Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Only three guys started all 10 of Andy Reid's postseason wins - Tra, Runyan and Dawk. All three are on Eagles' all-time team.
Jeffrey Lurie on Tra Thomas:
"(He) played such an integral role in our success, though he probably never got all the credit he deserved."
“Tra Thomas is one of the best offensive linemen to ever put on an Eagles uniform."
több mint 13 éve
Tra Thomas:I am officially retiring as an Eagle this Thursday! 11 great years.
Nagyon jó hír!
A liga szinten alulértékelt, de az Eagles-fanok által eléggé megbecsült és szeretett OT.
Runyan-nal párban Reid kedvencei (voltak).
1998-as drafton az első körös pickünkkel választottuk ki (1/11).
166 meccs Eagle-ként, ebből 165x kezdő.
3x-os Pro Bowl-er, 1x-es All-Pro.
több mint 13 éve
Hát oké, de azért nem mondhatod, hogy semmi alapja nem volt annak, hogy lehet belőle valaki...egyébként is kicsit magamnak is címeztem az üzenetemet 😀EazzyJó hát vmi alapja lehetett. (Mind2en fekete safetyk aránylag lassú volt a mért idejük és mind2en tudtak ütközni...bár az egyik még mindig tud. 😀 )
De amúgy az ilyenekről Page jut az eszembe. A tavalyi preseason-ban nagyon jó volt, aztán regularban láthattuk, hogy mit tud a kezdők ellen.
Jarrett-et pedig a draftnapján már Andy Dawkins-hoz hasonlította. Pedig Reid is mondta, hogy tudja, hogy nem fair és még egy NFL snap-et se játszott Jarrett, de nem tehet róla, hogy Dawkins jut az eszébe róla.
Szal az ilyeneket jó hallani (és nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel), de majd úgyis az alapszakaszban dől el, hogy igaz-e vagy sem.
Meg a legelső Dawkins utód aka Macho Harris is hol kötött ki? CFL (jó igaz volt Ő már mélyebben (Redskins)) 😀
Jah meg a másik Teo. Aki egy youtube videó után kurvajónak tűnt, de az első évében bebizonyította, hogy elég szar.
több mint 13 éve
Hát oké, de azért nem mondhatod, hogy semmi alapja nem volt annak, hogy lehet belőle valaki...egyébként is kicsit magamnak is címeztem az üzenetemet 😀Jarrettben annyira bíztam tavaly, err még a végén kijátssza itt magát a keretből is...nagyszerű. Ezért nem kell Dawk utódokat kiáltani...Eazzyvagy nem kell egyből elhinni és beleélnie magát az embernek. 😀
Bébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Már csak két nap van vissza a TC-ből. Most már kijelenthető, hogy Asante-folyamatosan-dumálok helyét Tapp vette át:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Tapp-More-Than-Just-A-Voice-On-D/da0f51bb-3289-46fe-ac5c-ebb798e94a27
“That’s just the way I am. I love being around me!” 😀
Részletes meccs elemzés:
igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/detailed-game-review-phi-24-pit-23/
Jamaal Jackson 7végén a Dallas-nál járt próbajátékon, de végül nem szerződtették. Azt mondják, hogy elég szar volt, szal nem hiszem, hogy Ő még vmikor is pályára lép az NFL-ben.
több mint 13 éve
Jarrettben annyira bíztam tavaly, err még a végén kijátssza itt magát a keretből is...nagyszerű. Ezért nem kell Dawk utódokat kiáltani...Eazzyvagy nem kell egyből elhinni és beleélnie magát az embernek. 😀
több mint 13 éve
Jarrettben annyira bíztam tavaly, err még a végén kijátssza itt magát a keretből is...nagyszerű. Ezért nem kell Dawk utódokat kiáltani...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
TC:Rejtély, hogy mi lehet Bellel, mert az első 4-5 napban pl ő volt a legjobb falember, Cole-nak is meggyűlt vele a baja az OL-DL drilleknél. Most meg mintha ólomlábakon mozogna, csak az nem veri meg, aki nem akarja. Lehet, hogy kemény volt neki a TC és elkészült az erejével.
