NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Peters ismét elszakította az Achilles-ét:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/5/14/3020796/jason-peters-re-injures-his-achillies
Egy ilyenről esett le:
http://www.geekologie.com/2008/07/01/roll-a-bout.jpg
Elméletileg csak 3 héttel veti vissza a felépülést, de hát akkor is. 😐
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
korábban volt, hogy Vick-nek végre mennyire keményen kéne dolgoznia a nyáron, a "folytatás:
http://philadelphia.cbslocal.com/2012/05/14/andy-reid-says-nobody-has-worked-harder-than-michael-vick-this-off-season/
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 211 — Így remélem megfelelek nektek.....
Újoncok bevetésen 😊 :

http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/photo-gallery/Rookie-Camp-2012/e10094dc-92b6-4e8c-9ff0-119ddf16c55b#start
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 647 — Apu ökölbeszorított keze
Annyi már nincs benne szerintem

de elég hozzá két jó szezon is két SB -al 😊

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ehhez jöhet még Akers 2, McNabb 5, Cunningham 12, Westbrook 36, Carmichael 17, Jaworski 7.

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.Shawn84
Sztem Carmichael és Jaworski számát nem fogják visszavonultatni. Jaworski-éban biztos vagyok, mert egyrészt már más is viselte huzamosabb ideig, már egy ideje visszavonult és nem lett visszavonultatva, valamint a statjai/és pár cikk alapján elég túlértékelt játékos Ő.
Carmichael megérdemelné a mezvisszavonultatást meg ahogy olvasgattam a HoF-ot is, (mindenidők legjobb 17-ese), de ha eddig nem lett visszavonultatva akkor sztem ezután se lesz.

McNabb mindenképpen megérdemelné és sztem vissza is lesz vonultatva a meze.
Akers-ön se lepődnék meg. Westbrook határeset nálam.Bébé
Westi nálam is határeset, de ha elnézem a mostani Shadyt, akkor azt kell mondjam, hogy McCoy jobbnak tűnik egyenlőre. persze még bármi történhet vele is. Trent Cole meze szerintem már most biztosra vehető, hogy vissza lesz vonultatva, és mivel optimista vagyok, remélem úgy 10-12 év múlva majd Ryansé is vissza lesz. 😀 Na de vissza a való világba. 😊
több mint 13 éve
Megérdemli Akers is csak ugye ő még aktív

több mint 13 éve
Ehhez jöhet még Akers 2, McNabb 5, Cunningham 12, Westbrook 36, Carmichael 17, Jaworski 7.

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.Shawn84
Sztem Carmichael és Jaworski számát nem fogják visszavonultatni. Jaworski-éban biztos vagyok, mert egyrészt már más is viselte huzamosabb ideig, már egy ideje visszavonult és nem lett visszavonultatva, valamint a statjai/és pár cikk alapján elég túlértékelt játékos Ő.
Carmichael megérdemelné a mezvisszavonultatást meg ahogy olvasgattam a HoF-ot is, (mindenidők legjobb 17-ese), de ha eddig nem lett visszavonultatva akkor sztem ezután se lesz.

McNabb mindenképpen megérdemelné és sztem vissza is lesz vonultatva a meze.
Akers-ön se lepődnék meg. Westbrook határeset nálam.
több mint 13 éve
ja de akkor lassan a QB-nak nem marad szám 😊

vagy majd 11-20ig lesznek számozvaJanek
Már így is össze-vissza van. Kendricks is 95-ös lesz, pedig régebben csak falembernek lehetett ekkora száma.
több mint 13 éve
ja de akkor lassan a QB-nak nem marad szám 😊

vagy majd 11-20ig lesznek számozva

több mint 13 éve
Sok mezt vissza lehetne vonultatni de akkor nem maradnának számok lassan...Janek
Retired numbers

15 Steve Van Buren, HB/S, 1944–51
20 Brian Dawkins, S, 1996-2008
40 Tom Brookshier, DB, 1953–61
44 Pete Retzlaff, RB/WR/TE, 1956–66
60 Chuck Bednarik, C/LB, 1949–62

70 Al Wistert, OT, 1943–51
92 Reggie White, DE, 1985–92
99 Jerome Brown, DT, 1987–91

Ez 14 szám. Simán belefér. Jó persze nem lehet minden nagy játékosét visszavonultatni, csak jól megválogatva. Ez alapján én McNabb, Carmichael, Akers és Jaworski mezét vonultatnám csak vissza.
több mint 13 éve
Sok mezt vissza lehetne vonultatni de akkor nem maradnának számok lassan...

több mint 13 éve
Carmichael 17-esével mi van, meg Jaworski 7esével?Shawn84
Akkor még sehol se volt Lurie.
Carmichael 1983-ig volt Eagle, Jaworski pedig 1986-ig. Lurie pedig csak 1994-ben érkezett.
Reggie 1993-as offseason-ban írt alá a Packers-hez, de a 1993-as szezonban nem viselte senki se a számát. Legalábbis az alapszakaszban nem. Szóval ott megmaradt, hogy Reggie viselte utoljára tétmeccsen.Bébé
Szóval csak amióta ő a főnök, van ez a mez dolog érvényben.Shawn84
Hát végigszaladtam és pl Carmichael számát azóta se viselte senki tétmeccsen, de emlékszem, hogy a tavalyi TC-ben is volt vki 17-esben. De Jaworski számát már mások is viselték Lurie érkezése előtt.
Emlékszem tavaly is volt olyan, hogy Brown viselte a #36-osat, de Brown is mondta, hogy ez csak kényszerűségből van így és ahogy lehet lecseréli a #36-osat.
több mint 13 éve
Carmichael 1983-ig volt Eagle, Jaworski pedig 1986-ig. Lurie pedig csak 1994-ben érkezett.
Reggie 1993-as offseason-ban írt alá a Packers-hez, de a 1993-as szezonban nem viselte senki se a számát. Legalábbis az alapszakaszban nem. Szóval ott megmaradt, hogy Reggie viselte utoljára tétmeccsen.Bébé
Szóval csak amióta ő a főnök, van ez a mez dolog érvényben.
több mint 13 éve
Reggie 1993-as offseason-ban írt alá a Packers-hez, de a 1993-as szezonban nem viselte senki se a számát. Legalábbis az alapszakaszban nem. Szóval ott megmaradt, hogy Reggie viselte utoljára tétmeccsen.
több mint 13 éve
Végigszaladva a mezszámokon. Azért Lurie figyel arra, hogy jött-ment focisták ne húzhassák fel az elődök nagy számait.
Amikor tulaj lett majd TC-ben meglátta, hogy a 92-es számot vmi no-name rookie viseli mondta, hogy azonnal vegye le és senki se fogja viselni Reggie számát.
Jelenleg inkább két #4-esünk van, minthogy vki is felhúzza Akers vagy McNabb számát. De ugyanez a helyzet Westbrook számával is. Cunningham számát se viseli senki. És a #20-as számot se viselhette senki Dawkins távozása után.

Gondolom McNabb számát is vissza fogják vonultatni. Vagy legalábbis megérdemelné.
De felőlem ugyanezt lehetne csinálni Akers vagy Westbrook számával is.Bébé
Carmichael 17-esével mi van, meg Jaworski 7esével?
több mint 13 éve
Végigszaladva a mezszámokon. Azért Lurie figyel arra, hogy jött-ment focisták ne húzhassák fel az elődök nagy számait.
Amikor tulaj lett majd TC-ben meglátta, hogy a 92-es számot vmi no-name rookie viseli mondta, hogy azonnal vegye le és senki se fogja viselni Reggie számát.
Jelenleg inkább két #4-esünk van, minthogy vki is felhúzza Akers vagy McNabb számát. De ugyanez a helyzet Westbrook számával is. Cunningham számát se viseli senki. És a #20-as számot se viselhette senki Dawkins távozása után.

Gondolom McNabb számát is vissza fogják vonultatni. Vagy legalábbis megérdemelné.
De felőlem ugyanezt lehetne csinálni Akers vagy Westbrook számával is.
több mint 13 éve
Minicamp:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Cox-plays-some-DE-and-other-minicamp-notes.html
Mudd nincsen itt. Reid szabadságot adott neki. Az OTA-ra már visszajön. Addig Mudd segítője Eugene Chung edzi a rookiekat.
Kendricks-et már megint a magasságával baszogatják az újságírók.
Mondta nekik, hogy én nem aggódok a magasságom miatt, nektek se kéne.

