NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Edzőtábor-váró, 2. rész, védelem http://philly.blog.hu/2012/07/18/edzotabor_elott_2012_vedelem#more4663162

több mint 13 éve
deee
290
Nekem majdnem mindegy ki csak legyen vki aki hasznosan tudja tehermentesíteni Shady-t hogy ne használódjon el túlságosan.
több mint 13 éve
Brownt hányszor láttad játszani? Én kitartok Lewis mellett mert egyetemen is sokat láttam, és nagyon bírtam, na meg Polkal is hasonlóképpen vagyok. Még Locker miatt kezdtem Washington meccseket nézni, de nem lehetett nem észrevenni Polkot. Shawn84Egyszer sem. (Egyedül az OTA-n láttam labdával a kezében.)
Már amikor eltradeltük Asante-t elhatároztam, hogy szorítani fogok a rosterre kerülésért annak a srácnak, akit behúzunk azzal a 7. körös pick-el. Ez pont Bryce lett és ehhez még hozzájön az sztorija. A még nagyobb mázli pedig az, hogy reális esélye van a rosterhelyre. Plusz az interjúi során is értelmes embernek tűnt. Legalábbis, amit a beszédéből le lehetett szűrni.
Szal nagyon szorítok neki.
több mint 13 éve
Undrafted rookie TE Brett Brackett is expected to push Clay Harbor for the Eagles' No. 2 tight end job.Brownt hányszor láttad játszani? Én kitartok Lewis mellett mert egyetemen is sokat láttam, és nagyon bírtam, na meg Polkal is hasonlóképpen vagyok. Még Locker miatt kezdtem Washington meccseket nézni, de nem lehetett nem észrevenni Polkot. Brackett meg marha sokat van dicsérve, de Harbor szerintem tett már le annyit az asztalra, hogy ő lesz a backup TE. Persze a szezon folyamán sok minen fog változni.
CSN Philly expects seventh-round RB Bryce Brown to be given "every opportunity to win the No. 2 job" from Dion Lewis.
Undrafted WR Damaris Johnson will "likely" be the Eagles' primary kick returner, according to CSN Philly.
Brackett-nek a blokkolásban kell megmutatnia, hogy nagyon jó és akkor még bármi lehet.
Dion-t is bírom, de most Bryce a nagy kedvenc az RB-k terén.
Damaris Johnson-ra már nagyon kíváncsi vok. OTA-n jó, hogy villog az ilyen típusú elkapó, de TC azért az nagyon más. Hát még a meccsek.
Bébé
több mint 13 éve
Vick próbaideje pénteken fog véget érni és ez után már kutyát is tarthat:www.bleedinggreennation.com/2012/7/17/3164601/vicks-probation-ends-friday-can-own-a-dog
Meg vmi könyve is meg fog jelenni hamarosan.
Nekem is az a véleményem, ami sztem elég sokaknak, hogy leszarom h megváltozott-e vagy sem. Meg, hogy tényleg megbánta-e és, hogy ezeket az akciókat csak azért csinálja mert kell vagy mert tényleg akarja.
Nagy ívben leszarom Vick személyét. Ami engem érdekel, hogy játsszon jól, tegyen meg mindent a csapatért és ne kerüljön bajba amíg nálunk játszik.
Jah meg egy SB-győzelem esetén se haragudnék meg rá.
több mint 13 éve
Undrafted rookie TE Brett Brackett is expected to push Clay Harbor for the Eagles' No. 2 tight end job. CSN Philly expects seventh-round RB Bryce Brown to be given "every opportunity to win the No. 2 job" from Dion Lewis.
Undrafted WR Damaris Johnson will "likely" be the Eagles' primary kick returner, according to CSN Philly.
Brackett-nek a blokkolásban kell megmutatnia, hogy nagyon jó és akkor még bármi lehet.
Dion-t is bírom, de most Bryce a nagy kedvenc az RB-k terén.
