NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Shady hova fejlődhet még:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/can-shady-mccoy-get-better/
Blokkolásban kéne kiegyensúlyozottabbnak lennie valamint elkapásban kéne fejlődnie.
Vhogy nem tud egy 2-3 yardos elkapásból kihozni 20-40 yardot vagy TD-t. Jó hát persze Westbrook ezért is volt különleges, de azért Shady-től is jó lenne ilyen Westbrookos elkapásos TD-ket látni.
Mint a 2008as WC meccsen a Vikings ellen:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80de26ec/Wild-Card-Can-t-Miss-Play-Fly-Eagle-fly
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi is érdeklődünk Josh Gordon WR után.
(Csütörtökön lesz a Supplemental Draft. Majdnem mint a normális draft. 2013-as draftpickért cserébe el tod vinni a játékost.
Mennek szépen a csapatok adott sorrendben meg körben aztán amikor vki stoppol lerakja a draftpicket és viheti. Eléggé leegyszerűsítve.)
Küldtünk scout-ot is a workout-jára. (20 másik csapattal egyetemben)
Úgy néz ki, ha meg akarjuk szerezni, akkor 2. vagy 3. körös picket kell rááldoznunk. Ennyire nem vészes a helyzet WR-ek terén, szal sztem ennyit nekünk nem ér.

Ha a számait összehasonlítjuk McNutt-éval:
Gordon: 6-3 224; 4,52-es 40 yard (igaz elméletileg meghúzódott a futás közben); 36os súlypontemelkedés; 10,1-es távolugrás
McNutt: 6-3 216; 4,54-es 40 yard; 37es súlypontemelkedés; 10,2-es távolugrásBébé
hát ezen meglepődnék...
van 5 wr akik ha csak valami csoda nem történik rosterre kerülnek (Djax.Maclain,Avant, Copper, McNutt) + plusz ott van Gillyard, akit elvileg már a rams előtt akartunk + az udfa WR Damaris Johnson + Hall is ...
aztán ha jön és jó lesz, akkor nekem mindegy is.. de ennél vannak vékonyabb depth-ek iszsozso85
Így van, ide felesleges lenne, ti jól álltok itt de lehet ugye nézni leendő ellenfelet is – azt írják, jó eséllyel az NFC Eastbe kerül (Cowboys vagy Redskins) –, akkor meg már nem árt, ha ti is megfigyelitek

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
(Csütörtökön lesz a Supplemental Draft. Majdnem mint a normális draft. 2013-as draftpickért cserébe el tod vinni a játékost.
Mennek szépen a csapatok adott sorrendben meg körben aztán amikor vki stoppol lerakja a draftpicket és viheti. Eléggé leegyszerűsítve.)
Úgy néz ki, ha meg akarjuk szerezni, akkor 2. vagy 3. körös picket kell rááldoznunk. Ennyire nem vészes a helyzet WR-ek terén, szal sztem ennyit nekünk nem ér.

Gordon: 6-3 224; 4,52-es 40 yard (igaz elméletileg meghúzódott a futás közben); 36os súlypontemelkedés; 10,1-es távolugrás
McNutt: 6-3 216; 4,54-es 40 yard; 37es súlypontemelkedés; 10,2-es távolugrásBébé
hát ezen meglepődnék...
van 5 wr akik ha csak valami csoda nem történik rosterre kerülnek (Djax.Maclain,Avant, Copper, McNutt) + plusz ott van Gillyard, akit elvileg már a rams előtt akartunk + az udfa WR Damaris Johnson + Hall is ...
aztán ha jön és jó lesz, akkor nekem mindegy is.. de ennél vannak vékonyabb depth-ek is
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Majd kiderül. Az biztos, hogy hozzánk nem kéne. Szerintem már így is telített a roster elkapókkal, ráadásul elég jókkal. Kívánom neki, hogy olyan csapatba kerüljön ahol rendszeresen játszhat majd.Shawn84
Nem tudom milyen pluszt tudna hozni. Még ha be is válna, szerintem nem lenne jobb, mint akik most vannak. Nálunk egy igazi #1 receiver hiányzik, ez az ami nincs, és szerintem belőle sem lehetne ilyen játékos. Akkor inkább hoztuk volna el Floydot a drafton. Amúgy meg indokolatlanul magas ár lenne érte egy 3. kör, ennél több meg pláne. Bár amilyen elcseszett húzásaink vannak a 3. körökben az utóbbi időben, lehet, hogy oda is lökhetnénk érte. 😀