Greg Lewis a csapatnál dolgozik, mint interm coach.
Reid szereti a volt játékosait edzőnek kinevelni. (Doug Pederson a jelenlegi QB-edzőnk az 1999-es szezonban volt a kezdőQB-nk 9 meccse erejéig; Duce Staley a 2010-es offseason került hozzánk interm coach-ként és jelenleg is az RB-kkel és a ST-vel foglalkozik)

Közben kiderült, hogy Jamaal még nem biztos, hogy visszavonul. Még gondolkozik rajta, de elég esélyes. Igaz tegnap a Giants-nél járt próbajátékon.
több mint 13 éve
Jah Runyan jó volt és okos is 😀
http://www.youtube.com/watch?v=ZkrRTYbVmpU
Reid-nek is Thomas és Runyan volt a kedvence.Bébé
Itt most WTF?Shawn84
2:19 van vissza. Dallasnak nincsen több időkérése. 10:6 ide.
Runyan mondta a play előtt Westbrooknak, ha esetleg TD közelébe kerüljön ne vigye be, hanem térdeljen le és lepörgetjük a 2 percet. Szal Runyan volt az agy. Nem hiába ment politikusi pályára. 😀

Ezek után Manning már könnyen volt okos 😀
http://www.youtube.com/watch?v=m7_aDs1lm10
több mint 13 éve
Sajnálom. Egy búcsú meccset ő is megérdemel azért. Ha nem sérült volna le 2010-ben, még ma is kezdő lehetne. Igazi Eagle volt. Az a fal meg rohadtul jó volt. Én Runyant bírtam legjobban. Mikor elkezdtem nézni az Eagles meccseket akkor ő meg D-Mac voltak a kedvencek.Shawn84
Reid-nek is Thomas és Runyan volt a kedvence.Bébé
Itt most WTF?
több mint 13 éve
Sajnálom. Egy búcsú meccset ő is megérdemel azért. Ha nem sérült volna le 2010-ben, még ma is kezdő lehetne. Igazi Eagle volt. Az a fal meg rohadtul jó volt. Én Runyant bírtam legjobban. Mikor elkezdtem nézni az Eagles meccseket akkor ő meg D-Mac voltak a kedvencek.Shawn84
Reid-nek is Thomas és Runyan volt a kedvence.
több mint 13 éve
Jamaal Jackson visszavonult 😐
"Coughlin confirmed former Eagles OL Jamal Jackson has indeed retired. Told the team this morning his heart wasn't in it."
Sajnálom, hogy Mudd, Reid eléggé kibaszott vele a csapat érdeke miatt, de hát ilyen az NFL.
A híres 2003-as UDFA-class tagja volt Ő is. (Quentin Mikell, Greg Lewis, Rod Hood, Reno Mahe, Sam Rayburn)
2005-ben került be a kezdő csapatba egy sérülés miatt és azóta egészen 2011-es TC-ig kiszoríthatatlan volt onnan.
Láthattuk, hogy nélküle az O# milyen összeomlást produkált 2009-es szezon végén a Dallas ellen.
2010-es szezon első meccsén ismét kidőlt egész évre, a 2011-es TC-ben pedig Mudd Kelce-t favorizálta.
Úgytom, hogy Castillo rendszerében a center hívta a pass-protectiont blitz ellen szóval a támadósor esze volt Ő.
Liga szinten eléggé alulértékelt volt, de azért a csapat fan-jai megbecsülték.
Jó is volt az a T. Thomas - T. Herremans - J. Jackson - Shawn Andrews - J. Runyan fal.Bébé
Sajnálom. Egy búcsú meccset ő is megérdemel azért. Ha nem sérült volna le 2010-ben, még ma is kezdő lehetne. Igazi Eagle volt. Az a fal meg rohadtul jó volt. Én Runyant bírtam legjobban. Mikor elkezdtem nézni az Eagles meccseket akkor ő meg D-Mac voltak a kedvencek.
több mint 13 éve
Jamaal Jackson visszavonult 😐
"Coughlin confirmed former Eagles OL Jamal Jackson has indeed retired. Told the team this morning his heart wasn't in it."
Sajnálom, hogy Mudd, Reid eléggé kibaszott vele a csapat érdeke miatt, de hát ilyen az NFL.
A híres 2003-as UDFA-class tagja volt Ő is. (Quentin Mikell, Greg Lewis, Rod Hood, Reno Mahe, Sam Rayburn)
2005-ben került be a kezdő csapatba egy sérülés miatt és azóta egészen 2011-es TC-ig kiszoríthatatlan volt onnan.
Láthattuk, hogy nélküle az O# milyen összeomlást produkált 2009-es szezon végén a Dallas ellen.
2010-es szezon első meccsén ismét kidőlt egész évre, a 2011-es TC-ben pedig Mudd Kelce-t favorizálta.
Úgytom, hogy Castillo rendszerében a center hívta a pass-protectiont blitz ellen szóval a támadósor esze volt Ő.
Liga szinten eléggé alulértékelt volt, de azért a csapat fan-jai megbecsülték.
Jó is volt az a T. Thomas - T. Herremans - J. Jackson - Shawn Andrews - J. Runyan fal.
több mint 13 éve
És Akeem Jordan?Róla úgy látom mindenki elfeledkezik pedig szerintem back-upként nem vallott szégyent tavaly sem, szerintem jobb mint Matthews vagy Fokou, mindig megbízható teljesítményt nyújtott ha be kellett ugrania, nem emlékszek mistackle-re és passz ellen se fogalmatlan. Ideális back-up.korodiati
Gondolkodtam rajta, mert tényleg jó backup és az egyik legjobb ST playerünk, de én nagyon bízom benne, hogy Casey, Clayton, Fokou fejlődni fog és nem érzem, hogy Jordan kiszoríthatatlan lenne.
Gondolom 6 LB lesz rosteren. Szóval 4-en küzdhetnek a 2 fennmaradó helyért.

