NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
tiszteletbeli Philly drukker lettem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Wyv1YIvEgn0 (és nem vicc)jjncaa
Szóval akkor ezután a blogra is fogsz írni néha?? 😊Shawn84
már baseballos blogra is írok, de miért kellek én az Eagles táborba? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
http://www.youtube.com/watch?v=Wyv1YIvEgn0 (és nem vicc)jjncaa
Szóval akkor ezután a blogra is fogsz írni néha?? 😊
több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
http://www.youtube.com/watch?v=Wyv1YIvEgn0 (és nem vicc)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 676 — Apu ökölbeszorított keze
Brian elengedését azért nem felejtjük mekkora hiba volt.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elkészült a Banner-féle sajtótájékoztató folytatása.

http://philly.blog.hu/2012/06/13/interju_joe_banner_bejelentese_2Moonshiner
Akkor most te legalább jól megkaptad köszönjük 😉 😛
több mint 13 éve
Moonshiner 32
Elkészült a Banner-féle sajtótájékoztató folytatása.

http://philly.blog.hu/2012/06/13/interju_joe_banner_bejelentese_2
több mint 13 éve
Cox mikor akar aláírni?

Lassan ő lesz az utolsó első körös aki még nem írt alá.

több mint 13 éve
Brown új csapatbanShawn84
Sok sikert neki!

talán kap annyit mint Tolbert

több mint 13 éve
Banner új terveiShawn84
Nem is tudtam, hogy itt is tulajdonos. 😀 Ki írja ezeket? 😊Greengo
Nem tudom, de szép nagy baromság. Ha meg tulaj lenne Phillyben akkor nem vehetne másik csapatot. Nem gondókodik mielőtt ír. És milyen rohadt sokan vannak így.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 292 — Eagles fan
Banner új terveiShawn84
Nem is tudtam, hogy itt is tulajdonos. 😀 Ki írja ezeket? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Brockers (Rams, DT, 1/14) szerződésének a számai:
4 év 9,52 milla, 5,36 milla aláírási bónusz

gondolom plusz 1-2 milla és már meg is vannak Cox számai.
több mint 13 éve
Banner új tervei
több mint 13 éve
Brown új csapatban
több mint 13 éve
LB-ink szerelései az elmúlt években:
http://media.tumblr.com/tumblr_m578s9dI0a1qadi6n.png
A nagy baj az, hogy ez a szám Ryans-nél se olyan jó. Nála kb minden 10. szerelési kísérlet végződik miss-tackle-el.
Persze ez is szituáció függő. Nem mind1, hogy a misstackle, de utána másvki odaér és 1-2 yardon belül leviszi vagy egy miss-tackle miatt szopunk 8-10 yardot.

DRC cikk:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-Back-At-Home/5b65ddfb-74c1-4d7f-a540-f2031b1c3c36
A lényeg, hogy elméletileg minden adott ahhoz, hogy Pro Bowl szinten játsszon. Feltehetően nagy részben az lesz, hogy fogd azt az elkapót és kész. Innentől rajta múlik minden.
több mint 13 éve
B. Graham fizikailag élete legjobb formájában van. Mindenki dicséri:
http://blogs.phillymag.com/the_philly_post/2012/06/07/brandon-graham-offseason-makeover/
210 kilót kinyom, 185-el guggol. Majd a TC-ben, preseasonban, alapszakaszban kiderül, hogy ez a pályán mennyire látszik.
Jó lenne egy ilyen Graham-et látni idén:
http://www.youtube.com/watch?v=PQfcytu6ItI
több mint 13 éve
mondhatod