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mintha azt olvastam volna valahol hogy 4,3-as 40 yardot tud. Szerintem simán elviszik 3. körért is...Rataxes
Azt mondta, hogy ha neki is annyi idő állt volna rendelkezésére a felkészüléshez, mint a combine-on résztvevőknek, akkor a rendes idejét hozta volna 40 yardon. Persze a scoutok a 4,52-t fogják nézni, nem arra hagyatkoznak, hogy szerinte ő tud ennél jobbat is. Supplemental drafton szerintem se fognak érte 4. körnél magasabb picket adni. A tavalyi szezonja teljesen kimaradt.vassadi
Meghúzódással mondjuk szerintem 4.52 se gáz (bár kérdés, ez mennyit rontott rajta)

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mintha azt olvastam volna valahol hogy 4,3-as 40 yardot tud. Szerintem simán elviszik 3. körért is...Rataxes
Azt mondta, hogy ha neki is annyi idő állt volna rendelkezésére a felkészüléshez, mint a combine-on résztvevőknek, akkor a rendes idejét hozta volna 40 yardon. Persze a scoutok a 4,52-t fogják nézni, nem arra hagyatkoznak, hogy szerinte ő tud ennél jobbat is. Supplemental drafton szerintem se fognak érte 4. körnél magasabb picket adni. A tavalyi szezonja teljesen kimaradt.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Majd kiderül. Az biztos, hogy hozzánk nem kéne. Szerintem már így is telített a roster elkapókkal, ráadásul elég jókkal. Kívánom neki, hogy olyan csapatba kerüljön ahol rendszeresen játszhat majd.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Mintha azt olvastam volna valahol hogy 4,3-as 40 yardot tud. Szerintem simán elviszik 3. körért is...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
jax jags

több mint 13 éve

Hiába a Bayloros múlt, 6. körnél többet nem adnék érte. De szerintem más se fog 2.-3. kört. 4.-5. körre saccolom. Aztán meg slotnak jó lehet valahol.
több mint 13 éve

McNutt: 6-3 216; 4,54-es 40 yard; 37es súlypontemelkedés; 10,2-es távolugrás
több mint 13 éve
élmény olvasni soraid

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kereken egy hónap múlva lesz az első preseason meccsünk a Steelers ellen.
Ez a legjobb. Minden újonc meg rosterért küzdő játékos bizonyítani akar. Végre meg lehet ütni a QB-t.
És nézőként is lehet élvezni, mert nem számít a végeredmény. 😀Bébé
Bárcsak már kezdődne.Nagyon unalmas már ez hogy nincsen semmi hír.Egyébként a játékosok a TC előtti időszakot egyéni felkészüléssel töltik?Készülnek a felkészítő táborra úgymond? Vagy TC alatt már nincs fizikai felkészítés csak taktikai és oda már úgy kell érkezni hogy fizikálisan toppon vagy?korodiati
A TC-ben is van természetesen fizikai felkészítés, a játékosok akkor is dolgoznak az edzőteremben, bár a TC nem kifejezetten erről szól + az gyakorlatok is jelentős fizikai megterhelést jelentenek, ezek is hozzájárulnak a megfelelő erőnléthez és vannak kifejezetten az erőnlétet segítő gyakorlatok is.

Természetesen ajánlatos megfelelő fizikai állapotban megjelenni. Mégis előfordul, hogy egy-egy játékos formán kívül érkezik. Deuce Lutui volt, hogy 400 fontosan jelentkezett a TC-re, nálunk Jean-Gilles is volt, hogy 390 font körül nyomott a TC elején. Ha valaki nincs megfelelő állapotban (ennek lehet az oka sérülés vagy betegség is) akkor vele külön is foglalkoznak az edzők, addig külön edz és nem vesz részt a csapat drillekben.
Nem kell topon lenni ill. fizikailag teljesen kihegyezve jönni a TC-re, legalábbis annak nem szükséges, akinek biztos roster helye van. Ők ráérnek a szezonkezdetre is időzíteni a top formát. Az első napokban szokott is látszani, hogy 1-1 veterán falember pár snap után erősen szedi a levegőt a pályán. 😊 A 3 órás edzések a 30 fokban és teljes felszerelésben úgyis gyorsan formába hozzák őket. Más, ha valaki roster helyért küzd, neki fontos, hogy a lehető legjobb állapotban legyen, mert már a TC-ben és az előszezon meccseken meg kell mutatnia, hogy érdemes a csapatba kerülésre.