Damaris Johnson-ra már nagyon kíváncsi vok. OTA-n jó, hogy villog az ilyen típusú elkapó, de TC azért az nagyon más. Hát még a meccsek.
több mint 13 éve
Spadaro előzetes gondolatai a TC-ről:Kendricksnek nem barátokat hanem tisztelőket kell szereznie. Majd ráér barátkozni, ha már a liga egyik legjobb LB-je lesz!
www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Fearless-Training-Camp-Forecast/3b5cbac2-4451-4c79-9e2d-fe07ee66d782
Maclin kurvajó lesz. Boykin a TC-ben még nem fogja kiszorítani Hanson-t.
Damaris Johnson vs Chad Hall csata jó lesz. Cooper jobb lesz, mint McNutt.
Kendricks nem fog sok barátot szerezni a TC-ben. Úgy érzi sok összetűzésben lesz része az edzések folyamán. 😀 ("pretty nasty kid")
B. Graham lesz a legtöbbet fejlődött játékos a TC-ben.
Jarrett-nek és Marsh-nak is jobban kell játszani. Jarrett-nek Atogwe, utóbbinak pedig Cliff Harris miatt.
Casey pedig jobb lesz. (Jó hát van honnan feljönnie. 😀 )
Bébé
több mint 13 éve
Spadaro előzetes gondolatai a TC-ről:www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Fearless-Training-Camp-Forecast/3b5cbac2-4451-4c79-9e2d-fe07ee66d782
Maclin kurvajó lesz. Boykin a TC-ben még nem fogja kiszorítani Hanson-t.
Damaris Johnson vs Chad Hall csata jó lesz. Cooper jobb lesz, mint McNutt.
Kendricks nem fog sok barátot szerezni a TC-ben. Úgy érzi sok összetűzésben lesz része az edzések folyamán. 😀 ("pretty nasty kid")
B. Graham lesz a legtöbbet fejlődött játékos a TC-ben.
Jarrett-nek és Marsh-nak is jobban kell játszani. Jarrett-nek Atogwe, utóbbinak pedig Cliff Harris miatt.
Casey pedig jobb lesz. (Jó hát van honnan feljönnie. 😀 )
több mint 13 éve
Bell ha egészséges maradna, akkor elég jó húzásnak tűnik szerintem. Vak oldalon bajban lennénk, de hát ott Todd mester megoldja a gondokat. Csak aztán maradjon egészséges!Ehhez képest nem is voltunk szarok tavaly 😊Shawn84Jah egyáltalán nem. Remélem, hogy idén is tudjuk hozni legalább a tavalyi formát. Bár Kelce és Watkins fejlődni fog remélhetőleg, szal csak jobbak leszünk. Bell meg majd megoldja vhogy. Max majd Vick kimozog. 😀Bébé
több mint 13 éve
Ehhez képest nem is voltunk szarok tavaly 😊Shawn84Jah egyáltalán nem. Remélem, hogy idén is tudjuk hozni legalább a tavalyi formát. Bár Kelce és Watkins fejlődni fog remélhetőleg, szal csak jobbak leszünk. Bell meg majd megoldja vhogy. Max majd Vick kimozog. 😀
több mint 13 éve
Igen erre már mi is gondoltunk. Megígérni nem tudom, de mindenképpen rajta leszünk. Ha más nem a szezon közben lesz majd csoport kitekintő többször is.Esetleg lehetne írni csoport riválisokról,hogy mi történt náluk ,mik az erősségek stbJanekKöszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést.deeeSzívesen!
Ha olvassátok őket, akkor sokkal nagyobb kedvel és mennyiségben készülnek. Az idei szezonban is az a terv, hogy hetente akár több írás is felkerüljön a blogra. Ezzel kapcsolatban is várunk ötleteket, javaslatokat tőletek. Miről olvasnátok szívesebben, mi nem tetszik. Shawn84
több mint 13 éve
13. legidősebb a falunk:Ehhez képest nem is voltunk szarok tavaly 😊
bloggingthebeast.com/2012/07/15/ol-age-and-the-nfl-2012-edition/
Öregek és tapasztalatlanok vagyunk. Jó párosítás. 😀
Bell 28 éves és 30x kezdett az NFL-ben.
Mathis 30 éves és 37x kezdett.
Watkins 27 éves, 12x kezdett.
Ehhez képest van Herremans, aki 29 éves és 92x kezdett. Bébé
több mint 13 éve
Esetleg lehetne írni csoport riválisokról,hogy mi történt náluk ,mik az erősségek stbKöszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést.deeeSzívesen!
Ha olvassátok őket, akkor sokkal nagyobb kedvel és mennyiségben készülnek. Az idei szezonban is az a terv, hogy hetente akár több írás is felkerüljön a blogra. Ezzel kapcsolatban is várunk ötleteket, javaslatokat tőletek. Miről olvasnátok szívesebben, mi nem tetszik. Shawn84
több mint 13 éve
13. legidősebb a falunk:bloggingthebeast.com/2012/07/15/ol-age-and-the-nfl-2012-edition/
Öregek és tapasztalatlanok vagyunk. Jó párosítás. 😀
Bell 28 éves és 30x kezdett az NFL-ben.
Mathis 30 éves és 37x kezdett.
Watkins 27 éves, 12x kezdett.
Ehhez képest van Herremans, aki 29 éves és 92x kezdett.
több mint 13 éve
Dunlap iszonyat lomha, ha nyílt területen kell mozogni, ráadásul nincs meg az igazi agresszivitás benne, hogy jó futásblokkoló legyen. Futásaink megisszák a levét, ha ő kezd. Backupnak jó, persze. Bell se lesz olyan mint Peters volt, de ő jobban illik az Mudd-féle elképzelésekbe.

több mint 13 éve
Nem kell fosnia. Bell úgyis lesérül szerintem. Életében nem nyomott végig rendesen egy szezont se. Dunlap meg azért nem olyan jó játékos, mert ha az lenne, már rég megkapta volna a hosszútávúját.Ez is igaz, csak szerencséje se sok volt. Mindig jó játékosok voltak előtte. (Kivéve 2010-es Justice-t, de akkor még Justice-t tartották franchiseRT-nek és Őt nyomták előre.) Beugróként pedig tavaly jól teljesített. Az lehet számára a frusztráló, hogy nála sokkal rosszabb OT-k kezdenek más csapatoknál. Vagy legalábbis az esélyt megkaphatná vhol.
Shawn84
Jövő szeptemberben pedig már 28 éves lesz, kb 10 kezdőmeccsel a háta mögött, szal sok millára nem számíthat.
több mint 13 éve
???Dunlap-nak nem tetszett/tetszik, hogy szerződtettük Bell-t.Nem kell fosnia. Bell úgyis lesérül szerintem. Életében nem nyomott végig rendesen egy szezont se. Dunlap meg azért nem olyan jó játékos, mert ha az lenne, már rég megkapta volna a hosszútávúját.
"OT King Dunlap admitted he was frustrated when the Eagles signed Demetress Bell."
Ugye márciusban FA lett. Nem igazán akartuk visszaigazolni, aztán jött Peters sérülése, az események felgyorsultak és pár nap alatt megegyeztünk vele. Azt hitte, hogy végre megkapja a kezdő szerepet, hogy bizonyíthasson, aztán jött Bell.
Vhol megértem, mert hiába lesz ugyanolyan jó mint Bell vagy akár még egy kicsit jobb is, akkor is Bell-t fogja nyomni Mudd/Reid, mert így működik az NFL. Bébé
Shawn84
Nehogy lesérüljön! 😀 Amúgy meg Bell>Dunlap. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dunlap-nak nem tetszett/tetszik, hogy szerződtettük Bell-t.Nem kell fosnia. Bell úgyis lesérül szerintem. Életében nem nyomott végig rendesen egy szezont se. Dunlap meg azért nem olyan jó játékos, mert ha az lenne, már rég megkapta volna a hosszútávúját.
"OT King Dunlap admitted he was frustrated when the Eagles signed Demetress Bell."
Ugye márciusban FA lett. Nem igazán akartuk visszaigazolni, aztán jött Peters sérülése, az események felgyorsultak és pár nap alatt megegyeztünk vele. Azt hitte, hogy végre megkapja a kezdő szerepet, hogy bizonyíthasson, aztán jött Bell.