Marsh és Casey tegnap előbb hagyták abba az edzést és ma nem is edzettek. De Cliff Harris, Maclin és Chaney is visszatért, igaz az utóbbi kettő a live practice-t kihagyta.
- Továbbra is Dunlap az első csapata LT-je. Bell-nek amúgy a 2. csapatban sem ment igazán. Tapp legalább 2 sack-et szerzett róla tegnap.
- Jarrett mélyrepülése folytatódik. Tom Nelson veszélyezteti a helyét. A tegnapi edzés során rotálták már egymást a 2. csapat-ban.
- A RedZone drillt a D# nyerte. A támadóknak nagyon nem ment tegnap. Fumble lett egy play-action-ből, rossz snap is volt, Dixon is jegyzett egy sack-et Kelce ellen.
- A drill utolsó play-ében Landri és Harbor kapott össze elég csúnyán.
- Egy RedZone 3rd down során 4 WR-rel álltunk fel. Chad Hall pár yard-ra volt T. Cole-tól. #58 elkezdte támadni Vick-et, de oldalról egy hatalmas ütést kapott Hall-tól és a földre is került, így Vick nyugodtan ki tudott osztani egy TD passzt Damaris Johnson-nak. Hall mindenkitől kapta a gratulációkat, még T.Cole-tól is.
- 2. csapat nickel LB-i Chaney hiányában: Rolle és Jordan volt
- Hunt továbbra is az első csapat LDE-je.
- B.Graham-nek volt egy szép sack-je Foles-on miután megverte Kelly-t.
Bébé
Kendricks gametape:
Nem tudom mit néztek a stat írók a meccsen, hogy Ryans nem került fel a statlapra, mert 0:36-nál tisztán övé a szerelés.

több mint 13 éve
TC:Marsh és Casey tegnap előbb hagyták abba az edzést és ma nem is edzettek. De Cliff Harris, Maclin és Chaney is visszatért, igaz az utóbbi kettő a live practice-t kihagyta.
- Továbbra is Dunlap az első csapata LT-je. Bell-nek amúgy a 2. csapatban sem ment igazán. Tapp legalább 2 sack-et szerzett róla tegnap.
- Jarrett mélyrepülése folytatódik. Tom Nelson veszélyezteti a helyét. A tegnapi edzés során rotálták már egymást a 2. csapat-ban.
- A RedZone drillt a D# nyerte. A támadóknak nagyon nem ment tegnap. Fumble lett egy play-action-ből, rossz snap is volt, Dixon is jegyzett egy sack-et Kelce ellen.
- A drill utolsó play-ében Landri és Harbor kapott össze elég csúnyán.
- Egy RedZone 3rd down során 4 WR-rel álltunk fel. Chad Hall pár yard-ra volt T. Cole-tól. #58 elkezdte támadni Vick-et, de oldalról egy hatalmas ütést kapott Hall-tól és a földre is került, így Vick nyugodtan ki tudott osztani egy TD passzt Damaris Johnson-nak. Hall mindenkitől kapta a gratulációkat, még T.Cole-tól is.
- 2. csapat nickel LB-i Chaney hiányában: Rolle és Jordan volt
- Hunt továbbra is az első csapat LDE-je.
- B.Graham-nek volt egy szép sack-je Foles-on miután megverte Kelly-t.
több mint 13 éve
A köv preseason meccsen fognak a legtöbb időt pályán tölteni a kezdők:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Reid-has-different-plan-for-starters-thi?blockID=755571&feedID=692
Normális esetben a Browns ellen (3. preseason meccs) lenne ez, de bő 2 hét múlva már tét meccset fogunk játszani ellenük valamint a Pats és a Browns meccs között csak 3 nap van. (és mind2 idegenben lesz)
több mint 13 éve
Már pénteken fel is tettem, de csak most, csak neked 😊Ooooo... köszönöm szépen! Nem figyeltem, bocsi!