A TC-ben az erőnléti dolgokon kívül vannak pozíciós edzések, amikor az adott pozícióban játszó játékosok együtt gyakorolnak az pozíciós edzők keze alatt, néha önállóan különböző felszerelések segítségével, néha egymás ellen (WR vs CB, DL vs OL stb.). Itt főleg a technikán van a hangsúly.

Vannak a scrimmagek, amikor valamilyen meccs szituációt játszanak le pl 2 min. drill, vagy redzone drill, vagy full driveokat próbálnak. A scrimmageknek rengeteg fajtája van, lehet 11 a 11 ellen, 7 a 7 ellen, van hogy limitált kontakttal játszanak, van, hogy full kontakt van és meg kell csinálni a szerelést is, mint a meccsen. Van, hogy a scrimmage arra irányul, hogy egy csaparész valamilyen játékot gyakorolhasson pl. direkt olyan játékot hívnak be a védelemnek amit az adott esetben éles meccsen is várhat az offense és megnézik, hogy a támadók végre tudják-e hajtani hibátlanul a játékot.
Az új CBA értelmében már csak 1 teljes felszereléses edzést lehet tartani 1 napon, a másik csak limitált edzés lehet (walkthrough). Korábban 2 teljes felszereléses edzés volt naponta (ún. two-a-day).

Vannak közös videózások, taktikai értekezletek, amit egyes játékosok néha szundítással töltenek. 😊

több mint 13 éve
Ez a legjobb. Minden újonc meg rosterért küzdő játékos bizonyítani akar. Végre meg lehet ütni a QB-t.
Bárcsak már kezdődne.Nagyon unalmas már ez hogy nincsen semmi hír.Egyébként a játékosok a TC előtti időszakot egyéni felkészüléssel töltik?Készülnek a felkészítő táborra úgymond? Vagy TC alatt már nincs fizikai felkészítés csak taktikai és oda már úgy kell érkezni hogy fizikálisan toppon vagy?korodiati
Lényegében az egyéni felkészülés az az egész offseason alatt megy. Mindenki megkapja a maga egyénileg megszabott edzéstervét. Mellette ugye OTA-k meg minicampek, ahol az edzőkkel gyakorolgatnak. Ezen kívül is sokan playbookot tanulnak még, videóznak, technikai dolgokat tanulnak. Bár szerintem főleg a fiatalabbak és a sérülésből visszatérők. A rutinos játékosok megcsinálják az előírt penzumot, meg még 1-2 apróságot aztán rápihennek a kemény szezonra. Gondolom mindenkinek van már bevált módszere.

Nekem pl az, hogy nyáron nem foglalkozom sokat amifocival, augusztustól meg fokozatosan egyre jobban rápörgök. Az első meccsünk előtt meg már tök ideg vagyok.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Bárcsak már kezdődne.Nagyon unalmas már ez hogy nincsen semmi hír.Egyébként a játékosok a TC előtti időszakot egyéni felkészüléssel töltik?Készülnek a felkészítő táborra úgymond? Vagy TC alatt már nincs fizikai felkészítés csak taktikai és oda már úgy kell érkezni hogy fizikálisan toppon vagy?
több mint 13 éve
Nah az Eagles Dion-ról:
"We are aware of the incident involving Dion Lewis over the weekend in Albany and have since spoken to Dion and his representatives about it. They have a good understanding of the serious nature of this matter and understand the embarrassment it caused to not only himself, but the entire organization. Because it is a pending legal matter, we will have no further comment at this point."

Dion is nyilatkozott:
"I want to apologize to my family, the Albany community, the Eagles organization and fans, and to the NFL for my involvement in an incident this past weekend. It was never my intention to cause any public alarm or damage any property."

Szal a formalitás is letudva. Talán Dion se olyan hülye, hogy még1x ilyen baromságot csináljon.
több mint 13 éve
És nézőként is lehet élvezni, mert nem számít a végeredmény. 😀
több mint 13 éve
azért ez nem segít neki most,hogy kazalban állnak a futók

több mint 13 éve
Dion Lewist és testvérét letartóztatták tegnap reggel Albanyban, miután hajnali 4-kor sikertelenül próbáltak bejutni egy hotelbe, ahol megszálltak. A hotel bejárata zárva volt ezért dörömbölni kezdtek az ajtón, majd miután nem jött válasz megnyomták a tűzjelzőt. Kiment a tűzoltóság és a rendőrség, de mivel tűznek nyoma sem volt bevitték a két barmot. Lewist (és testvérét) tűzeset téves jelentésével és gondatlan veszélyeztetéssel vádolják.

Ez semmi komoly, de kurva hülyének és részegnek kellett lenni ehhez. A szálloda vezetője elmondta, hogy éjfélkor bezárják a bejáratot és az juthat be akinek van kulcsa. Gondolom tűzriadó nélkül is be lehetett volna jutni, akár Lewis kulcsával (aki vendég volt a szállodában) vagy más civilizált módon. De állítólag rendesen be voltak bombázva mindketten. Lewist már kiengedték a tesóját még nem (lehet, hogy ő vállalta be, hogy elviszi a balhét).
http://www.timesunion.com/local/article/Former-Albany-Academy-Eagles-running-back-Lewis-3693086.phpBleedingGreen
Jó az ilyenek miatt nem aggódok. Jobban felbaszna egy DUI, mert ahhoz tényleg hóthülyének kell lenni.
Majd Shady beszél a fejével, hogy ne legyen hülye. 😀
több mint 13 éve
Dion Lewist és testvérét letartóztatták tegnap reggel Albanyban, miután hajnali 4-kor sikertelenül próbáltak bejutni egy hotelbe, ahol megszálltak. A hotel bejárata zárva volt ezért dörömbölni kezdtek az ajtón, majd miután nem jött válasz megnyomták a tűzjelzőt. Kiment a tűzoltóság és a rendőrség, de mivel tűznek nyoma sem volt bevitték a két barmot. Lewist (és testvérét) tűzeset téves jelentésével és gondatlan veszélyeztetéssel vádolják.

Ez semmi komoly, de kurva hülyének és részegnek kellett lenni ehhez. A szálloda vezetője elmondta, hogy éjfélkor bezárják a bejáratot és az juthat be akinek van kulcsa. Gondolom tűzriadó nélkül is be lehetett volna jutni, akár Lewis kulcsával (aki vendég volt a szállodában) vagy más civilizált módon. De állítólag rendesen be voltak bombázva mindketten. Lewist már kiengedték a tesóját még nem (lehet, hogy ő vállalta be, hogy elviszi a balhét).
http://www.timesunion.com/local/article/Former-Albany-Academy-Eagles-running-back-Lewis-3693086.php

több mint 13 éve
na majd most !

több mint 13 éve
Tényleg Trotter volt a legjobb LB ?Janek
Hát Reid-korszak...LB-k nem olyan fontosak 😀
Az mindent elmond az LB-helyzetünkről, hogy 2009-ben visszahoztuk, pedig az azt megelőző szezont teljes egészében kihagyta és 2007-ben is csak 3 meccsen játszott. 😀

Bradley-ből még lehetett volna vki, de sajnos a térde nem így gondolta.
több mint 13 éve
Tényleg Trotter volt a legjobb LB ?

több mint 13 éve
All-Reid Team 53as rosterrel:
http://www.footballnation.com/content/philadelphia-eagles-all-reid-team/15234/
A játékosoknak minimum 2 évet kellett játszaniuk Reid alatt.
Reggie Brown helyett inkább Avant-ot látnám szívesen.
Gondolkoznék, hogy Tra Thomas vagy Peters legyen a kezdő. Illetve a Michael Lewis vs. Quintin Mikell is hasonló.
Dorenbos meg sajnos kimaradt. 😐
több mint 13 éve
Henery jónak tűnik:
Eagles K Alex Henery reportedly kicked with a lot of confidence during offseason workouts.
Ugye most van egy 16/16-os sorozata és mintha a franchise rekord sorozatban 17 értékesített FG lenne. (Amit Akers tart.)
Vagy lehet h 16. De vhogy e körül, szal ha nem hibázik az első két héten, akkor ezt a franchise rekordot is meg fogja dönteni.