Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a kiejtési táblázat elég jó. Szerintem kínaiaknak írták oda 😀
több mint 13 éve
De a kiejtési útmutató a legjobb mindig a DC-inken.Rau-ra tényleg csak annyit tudtak odaírni, hogy rímel a now-ra? 😀
Kafkát kéretik mostantól így ejteni: CALF-kuh 😀 (bár szerintem ez elírás)BleedingGreen
több mint 13 éve
De a kiejtési útmutató a legjobb mindig a DC-inken.Pl. most Akpla Damaris Johnson előtt van, vagy vízszintesen kell olvasni és akkor mögötte. Mondjuk Johnson sokat ejtett. BleedingGreenElméletileg vízszintesen van. FB-kből kiindulva valamint a felső WR sorból.
Gilyard csak nincsen Jamel Hamler és Tiger Jones mögött.
Bár az utóbbi 2ről érkeztek pozitív hírek, míg Gilyard-ról alig vagy semmit se olvastam, de azért mégis. 😀
Bébé
Kafkát kéretik mostantól így ejteni: CALF-kuh 😀 (bár szerintem ez elírás)

több mint 13 éve
Akpla se volt épp kimagasló. Semmilyen értelemben. de ez amolyan tájékoztató jellegű DC csak. Kb hogy kit hol vesznek számításba, melyik poszton.Hát ja, nem egyértelmű. Kb ennyi értelme van egy ilyen DC-nek. Pl. most Akpla Damaris Johnson előtt van, vagy vízszintesen kell olvasni és akkor mögötte. Mondjuk Johnson sokat ejtett. BleedingGreenvagy második. Azaz az újoncok és a most másodévesek.Mármint akik már voltak TC-ben, csak nem kerültek fel az 53as rosterre. Asszem. 😀 Mert pl a tavalyi draftpick-ek sincsenek fent. Bár lényegében lényegtelen. 😀
Szívás lenne, ha Cox, Kendricks, Curry már most lemaradna a rosterről 😂BleedingGreen
Bébé
több mint 13 éve
Pl. most Akpla Damaris Johnson előtt van, vagy vízszintesen kell olvasni és akkor mögötte. Mondjuk Johnson sokat ejtett. BleedingGreenElméletileg vízszintesen van. FB-kből kiindulva valamint a felső WR sorból.
Gilyard csak nincsen Jamel Hamler és Tiger Jones mögött.
Bár az utóbbi 2ről érkeztek pozitív hírek, míg Gilyard-ról alig vagy semmit se olvastam, de azért mégis. 😀
több mint 13 éve
Hát ja, nem egyértelmű. Kb ennyi értelme van egy ilyen DC-nek. Pl. most Akpla Damaris Johnson előtt van, vagy vízszintesen kell olvasni és akkor mögötte. Mondjuk Johnson sokat ejtett.vagy második. Azaz az újoncok és a most másodévesek.Mármint akik már voltak TC-ben, csak nem kerültek fel az 53as rosterre. Asszem. 😀 Mert pl a tavalyi draftpick-ek sincsenek fent. Bár lényegében lényegtelen. 😀
Szívás lenne, ha Cox, Kendricks, Curry már most lemaradna a rosterről 😂BleedingGreen
Bébé

több mint 13 éve
amugy mike pattersonnal mii a franc van ? Mi a sérülése ? Kihagyja a szezont? mert még a depthen sincs rajta...Petikievak01PUP-osok, IR-esek, NFI-sek nincsenek rajta. ( www.philadelphiaeagles.com/team/roster.html)
Gondolom majd szeptember elején megint megvizsgálják a fejét/agyát Patterson-nak aztán kiderül, hogy játszhat-e.
Tavaly TC-ben volt rohama. Akkor nem műtette meg magát mert ebben az esetben ki kellett volna hagynia a szezont. De év elején kés alá feküdt, úgy volt h félév a kihagyás szal TC-re jól lesz, de sajnos ez nem így jött össze.
Szal nem szalagszakadása meg hasonló sérülése van, hanem az agyával volt gond. És mivel DT-t játszik így mindene snap-nél kapja a feje az ütést, szal eléggé kérdéses, hogy vissza fog-e térni.
több mint 13 éve
vagy második. Azaz az újoncok és a most másodévesek.Mármint akik már voltak TC-ben, csak nem kerültek fel az 53as rosterre. Asszem. 😀 Mert pl a tavalyi draftpick-ek sincsenek fent. Bár lényegében lényegtelen. 😀
több mint 13 éve
Eléggé furcsáltam is amugy , angollal semmi bajom teljes mértékben megértem , amugy mike pattersonnal mii a franc van ? Mi a sérülése ? Kihagyja a szezont? mert még a depthen sincs rajta...vagy második. Azaz az újoncok és a most másodévesek.az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01Azokat húzták alá, akiknek ez az első szezonjuk az NFL-ben. Bébé
több mint 13 éve
vagy második. Azaz az újoncok és a most másodévesek.az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01Azokat húzták alá, akiknek ez az első szezonjuk az NFL-ben. Bébé
Szívás lenne, ha Cox, Kendricks, Curry már most lemaradna a rosterről 😂

