Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Babin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.Babin: Kurva meleg van.ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
Nnamdi: Globális felmelegedés.
Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀 Bébé
(Vmelyik beatwriter írta twitterre, csak most nemtok rá felmenni.)
több mint 13 éve
TC:ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?
Még nem teljes felszerelésben edzettek a srácok. Igazi kontakt se volt.
A fiatal leaderek 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228572123311005696/photo/1
- Aránylag sok FB-s felállást használtunk az edzés elején.
- Amikor 3 CB-vel állt fel a 1st D#, akkor Marsh és DRC volt a két szélen, Nnamdi pedig slot-ban. 2 CB-s felállásban természetesen Nnamdi visszakerült szélre.
- Nickel LB-k először Rolle-Ryans duó volt, aztán Kendricks-Chaney páros váltotta őket.
- Kezdő safety-k N. Allen és Coleman. 2. csapatnál Atogwe-Jarrett
- Polk-nak és Dion-nak is volt egy-egy nagy futása. (Igaz kontakt nélkül nehéz megítélni ezeket.)
- Landri elég sok snap-et kapott az első csapatban.
- Celek korábban lement a pályáról. "Celek mild right knee sprain " Nem hangzik súlyosnak. Harbor-t és Bracket-et is próbálgattuk az első csapatban.
- Colt Anderson futott 40 yardokat és elég gyorsnak nézett ki.
- Foles Akpla felé tartó passzába B. Hughes ütött bele. Később Chaney szedte le a rookie passzát.
- Vick adott vagy egy 40 yardos passzt Harbor-nak. Tom Nelson volt a védő.
De geci ez a Mathis 😀
Welcome to Twitter @DannyWatkins63. I’m looking forward to some fire safety tweets. CC: @DionLewis28
Babin: Kurva meleg van.
Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀
Obama kérésére a szezon első futásánál Vick becsúszva fog lemenni. 😀 Bébé
több mint 13 éve
TC:Még nem teljes felszerelésben edzettek a srácok. Igazi kontakt se volt.
A fiatal leaderek 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228572123311005696/photo/1
- Aránylag sok FB-s felállást használtunk az edzés elején.
- Amikor 3 CB-vel állt fel a 1st D#, akkor Marsh és DRC volt a két szélen, Nnamdi pedig slot-ban. 2 CB-s felállásban természetesen Nnamdi visszakerült szélre.
- Nickel LB-k először Rolle-Ryans duó volt, aztán Kendricks-Chaney páros váltotta őket.
- Kezdő safety-k N. Allen és Coleman. 2. csapatnál Atogwe-Jarrett
- Polk-nak és Dion-nak is volt egy-egy nagy futása. (Igaz kontakt nélkül nehéz megítélni ezeket.)
- Landri elég sok snap-et kapott az első csapatban.
- Celek korábban lement a pályáról. "Celek mild right knee sprain " Nem hangzik súlyosnak. Harbor-t és Bracket-et is próbálgattuk az első csapatban.
- Colt Anderson futott 40 yardokat és elég gyorsnak nézett ki.
- Foles Akpla felé tartó passzába B. Hughes ütött bele. Később Chaney szedte le a rookie passzát.
- Vick adott vagy egy 40 yardos passzt Harbor-nak. Tom Nelson volt a védő.
De geci ez a Mathis 😀
Welcome to Twitter @DannyWatkins63. I’m looking forward to some fire safety tweets. CC: @DionLewis28
Babin: Kurva meleg van.
Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀
Obama kérésére a szezon első futásánál Vick becsúszva fog lemenni. 😀
több mint 13 éve
Lawlor pár szóban, hogy kitől mit vár:www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-The-Fans-Camp-Guide/1373ebd1-8d1c-4b5b-b2d7-81ae4fd06722
Jah amúgy ma nem szünnap van, hanem a fanok elől elzárt edzés.
több mint 13 éve
Az idei edzőtanoncok:Eagles announce that they have hired six interns: Correll Buckhalter, William Fuller, Don Holmes, Greg Lewis, Corey Peoples, Montae Reagor.
Don Holmes az egyetlen, aki nem volt Eagle játékosként.
több mint 13 éve
Dion letartóztatása:ocnnreport.com/2012/07/24/charges-dismissed-against-eagles-dion-lewis-after-brutal-arrest-video-surfaces/
Kicsit se előítéletesek a zsaruk. 😀
Nem csoda h ejtették a vádakat mert ahogy látom tényleg szart se csináltak.
több mint 13 éve
11+hazai posta vagy ha személyesen át tudod venni pesten akkor csak a 11. De ez csak Júliusban érvényes. Augusztustól újra 13-ba kerül mert lejár az akció.Tegyük fel hogy én akarok egy Trent Coleos mezt és ha szólnék neked akkor te azt nekem megtudnád rendelni 10000Ft-os összegért + a kiszállítási ár-ért?Petikievak01Minden van, csak a webshopba nincs kirakva mert rendelés után megy. tehát gyakorlatilag bármilyen mezt tudunk hozni. Ezért nincs kitéve.Shawn84Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?Petikievak01
több mint 13 éve
Nnamdi pedig Obamával beszélt pár szót. Barack azt üzeni Vick-nek, hogy csússzon...Az nem rossz 😀😀
Bébé
több mint 13 éve
Tegyük fel hogy én akarok egy Trent Coleos mezt és ha szólnék neked akkor te azt nekem megtudnád rendelni 10000Ft-os összegért + a kiszállítási ár-ért?Minden van, csak a webshopba nincs kirakva mert rendelés után megy. tehát gyakorlatilag bármilyen mezt tudunk hozni. Ezért nincs kitéve.Shawn84Fantasy játékra aki nem jelentkezett még, annak már most itt az ideje. Az idei nyeremény egy 3000Ft értékű vásárlási utalvány az UsaSportFan KFT.-től, amit bármilyen náluk vásárolt termékre be lehet váltani. Meznél pl. nagyon jól jön!Shawn84Amugy ezt az usasportFan dolgot nem vágom , néztem a kinálatot a weboldalon , de csak donovan mcnabb-es mezeket találtam , vannak olyan mezek is például amellyek aktuális eagles játékosok nevét viselik ?Petikievak01
több mint 13 éve
#Eagles have released CB Kee-ayre Griffin to make room for P Mat McBriar on the 90-man roster.
több mint 13 éve
Washburn interjúból pár érdekesebb rész:Mike Patterson-t dicséri nagyon. Mindig egyenletesen jó teljesítményt hoz(ott). A mostani rookie meetingeken is mindig ott volt, pedig nem volt számára kötelező.
"Mike Patterson might be the one of the best people I ever met. He doesn't have to come to these rookie meetings at night and the afternoon, but he's there. I said, ‘Mike, you don't have to be there,' and he said, ‘I like to be there.' He likes football and he's a good one. We miss him, now."
Cox-nak adott egy rejtvényt. Cox pedig másnapra kiguglizta 😀
"I gave him a riddle two nights ago, the hardest riddle I had, and the next morning he told me he had the answer. I said, ‘You google'd it, didn't you?' and he said, ‘Yeah I did, I cheated.' He's clever and he's smart."
Az egyik legjobb barátja Mudd is szóba került:
"Now, to actually see him, all of the stuff that I used to think was so ungodly complicated actually wasn't. All along, it looked so difficult. He's the best assistant coach. The best thing about Howard coming here is that I don't ever have to coach against Howard ever again. He's so much better than I was, it's a joke. He probably liked going against me."
Kurva jó arc ez az ember. 😀
Aki esetleg még nem látta volna:
www.youtube.com/watch?v=6yPlXbBnwr8
több mint 13 éve
Most nézem pe.com-on az interjúkat. Cliff Harris-nek nem kicsit babaarca van. Meg tényleg vékony a csávó.
Damaris is elég alacsonynak tűnik a vidiken. (Jó tom azért mert az is 😀 )
Azért preseason-ban kíváncsi leszek, hogy mit alkotunk, ha felállunk egy Damaris, Chad Hall, Dion felállásban. Törpék. 😀
több mint 13 éve
Nincs mit. Blogon várjuk a kommenteket tőled is. Meg mindenkitől!Megyek is olvasgatni 😊 Köszönöm!MexPersze. felváltva játszanak a srácok. Mindenki megkapja. A TC leírásokat pedig érdemes a Philly Blog Facebook oldalán elolvasni, illetve a blogon is kinn van minden nap egy hosszabb összefoglaló.Shawn84Bízom benne, hogy sikerül neki! Amúgy TC-ben kapott már lehetőséget? Ha igen, hogy muzsikált?MexGyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.Shawn84
több mint 13 éve
Megyek is olvasgatni 😊 Köszönöm!Persze. felváltva játszanak a srácok. Mindenki megkapja. A TC leírásokat pedig érdemes a Philly Blog Facebook oldalán elolvasni, illetve a blogon is kinn van minden nap egy hosszabb összefoglaló.Shawn84Bízom benne, hogy sikerül neki! Amúgy TC-ben kapott már lehetőséget? Ha igen, hogy muzsikált?MexGyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.Shawn84
több mint 13 éve
Persze. felváltva játszanak a srácok. Mindenki megkapja. A TC leírásokat pedig érdemes a Philly Blog Facebook oldalán elolvasni, illetve a blogon is kinn van minden nap egy hosszabb összefoglaló.Bízom benne, hogy sikerül neki! Amúgy TC-ben kapott már lehetőséget? Ha igen, hogy muzsikált?MexGyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.Shawn84
több mint 13 éve
deee
290
Nah érkeznek a nyugdíjasok.Ezt remélem jövő márciusban-áprilisban is megtehetik, már ha mindkettő megnyeri a mga harcát 😀 de ha Romney-val fog kezet egye fene azt se bánom csak ott legyenek a fehér házban 😛
Maclin-nél azért az arc megvan 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228174932738183168/photo/1
Babin hozta az ágyát 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228173587083837441/photo/1
Shady beszélt a nyár folyamán Vick-el, aki azt mondta neki, hogy idén viselkedjen már leader-ként.