Chaney se csinált sok jót az elmúlt szezonban, szóval nem a játéka miatt mondom biztos kerettagnak, hanem mert tavaly mégiscsak 16 meccsen kezdett és attól pedig végképp nem kell félnie, hogy összesen 6 LB-nk jobb lesz nála.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Akkor elsőnek mehet egy kis vita mi lesz az 53as roster..aztán mehet a csoportkonfra posztonkénti csoportsorrendJanek
Az én tippem:
Jelenleg akiknek biztos helyük van/lehet:
QB: Vick, Foles
HB: Shady
TE: Celek, Harbor (mondják, hogy Brett Brackett nagyon lelkiismeretesen edz mindennap és odateszi magát, de egyszerűen nem látok a rosteren olyan játékos aki ki tudná szorítani)
WR: DeSean, Maclin, Avant
OL: Bell, Dunlap, Mathis, Kelce, Watkins, Herremans, Kelly
DL: Babin, Patterson, Jenkins, T. Cole, Cox, Curry, B. Graham
LB: Ryans, Kendricks, Rolle, Chaney
CB: Nnamdi, DRC, Boykin
S: N. Allen, Coleman, Jarrett
K: Henery
LS: Dorenbos
Ez 34 ember. Ők sztem 99%, hogy rosteren lesznek.
Lewis sztem ott lesz (én nagyon bírom a srácot), feltehetőleg Cooper (benne nem látok nagy fejlődési lehetőséget) és B. Washington is.
LB sor számomra teljesen homály. Bárki robbanthat. Támadófalunk közepe és a CB-sor pedig megint csak rejtély.Bébé
És Akeem Jordan?Róla úgy látom mindenki elfeledkezik pedig szerintem back-upként nem vallott szégyent tavaly sem, szerintem jobb mint Matthews vagy Fokou, mindig megbízható teljesítményt nyújtott ha be kellett ugrania, nem emlékszek mistackle-re és passz ellen se fogalmatlan. Ideális back-up.
több mint 13 éve
Közben kapott ma egy szerződést a volt Miami QB, Jacoby Harris is, ez 3 évre szól.
Tehát jelenleg van 5 irányítónk: Vick, Foles, Kafka, Edward, Harris. Vick és Foles mögött lehet versenyt futni rosterért, de Harris szerintem PS-be fog kerülni.Deny
A kép alapján nem mondható el róla, hogy gyerekkora óta az Eagles-nek szurkol 😀
http://balljunkie.com/wp-content/uploads/2010/09/Jacory-Harris-overalls.jpg