Vhol megértem, mert hiába lesz ugyanolyan jó mint Bell vagy akár még egy kicsit jobb is, akkor is Bell-t fogja nyomni Mudd/Reid, mert így működik az NFL. Bébé
több mint 13 éve
Dunlap-nak nem tetszett/tetszik, hogy szerződtettük Bell-t. "OT King Dunlap admitted he was frustrated when the Eagles signed Demetress Bell."
Vhol megértem, mert hiába lesz ugyanolyan jó mint Bell vagy akár még egy kicsit jobb is, akkor is Bell-t fogja nyomni Mudd/Reid, mert így működik az NFL. DRC-t is nyomattuk slot-ban Hanson helyett, pedig a hülye is tudta, hogy Hanson jobb, csak hát ugye ő DRC. (Lito pl belebukott Asante érkezésébe. Enyhén nem tudta kezelni a helyzetet.)
Ha már DRC:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/7/16/3161262/can-dominique-rodgers-cromartie-be-as-good-as-asante-samuel
Ha tudja hozni Asante szintjét, akkor kurvajól jártunk vele. Igaz szezon végén majd fizethetjük neki a 10milla/évet, de ebben az esetben meg fogja érni.
több mint 13 éve
Köszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést.deeeSzívesen!
Ha olvassátok őket, akkor sokkal nagyobb kedvel és mennyiségben készülnek. Az idei szezonban is az a terv, hogy hetente akár több írás is felkerüljön a blogra. Ezzel kapcsolatban is várunk ötleteket, javaslatokat tőletek. Miről olvasnátok szívesebben, mi nem tetszik.
több mint 13 éve
deee
290
A főoldalon is linkelt "help" nem segít? Ilyesmi kezdetű e-mail címet kéne beírnod a "megszokott" jelszavaddal 😊Kösz a segíteni próbálást ment a PM meg a +1
wis...@freemail.hu
(a ... természetesen behelyettesítendő 😊 )
Köszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést.Rataxes
Jelzem Dande vagyok csak sikerült azt valahogy elszúrnom az új bejelentkezésnek "hála" :/ úgyhogy kénytelen vagyok egy nagyon régi nick nevemen zaklatni titeket ahol nincs meg semmi rangom meg stb... na mindegy talán még egyszer azt is visszakapom.
Szóval várom nagyon a július végét utána menthetetlenül beindul az élet. Azért annak örülök, hogy mindenféle tag-n meg egyéb szerződéseken már nem kellett izgulnunk.deee
több mint 13 éve
A főoldalon is linkelt "help" nem segít? Ilyesmi kezdetű e-mail címet kéne beírnod a "megszokott" jelszavaddal 😊 wis...@freemail.hu
(a ... természetesen behelyettesítendő 😊 )
Köszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést.
Jelzem Dande vagyok csak sikerült azt valahogy elszúrnom az új bejelentkezésnek "hála" :/ úgyhogy kénytelen vagyok egy nagyon régi nick nevemen zaklatni titeket ahol nincs meg semmi rangom meg stb... na mindegy talán még egyszer azt is visszakapom.
Szóval várom nagyon a július végét utána menthetetlenül beindul az élet. Azért annak örülök, hogy mindenféle tag-n meg egyéb szerződéseken már nem kellett izgulnunk.deee
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
deee
290
Köszönjük Shawn és előre Bleednek is az elemzést. Jelzem Dande vagyok csak sikerült azt valahogy elszúrnom az új bejelentkezésnek "hála" :/ úgyhogy kénytelen vagyok egy nagyon régi nick nevemen zaklatni titeket ahol nincs meg semmi rangom meg stb... na mindegy talán még egyszer azt is visszakapom.
Szóval várom nagyon a július végét utána menthetetlenül beindul az élet. Azért annak örülök, hogy mindenféle tag-n meg egyéb szerződéseken már nem kellett izgulnunk.
több mint 13 éve
Training Camp előtti esélylatolgatás: http://philly.blog.hu/2012/07/16/edzotabor_varo_2012_tamadok
több mint 13 éve
Harbor is edzeget:http://www.youtube.com/watch?v=h3Rpzcft_DE
Jó lenne, ha ez majd látszódna szezon közben is, mert az OTA-ról nem érkeztek olyan jó hírek róla.