Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Magyar TV csatorna nem adja, az ESPN Americán meg a Packers@Chargers lesz, szóval marad a stream.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nem azért csak nem tudom adja e valami TV vagy csak NFL Network.Ja ezért kár volt koptatni az ujjad. 😀A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊BleedingGreen
(Látom mindenki nagy hsz gyűjtésben...nekem is odalett vagy háromezeöccá 😀 )Greengo
több mint 13 éve
Akár blogra is íródhat valami rövidebb 20-25 mondatos.Itt a tavalyi szerzeményem: philly.blog.hu/2011/08/19/steelers_eagles_osszefoglaloA péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊BleedingGreen
több mint 13 éve
Ja ezért kár volt koptatni az ujjad. 😀A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊BleedingGreen
(Látom mindenki nagy hsz gyűjtésben...nekem is odalett vagy háromezeöccá 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?Shawn84Utóbbi napokban elhallgatott.
Marsh jónak/jobbnak tűnik. Hanson csak slotcornerként jöhet csak szóba.
Boykin is jobb sztem mint Cliff Harris. Szal Hughes és/vagy Lindley-t kéne megverni. A jó hír azonban neki, hogy simán mehet PS-ba, míg Hughes és Lindley nem, szal nagy eséllyel azért a csapatnál fog maradni szeptemberben is.
több mint 13 éve
A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊

több mint 13 éve
Ma még nem hallottam a nevét, nem tudom edz-e. Lindley szerepel többet ma.És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?Shawn84A blitz drillben egyik safety sem volt valami jó, Coleman sem.Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
Rolle-t először blokkolta vki (elcsúszott), egyből mondta, hogy újra és utána nagyon simán odaért a QB-hoz.
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte. Bébé
Jerrettnél lehet látni valami fejlődést coverben is, a minap szépen levédekezte DeSeant egy hosszú passznál, de gyanítom hogy DeSean már elég fáradt a kemény camp miatt, úgyhogy a sebessége nem az igazi.
Allennek is voltak jó megmozdulásai passz ellen, tán intije is volt, meg néhány jó védekezése hosszú passzoknál. Eddig Coleman csinálja a legtöbb nagy játékot, ma is 2 intje volt eddig.
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ... BleedingGreen

több mint 13 éve
A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.
több mint 13 éve
Amúgy volt, hogy Marsh tartotta a tempót Damaris-al, szal ez jó jel. DRC továbbra is kurvajó. Az új CB-nek Kevin Thomas-nak is voltak jó védekezései. Boykin is jól védekezz McNutt-on 1az1-ben. Meg úgy összességében Boykin jól játszik.
OL vs. DL:
Bell - Curry --> Bell
Jenkins - Mathis --> Jenkins
Herremans - B.Graham --> Herremans
Mathis - Dixon --> Mathis
Cox - Watkins --> Cox
Herremans - Hunt --> Herremans
Curry - Dunlap --> Curry, a 2.ra pedig Dunlap
Vandervelde - Trotter --> Trotter majd Vandervelde
Gibson - Cox --> Gibson
Kelly - Monte Taylor --> Taylor, majd Kelly
Tapp - Dunlap --> Tapp
Vandervelde - Dixon --> Vandervelde
Thornton - Gibson --> Thornton
Hunt - Kelly --> Hunt és 2xra is Hunt
Reynolds - Trotter --> Reynolds
több mint 13 éve
És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?A blitz drillben egyik safety sem volt valami jó, Coleman sem.Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
Rolle-t először blokkolta vki (elcsúszott), egyből mondta, hogy újra és utána nagyon simán odaért a QB-hoz.
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte. Bébé
Jerrettnél lehet látni valami fejlődést coverben is, a minap szépen levédekezte DeSeant egy hosszú passznál, de gyanítom hogy DeSean már elég fáradt a kemény camp miatt, úgyhogy a sebessége nem az igazi.
Allennek is voltak jó megmozdulásai passz ellen, tán intije is volt, meg néhány jó védekezése hosszú passzoknál. Eddig Coleman csinálja a legtöbb nagy játékot, ma is 2 intje volt eddig.
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ... BleedingGreen
több mint 13 éve
A blitz drillben egyik safety sem volt valami jó, Coleman sem.Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ...

több mint 13 éve
Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84Allen ma nem edzett, Jarrett-et nem láttam. Atogwe nem volt rossz. Átjátszotta magát a blokkolókon. De pl. passz drillnél asszem Ford beleültette a hintába. Ami azért nem túl jó jel.
Allen hiányában Jarrett volt a másik FS, szal jelenleg Atogwe előtt van.
Amúgy a mai edzésen Coleman jól nyomja. Már 2 intit is szedett Vick-től.
Lindley-nek is amúgy 2 van ma. Edwards és Foles voltak az áldozatok ha jól emlékszek.
több mint 13 éve
Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira.Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
több mint 13 éve
Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte.
több mint 13 éve
Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Talán Igwenagu, de az sem mindegy, hogy ki jön szembe. A többiektől egy jó egy rossz játék váltja egymást.Akkor ki a tököm volt jó egyáltalán: Igwenagu vagy Ford?Shawn84Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.Shawn84Jah csak Havili se nézett ki jónak.
Szal nemtom, hogy mi lesz nálunk RB-k terén, mert Reid filozófiája, hogy tökmind1 hogy futsz, ha nem tudsz blokkolni, akkor nem kerülsz pályára.
De ha ezt most is tartani fogja Reid, akkor Shady-t nem fogja tudni pihentetni. 😀
Bár Brackett is elég szar volt.
Harbor-nak se ment olyan jól, de azért Ő már meccs helyzetben bizonyította, hogy Ő elég jól tud blokkolni. Bébé
Mondjuk nem tudom mit várnak Brackettől, ő WR-ből lett TE, úgyhogy vagy elkapó TE ként kerül rosterra vagy sehogy.BleedingGreen
több mint 13 éve
Talán Igwenagu, de az sem mindegy, hogy ki jön szembe. A többiektől egy jó egy rossz játék váltja egymást.Akkor ki a tököm volt jó egyáltalán: Igwenagu vagy Ford?Shawn84Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.Shawn84Jah csak Havili se nézett ki jónak.
Szal nemtom, hogy mi lesz nálunk RB-k terén, mert Reid filozófiája, hogy tökmind1 hogy futsz, ha nem tudsz blokkolni, akkor nem kerülsz pályára.
De ha ezt most is tartani fogja Reid, akkor Shady-t nem fogja tudni pihentetni. 😀
Harbor-nak se ment olyan jól, de azért Ő már meccs helyzetben bizonyította, hogy Ő elég jól tud blokkolni. Bébé
Mondjuk nem tudom mit várnak Brackettől, ő WR-ből lett TE, úgyhogy vagy elkapó TE ként kerül rosterra vagy sehogy.

több mint 13 éve
Akkor ki a tököm volt jó egyáltalán: Igwenagu vagy Ford?Shawn84Hát az LB-k. 😀
Ford-nak volt jó blokkja, de volt olyan is, hogy nagyon-nagyon simán átmentek rajta.
Ha jól elmékszem Igwenagu nem volt rossz, szal Ő talán meg fogja szorongatni Havili-t.
De a jó hír, hogy legalább a kezdők Shady és Celek jó volt.
több mint 13 éve
Egyértelmü , CELEK!!!! HAHAHA trolololo!!!Akkor ki a tököm volt jó egyáltalán: Igwenagu vagy Ford?Shawn84Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.Shawn84Jah csak Havili se nézett ki jónak.
több mint 13 éve
Akkor ki a tököm volt jó egyáltalán: Igwenagu vagy Ford?Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.Shawn84Jah csak Havili se nézett ki jónak.
több mint 13 éve
Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.Shawn84Jah csak Havili se nézett ki jónak.
Harbor-nak se ment olyan jól, de azért Ő már meccs helyzetben bizonyította, hogy Ő elég jól tud blokkolni.
több mint 13 éve
Néztem HB/TE vs. LB/DB blitz drill-t, hát úristen.Na ja, nem éppen a fizikális RB-ket szedtük össze. Polk pl esélytelen sérült kézzel, Lewis elvileg fejlődött sokat, meg ereje is lenne, Brown meg ki tudja. Ezért fog kelleni még Havili is. Szerintem rosteren lesz a FB.
Meg fogok lepődni ha Shady-n kívül vmelyik RB-nk meg fog vkit blokkolni.
Bár a nagy számok törvénye alapján majd 1-1 össze fog jönni.
Bébé
több mint 13 éve
Néztem HB/TE vs. LB/DB blitz drill-t, hát úristen. Meg fogok lepődni ha Shady-n kívül vmelyik RB-nk meg fog vkit blokkolni.
Bár a nagy számok törvénye alapján majd 1-1 össze fog jönni.
több mint 13 éve
Mondjuk Babin nevéhez kiejtési útmutatót írni se semmi, és nincs is semmi különös a kiejtésében. Bár egy olyan országban ahol Favre-ból tudtak "Farv"-ot ejteni ott minden névhez kell.Na ez jó. BAB-in = Bud Spencer jóllakott. Shawn84Ez a kiejtési táblázat elég jó. Szerintem kínaiaknak írták oda 😀Shawn84Ja nekem van németeknek szóló német-magyar szótáram, amiben le van írva, hasonlóan a magyar szavak kiejtése német írással. Elég annyi, hogy aki az alapján akarja kiejteni, annak garantáltan nem értik egy szavát se.
Jay-kwon (Jarrett) neve biztos jelent is valamit kínaiul: ősi kínai név, jelentése "undersized safety, aki szar coverben" 😊 BleedingGreen

több mint 13 éve
😀😀Na ez jó. BAB-in = Bud Spencer jóllakott. Shawn84Ez a kiejtési táblázat elég jó. Szerintem kínaiaknak írták oda 😀Shawn84Ja nekem van németeknek szóló német-magyar szótáram, amiben le van írva, hasonlóan a magyar szavak kiejtése német írással. Elég annyi, hogy aki az alapján akarja kiejteni, annak garantáltan nem értik egy szavát se.
Jay-kwon (Jarrett) neve biztos jelent is valamit kínaiul: ősi kínai név, jelentése "undersized safety, aki szar coverben" 😊 BleedingGreen
több mint 13 éve
Na ez jó. BAB-in = Bud Spencer jóllakott.Ez a kiejtési táblázat elég jó. Szerintem kínaiaknak írták oda 😀Shawn84Ja nekem van németeknek szóló német-magyar szótáram, amiben le van írva, hasonlóan a magyar szavak kiejtése német írással. Elég annyi, hogy aki az alapján akarja kiejteni, annak garantáltan nem értik egy szavát se.