Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Harris ettől függetlenül szerintem PS. Hansont tudná kiszorítani, de Hanson előnye hogy tapasztalt és jóval erősebb, így marad a PS.Shawn84
Marsh, Hughes? Az Ő helyük sem garantált.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Reid:
- McBriar lába jelenleg 90%-os. A workout-on azért így is küldött pár 70+ yard-os puntot.
- Nem tervezünk több TE-t workout-olni. Most akkor nemtom h Shockey-val mi van. Sztem akkor jelenleg Ő is offos.
- Vick ma szabad napot kapott. Kafka pedig kurva szar volt. Sok intit meg homályt dobott.
- Az szinte már nem is hír, hogy Cliff Harris megint leszedett egy passzt meg bele tudott ütni labdákba.
- Holnap szabadnap. Pénteken újra edzések és a live edzések (ütközés, szerelés meg hasonlók) majd szombaton kezdődnek.
Bébé
Harris ettől függetlenül szerintem PS. Hansont tudná kiszorítani, de Hanson előnye hogy tapasztalt és jóval erősebb, így marad a PS.
több mint 13 éve
Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84
Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?Petikievak01
Minden van, csak a webshopba nincs kirakva mert rendelés után megy. tehát gyakorlatilag bármilyen mezt tudunk hozni. Ezért nincs kitéve.
több mint 13 éve
Reid:
- McBriar lába jelenleg 90%-os. A workout-on azért így is küldött pár 70+ yard-os puntot.
- Nem tervezünk több TE-t workout-olni. Most akkor nemtom h Shockey-val mi van. Sztem akkor jelenleg Ő is offos.
- Vick ma szabad napot kapott. Kafka pedig kurva szar volt. Sok intit meg homályt dobott.
- Az szinte már nem is hír, hogy Cliff Harris megint leszedett egy passzt meg bele tudott ütni labdákba.
- Holnap szabadnap. Pénteken újra edzések és a live edzések (ütközés, szerelés meg hasonlók) majd szombaton kezdődnek.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84
Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?

több mint 13 éve
Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!
több mint 13 éve
A Boykin Akta - Első rész
 philly.blog.hu/2012/07/25/a_boykin_akta_elso_napok_az_edzotaborban
több mint 13 éve
Eagles sign P Mat McBriar away from Cowboys.
Szal kezdhetnek aggódni a campbody-k mert vkit cut-olni fogunk. Bébé
Nem lep meg, de örülök neki. Bár Henry pártján állok, McBriar sokat segíthet nekünk. Igaz tavaly is oda-vissza levertük őket. 😀
több mint 13 éve
Eagles sign P Mat McBriar away from Cowboys.
Szal kezdhetnek aggódni a campbody-k mert vkit cut-olni fogunk.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Azért Shiancoe a Vikesnál sem kimondottan blokkoló-TE volt (annak ellenére hogy PFF szerint passz-blokkban elég jó volt), erre a szerepre Jim Kleinsassert (FB/TE) tartották, aki most vonult vissza. Azért kiváncsi lennék hogy Shiancoe mekkora szerepet remél a Patsnél Gronkowski meg Hernandez mellett, de hát lelke rajta.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
így szar azért, nekünk inkább blokkoló TE kellett volna, Shockey nem biztos hogy alkalmas lesz rá.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
deee 290
Shiancoe-nak szerződést kínáltunk, de Ő inkább a Patriots-ot választotta.

Bébé
Lelke rajta, sajnálja majd amikor a Pats-t megverjük a SB-ban 😛
több mint 13 éve
Washburn azt mondta h rúgják ki, ha idén nem lesz jobb a DL a tavalyinál. 😀
We have real good talent. We started figuring it out at the end and it ought to be a whole lot better. I’d be crushed, hell I’d quit if we’re not a whole lot better. They need to fire my [behind] if we’re not better. We should be a lot better.”
“No excuses, but they didn’t know my name when we met up here last year,” Washburn said. “Golly, I look at the first couple games, all the plays that we screwed up last year on the run, especially the run. Golly, I looked at Atlanta and St. Louis and it’s painful to watch our technique . . . No excuse, it’s just life. The other teams were in the same situation. . . . We ought to be so much better. There’s no way – we’ve got to be a lot better.”
Nagyon bírom ezt az edzőt. 😀
több mint 13 éve
Shiancoe-nak szerződést kínáltunk, de Ő inkább a Patriots-ot választotta.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Ez egy Aventador!!! Mondjuk volt miből költeni. 😊 Gondolom a büntetés összege sem rázza meg nagyon.Greengo
ha igen sem kell aggódni majd Herremans ad neki kölcsön, idén írta alá az új szerződését. 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Ez egy Aventador!!! Mondjuk volt miből költeni. 😊 Gondolom a büntetés összege sem rázza meg nagyon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Elméletileg T. Cole-t 2x vagy 3x megbaszták a rendőrök míg Lehigh-ba tartott gyorshajtás miatt. 😀
"I owe $348 now wasted money. "
Jim Washburn on Trent Cole: "He told me when I first got here 'I ain't rotating.' I said, 'Yes, you are or I'll sit your ass down.'" 😀
Bébé
Biztos sokáig sminkelte magát aztán meg bele kellett húzni. Milyen verdája is van?Shawn84
Asszem ez.

