NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sziasztok!
Szerintem a 14000 Ft kicsit sok, főleg, hogy valószínűleg nem eredeti mezek, hanem jó minőségű hímzett, hologrammos cimkés másolatok (mint az enyém is a képemen). Én tavaly a képen látható Bradley mezem kemény 6500 Ft-ért vettem (postával 1ütt, és 2 hét alatt ideért)

a B2Bjersey-ről rendeltem, ez az oldal most átköltözött ide:
http://www.youmlb.com/nike-nfl-jerseys-philadelphia-eagles-jerseys-c-281_292.html

Igaz Nike mezekből még nem sok van készleten, de szezonig tuti fel lesz töltve a készlet! Reebok még van most is sok...

Nekem sosem volt gondom az eladókkal, sőt egyszer egy barátomnak rendeltem egy D.Brees mezt ami SB hímzésű volt, de ők véletlen Team Captain kivitelt küldtek ("C" logó a mezen), erre küldtem nekik egy reklamációt, kértek egy fotót és visszautalták a postázási költséget és elnézést kértek...

Nem szándékozom rontani senki üzletét, csak ránk magyarokra sajnos jellemző az, hogy ha valamit megtudunk szerezni olcsón és jó minőségben azt hajlandóak vagyunk 2-3x áron adni, olyan embereknek akik nem tudják beszerezni máshol a kívánt holmikat.

Én valószínűleg rendelek majd szeptemberben, aki majd akar rendelni az jelezzen nekem, igaz addig még sok idő van...

bocs az off témáért, de ezt úgy érzem muszáj volt tudatnom veletek, mert nektek sem mind1 mi mennyibe kerül ilyen xar gazdasági helyzetben...Gege55
Ez nem a drágaságon múlik. Láttad te a mostani dollár árfolyamot? Ezen az oldalon amit linkeltél a mezek 29 dollárért vannak amit ha átszámolsz, szállítással együtt 10 fölött vagy. Amit én raktam be itt az eladónak 2-3 ezer FT haszna van 1 mezen. de a felelősség az övé a csomag miatt, plusz ha komoly gond van a mezzel visszakapja az árát a vevő. Ha valaki nem akar rizikózni és szenvedni a rendeléssel annak megéri.(sok embernek gondot okoz)
Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki meg milyen minőségben egy mez.Shawn84
Én egy lehetőségként írtam be ezt, nem kötelező. Am. a hazánkban élő külföldi NFL/MLB/NHL/NBA mezeket árusító emberek többsége ezt az oldalt használja beszerzésre, csak egyszerre többet vesznek és így a szállítással máris kijön nekik a mez 10e alatt!

Mind 1, más téma, én majd idén egy Babin fehér és egy Cole zöld mezt szeretnék... :S
Miért van az, hogy ez a két mez eléggé ritka, kevés helyen lehet kapni jó árban (mert maguk a játékosok nem noname playerek)Gege55
Elárulom hogy ezen kívül kb 15 ilyen oldal van, és ami ki van rakva az csak bemutató és nem a valós készlet. Ez nem egy egyedi oldal. Árban is ugyanaz szinte mind. Minőségben és rendelés teljesítésben vannak különbségek, mivel egyes cégeknél még angolul sem tudnak, és ha valami gondod van nem kapsz választ. Ezért van az, hogy a haverom közvetlen kapcsolatban van 1-1 céggel akik már kipróbáltak, és kérésre le is gyártanak mezeket. Egyedül Eaglesös Dawkins mezt nem tudtunk eddig beszerezni. Egy Babin vagy Cole gyerekjáték. Még sötétkék Packers mez is volt tavaly valakinek innen a fórumról.
Mezekből pedig maximum 4-5 db-ot érdemes csak venni mert afölött már vámot kell fizetni érte. Alatta viszont nem. HA többet vesznek ennél már nem jön ki 10 alatt, sőt. A vám elég sok mostanság.
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Nem, mert én sem tudom. Nekem sem mondják meg mert, nehogy konkurencia legyen, de tudtommal mindenhol csak a gyári képek vannak fenn. De nagyjából minden van, szóval Eaglesös Dawkinst ne kérjetek, azon kívül az újak közül is bárkit lehet. Gondolom Curry mezre azért volna némi igény. legalábbis még nem volt olyan, ami nem volt 😊Shawn84
Sziasztok!
Szerintem a 14000 Ft kicsit sok, főleg, hogy valószínűleg nem eredeti mezek, hanem jó minőségű hímzett, hologrammos cimkés másolatok (mint az enyém is a képemen). Én tavaly a képen látható Bradley mezem kemény 6500 Ft-ért vettem (postával 1ütt, és 2 hét alatt ideért)

http://www.youmlb.com/nike-nfl-jerseys-philadelphia-eagles-jerseys-c-281_292.html

Igaz Nike mezekből még nem sok van készleten, de szezonig tuti fel lesz töltve a készlet! Reebok még van most is sok...

Nekem sosem volt gondom az eladókkal, sőt egyszer egy barátomnak rendeltem egy D.Brees mezt ami SB hímzésű volt, de ők véletlen Team Captain kivitelt küldtek ("C" logó a mezen), erre küldtem nekik egy reklamációt, kértek egy fotót és visszautalták a postázási költséget és elnézést kértek...

Nem szándékozom rontani senki üzletét, csak ránk magyarokra sajnos jellemző az, hogy ha valamit megtudunk szerezni olcsón és jó minőségben azt hajlandóak vagyunk 2-3x áron adni, olyan embereknek akik nem tudják beszerezni máshol a kívánt holmikat.

Én valószínűleg rendelek majd szeptemberben, aki majd akar rendelni az jelezzen nekem, igaz addig még sok idő van...

bocs az off témáért, de ezt úgy érzem muszáj volt tudatnom veletek, mert nektek sem mind1 mi mennyibe kerül ilyen xar gazdasági helyzetben...Gege55
Ez nem a drágaságon múlik. Láttad te a mostani dollár árfolyamot? Ezen az oldalon amit linkeltél a mezek 29 dollárért vannak amit ha átszámolsz, szállítással együtt 10 fölött vagy. Amit én raktam be itt az eladónak 2-3 ezer FT haszna van 1 mezen. de a felelősség az övé a csomag miatt, plusz ha komoly gond van a mezzel visszakapja az árát a vevő. Ha valaki nem akar rizikózni és szenvedni a rendeléssel annak megéri.(sok embernek gondot okoz)
Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki meg milyen minőségben egy mez.Shawn84
Én egy lehetőségként írtam be ezt, nem kötelező. Am. a hazánkban élő külföldi NFL/MLB/NHL/NBA mezeket árusító emberek többsége ezt az oldalt használja beszerzésre, csak egyszerre többet vesznek és így a szállítással máris kijön nekik a mez 10e alatt!

Mind 1, más téma, én majd idén egy Babin fehér és egy Cole zöld mezt szeretnék... :S
Miért van az, hogy ez a két mez eléggé ritka, kevés helyen lehet kapni jó árban (mert maguk a játékosok nem noname playerek)
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Állítólag Banner befektetőkkel franchiset akar venni.

Banner said that he is "open to L.A. I don't want to single them out, but that's something I think I can do - set up a franchise, help build a stadium, hire a coach, hire good people to build a a winning organization."

Ex Pres Joe Banner interested in getting group together to buy Buff Bills.. Hear Cleveland and St Louis may also be 4 sale

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kezd némi zavar keletkezni az eddig oly szépen alakuló erőtérben??
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Joe Banner is out as the Eagles' president. Chief operating officer Don Smolenski will replace Banner.

:rolleyes:skizofita
Fél9kor lesz a sajtótájékoztató. Kiv leszek majd, hogy mit nyilatkoznak ezzel kapcsolatban.

Lesz megint Flight Night!:
In other news, the #Eagles today announced they will be hosting the third Eagles Flight Night! at Lincoln Financial.
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Joe Banner is out as the Eagles' president. Chief operating officer Don Smolenski will replace Banner.

