NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Komolyan vesszük ezt a 2 TE-es dolgot, ha próbálunk egy tapasztalt 2. TE-et hozni. A Harbor Brackett párosból meg maradhat a jobb. FB keretben tartásának erősen csökken az esélye így.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Shockey vs Shiancoe a blokkolást tekintve:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-tight-ends/
Shockey nem vmi jó, míg Shiancoe nagyon jónak mondható. Nálunk pedig a 2. TE-nek inkább blokkoló feladatai vannak, míg elkapói. Plána ha netántán Bell-nek is be kéne segíteni.
A RedZone-ban mind2 használhatónak tűnik:
Shockey 4 elkapás 4 TD, Shiancoe 4 elkapás 3 TD. Celek 10 elkapás 4 TD.
Remélem, hogy Shockey jobb workout-ot nyom és Őt fogjuk szerződtetni. Ha fejben rendben van a gyerek. 😀

Reid megmászta tegnap a lehighi hegyet. Azt mondják, hogy azért eléggé megterhelő. Hát még akkor Reid-nek. 😀 (Amúgy könnyen lehet, h 30 kiló körül leadott az öreg.)
A Dion Lewis elleni vádakat ejtették.
több mint 13 éve
"Eagles are bringing Jeremy Shockey in for a physical I can confirm." - McLane
Shockey-t régen bírtam, annal ellenére h Giants-es volt. Mindig dumált meg sisak nélkül ment előre. 😀
Úgy látszik, hogy Reid-ék nagyon nincsenek megelégedve Harborral.
A sors furcsa fintora, hogy Shockey-nak 2 gyűrűje van, Tony Gonzalez pedig még 1 PO meccset se nyert ha jól tudom.
Tavalyi szezonban kezdő TE a Párducoknál: 37 elkapás, 455 yard, 4 TD.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Lassan kezdődik a szezon és vele párhuzamosan a Eagles Fantasy(IDP) játék is. Jelentkezni itt tudtok:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
Remélhetőleg idén is sok lesz a jelentkező és akkor talán 2 liga is összejöhet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nah a rookiek balfaszkodnak 😀
Jim Washburn is... let's just say... in midseason form. 😀
Emlékszem tavaly Teo-t oltotta nagyon durván. 😀 Szegény csávó amúgyis szótlan volt. 😀
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Közbe megint workoutoljuk Maynardot, csak, hogy Henry ne legyen teljesen nyugodt. 😊BleedingGreen
Meg még 3at:
#Eagles working out four punters: Jason Baker, Mat McBriar, Chris Bryan and Maynard.
Nem értem minek kellett elengedni Rocca-t. Bébé
Hát egyik sem volt nagy király tavaly, Henrynek nem kell annyira reszketni. Rocca sem volt olyan jó, de az újonc Henrynél persze jobb. Az az elrontott passz Henrytől jobban fájt, mint a puntolása. Roccát bírtam, mert akkora volt mint egy LB, de ő is rohadtul inkonzisztens volt. BleedingGreen
mcbriar azért amire én emlékszem minden volt csak szar nem. Sebaj jobb ha vannak vetélytársak, kiszorítani meg úgyse nagyon fogják eaglesmcnabb
Pár éve volt a legjobbak között, tavaly sérülése volt és nem ment neki túlzottan, aztán műteni is kellett. Gondolom egy elit szinten teljesítő puntert nem engedett volna el a Cowboys. Meglátjuk rendbe jött-e a sérülése, de én nem a 2009-10-es teljesítményére alapoznék.

több mint 13 éve
Nah ennek mi értelme lesz:
TE Visanthe Shiancoe, who had a visit with the Pats last week, will visit the Eagles on Tues.
Tavalyi Donald Lee szitu. Semmire se volt jó. 😀
Bár blokkolni tud a srác, meg 2x is volt nálam fantasy-ban már, de azért nah. 😀
több mint 13 éve
Az RB edzőnk, Ted Williams dicséri Bryce-t:
 www.phillymag.com/eagles/2012/07/23/bryce-brown-the-next-albert-pujols/
"This guy can do things other guys his size are not capable of," Williams said. "He's got speed."
Gondolom a blokkolás lesz a döntő faktor. Az úgy nem rossz, hogy még sohase kellett blokkolnia és most egyből megkapja az NFL LB-ket. Bár a mérete meg van hozzá: 6-0, 223.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Közbe megint workoutoljuk Maynardot, csak, hogy Henry ne legyen teljesen nyugodt. 😊BleedingGreen
Meg még 3at:
#Eagles working out four punters: Jason Baker, Mat McBriar, Chris Bryan and Maynard.
Hát egyik sem volt nagy király tavaly, Henrynek nem kell annyira reszketni. Rocca sem volt olyan jó, de az újonc Henrynél persze jobb. Az az elrontott passz Henrytől jobban fájt, mint a puntolása. Roccát bírtam, mert akkora volt mint egy LB, de ő is rohadtul inkonzisztens volt. BleedingGreen
mcbriar azért amire én emlékszem minden volt csak szar nem. Sebaj jobb ha vannak vetélytársak, kiszorítani meg úgyse nagyon fogják

