Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Valahogy nem hiszek ebben a Bell srácban bár a Billstől szoktunk mi jó LT-ket kapni 😀😀Petikievak01
Csak nehogy úgy járjunk mint a Seahaws-al FB-k terén. Weaver nagyon bejött, majd jött Schmitt, aki kevésbé. Igaz az első szezonjában nem lehetett rá panasz. Szal végülis...😀

Amúgy pont az ilyen pillanatokért éri meg preseason-t nézni 😀
 i.imgur.com/nNblV.gif
Bébé
Hát ez aztán tényleg nem semmi 😀 csak nehogy így legyen a szezonnyítón 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Valahogy nem hiszek ebben a Bell srácban bár a Billstől szoktunk mi jó LT-ket kapni 😀😀Petikievak01
Csak nehogy úgy járjunk mint a Seahaws-al FB-k terén. Weaver nagyon bejött, majd jött Schmitt, aki kevésbé. Igaz az első szezonjában nem lehetett rá panasz. Szal végülis...😀

Amúgy pont az ilyen pillanatokért éri meg preseason-t nézni 😀
 i.imgur.com/nNblV.gif
több mint 13 éve
Kérdés még, hogy Bell mennyire tudja Peters helyett törni az utat. Bár szerintem ezen nem fog múlni.manbearpig
Hát igen. Lényegében ez az egyetlen változás a tavalyi O#-hez képest, szal azért sztem múlhat ezen.
Peters elit LT volt nálunk. Bár simán elképzelhető, hogy Bell is az lesz. Nagyon mondja, hogy idén breakout szezont akar és ehhez minden adva van.
Bébé
Valahogy nem hiszek ebben a Bell srácban bár a Billstől szoktunk mi jó LT-ket kapni 😀😀

több mint 13 éve
Kérdés még, hogy Bell mennyire tudja Peters helyett törni az utat. Bár szerintem ezen nem fog múlni.manbearpig
Hát igen. Lényegében ez az egyetlen változás a tavalyi O#-hez képest, szal azért sztem múlhat ezen.
Peters elit LT volt nálunk. Bár simán elképzelhető, hogy Bell is az lesz. Nagyon mondja, hogy idén breakout szezont akar és ehhez minden adva van.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Amugy meg szerintem idén nem lessz valami nagyon nagy szezonja Mccoynak . Tavalyit biztos nem fogja überelni , bár azt nehezen is lehet.. 20 Td... A legjobb redzone fegyverünk volt...Petikievak01
De ez az 1600 összyard nem hiszem, hogy olyan sok, hogy megismételhetetlen lenne. 2010-ben is 1600 yard fölött volt, szal ebben nem várok visszaesést.
Bébé
Kérdés még, hogy Bell mennyire tudja Peters helyett törni az utat. Bár szerintem ezen nem fog múlni.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Arra gondolsz ami az aláírásomban is szerepel? 😀Shawn84
ááá dehogy 😀

Pár kérdés-válasz:
 www.phillymag.com/eagles/2012/08/09/twitter-mailbag-is-this-the-year/

10 dolog:
 www.phillymag.com/eagles/2012/08/09/10-things-to-watch-eagles-vs-steelers/
Reid biztos nagy ovációt fog kapni.
Bébé
Ez ilyen Harry Potteres. Aminek/akinek nem mondjuk ki a nevét dolog. (Dream Team, Super Bowl győzelem) 😊
több mint 13 éve
Arra gondolsz ami az aláírásomban is szerepel? 😀Shawn84
ááá dehogy 😀

Pár kérdés-válasz:
 www.phillymag.com/eagles/2012/08/09/twitter-mailbag-is-this-the-year/

10 dolog:
 www.phillymag.com/eagles/2012/08/09/10-things-to-watch-eagles-vs-steelers/
Reid biztos nagy ovációt fog kapni.
több mint 13 éve
Baszki úgy csináltok mintha karácsony lenne, pedig csak Preseason game 1 😀 Mi lesz itt szeptember 9-én? Shawn84
Hát még február 3-án/4-én. 😀
De hát ebben az évben eddig (sajnos) csak egyszer láttuk játszani a srácokat, szal jóhogy várjuk még ha csak egy preseason meccs is. 😀

Bébé
Arra gondolsz ami az aláírásomban is szerepel? 😀
több mint 13 éve
Baszki úgy csináltok mintha karácsony lenne, pedig csak Preseason game 1 😀 Mi lesz itt szeptember 9-én? Shawn84
Hát még február 3-án/4-én. 😀
De hát ebben az évben eddig (sajnos) csak egyszer láttuk játszani a srácokat, szal jóhogy várjuk még ha csak egy preseason meccs is. 😀
több mint 13 éve
Baszki úgy csináltok mintha karácsony lenne, pedig csak Preseason game 1 😀 Mi lesz itt szeptember 9-én?

Szezonban meg össze kéne jönni egy közös meccsnézésre.
több mint 13 éve
Sziasztok!
Este eredménykövetőbe jöttök? Remélem lesznek jó oldalak, ahol tudom nézni a meccset. A feleségem tuti kinyír, hogy a nászúton Eagles meccset fogok nézni, de nah... fél év eagles meccs nélkül. Megér 1 kis veszekedést 😀 jó szurkolást előre is mindenkinek, még ha csak pre season is! És drukkoljatok, hogy tudjam nézni én is a meccset a szar hotlos wifi mellett!Gege55
Nah ez a nem mind1. 😀
De jah végülis még megnősülhetsz párszor, de az idei első preseason meccs nem lesz többször 😀
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
lenne még 1 kérésem, ha nem nagyon off a téma itt. Ha valaki talál, jól nézhető linket akkor ajd dobja ki ide is, nem kell 720 hd / full hd minőség csak nézhető legyen 😀
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok!
Este eredménykövetőbe jöttök? Remélem lesznek jó oldalak, ahol tudom nézni a meccset. A feleségem tuti kinyír, hogy a nászúton Eagles meccset fogok nézni, de nah... fél év eagles meccs nélkül. Megér 1 kis veszekedést 😀 jó szurkolást előre is mindenkinek, még ha csak pre season is! És drukkoljatok, hogy tudjam nézni én is a meccset a szar hotlos wifi mellett!
több mint 13 éve
Tavaly is fasza volt 😀 utolsó 3-4 meccsen lettek elnyomva 😀Petikievak01
Sokra mentünk vele. 😀 Bébé
Az lehet , de szép játékok voltak .... Amugy meg szerintem idén nem lessz valami nagyon nagy szezonja Mccoynak . Tavalyit biztos nem fogja überelni , bár azt nehezen is lehet.. 20 Td... A legjobb redzone fegyverünk volt...Petikievak01
Határozottan tiltakozom!! Shady McCoy mindig is a legjobb volt, most is az és ezután is az lesz. Ennyi. 😀
több mint 13 éve
Amugy meg szerintem idén nem lessz valami nagyon nagy szezonja Mccoynak . Tavalyit biztos nem fogja überelni , bár azt nehezen is lehet.. 20 Td... A legjobb redzone fegyverünk volt...Petikievak01
Számokban lehet, hogy nem lesz ilyen jó, de azért sztem simán jó, kiemelkedő szezont fog hozni.
Tavaly pl blokkolásban még nem volt hibátlan, idén ebben azért fejlődhetne. Elkapásokból, screen játékokból még mindig nem tud sok yardot hozni ebben is tanulhatna Westbrook-tól.
De ez az 1600 összyard nem hiszem, hogy olyan sok, hogy megismételhetetlen lenne. 2010-ben is 1600 yard fölött volt, szal ebben nem várok visszaesést.
Max tényleg a TD-kben lehet, de hát azért az elég bizarr lenne ha minden szezonjában 20 TD-t csinálna. Ha pedig visszaesik 15-re, hát egyefene, még belefér. 😀
De amúgy az elég sokat elmond McCoy tehetségéről, hogy 3 szezon alatt 28 futott TD-je van. Westbrook-nak egész karrierje alatt volt 41.
Bébé
Unleash the Beast!

több mint 13 éve
Számokban lehet, hogy nem lesz ilyen jó, de azért sztem simán jó, kiemelkedő szezont fog hozni.
Tavaly pl blokkolásban még nem volt hibátlan, idén ebben azért fejlődhetne. Elkapásokból, screen játékokból még mindig nem tud sok yardot hozni ebben is tanulhatna Westbrook-tól.
Max tényleg a TD-kben lehet, de hát azért az elég bizarr lenne ha minden szezonjában 20 TD-t csinálna. Ha pedig visszaesik 15-re, hát egyefene, még belefér. 😀
De amúgy az elég sokat elmond McCoy tehetségéről, hogy 3 szezon alatt 28 futott TD-je van. Westbrook-nak egész karrierje alatt volt 41.
több mint 13 éve
Sokra mentünk vele. 😀 Bébé
Az lehet , de szép játékok voltak .... Amugy meg szerintem idén nem lessz valami nagyon nagy szezonja Mccoynak . Tavalyit biztos nem fogja überelni , bár azt nehezen is lehet.. 20 Td... A legjobb redzone fegyverünk volt...

több mint 13 éve
Sokra mentünk vele. 😀
több mint 13 éve
Kis játék, hogy ki(k) lesz(nek) a meccs embere(i):
 www.bleedinggreennation.com/2012/8/9/3230677/preseason-game-1-player-of-the-game-predictions
Kafka-tól és Dion-tól nagy játékot várok, annak ellenére, hogy a 2. számú OL-unk nem vmi erős.
Ez már a 3. szezonja lesz Kafka-nak a csapatnál, szal vmit villanthatna a preseason során.
Dion-t pedig nagyon dicsérik, hogy üres területen már-már McCoy-t megközelítő cutbackjei vannak. Jó lenne ezekből vmit látni.
több mint 13 éve
De jah a tavalyi csapatnál erősebbek vagyunk idén. Mind papíron, (és remélhetőleg) mind pedig a pályán.
Ez a plusz egy év (ráadásul normális offseason-nal) sokat számít chemistry szempontjából.

Remélem Juan nem fogja ellőni a preseason meccseken a joker felállásainkat. 😀 Bébé
Tavaly is fasza volt 😀 utolsó 3-4 meccsen lettek elnyomva 😀

több mint 13 éve
De jah a tavalyi csapatnál erősebbek vagyunk idén. Mind papíron, (és remélhetőleg) mind pedig a pályán.
Ez a plusz egy év (ráadásul normális offseason-nal) sokat számít chemistry szempontjából.

Remélem Juan nem fogja ellőni a preseason meccseken a joker felállásainkat. 😀
több mint 13 éve
Én nem merek jósolgatni, majd meglátjuk mi lesz élesben... Ezt a dream team szöveget meg hagyjuk, elég hogy a 'Skins, Giants, Cowboys fanok jönnek ezzel 😊 Majd az SB-win után elő lehet venni 😀Rataxes
idén a Bills lett a Dream Team. Youngal a fedélzeten.
több mint 13 éve
PO legyen meg oszt jóvan. 😀
Aztán ott majd eldől, hogy mire vagyunk képesek.

Papíron ismét SB-t kéne nyerjünk. 😀 Bébé
Papíron szerintem a Green Bay-nek kéne nyernie , de ez csak az én sajátos gondolkodásom .

több mint 13 éve
PO legyen meg oszt jóvan. 😀
Aztán ott majd eldől, hogy mire vagyunk képesek.

Papíron ismét SB-t kéne nyerjünk. 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én nem merek jósolgatni, majd meglátjuk mi lesz élesben... Ezt a dream team szöveget meg hagyjuk, elég hogy a 'Skins, Giants, Cowboys fanok jönnek ezzel 😊 Majd az SB-win után elő lehet venni 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes