Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak01
1, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan:  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.Newman
Köszönöm szépen a válaszodat , egyébként ha már ideírtál sokaknál látom azt a röviditést hogy GM mint nálad a Packers GM-t Mi a jelentése?

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak01
1, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan:  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.

több mint 13 éve
Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?

több mint 13 éve
deee 290
Részvétem Reidnek, nem lehet így egyszerű ez az idény meg az összes innentől neki 😕

Nektek pedig jó szurkolást az első előszezon meccshez 15. után ha még szabad 😛 jelentkezem újra.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Csak az utóbbi 10 hsz szól erről 😀
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 294 — Ajmo Vatreni
Nem tudom, ez volt-e már? Volt, akkor bocs.

Reid fiát holtan találták:

twitter.com/Jeff_McLane/status/232110827841409024
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Andy és Tammy interjú/beszélgetés még 2008-ból a fiaikkal kapcsolatban:
 www.phillymag.com/articles/exclusive-a-familys-struggle/
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek? Shawn84
Az erőnléti edzőknek segített a felkészülés során.
Ennél rosszabb dolog nemigen történhet egy szülővel. Nagyon nehéz lehet ezt feldolgozni.

több mint 13 éve
Vandervelde twittere:
Sometimes we get caught up thinking that football is life. Then something happens that reminds us it's just a game. Today is that day.

Chad Hall:
Garrett was always smiling and laughing no matter what. He was very caring and selfless. An overall great person. You will NOT be forgotten!

Rick Burkholder:
My deepest sympathy for one of the greatest men on earth. My heart bleeds for you, Andy Reid.

Colt Anderson:
"G" will truly be missed by all. Please pray for the Reid family.

"The last time Reid was believed to miss a practice was in November 2007 to appear in court with Garrett, after his son was arrested on gun and drug charges. Garrett Reid was sentence 23 months for smashing up another motorist's car while he was on heroine.

Britt Reid, the Reids' second eldest son, was involved in a separate incident involving drugs and a gun on the same day as Garrett. He was sentenced 22 months plus probation. Britt Reid, who worked as a graduate assistant for the Temple football program, got married this July near the Reids' summer home in Southern California."
több mint 13 éve
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek? Shawn84
De Ő volt az egyik rosszcsont.
"In January 2007, Reid's two oldest sons were involved in two separate, serious automobile incidents, and subsequently had a number of charges filed against them, including assault and drug possession."
több mint 13 éve
Azért ez a 2 védőfal van nem egy hely, ahol kezdő lenne 😀Shawn84
És Washburn rotációjának köszönhetően nálunk szinte 8 DLman kezdő. 😀
De amúgy jah durva, hogy milyen erős a DL-unk.
És végre talán az LB-sorunk se lesz full szar. Nah meg a safety-jeink sem. Bébé
Azért én még szeretnék majd egy komoly LB-t a csapathoz a jövőben. De idén mindenképp fejlődést várok minden téren a védelemtől. Secondarytól különösen.Shawn84
Én pont fordítva vagyok a secondarytól nem várok szinte semmit , csak DRC-ben bizok hogy jobb leszs mint tavaly assante , és pont a DL-ra vagyok nagyon kiváncsi , számomra szemgyönyörködtető ennyire sok remek játékost látni egyhelyen.Petikievak01
Aso is csak jobb lehet, mivel tavaly egy tök új rendszerbe került és idénre végre meg is tudta tanulni mi a dolga. Plusz elég egoista úgyhogy rohadtul nem fogja magának megengedni, hogy ugyanolyan szar legyen. Meg én azért még bízok Nate Allenben. Tudom, hogy eddig nem volt éppen jó meg sérült is volt sokat, de valamikor csak ki kell jönnie a tudásának, ami azért nem kicsi.
több mint 13 éve
Mit csinált a kis Reid a TC-ben? Nem ő volt a drogos gyerek?
több mint 13 éve
#Eagles announce in statement that Marty Mornhinweg and Juan Castillo will oversee the team until Coach Reid's return.
több mint 13 éve
Azért én még szeretnék majd egy komoly LB-t a csapathoz a jövőben. De idén mindenképp fejlődést várok minden téren a védelemtől. Secondarytól különösen.Shawn84
Én pont fordítva vagyok a secondarytól nem várok szinte semmit , csak DRC-ben bizok hogy jobb leszs mint tavaly assante , és pont a DL-ra vagyok nagyon kiváncsi , számomra szemgyönyörködtető ennyire sok remek játékost látni egyhelyen.