több mint 13 éve
az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01
Nem tudom hogy állsz az angollal, de az oldal alján van a magyarázat. 😊ja ok csak furcsán jött le nekem hogy a nem aláhúzottak 53 név , és ezért gondoltam 😀Petikievak01az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01Azokat húzták alá, akiknek ez az első szezonjuk az NFL-ben. Bébé

több mint 13 éve
ja ok csak furcsán jött le nekem hogy a nem aláhúzottak 53 név , és ezért gondoltam 😀az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01Azokat húzták alá, akiknek ez az első szezonjuk az NFL-ben. Bébé
több mint 13 éve
az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?Petikievak01Azokat húzták alá, akiknek ez az első szezonjuk az NFL-ben.
több mint 13 éve
az aláhúzott játékosok nincsenek eddig a 53-as rosteren?
több mint 13 éve
Hivatalos oldal Depth Chartja: legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
több mint 13 éve
Nah a friss depth chart-on McBriar már Henry előtt van. Még több játékos szólal meg:
www.phillymag.com/eagles/2012/08/06/players-provide-details-on-garrett-reid-and-the-day-he-died/
több mint 13 éve
"Újabb roster változás: Adrian Moten, LB érkezett, míg Andrew Brewer, WR távozott.Tavaly került a Coltshoz, mint draftolatlan szabadügynök, ahol 10 meccsen 7 szerelésig jutott, majd november végén waiver listára került. Pont a Seahawks szedte fel, majd játszhatott volna ellenünk, de végül csak a szezon utolsó 2 meccsén került aktív keretbe. A Maryland egyetemen 219 szerelésig, 15 és fél sackig jutott."
Az #53-as mezszámot fogja viselni.
több mint 13 éve
Azt kell mondjam, hogy a kis Reid halála jó hatással lehet majd a csapat teljesítményére szerintem. A csapat talán még inkább fog küzdeni a szeretett edzőért és családjáért is. Értelmetlen halál ez is, de méltó emléket állíthatna neki a csapat egy Super Bowl győzelemmel.
több mint 13 éve
Nem de valakit akartam még írni, és hát Graham most nagyon megy, meg gondoltam valaki csak elkezd miatta riadót fújni 😀ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😀 Ilyesmi még véletlen sem fordulhat elő.eaglesmcnabbcsak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.Shawn84
több mint 13 éve
További menetrend:Ma délelőtt és délután is edzés.
Kedd szabadnap.
Szerda zárt edzést tartanak.
Csütörtök (nálunk péntek hajnal 1:30-kor) preseason meccs.
több mint 13 éve
Vick, Nnamdi és Avant:www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222041/eagles-leadership-reacts-to-garrett-reids-death
Erről még pár írás:
www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222121/eagles-will-rally-around-reid
www.philly.com/philly/sports/eagles/20120805_For_Reid__the_travails_of_being_a_father.html
www.bleedinggreennation.com/2012/8/5/3222443/steve-marriucci-breaks-down-on-nfln-discussing-andy-reids-son
több mint 13 éve
General Manager, magyarul ügyvezető igazgató. Nálunk ezt a posztot ugye Howie Roseman tölti be. Azért van sok felhasználó rangjába beleírva ez, mert az oldalon fut egy GM játék, ahol birtoklunk egy csapatot és ennek a pénzügyeit kell intézni, továbbá dratolni, játékost cserélni és szerződtetni is nekünk kell, igen élvezetes. Én a Packers kaptam, de maximálisan Eagles fan vagyok (és Bills). 😊Köszönöm szépen a válaszodat , egyébként ha már ideírtál sokaknál látom azt a röviditést hogy GM mint nálad a Packers GM-t Mi a jelentése? Petikievak01Mivel nem olyan régóta vagyok a tagja a bowl.hu közösségének , így most a tapasztalatlanság fog belőlem beszélni: Az előszezon meccsekre lesznek az oldalon kilinkelve működő jó streamek? És más kérdésem , Nem tudja e valaki ,hogy a preseason meccsekből fog e 1-2-t közvetíteni a sport tv ?Petikievak011, egész biztosan lesz, ha máshol nem is, de itt biztosan: bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/hall_of_fame_game_2012_-_elo_eredmenykoveto
2, A sport tv nem szokta adni a preseason meccseket, ez tudtommal idén sem lesz így.Newman
több mint 13 éve
ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😀 Ilyesmi még véletlen sem fordulhat elő.csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Lurie:“I expect Andy to be coaching this week. I know he feels that way, and he is very, very focused both on his family and his profession.”
“I think what makes him a great coach is his combination of compassion, feeling and strength, and today he exhibited it all,” said Lurie.
“All he wanted to talk to me about is a couple things: How incredibly excited he is for this football team — that’s been obvious I think from the beginning of training camp to all of us. But he wanted me to know that. Secondly, that he treasures these practices, and he feels bad he’s not going to be at practice today or probably tomorrow. He just thinks they’re incredibly important. And at the same time, this is a father fully grieving. I’ve watched Andy try so hard with his family over the years.”
Roseman is teljesen ki volt amikor reggel ki kellett állnia és elmondani, hogy mi történt.