NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 669 — Apu ökölbeszorított keze
Vagy vakok 😊

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Az az off kérdésem lenne hogy Jim Leonhard még szabadügynök?Vagy csak lemaradtam vmiről és már vki lecsapott rá.Tudom vmi lábtörése volt de nem lehetne megpróbálni nálunk?, szerintem elég jó játékos.korodiati
Szerintem még az, de nem hiszem, hogy elhoznánk. Csak sérülés esetén, de szerintem akkor is inkább a mostani keretből lenne valaki. Elsősorban az UDFA-kra gondolok persze.Shawn84
Addig jó, amíg nem hozunk senkit, mert akkor nagyjából elégedettek a játékosainkkal, látnak bennük fejlődési potenciált.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az az off kérdésem lenne hogy Jim Leonhard még szabadügynök?Vagy csak lemaradtam vmiről és már vki lecsapott rá.Tudom vmi lábtörése volt de nem lehetne megpróbálni nálunk?, szerintem elég jó játékos.korodiati
Szerintem még az, de nem hiszem, hogy elhoznánk. Csak sérülés esetén, de szerintem akkor is inkább a mostani keretből lenne valaki. Elsősorban az UDFA-kra gondolok persze.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Az az off kérdésem lenne hogy Jim Leonhard még szabadügynök?Vagy csak lemaradtam vmiről és már vki lecsapott rá.Tudom vmi lábtörése volt de nem lehetne megpróbálni nálunk?, szerintem elég jó játékos.
több mint 13 éve
Babin részt akar venni a bikafuttatáson Pamplona-ban 😀
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/59114/jason-babin-will-run-with-the-bulls
Amúgy a múltheti OTA-n azért nem tudott részt venni, mert Alaszkában ragadt.Bébé
pedig általában ő szokott lenni az üldöző. 😀eaglesmcnabb
Puha vagy Babin, puha vagy 😀
"Eagles DE Jason Babin has canceled plans to participate in the annual "Running of the Bulls" in Pamplona, Spain this July."
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 691 — je suis poloska
Babin és Peters is felkerült a tavalyi Top100-as listára:
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Top-100-Players-of-2012-Jason-Babin/928088e1-d935-47ba-a5f9-7bda22ffbb3a
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Top-100-Players-of-2012-Jason-Peters/add24ac5-8ee7-44ac-a202-e51ea25f30ff
Kiv vagyok, hogy Peters-t hány tackle fogja megelőzni.
Faszom a sérülésébe. A csávót is sajnálom meg persze a csapatot is.

http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/59114/jason-babin-will-run-with-the-bulls
Amúgy a múltheti OTA-n azért nem tudott részt venni, mert Alaszkában ragadt.Bébé
pedig általában ő szokott lenni az üldöző. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Újabb interjú: http://philly.blog.hu/2012/06/02/interju_vick_edwards_kandramar
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Hehe, 2001-ben én is futottam. iViva San Fermin! 😀

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Pár napja a srácok egy játszótér építésében segédkeztek:
http://cdn2.sbnation.com/fan_shot_images/255542/AuKWJGqCAAEug4Q_jpg_large.jpg

Srácok reakciója Babin-futására:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/6/1/3057066/eagles-react-to-jason-babins-desire-to-run-with-the-bulls#comments
Mathis:
Nincs ez ellen vmi a szerződésben?
Elég hosszú egy szerződés, szal nem tudtam az egészet elolvasni. 😀
több mint 13 éve
Babin és Peters is felkerült a tavalyi Top100-as listára:
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Top-100-Players-of-2012-Jason-Babin/928088e1-d935-47ba-a5f9-7bda22ffbb3a
http://www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Top-100-Players-of-2012-Jason-Peters/add24ac5-8ee7-44ac-a202-e51ea25f30ff
Kiv vagyok, hogy Peters-t hány tackle fogja megelőzni.
Faszom a sérülésébe. A csávót is sajnálom meg persze a csapatot is.