sport-video.org.ua/PSPE090812.html
Ingyenes és HD.Shawn84
több mint 13 éve
Már pénteken fel is tettem, de csak most, csak neked 😊sport-video.org.ua/PSPE090812.html
Ingyenes és HD.
több mint 13 éve
Valaki talált letölthető tartalmat az péntek hajnali meccsről? Torrent, vagy valami... Sajnos a szar szállodai wifi miatt ami sokszor megszakadt, nem tudtam rendesen nézni... 😕
több mint 13 éve
Nem baj az. Inkább most derüljön ki a hiba, mint az első tétmeccsen. nehogy úgy kezdjünk mint 1 éve a Rams ellen.Tegnapi TC:Te kis hamis 😀 Tudod hogy hogyan kell a végén mindent elrontani 😥Petikievak01
Celek, T.Cole és N.Allen is visszatért.
Akik nem edzettek: Babin, Chaney, Jenkins, Cooper, Cliff Harris, Dion, Maclin, B.Washington
- Mivel csütörtökön olyan jól játszott Hunt a tegnapi edzésen az első csapat LDE-je volt. Dixon és Cox folyamatosan rotálták egymást az első falban.
- Marsh előbb fejezte be az edzést. Helyét B.Hughes vette át a "Nnamdi-nickel"-ben.
- Casey is előbb ment le a pályáról. Így Rau volt a backup-MLB (Clayton-Rau-Jordan) és sack-je is volt.
- Az első csapat nickel-LB-i továbbra is Ryans és Kendricks.
- B.Hughes ütötte el Foles hosszú passzát, ami Gilyard felé tartott.
- Foles ismét bebizonyította, hogy elég erős karja van. Egyik dobásánál úgy tűnt, hogy Lindley le tudja szedni, de olyan erősen dobta meg, hogy odaért McNutt kezébe a játékszer.
- Atogwe szerelte szépen Bryce-t egy screen passz során.
- Vick-nek volt egy 40 yardos bomba passza DeSean-nak (DRC volt a CB)
Bébé
több mint 13 éve
Tegnapi TC:Te kis hamis 😀 Tudod hogy hogyan kell a végén mindent elrontani 😥
Celek, T.Cole és N.Allen is visszatért.
Akik nem edzettek: Babin, Chaney, Jenkins, Cooper, Cliff Harris, Dion, Maclin, B.Washington
- Mivel csütörtökön olyan jól játszott Hunt a tegnapi edzésen az első csapat LDE-je volt. Dixon és Cox folyamatosan rotálták egymást az első falban.
- Marsh előbb fejezte be az edzést. Helyét B.Hughes vette át a "Nnamdi-nickel"-ben.
- Casey is előbb ment le a pályáról. Így Rau volt a backup-MLB (Clayton-Rau-Jordan) és sack-je is volt.
- Foles ismét bebizonyította, hogy elég erős karja van. Egyik dobásánál úgy tűnt, hogy Lindley le tudja szedni, de olyan erősen dobta meg, hogy odaért McNutt kezébe a játékszer.
Bébé
több mint 13 éve
Tegnapi TC:Celek, T.Cole és N.Allen is visszatért.
több mint 13 éve
Bell vs Dunlap:Örülök, hogy Dunlap is megkapja az esélyt, hogy megszerezze a kezdő posztot.
Ebből a versengésből rosszul úgyse jöhetünk ki.
Kafka:
Mindennap ott lesz a pályán és egyedül azokba a gyakorlatokban nem tud részt venni, amiben snap-et kell fogadnia. Szal pl a 7vs7-et fogja tudni csinálni.
több mint 13 éve
Annyi a lényeg, hogy az előszezonban csak és kizárólag az egyéni teljesítményeket kell figyelni és nem a csapatjátékot vagy egyes csapatrészeketTe, tisztában vagy vele, hogy ez preseason, és kb. annyi értelme van a játéknak, mintha a fórum focit próbálnád elemenzi?Azért ez túlzás. Az is, hogy messzemenő következtetést levon valaki. De ezen álláspont is.
Valamennyit le lehet szűrni, de majd amit élesben produkálnak, az lesz mérvadó.
Mindenki kb 20%on pörög, van aki kevesebben, van aki többen.tenorx
Ha egy rookie vagy akár egy cserejátékos a 20%os teljesítményt megengedné magának 4 meccsen, úgy kivágnánk, mint a taknyot. Nem szavakon lovagolok, ha csak 90%on teljesít, akkor is. Az, hogy leviszik a pályáról a friss embereket, vagy épp van aki be sem jön, az más miatt van. Pont azért, ami miatt sok taktikai döntés mögött annyi áll "ez még nem volt gyakoroljuk, ha hülye döntés is éles meccsen". (Ez még 3rd&shortra is igaz, nem csak 4th&shortra.)
Egész más okokból nem lehet komolyan venni bizonyos dolgokat, főleg az eredményt és a statisztikákat, de van sok dolog amit igenis komolyan lehet.
Befejeztem, csak jelezni szeretem volna, hogy ne essünk át a ló túloldalára.ulpianus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ők a többenben vannak.Te, tisztában vagy vele, hogy ez preseason, és kb. annyi értelme van a játéknak, mintha a fórum focit próbálnád elemenzi?Azért ez túlzás. Az is, hogy messzemenő következtetést levon valaki. De ezen álláspont is.
Ha egy rookie vagy akár egy cserejátékos a 20%os teljesítményt megengedné magának 4 meccsen, úgy kivágnánk, mint a taknyot. Nem szavakon lovagolok, ha csak 90%on teljesít, akkor is. Az, hogy leviszik a pályáról a friss embereket, vagy épp van aki be sem jön, az más miatt van. Pont azért, ami miatt sok taktikai döntés mögött annyi áll "ez még nem volt gyakoroljuk, ha hülye döntés is éles meccsen". (Ez még 3rd&shortra is igaz, nem csak 4th&shortra.)
Egész más okokból nem lehet komolyan venni bizonyos dolgokat, főleg az eredményt és a statisztikákat, de van sok dolog amit igenis komolyan lehet.
Befejeztem, csak jelezni szeretem volna, hogy ne essünk át a ló túloldalára.ulpianus
több mint 13 éve
Andy-ék már elkezdtek puhatolózni a szerződéshosszabbítás miatt: www.philly.com/philly/sports/eagles/20120811_Andy_Reids_agent_tells_Jeff_Lurie_hes_ready_to_negotiate_a_new_contract.htmlHa meglesz a PO és megint kipottyanunk az 1. meccsen, akkor aligha lesz 15. szezonja itt.
több mint 13 éve
Összefoglaló annak aki nem látta a tegnapit.philly.blog.hu/2012/08/11/steelers_eagles_eloszezon_merkozes_osszefoglalo#more4707104
Kafkának eltört a bal keze (ráléptek), a következő 2 meccsen nem fog játszani. Edzeni edzhet, limitáltan. Ezzel jelentősen csökkentek az esélyei a rosterra kerülésre.
Dunlap lesz a kezdő LT az edzéseken, Bell a második csapatba lett "száműzve".

több mint 13 éve
Nem veszem komolyan én se , de ezt elég szar volt nézni is , A Defensünk még nagyon nincs egybe , Mondjuk azért nagyon meglátszott szerintem Nate Allen hiánya is , de akkor is baromi nagy hibák voltak. Az Offenset nem is néztem nagyon , azt tudom hogy az úgyis jó lessz kickoffra , de a #1 Defenset akkor is legyalulták. Ha Steelers fan lennék akkor ugyanezt mondanám az OL-ről.Te, tisztában vagy vele, hogy ez preseason, és kb. annyi értelme van a játéknak, mintha a fórum focit próbálnád elemenzi?Azért ez túlzás. Az is, hogy messzemenő következtetést levon valaki. De ezen álláspont is.
több mint 13 éve
Te, tisztában vagy vele, hogy ez preseason, és kb. annyi értelme van a játéknak, mintha a fórum focit próbálnád elemenzi?Azért ez túlzás. Az is, hogy messzemenő következtetést levon valaki. De ezen álláspont is.
