NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
http://philly.blog.hu/2012/07/02/eagles_evkonyv_2012#more4622465

Szerk: hol a szokott hely? .kzol
Van egy rejtett facebook csoport ahol a blog szerkesztői (cikkírók, fordítók, valamint a magamfajta potyautasok, bár ez utóbbiból lehet csak egy van 😊 ) vitatják meg a kulisszatitkokat 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Feltöltöttem máshova, link facebookon a szokott helyen, de ha kzol engedélyt ad bezúzom ide a topicba is 😊Rataxes
Persze, osszatok nyugodtan
Szerk: hol a szokott hely? .
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Hát ez azért messze nem világverő stat, még a wr-ek dropjai sincsenek benne, a 100 feletti QB-rating pedig elég vacak megint (mert ha mondjuk 26-ból max ilyen 4-5 yardosok, és ezzel csinált mondjuk 15 3rd downos stopot, hát istenem, de így, meg a négy TD azért nem túl fényes (bár ez meg nyilván nyomja fel a rate-et)Wyatt
Jah a tavalyi szezonja nem volt jó. Pedig 2009-ben és 10-ben kurvajó slotCB volt.
2010-ben: 46x dobtak rá 29 elkapás, 4,4 yard/pass, elkapások után átlagosan 1,5 yardot hozott az elkapó.
Gondolom a kora is belejátszik a gyengébb szezonban. Augusztusban már 31 lesz.
Azonban QBsiettettésben mindig is szar volt. Utóbbi 3 évre levetítve:
83x küldték blitzelni és mindössze 2 sack/ütés/nyomás-t tudott összehozni.
Ennél sztem még én is többet értem volna el. 😀

Ebben a mutatóban %-osan Atogwe a 3. legjobb volt (105 blitz-ből 19 sack/ütés/nyomás).
Allen még csak 2 évet húzott le, szal róla nincsen ilyen stat, de szemmel láthatólag Ő se rossz blitzelésben.
Hátha Castillo fog vmit villantani a DB blitzekkel.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy kis tavalyi Hanson stat:
221 snap, 43x dobtak rá ebből 26 elkapás született.
A baj az, hogy 4 TD-t engedett, egy intit se szedett le, valamint a QBratingja 100 fölött van.
A PFF-nél a 19. legjobb slotcorner volt.

Jó kis csata lesz a TC-ben közte és Boykin között.
A pénz nem döntő faktor, Boykin fiatalabb, gyorsabb, returnerként is alkalmazható, de slot-ban azért nehéz felvenni a ritmust. Jó utsó évében nagyon sokat játszott nickelCB-t Boykin, de azért az NCAA és az NFL között van egy kis különbség.
Reid szerelmes Hanson-ba, de ha csak minimálisan lesz jobb, akkor sztem nem fog rosteren maradni.Bébé
Hát ez azért messze nem világverő stat, még a wr-ek dropjai sincsenek benne, a 100 feletti QB-rating pedig elég vacak megint (mert ha mondjuk 26-ból max ilyen 4-5 yardosok, és ezzel csinált mondjuk 15 3rd downos stopot, hát istenem, de így, meg a négy TD azért nem túl fényes (bár ez meg nyilván nyomja fel a rate-et)

több mint 13 éve
Egy kis tavalyi Hanson stat:
221 snap, 43x dobtak rá ebből 26 elkapás született.
A baj az, hogy 4 TD-t engedett, egy intit se szedett le, valamint a QBratingja 100 fölött van.
A PFF-nél a 19. legjobb slotcorner volt.

Jó kis csata lesz a TC-ben közte és Boykin között.
A pénz nem döntő faktor, Boykin fiatalabb, gyorsabb, returnerként is alkalmazható, de slot-ban azért nehéz felvenni a ritmust. Jó utsó évében nagyon sokat játszott nickelCB-t Boykin, de azért az NCAA és az NFL között van egy kis különbség.
Reid szerelmes Hanson-ba, de ha csak minimálisan lesz jobb, akkor sztem nem fog rosteren maradni.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
hajrá!

több mint 13 éve
Feltöltöttem máshova, link facebookon a szokott helyen, de ha kzol engedélyt ad bezúzom ide a topicba is 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez mekkora egyébként? Fel lehet nyomni gondolom máshová is ahonnan leszedhetik többen is nem?
Shawn84
ezt tudnám díjazni 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak 3szor hasznalhato a DL link (amibol 1-t mar ellottem). Kuldjetek egy email cimet pm-ben es forwardolom a mailt.kzol
Ez mekkora egyébként? Fel lehet nyomni gondolom máshová is ahonnan leszedhetik többen is nem?

