majd csak kijön a lépés.
2008-ban kijött, 09-ben nagyon nem, 10-ben pedig nyomtunk egy szoros meccset a későbbi SB győztessel.
több mint 13 éve
Jajj annyira aggódok és bizakodok. Nagyon félek a TC sérülésektől... :S
De mégis úgy érzem, hogy tök jó szezon lesz egy 10 győzelmes és főkonf döntő minimum... ajjkzol
HA megnézzünk más franchise ligákat, akkor ott is az "összevásárol" csapatok első évben legtöbbször elbuktak, ilyen-olyan módon. Viszont a következő évben vagy bajnokok lettek, vagy döntőt játszottak. Tavaly ha nem vétünk annyi egyéni hibát, simán Playoffban lehettünk volna. Idén szerintem több szerencsénk lesz, és az erősítés is jónak tűnik, szóval abszolúte bizakodhatunk, egy nagyon jó szezonban. Én tavaly féltem ettől a nagy Dream Teamezéstől, és szkeptikus voltam az idényt illetően. Most sokkal bizakodóbb vagyok, és egy nagyon jó szezont várok. Nem Super Bowlt de Conf Döntőt mindenképpen.
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Jajj annyira aggódok és bizakodok. Nagyon félek a TC sérülésektől... :S
De mégis úgy érzem, hogy tök jó szezon lesz egy 10 győzelmes és főkonf döntő minimum... ajj
több mint 13 éve
Gondolom csak a Vick rész érdekel 😊

Idén lesz az első teljes felkészülése 2006 óta és több fegyelmet kéne tanúsítson,meg kell tanulnia a zsebben maradni..

de majd egy profi lefordítja pontosanJanek
Köszi! Bár gondolom összehasonlítás is van a két játékos között is, így is érdekelt volna de sejtem mit írhatnak, mint ahogy amit te is fordítottál ahhoz sem kell száz éve nfl-t nézni, hogy ezt gondolja az ember Vickkel kapcsolatban 😊 .
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/top100/2012#video=09000d5d828d3458

81-100ig nem fért be egy sas sem ...Janek
De 70-esekben már kettő is van:
"Like to congratulate DeSean Jackson (No. 71) and Nnamdi Asomugha (No. 79) for making the NFL’s Top 100 Players of 2012 list!"
Vicc az egész.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/top100/2012#video=09000d5d828d3458

81-100ig nem fért be egy sas sem ...

több mint 13 éve
Gondolom csak a Vick rész érdekel 😊

Idén lesz az első teljes felkészülése 2006 óta és több fegyelmet kéne tanúsítson,meg kell tanulnia a zsebben maradni..

de majd egy profi lefordítja pontosan

több mint 13 éve
Ha nem nagy kérés tud ebből nekem vmi rövid tartalmi összefoglalót mondani talán mást is érdekelhet:

http://nflfilms.nfl.com/2012/05/09/cosell-talks-michael-vick-matt-ryan/?module=HP11_content_stream

köszönöm 😊
több mint 13 éve
Nehéz is elképzelni,hogy feleslegesen draftoltuk 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Helyes még Coxot, Boykint meg Curry-t várjuk nagyon aztán mehet a munka 😊dande
Curry meg van, de még McNutt és mindenki Kellyje is.
több mint 13 éve
Coach Andy Reid indicated that Jeremy Maclin is "much stronger right now" than he was after the lockout last summer.
Maclin's weight dropped as low as 180 pounds last year while battling a mystery illness, feared to be Lymphoma. He's now up to 205, seven pounds over his 2011 playing weight. The hope is that the added bulk will prevent injuries such as the shoulder and hamstring issues which limited Maclin to just 19 catches and 253 over the final eight games.

Talán idén végre neki is összejön egy kiugróan jó szezon...csak ne lassuljon le ettől

több mint 13 éve
http://www.rotoworld.com/articles/nfl/40484/179/2012-offensive-line-rankings

Ezek szerint egy kicsit gyengült az O falunk de még mindig a legjobbak közé várják.

Szóval futhat Shady

több mint 13 éve
Most már sokat nem kell a rookienak gondolkodni annyira le van szabályozva a CBA ezen része(is)

több mint 13 éve
Helyes még Coxot, Boykint meg Curry-t várjuk nagyon aztán mehet a munka 😊