Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Babin 2-3 hetet fog kihagyni:Jason Babin has a second degree calf sprain and will be sidelined for 2-3 weeks, #Eagles source confirms.
Belefér. Legalább B. Graham, Curry, Hunt, Tapp több snap-et kap és vmivel könnyebb lesz eldönteni, hogy ki kerüljön rosterre.
több mint 13 éve
Azokat már tavaly is szépen gyűjtögette, kíváncsi vagyok, így, hogy most már nem lesz annyira fogalmatlan ez a sorotok, megint lesznek-e 16 szereléses FF-es meccseiWyattAki esetleg nem tudná, hogy Wyatt melyik meccsre gondol 😀
www.youtube.com/watch?v=dEBU8-BI4MA&feature=related
Amúgy most a WR szekció eléggé meggyengült. Jó lenne hozni pár embert ide, akik megnehezíthetik McNutt, Chad Hall, Damaris dolgát.
Mondják, hogy Tiger Jones megbízható teljesítményt nyújt, de egy 29 éves AFL-ből jövő játékosnak ennél többet kell mutatnia, hogy rosterre kerüljön.
Jam Hamler-t is dicsérik, de azért kell a kámpetisön.
több mint 13 éve
Gondolom ma lesz majd 2-3 összefoglaló cikk a TC-ről.Azokat már tavaly is szépen gyűjtögette, kíváncsi vagyok, így, hogy most már nem lesz annyira fogalmatlan ez a sorotok, megint lesznek-e 16 szereléses FF-es meccsei
Röviden, hogy sztem eddig kik teljesítettek jól és rosszul.
+ : Bell, Chaney, B. Graham, Harbor, Cliff Harris, Kendricks, Dion, DRC, Marsh
Úgy látszik Bell-el nem lesznek nagy gondok. T. Cole néha azért szerez róla sack-et, de Ő kiről nem. Atletikus és van még 1 hónapja, hogy beleszokjon teljesen a rendszerbe.
DRC már tavaly is kurvajó volt a TC-ben (csak hát meccsen slot-ban játszott) és ezt a formáját idén is hozza.
Dion meg simán 2. számú RB-nk lesz a jó telejesítményének köszönhetően. Legalábbis, ha minden így marad.
LB-ket majd csak meccsen tudjuk igazán megfigyelni, de Chaney-ről jó hírek érkeznek. Szedi az intiket. Talán meg fogja nehezíteni Rolle dolgát.
Marsh-ról kimondottan jó híreket nem olvastam, de az, hogy az első csapatban rendre próbálgatjuk szélen bizakodásra ad okot. Jelenleg Ő az első számú szélsőCB csere.
+/- : Dixon, Jarrett, McNutt
Állandósítani kéne a jó formájukat. Tegnap Dixon jól mozgott, annak ellenére, hogy tényleg lehet rajta kb 20 font felesleg, ami ebben a rendszerben nem pozitívum.
Jarrett pedig ütközött 2-t. Korábbihoz képest ez elég nagy előrelépés tőle. Talán feltámad.
McNutt-nak elég szarul ment amíg nem teljes felszerelésben nyomták a srácok, de azóta csak jó hírek érkeznek róla. Cooper hiányában elég sok snap-et is kap, amiből jól is kijöhet.
- : Most senki se jut az eszembe. Majd preseason során kiderül.Bébé

több mint 13 éve
Gondolom ma lesz majd 2-3 összefoglaló cikk a TC-ről.Röviden, hogy sztem eddig kik teljesítettek jól és rosszul.
+ : Bell, Chaney, B. Graham, Harbor, Cliff Harris, Kendricks, Dion, DRC, Marsh
Úgy látszik Bell-el nem lesznek nagy gondok. T. Cole néha azért szerez róla sack-et, de Ő kiről nem. Atletikus és van még 1 hónapja, hogy beleszokjon teljesen a rendszerbe.
DRC már tavaly is kurvajó volt a TC-ben (csak hát meccsen slot-ban játszott) és ezt a formáját idén is hozza.