shawn@citromail.hu
több mint 13 éve
Csak 3szor hasznalhato a DL link (amibol 1-t mar ellottem). Kuldjetek egy email cimet pm-ben es forwardolom a mailt.
több mint 13 éve
Blogra akik az eagles könyv gyujtemenyt csinaljak, irjanak tudok küldeni eagles almanac 2012 download linket. (most vettem meg)kzol
Hú az faszányosan hangzik 😛 Jöhet, nekem PM-be vagy Ratának.Shawn84
Vagy mindhármunknak 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Blogra akik az eagles könyv gyujtemenyt csinaljak, irjanak tudok küldeni eagles almanac 2012 download linket. (most vettem meg)kzol
Hú az faszányosan hangzik 😛 Jöhet, nekem PM-be vagy Ratának.
több mint 13 éve
hűű ilyet én is kaphatok? 😀
több mint 13 éve
Blogra akik az eagles könyv gyujtemenyt csinaljak, irjanak tudok küldeni eagles almanac 2012 download linket. (most vettem meg)
több mint 13 éve
zektől az előrejelzésektől mint amiket Jaworski is mondogat, a falra tudnék mászni. Mindenki mondja hogy ez lesz meg az lesz aztán nagy szart. Majd szeptemberben dumáljanak. Addig még kezét-lábát eltörheti.Shawn84
Jaworski csak próbál a köztudatban maradni, miután az MNF stábjából kitették. 😛vassadi
A baj az, hogy rajta kívül még rohadt sokan vannak ilyenek. Az időjárást könnyebb megmondani szeptemberre nem, hogy mi lesz az NFL-ben.
több mint 13 éve
Riley Cooper appears locked in as the Eagles' No. 4 wideout.
Sixth-round rookie Marvin McNutt may push Cooper in training camp, but the veteran has the edge in special teams and blocking. Per the team's website, Cooper "looked faster and more fluid -- by far -- than in any of his previous seasons."
Jó lenne ha a következő szintre tudna lépni Cooper bár nyilván nehéz pályára kerülni ha egy Maclin-Avant-DeSean trió van előtted...aka...MAD 😀

Maclin vs. Dez Bryant:
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/59995/fantasy-week-jeremy-maclin-vs-dez-bryant
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
zektől az előrejelzésektől mint amiket Jaworski is mondogat, a falra tudnék mászni. Mindenki mondja hogy ez lesz meg az lesz aztán nagy szart. Majd szeptemberben dumáljanak. Addig még kezét-lábát eltörheti.Shawn84
Jaworski csak próbál a köztudatban maradni, miután az MNF stábjából kitették. 😛
több mint 13 éve
Jaworski szerint Vick élete legjobb szezonját fogja futni:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Jaws-Vick-can-be-top-5-passer.html

Vick statjai különböző szitukban:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/How-teams-attacked-Vick.html
Az esetek 35,4%-ban blitzelték Vick-et több mint 4 emberrel.
Amikor 3an vagy kevesebben támadták Vicket akkor 31/40 és 470 yardot hozott. Szóval be tudja dobni a labdát a cover-be.
Amikor 5en támadták akkor 64,1%-os pontossággal passzolt és 8,9 YPA-je van, ami kurvajó.
A hiba csak az, hogy elég sokszor sack-elték ilyen szitukban. Minden 13. esetben sack-elték amikor 5en támadták. De amikor csak 4en, akkor ez a szám 39. Szal jah blitz-felismerésben nem volt vmi jó sem Vick, sem pedig a támadófal.Bébé
zektől az előrejelzésektől mint amiket Jaworski is mondogat, a falra tudnék mászni. Mindenki mondja hogy ez lesz meg az lesz aztán nagy szart. Majd szeptemberben dumáljanak. Addig még kezét-lábát eltörheti.
több mint 13 éve
Jaworski szerint Vick élete legjobb szezonját fogja futni:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/Jaws-Vick-can-be-top-5-passer.html

Vick statjai különböző szitukban:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/How-teams-attacked-Vick.html
Az esetek 35,4%-ban blitzelték Vick-et több mint 4 emberrel.
Amikor 3an vagy kevesebben támadták Vicket akkor 31/40 és 470 yardot hozott. Szóval be tudja dobni a labdát a cover-be.
Amikor 5en támadták akkor 64,1%-os pontossággal passzolt és 8,9 YPA-je van, ami kurvajó.
A hiba csak az, hogy elég sokszor sack-elték ilyen szitukban. Minden 13. esetben sack-elték amikor 5en támadták. De amikor csak 4en, akkor ez a szám 39. Szal jah blitz-felismerésben nem volt vmi jó sem Vick, sem pedig a támadófal.
több mint 13 éve
Úgy néz ki, hogy nem a fizu fogja eldönteni, hogy melyik játékos marad rosteren:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/6/28/3123032/for-once-talent-not-money-could-win-out-at-lehigh

Coca Cola-val is lepacsiztunk:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Coca-Cola-Announce-Partnership/75fc3d1b-3988-4a39-9ed1-3e927aafdfef
Eddig Pepsi támogató voltam. Sokkal jobb mint a Coca, de hát ezek után ezentúl a vbk-t CocaColaval kell igyam. 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
😛
PunBB bbcode testDzsokijuing
Vick kezdőként 3-0 a Cowboys ellen. 😛 😀

TCmenetrend:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/2012-Training-Camp-Practice-Schedule/7a35dce2-e157-40d1-b9bc-467765d9eab9
Kevesebb mint egy hónap van már csak vissza.Bébé

Babin még egy alapos urológiai vizsgálatot is elvégez Romon. 😀

több mint 13 éve
😛
PunBB bbcode testDzsokijuing
Vick kezdőként 3-0 a Cowboys ellen. 😛 😀

TCmenetrend:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/2012-Training-Camp-Practice-Schedule/7a35dce2-e157-40d1-b9bc-467765d9eab9
Kevesebb mint egy hónap van már csak vissza.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
😀 😀 😀

bárcsak már ott tartanánk...és persze veretlenül álljunk akkor még

több mint 13 éve
Igazán figyelmes de nem szükséges leadni a meccset, anélkül is elverünk Titeket 😛

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 601 — Saturday Night Lights
😛
PunBB bbcode test

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)