NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Haha én azt hittem csak viccelődtök, de úgy látom sokan komolyan írnak. Szerintem azért az amerikai sportok világában eléggé elképzelhetetlen ez, szerintem az egy asztalnál ülő fehér srácok is 1000 másik -fekete- játékossal játszottak már és lettek barátok és piáltak szívtak szúrtak dugtak mindent ami az útjukba került, kétlem h titokban keresztet égetnek a kertben 😊
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kicsit sokat agyaltok ezen nem? 😀 Különben meg nézzétek a jó oldalát. Cole jobban megy majd Elira meg Romóra, Babin meg Graham RGIII-ra és így tovább.Shawn84
Nem akarlak elkeseríteni de Graham nem fehér. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8Bébé
Bakker tényleg? 😀 Akkor én kire gondolhattam itt? 1 milliós kérdés! Legyen a félvér Kendricks 😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Kicsit sokat agyaltok ezen nem? 😀 Különben meg nézzétek a jó oldalát. Cole jobban megy majd Elira meg Romóra, Babin meg Graham RGIII-ra és így tovább.Shawn84
Nem akarlak elkeseríteni de Graham nem fehér. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem a "csapat érdekei" miatt nem zúzat le egy QBt az OL. Ha megteszi, hogy hagyja átmenni rendszeresen a blitzet, akkor kirúgják. Neki teljesen 8, hogy fekete vagy fehér, a saját érdeke, hogy blokkoljon jól.
Más kérdés, hogy a fekete srácok közt több a scrambler, aki kevésbé mozog jól a zsebben, és kerülgeti a blitzeket. Vagy dobja ki a pályáról időben (sack helyett). Ehhez jönnek a zseben kívüli passzok, ahol a QB védtelenebb.ulpianus
Bizony

Nem esznek egy asztalnál az sem lehet mindennaposJanek
Kezdem érteni!
Kellene igazolni pár kínai+koreai pass rushert, azok egyformán kinyírnának mindenkit.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem a "csapat érdekei" miatt nem zúzat le egy QBt az OL. Ha megteszi, hogy hagyja átmenni rendszeresen a blitzet, akkor kirúgják. Neki teljesen 8, hogy fekete vagy fehér, a saját érdeke, hogy blokkoljon jól.
Más kérdés, hogy a fekete srácok közt több a scrambler, aki kevésbé mozog jól a zsebben, és kerülgeti a blitzeket. Vagy dobja ki a pályáról időben (sack helyett). Ehhez jönnek a zseben kívüli passzok, ahol a QB védtelenebb.ulpianus
Bizony

Nem esznek egy asztalnál az sem lehet mindennaposJanek
Kicsit sokat agyaltok ezen nem? 😀 Különben meg nézzétek a jó oldalát. Cole jobban megy majd Elira meg Romóra, Babin meg Graham RGIII-ra és így tovább.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 669 — Apu ökölbeszorított keze
Bizony

Nem esznek egy asztalnál az sem lehet mindennapos

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Más kérdés, hogy a fekete srácok közt több a scrambler, aki kevésbé mozog jól a zsebben, és kerülgeti a blitzeket. Vagy dobja ki a pályáról időben (sack helyett). Ehhez jönnek a zseben kívüli passzok, ahol a QB védtelenebb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Csak nehogy kitörjön nálunk a Bounty 2.0 -
Szalagcímek:
"Az Eagles fehér játékosai vérdíjat tűztek ki színesbőrű csapattársaik fejére" 😀
"Az NFL vizsgálatot indított Michael Vick ellen. Az irányító egyes hírek szerint saját lábát törte el a Bounty 2.0 alapban összegyűlt összeg megszerzése céljából"
stb.

Szerintem Peters járókeret-rollerét is Mudd hekkelte meg, kilazította a féket vagy ilyesmi 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én sem hiszem,hogy ez ilyen szinten létezhet egy csapaton belül

tudom 51-70 ember nem lehet mind jóban de akkor is közös a cél mégpedig a győzelem.