Dion meg simán 2. számú RB-nk lesz a jó telejesítményének köszönhetően. Legalábbis, ha minden így marad.
LB-ket majd csak meccsen tudjuk igazán megfigyelni, de Chaney-ről jó hírek érkeznek. Szedi az intiket. Talán meg fogja nehezíteni Rolle dolgát.
Marsh-ról kimondottan jó híreket nem olvastam, de az, hogy az első csapatban rendre próbálgatjuk szélen bizakodásra ad okot. Jelenleg Ő az első számú szélsőCB csere.
+/- : Dixon, Jarrett, McNutt
Állandósítani kéne a jó formájukat. Tegnap Dixon jól mozgott, annak ellenére, hogy tényleg lehet rajta kb 20 font felesleg, ami ebben a rendszerben nem pozitívum.
Jarrett pedig ütközött 2-t. Korábbihoz képest ez elég nagy előrelépés tőle. Talán feltámad.
McNutt-nak elég szarul ment amíg nem teljes felszerelésben nyomták a srácok, de azóta csak jó hírek érkeznek róla. Cooper hiányában elég sok snap-et is kap, amiből jól is kijöhet.
- : Most senki se jut az eszembe. Majd preseason során kiderül.
több mint 13 éve
deee
290
Köszönünk nektek minden élménybeszámolót sztem a többi csapat topic közönsége irigykedve olvasgathatja ezeket hacsak a többség magának ki nem bogarássza bár gondolom az sem egyszerű.Csak azért írtam, hogy érezzétek nem hiábavaló a munkátok 😉
több mint 13 éve
Érdemes pe.com-on vidiket nézni. Fent van a tegnapi live edzésről egy több, mint fél órás videó. Valamint Todd Herremans interjú is van. 😀
Ma szabadnapot kaptak a srácok, szal majd szerdán fognak folytatódni az edzések.
több mint 13 éve
TC:- Idén már egy máshogy (normálisabban 😀 ) viselkedik Castillo. Nincsen már mellveregetés meg LB sisakon fejelés és hasonló dolgok.
- Foles dob egy szép passzt Gilyard-nak, miután Coleman lerázta magáról.
- Cliff Harris használja jól a kezeit DeSean-on, jól cover-ezi és végül bele tud ütni a passzba.
- Kafka-t elég sokszor sackelték (Curry, Cox, Dixon és Hunt is) a two-minute-drillben. Végülis nem csodálom. A 2. számú DL-unk, egy kicsit erősebb, mint a 2. számú OL-unk. Curry igazából sack-elte Kafka-t. Gondolom ennek nem igazán örült Reid...nah meg persze Kafka.
- Thornton és Brackett jó teljesítményt nyújtanak.
- DeSean és B.Hughes kezdett el arcoskodni, de gyorsan szétválasztották őket. DeSean nagyon ideges volt. Vmi sérülésveszélyes szitu volt, de DeSean-nak nem lett semmi baja.
- Nnamdi szereli szépen Lewis-t az open-field-en egy screen után.
- A live periódus alatt (szerelések, ütközések) most először próbáltuk ki Vandervelde-t centerként a 2. csapatban.
- N. Allen és Coleman is védekezett Shady-n. N.Allen-nél incomplete passz lett az eredmény. Coleman is jól védekezett Shady-n, de Vick pontos labdájának köszönhetően Shady meg tudja csinálni az elkapást.
- Chad Hall továbbra is jól, megbízhatóan játszik. Ha egy kicsivel gyorsabb lenne a gyerek, simán jó WR lehetne belőle. De sztem így egy preseason sztárnál nem több.
- Jenkins RDE szerepében is kapott pár snap-et. Ilyenkor T. Cole lett LDE.
- B. Washington-nak volt egy szép blokkja Fokou-n és így Polk hozott pár yardot a 9vs.7-ben.
- Dion screen után Coleman ütött oda egy nagyot Lewis-nak, de a kicsi talpon maradt és még hozott pár yardot.
- Mike Patterson miután befejezte a saját edzését jött megnézni a srácokat DLvsOL-ban aztán végül az edzés végéig a pályán ragadt.