Befejeztem, csak jelezni szeretem volna, hogy ne essünk át a ló túloldalára.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
1st O#:Ne szarjatok be ettől az O# játéktól. Minden évben így kezdjük a preseasont. Meg így is folytatjuk. Első tétmeccsen meg mintha nem is ugyanazok játszanának, olyan jól szokott menni minden. Ilyenkor talán leginkább a falemberek teljesítményét érdemes jobban nézni, abból több dolog leszűrhető, mint Shady, D-Jax vagy Vick játékából.
Bell eléggé nem győzött meg. Shady első futásánál csak futott oldalra és senkit se blokkolt, szal nem csoda, hogy minuszos lett a play.
Vick sack-je Watkins-ról jött, de ez inkább a két szélen engedett nyomásnak volt köszönhető (Shady+Harbor) Watkins szépen megtartotta a védőjét, csak nem tudta, hogy mi zajlik a háta mögött.
Bell Vick sérülésénél is engedett nyomást, szal össze kell kapja magát.
Amúgy ezenkívül Shady-nek volt egy szép blokkja de kb ennyi.
Sok értékelhető nem történt. Lehet, hogy 1st down-okat kellett volna csinálni.
1st D#:
DLok: Jenkins-Dixon-Landri-Tapp és B.Graham-Cox-Thornton-Hunt
Szinte mindenki kurvajó volt. Tapp, B.Graham, Hunt állat volt csakúgy mint Landri. Valamint a goal-line-os szituknál a DL szépen fogta meg a Steelers futásait.
Jarrett kurvaszar volt. És ekkor még enyhén fogalmaztam. 3rd&11-es covert is elkúrt (legalábbis Nnamdira két ember jutott) a TD-nél megint csak nem értették meg egymást. Jobban mondva Nnamdi kérte számon Jarrett-et. Majd szinte zsinórban következett 3 missedtackle, amiből 3 1st down lett.
Izomból szalad a labdás ember felé és ráadásul még a szöget is szarul választja meg. Page szint volt ezen a meccsen. Bár nem. Ennél még Page is jobb volt.
Szerelni kurvára nem tudunk. Egyik futásnál a Steelers RB csinált egy nagyon szép cut-ot és így a LoS-on váró Ryans nem tudta Ő szerelni.
3&13-nál Landri-nek és Ryans-nek is megvolt az esélye, hogy levigye a futót a LoS-on, de elbaszták így 1st down lett belőle. Persze Jarrett is levihette volna még a sárga vonal előtt, de alap, hogy szar szöget választott, szal nem jött össze.
Coleman amúgy nem tűnt rossznak. Próbálta javítani Jarrett hibáit.
Kendricks-nek is volt pár szép tackle-je igaz az első play-nél az RB simán eltolta Őt kézzel.
Kíváncsi vagyok, hogy a többi safety mit mutat, mert ha Ők legalább szerelni tudnak, akkor már Jarrett előtt vannak depth chart-on.
Bébé
több mint 13 éve
Nekem amugy nagyon nem teszett az első félidő (ennyit volt türelmem megnézni) amennyire vártam a meccset annyira is ütött sziven hogy ilyen könnyen átmegy rajtunk a Steelers Offense... Semmi se úgy sült el ahogy arra számítottam , persze negatív értelemben , azért ami kellemesen hatott rám az a DL de úgy egyébként az egész védelem semmi volt , még talán Kendricks volt aki feltünt a pályán meg asomughát is sokat láttam labda közelben. Bár a Steelers Offense is a futásokból meg a screen passzokból állt , így talán annyira a secondaryra nem hárult nagy feladat , de azt is elbaszták amit lehetett. Összeségében ez életem legrosszabb eagels meccse volt.Petikievak01Te, tisztában vagy vele, hogy ez preseason, és kb. annyi értelme van a játéknak, mintha a fórum focit próbálnád elemenzi?
Mindenki kb 20%on pörög, van aki kevesebben, van aki többen.