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Elméletileg Mat McBriar-nak volt a legjobb workoutja, szal feltehetőleg Őt fogjuk szerződtetni pár nap múlva. De lehet, hogy csak a Dallas playbook kell. 😀 Bár tavaly 2-0 volt ide, szal nem mintha rá lennénk szorulva. 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
DeSean-nal minden rendben. WRcoach is látta rajta tavaly, hogy aggódik a szerződése miatt, de most már minden fasza:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Culley-DeSean-let-contract-situatin-affect-his-play-in-11.html

Damaris Johnson nagyon kicsi. Nem az, hogy olyan kicsi, mint Dion Lewis, hanem 1esek szerint még nála is kisebb. 😀
Kendricks lesz a kezdő SAM LB-nk.
Peters is itt van a TC-ben. Ott fog segíteni Bell-nek ahol tud. Ugye Ők még Buffalo-ból ismerik egymást.

Mudd interjú:
 bloggingthebeast.com/2012/07/23/a-bunch-of-howard-mudd-nuggets-muggets-perhaps/
Ha most kezdődne a szezon, akkor Reynolds lenne a csere centerünk. Vandervelde lesz a kihívó. Nagyon várja ezt a csatát a TC-ben. Hajrá Vandervelde. 😀
Kelly-t tackle-ként és guard-ként is ki fogjuk próbálni. Jobban mondva bele fog kóstolni mind2 posztba.
Úgy érzi, hogy ez a legjobb OL-társaság (15 főre vonatkozik), amit valaha edzett. (Hát még ha nem dőlt volna ki Peters.)
Bébé
Kelly HoF!
több mint 13 éve
DeSean-nal minden rendben. WRcoach is látta rajta tavaly, hogy aggódik a szerződése miatt, de most már minden fasza:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Culley-DeSean-let-contract-situatin-affect-his-play-in-11.html

Damaris Johnson nagyon kicsi. Nem az, hogy olyan kicsi, mint Dion Lewis, hanem 1esek szerint még nála is kisebb. 😀
Kendricks lesz a kezdő SAM LB-nk.
Peters is itt van a TC-ben. Ott fog segíteni Bell-nek ahol tud. Ugye Ők még Buffalo-ból ismerik egymást.

Mudd interjú:
 bloggingthebeast.com/2012/07/23/a-bunch-of-howard-mudd-nuggets-muggets-perhaps/
Ha most kezdődne a szezon, akkor Reynolds lenne a csere centerünk. Vandervelde lesz a kihívó. Nagyon várja ezt a csatát a TC-ben. Hajrá Vandervelde. 😀
Kelly-t tackle-ként és guard-ként is ki fogjuk próbálni. Jobban mondva bele fog kóstolni mind2 posztba.
Úgy érzi, hogy ez a legjobb OL-társaság (15 főre vonatkozik), amit valaha edzett. (Hát még ha nem dőlt volna ki Peters.)
több mint 13 éve
Meg még 3at:
Hát egyik sem volt nagy király tavaly, Henrynek nem kell annyira reszketni. Rocca sem volt olyan jó, de az újonc Henrynél persze jobb. Az az elrontott passz Henrytől jobban fájt, mint a puntolása. Roccát bírtam, mert akkora volt mint egy LB, de ő is rohadtul inkonzisztens volt.

több mint 13 éve
deee 290
Amiért Dawkinst meg Akerst... na jó nem siránkozok megint 😛 egyszer el kell kezdeni a fiatalítást és annyira nem volt gáz Henry sem. MxBriar-t azért lehet nem sajnálnám jó kis keringő lenne itt csoporton belül még Doge kell a Cowboyokhoz 😉
több mint 13 éve
Meg még 3at:
Nem értem minek kellett elengedni Rocca-t.
több mint 13 éve
Közbe megint workoutoljuk Maynardot, csak, hogy Henry ne legyen teljesen nyugodt. 😊

