Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Többiek: Dion-nak volt pár szép futása. Még pár ilyen meccs és akkor meg fogja kapni regular season-ban a carry-ket. Aztán ott is bizonyíthat.
Bryce is jól mozgott, Polk-ot nem igazán segítette a fal, de volt egy szép blokkja plusz ST-ben is elég hasznos volt.
Vandervelde nagyon szar volt.
Curry és Thornton pedig szétszedte a Steelers 3. számú OL-ját.
Hála a DL kiemelkedő játékának a DB-kről nem igazán kaptunk képet.
több mint 13 éve
jó mondjuk aki ezen meccs alapján von le hosszútávú következtetéseket 😀az meg hogy egy Steelers elleni 1 pontos győzelem életed legszarabb meccse az epic 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1st O#:Ja és igen 😀 Derek Landri csúcs király volt szerintem , nagyon tetszett a játéka , ebből az igen erős falból is szerintem kitünt. Mi lett volna ha van Cole??? Belegondolni is szép.
Bell eléggé nem győzött meg. Shady első futásánál csak futott oldalra és senkit se blokkolt, szal nem csoda, hogy minuszos lett a play.
Vick sack-je Watkins-ról jött, de ez inkább a két szélen engedett nyomásnak volt köszönhető (Shady+Harbor) Watkins szépen megtartotta a védőjét, csak nem tudta, hogy mi zajlik a háta mögött.
Bell Vick sérülésénél is engedett nyomást, szal össze kell kapja magát.
Amúgy ezenkívül Shady-nek volt egy szép blokkja de kb ennyi.
Sok értékelhető nem történt. Lehet, hogy 1st down-okat kellett volna csinálni.
1st D#:
DLok: Jenkins-Dixon-Landri-Tapp és B.Graham-Cox-Thornton-Hunt
Szinte mindenki kurvajó volt. Tapp, B.Graham, Hunt állat volt csakúgy mint Landri. Valamint a goal-line-os szituknál a DL szépen fogta meg a Steelers futásait.
Jarrett kurvaszar volt. És ekkor még enyhén fogalmaztam. 3rd&11-es covert is elkúrt (legalábbis Nnamdira két ember jutott) a TD-nél megint csak nem értették meg egymást. Jobban mondva Nnamdi kérte számon Jarrett-et. Majd szinte zsinórban következett 3 missedtackle, amiből 3 1st down lett.
Izomból szalad a labdás ember felé és ráadásul még a szöget is szarul választja meg. Page szint volt ezen a meccsen. Bár nem. Ennél még Page is jobb volt.
Szerelni kurvára nem tudunk. Egyik futásnál a Steelers RB csinált egy nagyon szép cut-ot és így a LoS-on váró Ryans nem tudta Ő szerelni.
3&13-nál Landri-nek és Ryans-nek is megvolt az esélye, hogy levigye a futót a LoS-on, de elbaszták így 1st down lett belőle. Persze Jarrett is levihette volna még a sárga vonal előtt, de alap, hogy szar szöget választott, szal nem jött össze.
Coleman amúgy nem tűnt rossznak. Próbálta javítani Jarrett hibáit.
Kendricks-nek is volt pár szép tackle-je igaz az első play-nél az RB simán eltolta Őt kézzel.
Kíváncsi vagyok, hogy a többi safety mit mutat, mert ha Ők legalább szerelni tudnak, akkor már Jarrett előtt vannak depth chart-on.
Bébé
több mint 13 éve
1st O#: Bell eléggé nem győzött meg. Shady első futásánál csak futott oldalra és senkit se blokkolt, szal nem csoda, hogy minuszos lett a play.
Vick sack-je Watkins-ról jött, de ez inkább a két szélen engedett nyomásnak volt köszönhető (Shady+Harbor) Watkins szépen megtartotta a védőjét, csak nem tudta, hogy mi zajlik a háta mögött.
Bell Vick sérülésénél is engedett nyomást, szal össze kell kapja magát.
Amúgy ezenkívül Shady-nek volt egy szép blokkja de kb ennyi.
Sok értékelhető nem történt. Lehet, hogy 1st down-okat kellett volna csinálni.
1st D#:
DLok: Jenkins-Dixon-Landri-Tapp és B.Graham-Cox-Thornton-Hunt
Szinte mindenki kurvajó volt. Tapp, B.Graham, Hunt állat volt csakúgy mint Landri. Valamint a goal-line-os szituknál a DL szépen fogta meg a Steelers futásait.
Jarrett kurvaszar volt. És ekkor még enyhén fogalmaztam. 3rd&11-es covert is elkúrt (legalábbis Nnamdira két ember jutott) a TD-nél megint csak nem értették meg egymást. Jobban mondva Nnamdi kérte számon Jarrett-et. Majd szinte zsinórban következett 3 missedtackle, amiből 3 1st down lett.
Izomból szalad a labdás ember felé és ráadásul még a szöget is szarul választja meg. Page szint volt ezen a meccsen. Bár nem. Ennél még Page is jobb volt.
Szerelni kurvára nem tudunk. Egyik futásnál a Steelers RB csinált egy nagyon szép cut-ot és így a LoS-on váró Ryans nem tudta Ő szerelni.
3&13-nál Landri-nek és Ryans-nek is megvolt az esélye, hogy levigye a futót a LoS-on, de elbaszták így 1st down lett belőle. Persze Jarrett is levihette volna még a sárga vonal előtt, de alap, hogy szar szöget választott, szal nem jött össze.
Coleman amúgy nem tűnt rossznak. Próbálta javítani Jarrett hibáit.
Kendricks-nek is volt pár szép tackle-je igaz az első play-nél az RB simán eltolta Őt kézzel.
Kíváncsi vagyok, hogy a többi safety mit mutat, mert ha Ők legalább szerelni tudnak, akkor már Jarrett előtt vannak depth chart-on.
több mint 13 éve
Talán a tavalyi Patriots meccs volt az ami még nagyon kiábránditó volt.
több mint 13 éve
Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.Petikievak01mázlista
több mint 13 éve
Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.Petikievak01Örülj neki. Páran már megéltünk ennél sokkal-sokkal szarabbakat is. 😀
több mint 13 éve
Nekem amugy nagyon nem teszett az első félidő (ennyit volt türelmem megnézni) amennyire vártam a meccset annyira is ütött sziven hogy ilyen könnyen átmegy rajtunk a Steelers Offense... Semmi se úgy sült el ahogy arra számítottam , persze negatív értelemben , azért ami kellemesen hatott rám az a DL de úgy egyébként az egész védelem semmi volt , még talán Kendricks volt aki feltünt a pályán meg asomughát is sokat láttam labda közelben. Bár a Steelers Offense is a futásokból meg a screen passzokból állt , így talán annyira a secondaryra nem hárult nagy feladat , de azt is elbaszták amit lehetett. Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.
több mint 13 éve
Egy meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de szerintem Damaris rosterhelyet érdemel, a TD-nél nem kapott valami csodálatos passzt, inkább ő oldotta meg utána, mint amilyen jó volt Foles passza. Jócskán mögé ment. Egyébként bíztató a D-line, Vick és LeSean annál kevésbé. Kafkában még mindig van potenciál, csak kérdés, hogy örök igéret marad-e, vagy lesz belőle valami.
több mint 13 éve
Ezért mondtam én is hogy nyomás alatt is marha jól tud passzolni. Tavaly volt része bőven ilyen szituációkban is. Simán Vick utóda lehet egyszer. Persze azért 1 meccs alapján nem szabad levonni messzemenő következtetéseket, de az irány jó.
több mint 13 éve
A legnagyobb csalódás az volt, hogy Castillo ugyanazt csináltatja velük 3. és hosszúnál amit eddig (4 man rush+zone), és ugyanúgy szívtuk a 3. és hosszúakat mint korábban. A futás elleni def még nem is lett volna annyira rossz, de a Dwyer féle hosszú futás olyan volt mint a tavalyiak (egymást szerelő védők stb). A screeneket is szívták (Kendricks szépen levédett azért 1-2-t).Vick még mindig nem tud szabadulni a labdától, ezért kapott megint 1 sacket. Nagyon hiányzott Maclin, Celek neki.
Nem szoktam lázba jönni a ps meccsektől, de Foles tényleg szép dolgokat csinált. Túlzás nélkül a legjobb qb-nk volt tegnap. Lehet mondani, hogy 3. sor ellen játszott. de az ő oldalán sem all-pro társak voltak. Amikor volt ideje türelmesen kivárta a játékot, amikor kellett menekült, szóval azt csinálta amit kellett.
Edwards sem volt rossz, ő is megtette azt ami elvárható egy veterántól egy előszezon meccs 4. negyedében. Sajnos elég gyenge a karja, az oldalvonalra menő passzoknál látszott.
Kafka no comment, még egy ilyen meccs és lehet tradelni Colt McCoyért.
Skinny idegmentesen bezúzta az 50+ yardos fg-t a végén. Jó jel.

több mint 13 éve
Aki nem akarja elbaszni a TYT arányát az ingyen letöltheti a mecset HD-ban innen is: sport-video.org.ua/PSPE090812.html
több mint 13 éve
ami nem nagyon tetszett az az 1#O támadójátéka, a védelem elég simán fogta meg őket mind a kétszeraz első kapott TD-nél azt hittem a tavalyi meccseket nézem felvételről... de azért utánna volt némi kis öröm is johnson és gillyard meg a D line személyében
na de ennél nyilván csak jobbak leszünk !
több mint 13 éve
Na látom jó kis meccs volt. Csere DL jól muzsikált 😊 Jarrett meg kancsal szerintem. Többit meg ha már láttam, de az csak jövő hét lesz.
több mint 13 éve
Fent van a meccs tyt-n. BébéHa valaki esetleg nem tudná letölteni, magyar idő szerint ma 19:00-tól és holnap 15:00-tól ismétli az NFL Network.
több mint 13 éve
Fent van a meccs tyt-n.
több mint 13 éve
A tackling-el kezdeni kéne valamit, mert az idegeim nem fogják bírni, ha olyan lesz, mint tavaly.
több mint 13 éve
Az első két negyedet láttam, meg a harmadikból egy kicsit. Ami tetszett: 1. D-line egy kis finomítással és összhanggal simán állat lesz. Azért az első driveban is volt néha fogalmatlanság, de ez csiszolható. 2. Volt visszahordásunk!!! 3. Kendricks. 4. Meg amit Foles-ból láttam (igazából sem a Damarisnak, sem a Gilyardnak adott passz nem volt tökéletes, de rendre jó döntést hozott és ez egy rookietól szerintem a legfontosabb).
Ami kevésbé: 1. Futások ellen elég halványan muzsikáltunk és összességében a Steelers O# elég "simán" átgyalogolt rajtunk. 2. Boykin néha hajmeresztő dolgokat csinált/nem csinált (ld. pl. az első drive 4&1 szituációja, vagy az első PIT TD). 3. Playhívás (de ez semmit nem jelent...). 4. Mégsem leszek orbitális Kafka-fan.
több mint 13 éve
ez jobb 😊 hajrá Foles!Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀EazzyHát mert jó volt, vicces volt. 😀
Félve fogom megnézni a meccset...jézusom Jarrett:
assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif
Ez jó 😀
assets.sbnation.com/assets/1286730/reidluv.gifBébé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀EazzyHát mert jó volt, vicces volt. 😀
Ez jó 😀
Mintha Direkt csinálta volna jarett XDXDAzért plusz egyezted a hsz-ét... 😀EazzyHát mert jó volt, vicces volt. 😀
Ez jó 😀
több mint 13 éve
Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀EazzyHát mert jó volt, vicces volt. 😀
Ez jó 😀
több mint 13 éve
Azért plusz egyezted a hsz-ét... 😀boooooo 😀Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀EazzyÉs hány gyűrűtök van? 😀Asbee
hát erre csak annyit tudok mondani, hogy Matt Dodge. 😀
(igen-igen nekünk már csak ez maradt 😀 ) Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
boooooo 😀Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀EazzyÉs hány gyűrűtök van? 😀Asbee
hát erre csak annyit tudok mondani, hogy Matt Dodge. 😀
(igen-igen nekünk már csak ez maradt 😀 )
több mint 13 éve
Én nem hordok gyűrűt, de a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀EazzyÉs hány gyűrűtök van? 😀Asbee
Don't talk the walk, Walk the talk!