Amúgy a múltheti OTA-n azért nem tudott részt venni, mert Alaszkában ragadt.
több mint 13 éve
According to the Wilmington News Journal, Tulsa WR Damaris Johnson is the best candidate among the Eagles' undrafted rookies to be the team's "next diamond in the rough."
több mint 13 éve
Andy Reid OTA-ról, és egyébről: http://philly.blog.hu/2012/05/31/interju_andy_reid_kandramar
több mint 13 éve
Szezon végén szerintem Castillo megkapta a lebaszást, aztán kb ezer órát videózott, meg tavalyról és JJ korszakból nézett meccseket és playbookokat kapart elő.
Ez az ember éjjel-nappal dolgozik, szerinted csak év végén vett elő ilyen videókat? Egyszerűen szerintem csak akkor jött ki a lépés, akkorra sikerült a játékosoknak is felfogni, illetve elkezdeni megvalósítani Castillo játékát.Eazzy
Szerintem hiába dolgozott, a szezonban mégsem tudott olyan felkészült lenni mint a legtöbb DC. Most volt ideje átgondolni és letisztázni hogy mit akar és hogyan. És volt lehetőség külön játékokat keresni és kreálni. tavaly azért elég kapkodós volt a TC is. Kellett egy év tapasztalatszerzés mindenképpen. Most pedig teljes önbizalommal csinálhatja azt amit kigondolt.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Szezon végén szerintem Castillo megkapta a lebaszást, aztán kb ezer órát videózott, meg tavalyról és JJ korszakból nézett meccseket és playbookokat kapart elő.
Ez az ember éjjel-nappal dolgozik, szerinted csak év végén vett elő ilyen videókat? Egyszerűen szerintem csak akkor jött ki a lépés, akkorra sikerült a játékosoknak is felfogni, illetve elkezdeni megvalósítani Castillo játékát.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nah Jamaal nem fog/nem akar visszavonulni:
Free agent C Jamaal Jackson clarified Wednesday that he is definitely not retiring from football.

Eagles released RB Graig Cooper and WR Aaron Pflugrad.

Washburn dicséri Cox-ot és Curry-t:
"I don’t think I’ve ever had rookies pick it up any faster than they’ve picked it up.”
több mint 13 éve
Így van

Csak ismered a viccet:Tudsz úszni?És ha megfizetem?Janek
Most szerencsére mindenki meg van fizetve rendesen. Ryans meg fanatikus, Curry szintén, Kendricks is elég pörgős, szóval szerintem idén odabaszunk mindenkinek, még ha nem is nyerünk mindig, de emlékezni fognak ránk az tuti 😀
több mint 13 éve
Így van

Csak ismered a viccet:Tudsz úszni?És ha megfizetem?

több mint 13 éve
Mondjuk a Miami offense épp nem mérvadó arra ne alapozzunk egy szezont szerintem.

Idén nem sok ilyen gyengus O ellen megyünk ki(barnák,tampa talán )brutál szezon lesz sok jól és eredményesen futó csapat ellen játszunk.Janek
Én a play hívásokra gondoltam. Trükkös játékok stb. Azon a meccsen volt pár érdekes felállásunk DL-ben.Shawn84
Az más.

Csak trükkös játékhoz kell tudni olvasni a játékot és nagyon jól tudni a playbookot ami kétséges volt tavaly ...Janek
Ezért jó hogy idén van rendes offseason.
több mint 13 éve
Szezon végén szerintem Castillo megkapta a lebaszást, aztán kb ezer órát videózott, meg tavalyról és JJ korszakból nézett meccseket és playbookokat kapart elő. Van egy olyan érzésem, hogy a Miami elleni DL játékra alapozunk majd, még több trükkös játékkal, és sokkal-sokkal több blitzel. Nem véletlenül húztunk be annyi pass rushert, Kendricks adottságairól meg nem is beszélve, vagy említhetném Chaneyt is aki gyors, csak nem volt alkalma igazán megmutatni az eddigi játékfelfogás miatt. Ha hozzávesszük, hogy futás ellen javulunk, (mert szarabbak már nem lehetünk), és a Safetyk tényleg fejlődnek, meg Asoék is jobban érzik a rendszert (Bowles jó edző), akkor simán jók lehetünk. Csak nehogy most a támadók baszakodjanak. Meg sérülésfaktor sokat nyom a latban.Shawn84
Mondjuk a Miami offense épp nem mérvadó arra ne alapozzunk egy szezont szerintem.

Idén nem sok ilyen gyengus O ellen megyünk ki(barnák,tampa talán )brutál szezon lesz sok jól és eredményesen futó csapat ellen játszunk.Janek
Én a play hívásokra gondoltam. Trükkös játékok stb. Azon a meccsen volt pár érdekes felállásunk DL-ben.Shawn84
Az más.

Csak trükkös játékhoz kell tudni olvasni a játékot és nagyon jól tudni a playbookot ami kétséges volt tavaly ...

több mint 13 éve
Offseason van, szal vitába kell szállni. 😀

Nálam is-is. De én bírom Castillo-t, szal lehet ezért.
Amúgy nehéz normális védelmet összerakni, ha csupa csereLB-d van. Valamint az O# is kurva sokszor adta el a labdát, miss-tackle-ök hada. De persze másik oldalon meg ott van pl Casey erőltetése.

Majd idén villantani fog az öreg Juan. Elméletileg most minden adott.
Ha azzal számolunk, hogy Ryans visszatér a régi formájához és a safety-jeink is feljavulnak.Bébé
Szezon végén szerintem Castillo megkapta a lebaszást, aztán kb ezer órát videózott, meg tavalyról és JJ korszakból nézett meccseket és playbookokat kapart elő. Van egy olyan érzésem, hogy a Miami elleni DL játékra alapozunk majd, még több trükkös játékkal, és sokkal-sokkal több blitzel. Nem véletlenül húztunk be annyi pass rushert, Kendricks adottságairól meg nem is beszélve, vagy említhetném Chaneyt is aki gyors, csak nem volt alkalma igazán megmutatni az eddigi játékfelfogás miatt. Ha hozzávesszük, hogy futás ellen javulunk, (mert szarabbak már nem lehetünk), és a Safetyk tényleg fejlődnek, meg Asoék is jobban érzik a rendszert (Bowles jó edző), akkor simán jók lehetünk. Csak nehogy most a támadók baszakodjanak. Meg sérülésfaktor sokat nyom a latban.Shawn84

Én a play hívásokra gondoltam. Trükkös játékok stb. Azon a meccsen volt pár érdekes felállásunk DL-ben.
több mint 13 éve
Nem szeretnék nagy vitákba szállni ,szerintem Juan fő hibája amit nálunk művelt tavaly.Janek

Amúgy nehéz normális védelmet összerakni, ha csupa csereLB-d van. Valamint az O# is kurva sokszor adta el a labdát, miss-tackle-ök hada. De persze másik oldalon meg ott van pl Casey erőltetése.

Ha azzal számolunk, hogy Ryans visszatér a régi formájához és a safety-jeink is feljavulnak.Bébé

Idén nem sok ilyen gyengus O ellen megyünk ki(barnák,tampa talán )brutál szezon lesz sok jól és eredményesen futó csapat ellen játszunk.

több mint 13 éve
Nem szeretnék nagy vitákba szállni ,szerintem Juan fő hibája amit nálunk művelt tavaly.Janek

De azt ne mond,hogy van nfl top 10 védő aki alapból nem tud szerelni(Aso)mert,hogy Casey azt se tudta merre megy a play ott nem derül ki,hogy tud e szerelni mert lehetősége sem volt rá...

Szóval szerintem tudnak szerelni csak nem értek oda az emberhez ami 1.az edző hibája
2 a keret hibája
3. a játékos egyéni hibája akit nem cserél le az edző mert szerelmes belé 😊

Ryans tavaly végig bekötött karral játszott és így is szerelt jópárat pedig gondolom visszafogta őt.

S poszt pedig tényleg kényes lehet idén (is)

több mint 13 éve

Szezon végén szerintem Castillo megkapta a lebaszást, aztán kb ezer órát videózott, meg tavalyról és JJ korszakból nézett meccseket és playbookokat kapart elő. Van egy olyan érzésem, hogy a Miami elleni DL játékra alapozunk majd, még több trükkös játékkal, és sokkal-sokkal több blitzel. Nem véletlenül húztunk be annyi pass rushert, Kendricks adottságairól meg nem is beszélve, vagy említhetném Chaneyt is aki gyors, csak nem volt alkalma igazán megmutatni az eddigi játékfelfogás miatt. Ha hozzávesszük, hogy futás ellen javulunk, (mert szarabbak már nem lehetünk), és a Safetyk tényleg fejlődnek, meg Asoék is jobban érzik a rendszert (Bowles jó edző), akkor simán jók lehetünk. Csak nehogy most a támadók baszakodjanak. Meg sérülésfaktor sokat nyom a latban.
több mint 13 éve

Ha azzal számolunk, hogy Ryans visszatér a régi formájához és a safety-jeink is feljavulnak.
több mint 13 éve
Nem szeretnék nagy vitákba szállni ,szerintem Juan fő hibája amit nálunk művelt tavaly.

Majd futok egy kört raiders topicban ők többet látták