- B. Graham továbbra is nagyon jó. Egyszer Cox gázolt át Watkins-on. Jenkins verte meg nagyon simán D. Reynolds-ot. Mike Gibson is jó teljesítményt nyújtott ebben a drill-be.
Ron Johnson szenvedett el egy csúnya sérülést. Kiment a bokája, de lehet, hogy még vmi csont is eltörött úgyhogy egyből vitték is kórházba. 7vs7 során történt. Egy alacsonyan szálló labdát kapott el és elég rosszul esett.
Andy: "He’s a great, great kid and a good player, too. He’s a phenomenal player. He really had a chance to do something with our football team."
DeSean: "He's "like a little brother to myself. I've been keeping him under my wing. It touches me in a tough spot."
Babin MRI-zték (confirmed calf strain) nem mondták, hogy mikor fog visszatérni. De úgy néz ki marad az amit eleve mondtak, szal kb még 4-5 nap. Bár Babin-nak annyira nem lényeg a TC, szal lehet, hogy biztosra megyünk és tovább fogjuk pihentetni.
több mint 13 éve
WR Travis Cobb is working out for the #Eagles. He's listed at 5-11, 175 pounds.
több mint 13 éve
Bővített azaz 2 részes és baromi hosszú TC összefoglaló tegnapról: philly.blog.hu/2012/07/30/training_camp_julius_473Kattintsatok!
több mint 13 éve
Sérülések:Babin, Celek, Cooper nem edzett.
Dixon visszatért. Phillip Thomas (hamstring) a bemelegítés során húzódott meg, úgyhogy nem edzett tegnap.
A tegnapi TC események már face-en, gondolom hamarosan blog-on is.
A tegnapi durva edzésről Tapp 😀
Darryl Tapp joking: "The CBA is supposed to prevent practices like this. I guess coach Reid found some loopholes."
Az edzés után Vick még 20-25 percet kint maradt autogramokat osztani meg fotókat csinálni a fanokkal.
több mint 13 éve
A Boykin-akta következő részének ferdítése is elkészült:philly.blog.hu/9999/12/31/a_boykin_akta_masodik_resz
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Eagles Enciklopédia 7. rész: philly.blog.hu/2012/07/29/eagles_enciklopedia_7_resz
több mint 13 éve
Sérülések:R. Cooper kb 6 hét
Babin-nak feltehetőleg 1 hetet kell kihagynia.
Dixon jól van. Celek pedig day-to-day státuszban van.
B. Graham-ről eddig nagyon jó hírek érkeztek. Robbantania kéne a csávónak.
McBriar feltehetőleg szerdán fog edzésbe állni.
több mint 13 éve
TC:Itt is van az összefoglaló: philly.blog.hu/2012/07/29/training_camp_julius_733
A blog facebook oldalán van egy jó összefoglaló. (Gondolom Deny jóvoltából)
www.facebook.com/pages/Philly-blog/197800653580030
Like-oljátok az oldalt. Meg gondolom hamarosan a blog-ra is felkerül, szal majd arra is katt.
Ez így szopás, hogy Cooper-t nem rakhatjuk PUP-ra.
Megér Ő annyit, hogy fenntartsunk a számára egy helyet az 53as rosteren?
Igaz gondolom ez nem tőle függ, hanem McNutt-tól, Damaris-tól, Hall-tól és talán egy új WR-től, akit hozni fogunk. Mert ha Ők szar teljesítményt nyújtanak, akkor azért Cooper jól jönne a októbertől, novembertől.
Nem vagyok vmi nagy Cooper fan, szal sztem simán pótolható. Max az ST-nk gyengült már megint. Bébé
több mint 13 éve
Egy fan Jeremy Maclin anyja mellett ült a tegnapi TC-n:"She also told a story about how he was terrified of being drafted by Oakland. They looked for real estate in the Bay Area and were literally afraid to live there. She also said the organization was, "a bunch of criminals led by a crazy old man." Nevertheless, it hurt Jeremy’s feelings when they took Darius Heyward-Bay because, "Jeremy and everybody in football knew he was better than DHB. Then when he got the call from Andy Reid, she thought it was the Cleveland Browns were on the line (she shivered in fear as she told me this.)"