sőt azt is,hogy itt is szívesen látjuk

több mint 13 éve
Az a tiszteletteljes kérdésem, hogy mit nyilatkoztak a fejesek a sajtótájékoztatón a FO változások kapcsán? köszönöm 😊dande
Íme a kérdésedre a pontos válasz(ok)Shawn84
Ezt a plusszt rajtad keresztül küldöm a fordítónak kár, hogy itt olyan nagyon nem jelenik meg. Ha lehetne kettőt adnék 😊 . Sok sikert mindenkinek a továbbiakban a maga helyén.dande
Ha nem is ír annyit, de olvassa szóval majd őt is nyugodtam pluszozhatjátok. Nagyon sokat segít nekünk (Moonshinerrel és Eazzyvel együtt) ezekkel a fordításokkal , és ezt szerintem az összes hazai Eagles szurkoló nevében mondhatom.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a tiszteletteljes kérdésem, hogy mit nyilatkoztak a fejesek a sajtótájékoztatón a FO változások kapcsán? köszönöm 😊dande
Íme a kérdésedre a pontos válasz(ok)Shawn84
Ezt a plusszt rajtad keresztül küldöm a fordítónak kár, hogy itt olyan nagyon nem jelenik meg. Ha lehetne kettőt adnék 😊 . Sok sikert mindenkinek a továbbiakban a maga helyén.
több mint 13 éve
Íme a kérdésedre a pontos válasz(ok)
több mint 13 éve
Én egy lehetőségként írtam be ezt, nem kötelező. Am. a hazánkban élő külföldi NFL/MLB/NHL/NBA mezeket árusító emberek többsége ezt az oldalt használja beszerzésre, csak egyszerre többet vesznek és így a szállítással máris kijön nekik a mez 10e alatt!

Mind 1, más téma, én majd idén egy Babin fehér és egy Cole zöld mezt szeretnék... :S
Miért van az, hogy ez a két mez eléggé ritka, kevés helyen lehet kapni jó árban (mert maguk a játékosok nem noname playerek)Gege55
Elárulom hogy ezen kívül kb 15 ilyen oldal van, és ami ki van rakva az csak bemutató és nem a valós készlet. Ez nem egy egyedi oldal. Árban is ugyanaz szinte mind. Minőségben és rendelés teljesítésben vannak különbségek, mivel egyes cégeknél még angolul sem tudnak, és ha valami gondod van nem kapsz választ. Ezért van az, hogy a haverom közvetlen kapcsolatban van 1-1 céggel akik már kipróbáltak, és kérésre le is gyártanak mezeket. Egyedül Eaglesös Dawkins mezt nem tudtunk eddig beszerezni. Egy Babin vagy Cole gyerekjáték. Még sötétkék Packers mez is volt tavaly valakinek innen a fórumról.
Mezekből pedig maximum 4-5 db-ot érdemes csak venni mert afölött már vámot kell fizetni érte. Alatta viszont nem. HA többet vesznek ennél már nem jön ki 10 alatt, sőt. A vám elég sok mostanság.Shawn84
Tisztában vagyok vele én is, hogy nem csak ez az egy oldal létezik 😊 ez csupán egy példa volt a sok közül...
Egyébként meg vámot csak akkor kell fizetned, ha átlépsz egy bizonyos összeget, és mivel ezen az oldalon jól beszélnek angolul megoldható, hogy a számlán amit a csomaggal küldenek az ár amit feltüntetnek 100 dodó alatt legyen, és akkor vám mentes a csomag! .-)

Viszont, hogy negatív élményt is megosszak volt már nem 1x hogy kedves vámos honfitársak felbontás után elfelejtenek visszatenni a csomagba bizonyos termékeket...
Nekem a Nike wrist coach "veszett el" , meg egyszer egy eagles-ös reebok cipőm is (49$ volt akciósan mert már csak 42es méret volt az eastbay-en, de azért ölni tudtam volna!!!)

az a lényeg, hogy aki nem szereti a kockázatot annak én is Shawn84 féle ajánlatot javasolom, de akinek van ideje és tud angolul annak érdemes körülnéznie a neten... szerintem honnan rendeljünk mezeket témát le is zárhatjuk mert ez a topic nem ezért vanGege55
Ez rendben is van. nem akartam neked ugrani, ha annak tűnt bocsi érte. csak amit írtál annyiból ma már lehetetlen kihozni. Meg mivel haverom is ezzel foglalkozik muszáj őt előnyben részesítenem. Negatívum nálunk annyi volt, hogy 2szer egymás után elküldték ugyanazt a csomagot, pedig mást rendeltünk másodszorra. Viszont utána küldték a rendeset tök ingyen. Így most van egy fölös Ronnie Brown és egy Doorenbos mez, amit 10ért vihet aki szeretné. 😀