:rolleyes:

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 676 — Apu ökölbeszorított keze
Én majd kint az usa-ban szeretném megvenni a mezem 😊

komoly terv az őszi 1-2 hét usa lehetőleg 2 meccsel

több mint 13 éve
El tudnád küldeni, melyik oldalról lehet megnézni a stock-ot (akár itt, akár PM)?Mardel
Nem, mert én sem tudom. Nekem sem mondják meg mert, nehogy konkurencia legyen, de tudtommal mindenhol csak a gyári képek vannak fenn. De nagyjából minden van, szóval Eaglesös Dawkinst ne kérjetek, azon kívül az újak közül is bárkit lehet. Gondolom Curry mezre azért volna némi igény. legalábbis még nem volt olyan, ami nem volt 😊Shawn84
Sziasztok!

Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki meg milyen minőségben egy mez.
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Hölgyeim és Uraim!
Lehet rendelni az újfajta Nike mezeket. Ez egy icipicit drágább az előző fajtánál de így is igencsak baráti 14.000Ft darabja szállítással együtt.(A dollár árfolyam alakulásától függően ez a későbbiekben lehet olcsóbb vagy drágább is valamennyivel). A minősége ugyanolyan jó mint az eddigiek. Akit érdekel az írjon PM-et nekem és ott megbeszéljük a részleteket.Shawn84
El tudnád küldeni, melyik oldalról lehet megnézni a stock-ot (akár itt, akár PM)?Mardel
Sziasztok!

bocs az off témáért, de ezt úgy érzem muszáj volt tudatnom veletek, mert nektek sem mind1 mi mennyibe kerül ilyen xar gazdasági helyzetben...
több mint 13 éve
Austin Howard édes istenem. Olyan offseason meccseket csinált hogy csak néztem. Kár hogy nem kapta meg a lehetőséget igazán. Erős volt a mezőny 😊
több mint 13 éve
Nem 100%, de talán nem maradt ki senki.
2011: Cedric Thornton DT (igaz PS majd szezon közben 53as roster), Chas Henry P (nem volt nehéz dolga, mivel nem volt vetélytársa a TC-ben)
2010: Austin Howard OT (Ha jól tudom Ő egyből felkerült az 53as rosterre)
2009: -
2008: - (Pedig Kyle Arrington-t mi igazoltuk le UDFA-ként és nem az, hogy a PS-ünkből elvitte vki, hanem mi cut-oltuk 😀 )
2007: Sav Rocca P vehető talán ide 😀, Nick Graham CB, Akeem Jordan LB került még fel az 53as rosterre az utsó keretszűkítésnél aztán 1-2 napra rá cut-oltuk (ment PS-be) de aztán szezon közben végleg felkerült, Marcus Paschal DB is szezon közben került fel
2006: Nick Cole G

Ezen a linken lehet böngészni a a különböző években, de most nincs rá időm:
http://www.pro-football-reference.com/teams/phi/2007_roster.htm
több mint 13 éve
Reid-ről ismét elmondható, hogy nagyon változik a roster. Igaz ez főleg a védelemre igaz az meg betudható annak, hogy 2009-ben és 2011-ben is új DC "jött".

2010-es kezdő az első héten:
QB: Kolb
RB: Shady
FB: Weaver
TE: Celek
WR: DeSean-Maclin
OL: Peters-Herremans-JJ-N.Cole-Justice

DL: B.Graham-M. Patterson-Bunkley-T.Cole
LB: Fokou-Bradley-Sims
DB: Asante-Mikell-N.Allen-Hobbs

K: Akers
P: Rocca
LS: Dorenbos

Nem sok kezdő maradt. Sőt a csapatnál se maradtak sokan, mindössze 11en (ebben benne van Peters is)

2010-ben 64-en fértek fel az 53as rosterre. Közölük már csak 29en vannak a csapatnál. Durva. És persze nagyon eséllyel azért 29 nem fog felférni az új 53as rosterre.Bébé
Szerintem más csapatoknál is hasonló a rotáció 1-2 kivétellel. Azt meg tudod nézni hogy az elmúlt években hányan tudtak 53ba kerülni UDFA-k közül?
több mint 13 éve
Reid-ről ismét elmondható, hogy nagyon változik a roster. Igaz ez főleg a védelemre igaz az meg betudható annak, hogy 2009-ben és 2011-ben is új DC "jött".