Nnamdi pedig Obamával beszélt pár szót. Barack azt üzeni Vick-nek, hogy csússzon.
DeSean magára pakolt egy kis izmot - már 174 font - és úgy érzi, hogy egy kicsit gyorsabb is lett. Bébé
több mint 13 éve
Sajnos! Sajnos?Gyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.Shawn84
Bár majd preseason során kiderül, hogy mit tud Kafka és Ő.
több mint 13 éve
Bízom benne, hogy sikerül neki! Amúgy TC-ben kapott már lehetőséget? Ha igen, hogy muzsikált?Gyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.Shawn84
több mint 13 éve
Nah érkeznek a nyugdíjasok.Maclin-nél azért az arc megvan 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228174932738183168/photo/1
Babin hozta az ágyát 😀 twitter.com/Jeff_McLane/status/228173587083837441/photo/1
Shady beszélt a nyár folyamán Vick-el, aki azt mondta neki, hogy idén viselkedjen már leader-ként.
Nnamdi pedig Obamával beszélt pár szót. Barack azt üzeni Vick-nek, hogy csússzon.
DeSean magára pakolt egy kis izmot - már 174 font - és úgy érzi, hogy egy kicsit gyorsabb is lett.
több mint 13 éve
Gyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al? Mex3. számú QB, de van esélye a második helyre.
több mint 13 éve
Gyerekek lehet, hogy hülye kérdés, ami abból adódik, hogy nem mindig járok erre, de mi van Nick Foles-al?
több mint 13 éve
Ha a TC további részében előszezon meccseken is ilyeneket csinál Harris, akkor biztos a roster, valahogy majd beszorítjuk. Nem kockáztatnánk, hogy valaki leigazolja a ps-ből. De azért ez még messze nagyon messze van. Szerintem azon fog majd elcsúszni, hogy a meccseken ki fog jönni a fizikalitás hiánya. Asante-i alkattal rendelkezik, kb hasonló szerelési hajlandósággal. Punt returnerként majd meglátjuk alkot-e valamit.Tegnap volt egy rövidebb OL vs DL drill is:
- DJ Jonesnak esélye sem volt Curry ellen, simán megverte többször is.
- Cox Kelly ellen szállt harcba. Amikor Cox DT-ként állt fel és Kelly guardként, akkor nagyon durván megverte Kellyt. (szó szerint átbújt a hóna alatt 😊 ) Amikor Cox DE-ből indult, és Kelly tackle volt, akkor viszont szépen tartotta magát a nagyember. Amúgy remélem legalább a preseasonban összeáll a Dunlap-Kelly óriástackle-páros. 😀
- Washingtonnak elég hullámzó a játéka, volt, hogy jól tartotta magát, de megverte pl Trotter, Taylor és Ogbu is.
- A gyér OL-ból talán Reynolds volt a legjobb, ő többnnyire jól helytállt, a Cox-féle bullrushsal meggyűlt a baja, igazi meccsen valószínűleg simán rátolta volna őt a Qb-ra.

több mint 13 éve
Én inkább Atogwe állapotában nem bízom.Hughesal nem számolok szerintem ő kuka lesz. Marsh utólag jutott eszembe. Facséra írtam is az előbb, hogy talán őt még kiszoríthatja. Mindenesetre jó kis párharc lesz ez is. Meg Phillip Thomas küzdése is jó lesz, aki szintén esélyes a keretre.Shawn84A végén még Jarrett és Marsh se fog rosterre kerülni. Az szép lenne. 😀 Bébé
több mint 13 éve
Hughesal nem számolok szerintem ő kuka lesz. Marsh utólag jutott eszembe. Facséra írtam is az előbb, hogy talán őt még kiszoríthatja. Mindenesetre jó kis párharc lesz ez is. Meg Phillip Thomas küzdése is jó lesz, aki szintén esélyes a keretre.Shawn84A végén még Jarrett és Marsh se fog rosterre kerülni. Az szép lenne. 😀
több mint 13 éve
Hughesal nem számolok szerintem ő kuka lesz. Marsh utólag jutott eszembe. Facséra írtam is az előbb, hogy talán őt még kiszoríthatja. Mindenesetre jó kis párharc lesz ez is. Meg Phillip Thomas küzdése is jó lesz, aki szintén esélyes a keretre.Harris ettől függetlenül szerintem PS. Hansont tudná kiszorítani, de Hanson előnye hogy tapasztalt és jóval erősebb, így marad a PS.Shawn84Marsh, Hughes? Az Ő helyük sem garantált. Bébé