Ha valakit NBA, MLB vagy NHl mez érdekelne annak is állok rendelkezésére.
több mint 13 éve
Az a tiszteletteljes kérdésem, hogy mit nyilatkoztak a fejesek a sajtótájékoztatón a FO változások kapcsán? köszönöm 😊
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Ez nem a drágaságon múlik. Láttad te a mostani dollár árfolyamot? Ezen az oldalon amit linkeltél a mezek 29 dollárért vannak amit ha átszámolsz, szállítással együtt 10 fölött vagy. Amit én raktam be itt az eladónak 2-3 ezer FT haszna van 1 mezen. de a felelősség az övé a csomag miatt, plusz ha komoly gond van a mezzel visszakapja az árát a vevő. Ha valaki nem akar rizikózni és szenvedni a rendeléssel annak megéri.(sok embernek gondot okoz)
Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki meg milyen minőségben egy mez.Shawn84
Én egy lehetőségként írtam be ezt, nem kötelező. Am. a hazánkban élő külföldi NFL/MLB/NHL/NBA mezeket árusító emberek többsége ezt az oldalt használja beszerzésre, csak egyszerre többet vesznek és így a szállítással máris kijön nekik a mez 10e alatt!

Mind 1, más téma, én majd idén egy Babin fehér és egy Cole zöld mezt szeretnék... :S
Miért van az, hogy ez a két mez eléggé ritka, kevés helyen lehet kapni jó árban (mert maguk a játékosok nem noname playerek)Gege55
Elárulom hogy ezen kívül kb 15 ilyen oldal van, és ami ki van rakva az csak bemutató és nem a valós készlet. Ez nem egy egyedi oldal. Árban is ugyanaz szinte mind. Minőségben és rendelés teljesítésben vannak különbségek, mivel egyes cégeknél még angolul sem tudnak, és ha valami gondod van nem kapsz választ. Ezért van az, hogy a haverom közvetlen kapcsolatban van 1-1 céggel akik már kipróbáltak, és kérésre le is gyártanak mezeket. Egyedül Eaglesös Dawkins mezt nem tudtunk eddig beszerezni. Egy Babin vagy Cole gyerekjáték. Még sötétkék Packers mez is volt tavaly valakinek innen a fórumról.
Mezekből pedig maximum 4-5 db-ot érdemes csak venni mert afölött már vámot kell fizetni érte. Alatta viszont nem. HA többet vesznek ennél már nem jön ki 10 alatt, sőt. A vám elég sok mostanság.Shawn84
Tisztában vagyok vele én is, hogy nem csak ez az egy oldal létezik 😊 ez csupán egy példa volt a sok közül...
Egyébként meg vámot csak akkor kell fizetned, ha átlépsz egy bizonyos összeget, és mivel ezen az oldalon jól beszélnek angolul megoldható, hogy a számlán amit a csomaggal küldenek az ár amit feltüntetnek 100 dodó alatt legyen, és akkor vám mentes a csomag! .-)

Viszont, hogy negatív élményt is megosszak volt már nem 1x hogy kedves vámos honfitársak felbontás után elfelejtenek visszatenni a csomagba bizonyos termékeket...
Nekem a Nike wrist coach "veszett el" , meg egyszer egy eagles-ös reebok cipőm is (49$ volt akciósan mert már csak 42es méret volt az eastbay-en, de azért ölni tudtam volna!!!)

az a lényeg, hogy aki nem szereti a kockázatot annak én is Shawn84 féle ajánlatot javasolom, de akinek van ideje és tud angolul annak érdemes körülnéznie a neten... szerintem honnan rendeljünk mezeket témát le is zárhatjuk mert ez a topic nem ezért van
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Bocs, hogy belepofázok, de lehet rendelni mást is, nem csak Eagles-mezt? Nekem is kellene minél olcsóbban, és megbízható módon egy Saints-mez...Tocy
Giants és Cowboys mezen kívül bármit lehet 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Bocs, hogy belepofázok, de lehet rendelni mást is, nem csak Eagles-mezt? Nekem is kellene minél olcsóbban, és megbízható módon egy Saints-mez...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én valószínűleg rendelek majd szeptemberben, aki majd akar rendelni az jelezzen nekem, igaz addig még sok idő van...
Gege55
Megy PM!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes