Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Többiek:

Dion-nak volt pár szép futása. Még pár ilyen meccs és akkor meg fogja kapni regular season-ban a carry-ket. Aztán ott is bizonyíthat.
Bryce is jól mozgott, Polk-ot nem igazán segítette a fal, de volt egy szép blokkja plusz ST-ben is elég hasznos volt.
Vandervelde nagyon szar volt.
Curry és Thornton pedig szétszedte a Steelers 3. számú OL-ját.
Hála a DL kiemelkedő játékának a DB-kről nem igazán kaptunk képet.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
jó mondjuk aki ezen meccs alapján von le hosszútávú következtetéseket 😀
az meg hogy egy Steelers elleni 1 pontos győzelem életed legszarabb meccse az epic 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
1st O#:

Bell eléggé nem győzött meg. Shady első futásánál csak futott oldalra és senkit se blokkolt, szal nem csoda, hogy minuszos lett a play.
Vick sack-je Watkins-ról jött, de ez inkább a két szélen engedett nyomásnak volt köszönhető (Shady+Harbor) Watkins szépen megtartotta a védőjét, csak nem tudta, hogy mi zajlik a háta mögött.
Bell Vick sérülésénél is engedett nyomást, szal össze kell kapja magát.
Amúgy ezenkívül Shady-nek volt egy szép blokkja de kb ennyi.
Sok értékelhető nem történt. Lehet, hogy 1st down-okat kellett volna csinálni.

1st D#:

DLok: Jenkins-Dixon-Landri-Tapp és B.Graham-Cox-Thornton-Hunt
Szinte mindenki kurvajó volt. Tapp, B.Graham, Hunt állat volt csakúgy mint Landri. Valamint a goal-line-os szituknál a DL szépen fogta meg a Steelers futásait.
Jarrett kurvaszar volt. És ekkor még enyhén fogalmaztam. 3rd&11-es covert is elkúrt (legalábbis Nnamdira két ember jutott) a TD-nél megint csak nem értették meg egymást. Jobban mondva Nnamdi kérte számon Jarrett-et. Majd szinte zsinórban következett 3 missedtackle, amiből 3 1st down lett.
Izomból szalad a labdás ember felé és ráadásul még a szöget is szarul választja meg. Page szint volt ezen a meccsen. Bár nem. Ennél még Page is jobb volt.
Szerelni kurvára nem tudunk. Egyik futásnál a Steelers RB csinált egy nagyon szép cut-ot és így a LoS-on váró Ryans nem tudta Ő szerelni.
3&13-nál Landri-nek és Ryans-nek is megvolt az esélye, hogy levigye a futót a LoS-on, de elbaszták így 1st down lett belőle. Persze Jarrett is levihette volna még a sárga vonal előtt, de alap, hogy szar szöget választott, szal nem jött össze.
Coleman amúgy nem tűnt rossznak. Próbálta javítani Jarrett hibáit.
Kendricks-nek is volt pár szép tackle-je igaz az első play-nél az RB simán eltolta Őt kézzel.

Kíváncsi vagyok, hogy a többi safety mit mutat, mert ha Ők legalább szerelni tudnak, akkor már Jarrett előtt vannak depth chart-on.
Bébé
Ja és igen 😀 Derek Landri csúcs király volt szerintem , nagyon tetszett a játéka , ebből az igen erős falból is szerintem kitünt. Mi lett volna ha van Cole??? Belegondolni is szép.

több mint 13 éve
1st O#:

Bell eléggé nem győzött meg. Shady első futásánál csak futott oldalra és senkit se blokkolt, szal nem csoda, hogy minuszos lett a play.
Vick sack-je Watkins-ról jött, de ez inkább a két szélen engedett nyomásnak volt köszönhető (Shady+Harbor) Watkins szépen megtartotta a védőjét, csak nem tudta, hogy mi zajlik a háta mögött.
Bell Vick sérülésénél is engedett nyomást, szal össze kell kapja magát.
Amúgy ezenkívül Shady-nek volt egy szép blokkja de kb ennyi.
Sok értékelhető nem történt. Lehet, hogy 1st down-okat kellett volna csinálni.

1st D#:

DLok: Jenkins-Dixon-Landri-Tapp és B.Graham-Cox-Thornton-Hunt
Szinte mindenki kurvajó volt. Tapp, B.Graham, Hunt állat volt csakúgy mint Landri. Valamint a goal-line-os szituknál a DL szépen fogta meg a Steelers futásait.
Jarrett kurvaszar volt. És ekkor még enyhén fogalmaztam. 3rd&11-es covert is elkúrt (legalábbis Nnamdira két ember jutott) a TD-nél megint csak nem értették meg egymást. Jobban mondva Nnamdi kérte számon Jarrett-et. Majd szinte zsinórban következett 3 missedtackle, amiből 3 1st down lett.
Izomból szalad a labdás ember felé és ráadásul még a szöget is szarul választja meg. Page szint volt ezen a meccsen. Bár nem. Ennél még Page is jobb volt.
Szerelni kurvára nem tudunk. Egyik futásnál a Steelers RB csinált egy nagyon szép cut-ot és így a LoS-on váró Ryans nem tudta Ő szerelni.
3&13-nál Landri-nek és Ryans-nek is megvolt az esélye, hogy levigye a futót a LoS-on, de elbaszták így 1st down lett belőle. Persze Jarrett is levihette volna még a sárga vonal előtt, de alap, hogy szar szöget választott, szal nem jött össze.
Coleman amúgy nem tűnt rossznak. Próbálta javítani Jarrett hibáit.
Kendricks-nek is volt pár szép tackle-je igaz az első play-nél az RB simán eltolta Őt kézzel.

Kíváncsi vagyok, hogy a többi safety mit mutat, mert ha Ők legalább szerelni tudnak, akkor már Jarrett előtt vannak depth chart-on.
több mint 13 éve
Talán a tavalyi Patriots meccs volt az ami még nagyon kiábránditó volt.

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.Petikievak01
mázlista

több mint 13 éve
Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.Petikievak01
Örülj neki. Páran már megéltünk ennél sokkal-sokkal szarabbakat is. 😀
több mint 13 éve
Nekem amugy nagyon nem teszett az első félidő (ennyit volt türelmem megnézni) amennyire vártam a meccset annyira is ütött sziven hogy ilyen könnyen átmegy rajtunk a Steelers Offense... Semmi se úgy sült el ahogy arra számítottam , persze negatív értelemben , azért ami kellemesen hatott rám az a DL de úgy egyébként az egész védelem semmi volt , még talán Kendricks volt aki feltünt a pályán meg asomughát is sokat láttam labda közelben. Bár a Steelers Offense is a futásokból meg a screen passzokból állt , így talán annyira a secondaryra nem hárult nagy feladat , de azt is elbaszták amit lehetett. Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Egy meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de szerintem Damaris rosterhelyet érdemel, a TD-nél nem kapott valami csodálatos passzt, inkább ő oldotta meg utána, mint amilyen jó volt Foles passza. Jócskán mögé ment. Egyébként bíztató a D-line, Vick és LeSean annál kevésbé. Kafkában még mindig van potenciál, csak kérdés, hogy örök igéret marad-e, vagy lesz belőle valami.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Foles simán 2.számú lesz meglátjátok

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ezért mondtam én is hogy nyomás alatt is marha jól tud passzolni. Tavaly volt része bőven ilyen szituációkban is. Simán Vick utóda lehet egyszer. Persze azért 1 meccs alapján nem szabad levonni messzemenő következtetéseket, de az irány jó.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
A legnagyobb csalódás az volt, hogy Castillo ugyanazt csináltatja velük 3. és hosszúnál amit eddig (4 man rush+zone), és ugyanúgy szívtuk a 3. és hosszúakat mint korábban. A futás elleni def még nem is lett volna annyira rossz, de a Dwyer féle hosszú futás olyan volt mint a tavalyiak (egymást szerelő védők stb). A screeneket is szívták (Kendricks szépen levédett azért 1-2-t).
Vick még mindig nem tud szabadulni a labdától, ezért kapott megint 1 sacket. Nagyon hiányzott Maclin, Celek neki.

Nem szoktam lázba jönni a ps meccsektől, de Foles tényleg szép dolgokat csinált. Túlzás nélkül a legjobb qb-nk volt tegnap. Lehet mondani, hogy 3. sor ellen játszott. de az ő oldalán sem all-pro társak voltak. Amikor volt ideje türelmesen kivárta a játékot, amikor kellett menekült, szóval azt csinálta amit kellett.
Edwards sem volt rossz, ő is megtette azt ami elvárható egy veterántól egy előszezon meccs 4. negyedében. Sajnos elég gyenge a karja, az oldalvonalra menő passzoknál látszott.
Kafka no comment, még egy ilyen meccs és lehet tradelni Colt McCoyért.
Skinny idegmentesen bezúzta az 50+ yardos fg-t a végén. Jó jel.

több mint 13 éve
Aki nem akarja elbaszni a TYT arányát az ingyen letöltheti a mecset HD-ban innen is:  sport-video.org.ua/PSPE090812.html
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
ami nem nagyon tetszett az az 1#O támadójátéka, a védelem elég simán fogta meg őket mind a kétszer
az első kapott TD-nél azt hittem a tavalyi meccseket nézem felvételről... de azért utánna volt némi kis öröm is johnson és gillyard meg a D line személyében

na de ennél nyilván csak jobbak leszünk !
több mint 13 éve
Na látom jó kis meccs volt. Csere DL jól muzsikált 😊 Jarrett meg kancsal szerintem. Többit meg ha már láttam, de az csak jövő hét lesz.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Fent van a meccs tyt-n. Bébé
Ha valaki esetleg nem tudná letölteni, magyar idő szerint ma 19:00-tól és holnap 15:00-tól ismétli az NFL Network.
több mint 13 éve
Fent van a meccs tyt-n.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
A tackling-el kezdeni kéne valamit, mert az idegeim nem fogják bírni, ha olyan lesz, mint tavaly.
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Az első két negyedet láttam, meg a harmadikból egy kicsit.
Ami tetszett: 1. D-line egy kis finomítással és összhanggal simán állat lesz. Azért az első driveban is volt néha fogalmatlanság, de ez csiszolható. 2. Volt visszahordásunk!!! 3. Kendricks. 4. Meg amit Foles-ból láttam (igazából sem a Damarisnak, sem a Gilyardnak adott passz nem volt tökéletes, de rendre jó döntést hozott és ez egy rookietól szerintem a legfontosabb).
Ami kevésbé: 1. Futások ellen elég halványan muzsikáltunk és összességében a Steelers O# elég "simán" átgyalogolt rajtunk. 2. Boykin néha hajmeresztő dolgokat csinált/nem csinált (ld. pl. az első drive 4&1 szituációja, vagy az első PIT TD). 3. Playhívás (de ez semmit nem jelent...). 4. Mégsem leszek orbitális Kafka-fan.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 379 — no es importante
Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀Eazzy
Hát mert jó volt, vicces volt. 😀

Félve fogom megnézni a meccset...jézusom Jarrett:
 assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif

Ez jó 😀
 assets.sbnation.com/assets/1286730/reidluv.gifBébé
ez jobb 😊 hajrá Foles!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

Ez jó 😀

Ez jó 😀
Mintha Direkt csinálta volna jarett XDXD

több mint 13 éve

Ez jó 😀
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀Eazzy
És hány gyűrűtök van? 😀Asbee
boooooo 😀

hát erre csak annyit tudok mondani, hogy Matt Dodge. 😀
(igen-igen nekünk már csak ez maradt 😀 ) Bébé
Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
boooooo 😀

hát erre csak annyit tudok mondani, hogy Matt Dodge. 😀
(igen-igen nekünk már csak ez maradt 😀 )
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Én nem hordok gyűrűt, de a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.

Don't talk the walk, Walk the talk!