Maclin nagyon nem akart Oakland-be menni. Nem éppen a legjobb, legsikeresebb organization, akkor még Al Davis is ott volt. De azért mégis szarul esett, amikor DHB-t választották ki Ő pedig elkezdett csúszni, mert tudta h jobb játékos DHB-nél.
Banner pedig a Browns felé kacsingat. Tényleg Cleveland a mi 2. csapatunk. 😀
Cleveland Beagles.
több mint 13 éve
TC: A blog facebook oldalán van egy jó összefoglaló. (Gondolom Deny jóvoltából)
www.facebook.com/pages/Philly-blog/197800653580030
Like-oljátok az oldalt. Meg gondolom hamarosan a blog-ra is felkerül, szal majd arra is katt.
Ez így szopás, hogy Cooper-t nem rakhatjuk PUP-ra.
Megér Ő annyit, hogy fenntartsunk a számára egy helyet az 53as rosteren?
Igaz gondolom ez nem tőle függ, hanem McNutt-tól, Damaris-tól, Hall-tól és talán egy új WR-től, akit hozni fogunk. Mert ha Ők szar teljesítményt nyújtanak, akkor azért Cooper jól jönne a októbertől, novembertől.
Nem vagyok vmi nagy Cooper fan, szal sztem simán pótolható. Max az ST-nk gyengült már megint.
több mint 13 éve
Szerintem igen, legalábbis ez a legfrissebb hír D-Jaxről az nfl.com-on, még most is ott van a friss hírek között.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
deee
290
Ok köszi akkor ez az amit Bébé is írt korábban.D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?deee- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.Rataxes
Bébé
több mint 13 éve
D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?deee
- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.
Bébé
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
deee
290
D-Jax-l kapcsolatban is írtak vmit az nfl.com-n de azt nem értettem?
több mint 13 éve
Meg itt van ez is: Babin has a right calf strain, MRI tonight, def. not an Achilles.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cooper eltörte a kulcscsontját.
több mint 13 éve
Nah ma már teljes felszerelésben fognak nyomulni a srácok, ütközések meg minden ami kell.Rohadtul egyetértek Washingtonnal kapcsolatban. Meg őt ráadásul előzőleg sokkal előrébb rangsorolták mint ahol kihúztuk. Szerintem neki majd kell még idő, hogy felvegye a ritmust aztán HoF Eagles lesz 😀
(Csak hát olimpia is és az edzés videók úgy látszik, hogy idén se fognak felkerülni, szal így nagy eséllyel az Eagles-t fogom választani az olimpia helyett 😀 )
3. számú OL: D.J.Jones-McCullough-Vallos-B. Washington-T. Welch
B. Washington küzd gondolom M. Gibson-nal a 4. számú G posztért, ami még talán 53as rostert ér. Jó lenne ha összébb szedné magát és pár nap múlva felkerülne a 2. csapatba. Bár Gibson-nal sincsen semmi bajom Ő is fiatal meg minden, csak hát Washington mégis csak idei draft pick. Bébé
több mint 13 éve
Nah ma már teljes felszerelésben fognak nyomulni a srácok, ütközések meg minden ami kell. (Csak hát olimpia is és az edzés videók úgy látszik, hogy idén se fognak felkerülni, szal így nagy eséllyel az Eagles-t fogom választani az olimpia helyett 😀 )
3. számú OL: D.J.Jones-McCullough-Vallos-B. Washington-T. Welch
B. Washington küzd gondolom M. Gibson-nal a 4. számú G posztért, ami még talán 53as rostert ér. Jó lenne ha összébb szedné magát és pár nap múlva felkerülne a 2. csapatba. Bár Gibson-nal sincsen semmi bajom Ő is fiatal meg minden, csak hát Washington mégis csak idei draft pick.
több mint 13 éve
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01Persze de Privát üzenetben beszéljük meg. Küldök egyet.
szerk: El is ment. Nézd meg.