több mint 13 éve
Ez elég durva. :S
Reid ragaszkodott hozzá, hogy a TC menjen tovább.
Kemény...
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Howie Roseman says that Garrett Reid was found dead in his room at training camp.tenorx
Uh bassza meg.... 😕
Andyt ez eléggé megfogja rázni.... :/

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
Howie Roseman says that Garrett Reid was found dead in his room at training camp.
több mint 13 éve
Azért én még szeretnék majd egy komoly LB-t a csapathoz a jövőben. De idén mindenképp fejlődést várok minden téren a védelemtől. Secondarytól különösen.
több mint 13 éve
És végre talán az LB-sorunk se lesz full szar. Nah meg a safety-jeink sem.
több mint 13 éve
Amúgy mennyire szar már, hogy Fokou-ért és Lloyd-ért papíron többet kaptunk, mint Asante-ért. 😀

Mivel kidőlt a teljes kezdő DL-unk pár napra, így nézett ki az első és a 2. csapat védőfala:
B.Graham - Cox - Landri - D. Tapp
Hunt - Thornton - Dixon - V. Curry

Az elfelejtett ember: Akeem Jordan
 www.bleedinggreennation.com/2012/8/2/3214038/philadelphia-eagles-linebacker-akeem-jordan#storyjump
Ráadásul az ST-ben is nagyon jó. C. Anderson után a legjobb ST-játékosunk.
Jordan egy nagyon jó, megbízható cserejátékos. Az utóbbi években Fokou IR sérülése után került a kezdőbe és nem nyújtott rossz teljesítményt. Tényleg számomra tipikusan a tökátlagos játékos. Azt se veszem észre ha pályán van és azt se, hogy ha nincsen. És ebben benne van minden negatívum és pozitívum is vele kapcsolatban. Fura, hogy augusztusban még mindig csak 27 éves lesz.

Bébé
Azért ez a 2 védőfal van nem egy hely, ahol kezdő lenne 😀
több mint 13 éve
Amúgy mennyire szar már, hogy Fokou-ért és Lloyd-ért papíron többet kaptunk, mint Asante-ért. 😀

Mivel kidőlt a teljes kezdő DL-unk pár napra, így nézett ki az első és a 2. csapat védőfala:
B.Graham - Cox - Landri - D. Tapp
Hunt - Thornton - Dixon - V. Curry

Az elfelejtett ember: Akeem Jordan
 www.bleedinggreennation.com/2012/8/2/3214038/philadelphia-eagles-linebacker-akeem-jordan#storyjump
Ráadásul az ST-ben is nagyon jó. C. Anderson után a legjobb ST-játékosunk.
Jordan egy nagyon jó, megbízható cserejátékos. Az utóbbi években Fokou IR sérülése után került a kezdőbe és nem nyújtott rossz teljesítményt. Tényleg számomra tipikusan a tökátlagos játékos. Azt se veszem észre ha pályán van és azt se, hogy ha nincsen. És ebben benne van minden negatívum és pozitívum is vele kapcsolatban. Fura, hogy augusztusban még mindig csak 27 éves lesz.
több mint 13 éve
Szerintem mindegyikre igényt tartunk. Egyrészt a rotáció miatt, másrészt a sok sérülés miatt. Ogbut nem tudom lehet e PS-be szerződtetni, de neki adnék arra esélyt leginkább.Shawn84
Ogbu mehet PS-be és Őt onnan senki se fogja elvinni.
Ha tavaly Landri nem kellett senkinek egy kiemelkedő preseason után (már NFL tapasztalattal meg minden), akkor az eddig NFL-meccs nélküli Ogbu-t senki se fogja az 53as rosterre rakni 4 meccs alapján.