Így már érthető a pár cetli. :cool:

több mint 13 éve
Shiancoe workout-ja elég jól ment a jelek szerint:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/163534666.html
több mint 13 éve
Elméletileg T. Cole-t 2x vagy 3x megbaszták a rendőrök míg Lehigh-ba tartott gyorshajtás miatt. 😀
Jim Washburn on Trent Cole: "He told me when I first got here 'I ain't rotating.' I said, 'Yes, you are or I'll sit your ass down.'" 😀
Bébé
Biztos sokáig sminkelte magát aztán meg bele kellett húzni. Milyen verdája is van?
több mint 13 éve
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Chase Forddal (UDFA volt a Miami Egyetemről) nem is számoltok semmilyen szinten? 6-6 magas, mondjuk csak 245 font mellé, szal egy kis izmot rápakolva még jobban tudna blokkolni (mert technikailag így is jó benne), elkapást meg csak gyakorolnia kell, mert alapból nincsenek rossz kezei de eddig nem erre volt használva. én őt sem írnám le a helyetekben 😉kristof
Ezek szerint nem nagyon. Harbor, Brackett eddig előbbre volt nála, most meg ugye Shianco meg Shockey is képbe került. Harbornak most rohadtul bele kell lépni a gázba.Shawn84
Ps-re jó lehet max, a rosterre kerülése nekem meglepetés lenne, főleg, ha jön egy veterán is.
Amúgy Harris volt jó tegnap, 2 int-et is fogott, előbb Foles passzát, majd Edwards hosszú passzát szedte le.

több mint 13 éve
Akik bekerülhetnek a Practice Squad-ba:
 igglesblitz.com/practice-syndrome/
Felsők igen, alsók nem.
Chad Hall-on meglepődtem. Azt hittem h Ő már ne mehet PS-be. Bébé
Szerintem se. Volt 2 szezonja is ahol 6 v. több meccsen volt aktiválva, szerintem ez kizárja, h PS-be menjen.
Legalábbis én így értelmezem a szabályokat:

to be eligible for the practice squad, players must meet one of the following requirements:
•Have no prior Accrued Seasons in the NFL (An accrued season is six or more games on the active roster);
•Have one prior Accrued Season in which the player was on the 45-man active roster for no more than 8 games;

több mint 13 éve
Akik bekerülhetnek a Practice Squad-ba:
 igglesblitz.com/practice-syndrome/
Felsők igen, alsók nem.
Chad Hall-on meglepődtem. Azt hittem h Ő már ne mehet PS-be.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Shockey vs Shiancoe a blokkolást tekintve:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-tight-ends/
Shockey nem vmi jó, míg Shiancoe nagyon jónak mondható. Nálunk pedig a 2. TE-nek inkább blokkoló feladatai vannak, míg elkapói. Plána ha netántán Bell-nek is be kéne segíteni.
A RedZone-ban mind2 használhatónak tűnik:
Shockey 4 elkapás 4 TD, Shiancoe 4 elkapás 3 TD. Celek 10 elkapás 4 TD.
Remélem, hogy Shockey jobb workout-ot nyom és Őt fogjuk szerződtetni. Ha fejben rendben van a gyerek. 😀

Reid megmászta tegnap a lehighi hegyet. Azt mondják, hogy azért eléggé megterhelő. Hát még akkor Reid-nek. 😀 (Amúgy könnyen lehet, h 30 kiló körül leadott az öreg.)
A Dion Lewis elleni vádakat ejtették. Bébé
Viszont droppolni nem igen fog 😊
 www.profootballfocus.com/blog/2012/07/03/three-year-drop-rate-tight-ends/

több mint 13 éve
Chase Forddal (UDFA volt a Miami Egyetemről) nem is számoltok semmilyen szinten? 6-6 magas, mondjuk csak 245 font mellé, szal egy kis izmot rápakolva még jobban tudna blokkolni (mert technikailag így is jó benne), elkapást meg csak gyakorolnia kell, mert alapból nincsenek rossz kezei de eddig nem erre volt használva. én őt sem írnám le a helyetekben 😉kristof
Ezek szerint nem nagyon. Harbor, Brackett eddig előbbre volt nála, most meg ugye Shianco meg Shockey is képbe került. Harbornak most rohadtul bele kell lépni a gázba.