több mint 13 éve
Nah végre erre várom, hogy megtudjam kik a behívott veteránok:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/RookieSelected-Vets-Attendance/8bc025cb-699f-49f7-8810-10642b255208
Hát én többet hívtam volna be. Ha jól látom, akkor csak a QB-k és Clayton a kimondott veteránok. (Havili, Dallas Reynolds és hasonlóktól eltekintve.)
Ogbu pedig akkor csatlakozhat a srácokhoz, ha D.J. Johnson átment az orvosi vizsgálaton a Colts-nál.
több mint 13 éve
Mondjuk az meglepne, ha Cox pont Patterson helyén, azaz NT-ben alkotna. Kíváncsi vagyok esetleg Jenkins fog-e majd szerepelni NT poszton.
Azt mondták, hogy Patterson fejére kb 1 hónap múlva néznek rá újra. Mondjuk, ha 6 hónap nem volt elég, akkor szkeptikus vagyok, hogy pont ez az egy hónap lesz amikor meggyógyul. :/ Remélem azért év közben visszatér valamikor.
Dixonnak élete lehetősége lehet ez. Ha meg tudná mutatni, hogy tartósan jó teljesítményre képes, akkor elfoglalhatná a kezdőt, és nem kis pénzzel is járna neki egy esetleges hosszabbítás.

több mint 13 éve
Arra jó lesz ez hogy Cox a kezdetektől megkaphatja a lehetőséget, megtudhatjuk hogy mire is képes. Azért remélem Mike mihamarabb visszatér, a kedvenc playám és talán a legmegbízhatóbb játékos a D-ben.eaglesmcnabb
Valamint T. Cole és Herremans mellett a legrégebbi Eagle a jelenlegi rosteren.
Cox-ra nagyon kíváncsi vagyok már. Én nem húztam volna be, de nagyon remélem, hogy rám fog cáfolni.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Arra jó lesz ez hogy Cox a kezdetektől megkaphatja a lehetőséget, megtudhatjuk hogy mire is képes. Azért remélem Mike mihamarabb visszatér, a kedvenc playám és talán a legmegbízhatóbb játékos a D-ben.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Akkor ezek szerint IR lesz és legközelebb a 8. forduló után aktiválhatjuk.Shawn84
Lényegében ezzel Jenkins, Cox, Dixon, Landri helye biztosítva van az 53as rosteren. Meg nagy eséllyel Thornton-é is.
Lehet, hogy C. Anderson-t is PUP-on hagyjuk az első hetekben és ha tényleg annyira hiányzik, akkor aktiváljuk. Első 4-6-8 hét alatt úgyis lehet látni, hogy ki az a 2-3 játékos, aki alig lesz a pályán.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mike Patterson nem fog edzeni a TC-ben.
Úgy volt h műtét után 6 hónappal egészséges lesz, de hát sajnos nem így alakult. Így biztos, ami biztos most még pihentetik.
Lehet 1-2 hónapot kell kihagynia, de reméli a csapat h a karrierjét nem veszélyezteti ez a sérülés. Bébé
Akkor ezek szerint IR lesz és legközelebb a 8. forduló után aktiválhatjuk.
több mint 13 éve
TC menetrend:
július 23.: 8:45kor reggeli "edzés" (állnak és beszélnek - ezt mondják walk thru-nak), délutáni normális edzés 15:30kor kezdődik. (+6 óra és megkapjuk, hogy nálunk az mikor van)
július 24.: ugyanez
július 25.: 8:45-kor egy normális edzés
július 26.: szünnap
július 27.: már az egész csapat edz, 8:15kor walk thru, 14:35kor edzés

Training Camp Live! pedig magyar idő szerint 20:00-kor.

Amúgy pedig augusztus 14. a TC utsó napja.
több mint 13 éve
Sérülések: Peters, C. Anderson és M. Patterson
A többiek teljesen(?) egészségesek, bevethető állapotba vannak.

Ollie Ogbu DT 6-1, 298
Csapatkapitány és 4 évig kezdő a Penn State-en.
Beceneve "The Staten Island Ferry" volt.
2011-es drafton nem kelt el, majd a Colts-hoz került, ahol egy meccsen se játszott. Jó szezonnal akár még a PS-re is lehet esélye. (Thornton-t úgyis elviszik/elvinnék onnan.)
több mint 13 éve
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.BleedingGreen
Így már a trade is érthető. Még akkor is ha csak egy campbody, nem értettem, hogy minek hozunk DT-t, mert abból jók vannak és sokan.
Hát akkor én ebben a párharcon Dixon-nak szurkolok. 😀
A végén még Thornton is felkerül az 53ra, ha Patterson-nak PUP-on kell kezdenie. Bébé
Én is Dixonban reménykedem, hogy valamennyire pótolni tudja. Nem hangzott valami jól, ahogy az állapotáról beszéltek: 1-2 hónap vagy több, kissé ködösítésnek hangzott, remélem azért a civil életére nem fog hátrányosan hatni.