Jah csak ha Dixon szar lesz és Tapp valamint Hunt pedig nagyon jó, akkor elképzelhető, hogy 6 DE-vel megyünk és 4 DT-vel. Vagy ha esetleg a CB-ink, elkapóink lesznek kiemelkedően jók akkor is veszélyben lehet Dixon.

2 éve 3 safety-vel vágtunk neki a szezonnak, mert se Demps, sem pedig Macho nem ütötte meg a kívánt szintet, más csapatrészekben pedig voltak tehetséges játékosaink. Inkább tegyünk egy tehetséges 6. számú WR-t, CB-t, DE-t az 53as rosterre, mint egy rosszul teljesítő 5. számú DT-t. Bébé
jelenleg szerintem nincs igazán rosszul teljesítő DT a keretben. Persze preseasonban kiderül majd, meg akkor kezdődik a szórás is.
több mint 13 éve
Szerintem mindegyikre igényt tartunk. Egyrészt a rotáció miatt, másrészt a sok sérülés miatt. Ogbut nem tudom lehet e PS-be szerződtetni, de neki adnék arra esélyt leginkább.Shawn84
Ogbu mehet PS-be és Őt onnan senki se fogja elvinni.
Ha tavaly Landri nem kellett senkinek egy kiemelkedő preseason után (már NFL tapasztalattal meg minden), akkor az eddig NFL-meccs nélküli Ogbu-t senki se fogja az 53as rosterre rakni 4 meccs alapján.

Jah csak ha Dixon szar lesz és Tapp valamint Hunt pedig nagyon jó, akkor elképzelhető, hogy 6 DE-vel megyünk és 4 DT-vel. Vagy ha esetleg a CB-ink, elkapóink lesznek kiemelkedően jók akkor is veszélyben lehet Dixon.

2 éve 3 safety-vel vágtunk neki a szezonnak, mert se Demps, sem pedig Macho nem ütötte meg a kívánt szintet, más csapatrészekben pedig voltak tehetséges játékosaink. Inkább tegyünk egy tehetséges 6. számú WR-t, CB-t, DE-t az 53as rosterre, mint egy rosszul teljesítő 5. számú DT-t.
több mint 13 éve
csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?Janek
Nem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.Shawn84
Curry-nek bérelt helye van. Ha tök szar akkor is. (Lásd Teo első évében.) Csak kettőjük közül az a különbség, hogy Curry-ről azért érkeznek bíztató hírek, szal talán nem lesz tökszar.
Hunt már kérdéses. Tapp-et ki kell szorítania és akkor rosteren lesz. (bő 1,5 év van közöttük, szal az annyira nem faktor)
több mint 13 éve
csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?Janek
Nemnem.
Ha Dixon-nál jobb lesz, akkor nagy eséllyel be fog kerülni. De így, hogy Patterson állapota eléggé kérdéses az is elképzelhető, hogy szeptemberben Dixon és Thornton is ott lesz az 53as rosteren.
Úgy gondolom, hogy PS-be nem sok értelme lenne berakni Thornton-t, mert egyből elvinnék ingyen. (Tavaly is csak úgy tudjuk itt tartani, hogy megemeltük a PS fizetését valamint Titans fan volt, szal Washburn személye sokat nyomott a latba.) Szal talán egy hátsó körös pickre el tudjuk tradelni a Dixon-Thornton duóból azt, akire mi nem tartunk igényt.

Bébé
Szerintem mindegyikre igényt tartunk. Egyrészt a rotáció miatt, másrészt a sok sérülés miatt. Ogbut nem tudom lehet e PS-be szerződtetni, de neki adnék arra esélyt leginkább.