Lehet,hogy jobban bízik a fehérekben az edző de még ez sem számíthat csak a teljesítmény.

Kelly future HOF tag azért hoztuk

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Gondolom ez csak véletlenJanek
Hát nemtom. 5 kezdő Oline-unkból, 4 fehér és hát a statokon is látszik, hogy kiket védenek meg jobban.
Vick 23 sack
Young 8 sack
Kafka-t pedig csak 1x sack-elték.
és Mudd is (aki ugye fehér), inkább Kelce-t favorizálta Jamaal Jackson helyett.
Valamint Peters/Bell (egyetlen fekete kezdő Oline-tag) pótlására már hozta is Kelly-t Mudd...szal...Bébé
Sőőt, az elsőkörös DE-nk Graham nyakára is ilyen jöttment Babin-t hoztak 😛 Komolyra fordítva a szót elég komikus lenne ha a sokmilliós franchise QB-nkat faji alapon zúzatná szét az O-lineunk a csapat érdekeinek figyelmen kívül hagyásával 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kis OTA interjúk: http://philly.blog.hu/2012/05/24/interju_vick_ryans_mccoy_kandramar
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Hát nemtom. 5 kezdő Oline-unkból, 4 fehér és hát a statokon is látszik, hogy kiket védenek meg jobban.
Vick 23 sack
Young 8 sack
Valamint Peters/Bell (egyetlen fekete kezdő Oline-tag) pótlására már hozta is Kelly-t Mudd...szal...Bébé
azért ez... nah. 😊 Bocsánat ha nem érzem az iróniát. (de ha nem lenne ironikus, akkor úgy vélem, hogy az nfl-ben nincs rasszizmus)
több mint 13 éve
Vick 23 sack
Young 8 sack
Valamint Peters/Bell (egyetlen fekete kezdő Oline-tag) pótlására már hozta is Kelly-t Mudd...szal...
több mint 13 éve
Kicsit rasszista a csapatunk 😀
https://twitter.com/EvanMathis69/status/205358783562645505/photo/1/large
Bár azért Casey próbál ez ellen vmit tenni. 😀Bébé
Gondolom ez csak véletlen

több mint 13 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 228 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Bár azért Casey próbál ez ellen vmit tenni. 😀Bébé
Máshol már nem volt hely! 😛

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
Bár azért Casey próbál ez ellen vmit tenni. 😀
több mint 13 éve
T. Cole:
http://prod.www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/09000d5d8294a090/Jason-Babin-Jamar-Chaney-Alex-Smith-Jeremy-Maclin
több mint 13 éve
Reméljük igazad lesz!

több mint 13 éve
Hát ez ellen a pályán tehetne sokat.Janek
Fog is. Legalábbis a mentalistása ilyen. Már a szezon vége óta nyilatkozza, hogy nincsen kifogás. Teljesen egészséges, a cheesesteakekkel is leállt, 265 font, wide9. Állatnak kéne lennie papíron. 😀
több mint 13 éve
Hát ez ellen a pályán tehetne sokat.

több mint 13 éve
Úgy látszik, hogy Graham-nek már a töke tele van vele, hogy bust-ozzák:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Graham-right-now-Im-a-bust.html
több mint 13 éve
Clayton nem edzett.BleedingGreen
Sérvvel műtötték (sports hernia).
Nem biztos, hogy TC-re 100%os lesz.
Celek-et ugye egyből szezon után műtötték sérvvel (nemtom h az és ez milyen volt), de ugye még Celek se 100%-os.
Majd kiderül, de szegény Clayton-nak ez nagyon rossz időpontban jött.
több mint 13 éve
jó lett

örülök,hogy tartja a kapcsolatot westyvel

több mint 13 éve
McCoy interjú: http://philly.blog.hu/2012/05/23/interju_lesean_mccoy#more4538564
több mint 13 éve
gondoltam