2010-es kezdő az első héten:
QB: Kolb
RB: Shady
FB: Weaver
TE: Celek
WR: DeSean-Maclin
OL: Peters-Herremans-JJ-N.Cole-Justice

DL: B.Graham-M. Patterson-Bunkley-T.Cole
LB: Fokou-Bradley-Sims
DB: Asante-Mikell-N.Allen-Hobbs

K: Akers
P: Rocca
LS: Dorenbos

Nem sok kezdő maradt. Sőt a csapatnál se maradtak sokan, mindössze 11en (ebben benne van Peters is)

2010-ben 64-en fértek fel az 53as rosterre. Közölük már csak 29en vannak a csapatnál. Durva. És persze nagyon eséllyel azért 29 nem fog felférni az új 53as rosterre.
több mint 13 éve
Szerintem az öreg nem bírja már az állást ezért van távol, meg talán kezelik is.Shawn84
Meg is érdemli. Meg legalább Chung is beletanul a dolgokba.
Mudd amúgy bekerült a 2012-es Coach Dream Team csapatba:
http://rosterwatch.com/?p=3394
több mint 13 éve
Újabb OTA hírek DenytőlShawn84
Mudd még mindig az Andy-től kapott szabadságát tölti, nem?
Legalábbis a múltheti OTA-t biztos, hogy emiatt hagyta ki. Gondolom ezt is.

Casey-nek a hátával volt vmi és azért nem edzett.Bébé
Szerintem az öreg nem bírja már az állást ezért van távol, meg talán kezelik is.
több mint 13 éve
Újabb OTA hírek DenytőlShawn84
Mudd még mindig az Andy-től kapott szabadságát tölti, nem?
Legalábbis a múltheti OTA-t biztos, hogy emiatt hagyta ki. Gondolom ezt is.

Casey-nek a hátával volt vmi és azért nem edzett.
több mint 13 éve
Újabb OTA hírek Denytől
több mint 13 éve
Hölgyeim és Uraim!
Lehet rendelni az újfajta Nike mezeket. Ez egy icipicit drágább az előző fajtánál de így is igencsak baráti 14.000Ft darabja szállítással együtt.(A dollár árfolyam alakulásától függően ez a későbbiekben lehet olcsóbb vagy drágább is valamennyivel). A minősége ugyanolyan jó mint az eddigiek. Akit érdekel az írjon PM-et nekem és ott megbeszéljük a részleteket.Shawn84
Nem, mert én sem tudom. Nekem sem mondják meg mert, nehogy konkurencia legyen, de tudtommal mindenhol csak a gyári képek vannak fenn. De nagyjából minden van, szóval Eaglesös Dawkinst ne kérjetek, azon kívül az újak közül is bárkit lehet. Gondolom Curry mezre azért volna némi igény. legalábbis még nem volt olyan, ami nem volt 😊
több mint 13 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
Hölgyeim és Uraim!
El tudnád küldeni, melyik oldalról lehet megnézni a stock-ot (akár itt, akár PM)?
több mint 13 éve
Hölgyeim és Uraim!
Lehet rendelni az újfajta Nike mezeket. Ez egy icipicit drágább az előző fajtánál de így is igencsak baráti 14.000Ft darabja szállítással együtt.(A dollár árfolyam alakulásától függően ez a későbbiekben lehet olcsóbb vagy drágább is valamennyivel). A minősége ugyanolyan jó mint az eddigiek. Akit érdekel az írjon PM-et nekem és ott megbeszéljük a részleteket.
több mint 13 éve
Azért jó olvasni 😊Janek
Akkor elérte a célját 😛
több mint 13 éve
Azért jó olvasni 😊

több mint 13 éve
Ennyit számít pár OTA edzés vagy ez olyan kincstári optimizmus Coxnál?Janek
Csak a szokásos nyáladzás.
több mint 13 éve
Ennyit számít pár OTA edzés vagy ez olyan kincstári optimizmus Coxnál?

több mint 13 éve
Az interjúk csak jönnek és jönnek: http://philly.blog.hu/2012/06/05/interjuk_cox_cole_hanson