Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Ma M&M és Castillo is tartott sajtótájékoztatót: - A csapat megvitatta, hogy Polk esetleg szóba jöhet FB-ként. Polk amúgy azt nyilatkozta, hogy nem kérték, hogy tanuljon meg egyetlen FB playt is valamint nem hiszi, hogy a válla gondot okozna a blokkolásban. (Amúgy egyetemen amikor Jake Locker volt a QB, akkor elég sokat használták QB-futóplayeknél lead-blocker-ként.)
- Castillo szerint B.Graham küldetésen van.
Graham said one of his goals was to not miss a practice at training camp, and he accomplished that. Now it’s on to the next phase.
“The mission is just to get back on my game because I was hurt,” he said. “I know what I can do. I’m just going out there and trying to prove to them that they didn’t waste a pick.”
több mint 13 éve
A tegnapi nap Nnamdi, Dixon és Hanson is előbb fejezték be az edzést. Nnamdi-nak a nyakát érezte. Dixon-nak a bal tricepsze görcsölt be (ez a műtött tricepsze), Hanson-nak megint kiment a kisujja.
több mint 13 éve
BleedingGreen újabb írása. Ezúttal Howard Mudd és az ő rendszere a téma. philly.blog.hu/2012/08/16/howard_mudd_es_a_zone_blocking
több mint 13 éve
Sérülések:Nnamdi és B.Washington visszatért.
Babin, Casey és Cooper továbbra sem edzenek.
Remélem majd Tra Thomas beszéde fent lesz a pe.com-on.
több mint 13 éve
Clemons egyik legszebb jelenete Eagles mezben.Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....Tarvaris Jackson-ról bennem csak ez a dolog él 😀
Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)deee
www.youtube.com/watch?v=s4UvKrdafqY
Amúgy Foles-hype-ot se értem. Dobott 2 hosszú passzt 2./3. számú védők ellen és kész. Nem hiszem, hogy Ő már készen áll a backup szerepre.
De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem. Bébé
Foles hype szerintem nincs, csak egészséges bizakodás. Az utóbbi bő évtizedben nem mutatkozott be ilyen jó játékkal újonc irányító Phillyben. Még ha csak PS meccs is volt. Egyébként ha jön akkor Edwards kárára, Foles helye beton biztos. Jackson maximum wildcat fegyvernek jöhet, hogy ne törjük össze teljesen Vicket. De úgyse lesz benne az 53-ba, nem köll fosni 😀
több mint 13 éve
deee
290
Foles-ból még egyetemei vidiket láttam azok is tetszettek, nem egészen Dalton szint (azért reménykedem) de ki tudja, Kolbnál szvsz jobbnak tűnik kérdés megkapja-e a lehetőséget.Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....Tarvaris Jackson-ról bennem csak ez a dolog él 😀
Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)deee
Amúgy Foles-hype-ot se értem. Dobott 2 hosszú passzt 2./3. számú védők ellen és kész. Nem hiszem, hogy Ő már készen áll a backup szerepre.
De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem. Bébé
több mint 13 éve
Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....Tarvaris Jackson-ról bennem csak ez a dolog él 😀
De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem.
több mint 13 éve
deee
290
Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)
több mint 13 éve
Lehet, hogy érdeklődünk Tarvaris Jackson iránt:bleeds-green.com/?p=13707
Dunlap meccsvidije:
www.youtube.com/watch?v=JU389ysRYsE&feature=player_embedded
Azért nem egy Peters, de majd a Pats ellen kiderül, hogy mire megy a kezdők ellen.
több mint 13 éve
Igazából a "Happy Hundred" is meglesz az ősszel, s akkor kéne egy Alexis Thompsonos, mint a legrejtéjesebb figura az egészben. S a végire összekapálni a Chief Rooney történettel, hogy mi a bánatos fittyfene is történt penszilvániában a nagy spanság-örihari viszonyokközt kilencszáz ötvenig. Ennyi tervem van idénre.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szablernek már volt ilyen írása még az előző oldalon, sajnos itt az új rendszerben nem találom.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szeptember hàromra ugyis megírom a Bell sztorit, megtuggyák hogy ők a steelers! Legalább legyenek képben 😀VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plíízsutianap1. ez itt "enyhén" offtopic, még az Úriember múltját figyelembe véve is...
2. még van idő bőven
3. hagyd csak, majd a commish intézi 😀
Rataxes

több mint 13 éve
VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plíízsutianap1. ez itt "enyhén" offtopic, még az Úriember múltját figyelembe véve is...
2. még van idő bőven
3. hagyd csak, majd a commish intézi 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plííz

több mint 13 éve
Na akkor utolsó lehetőségként lehet még jelentkezni Eagles Fantasy Ligába:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
A TC nyertesei és vesztesei:Nyertesei: Bryce, Coleman, DRC, B.Graham, Harbor, Hunt, Damaris, Kendricks, Dion, Tapp, Thornton
Bryce 2 év foci nélkül és ennek ellenére meg tudta szerezni a 3. RB posztot. Már "csak" meg kell tartania és rosteren lesz.
Coleman szép csendben összehozott egy jó TC-t. Szinte biztos, hogy Ő lesz a kezdő SS-ünk.
DRC-nek volt talán a legjobb TC-je.
B.Graham úgy tűnik, hogy végre egészséges és jó formában van. Szerves része lesz a rotációnak.
Harbor a szar minicamp és OTA produkciók után a TC-n egyáltalán nem lehetett rá panasz. Mindenki dicsérte.
Hunt és Tapp is tett róla, hogy elég nehéz legyen eldönteni, hogy hány DE maradjon rosteren.
Damaris azt sejteni lehetett, hogy az OTA-kon élni fog, de, hogy a TC-ben is ki fog emelkedni azt már többen megkérdőjelezték. Rájuk cáfolt.
Kendricks-ről is végig jó hírek érkeztek és könnyen elképzelhető, hogy a nickel csapatban is megragad.
Dion bebiztosította a 2. számú RB posztot.
Thornton-ról pedig elég sokan úgy tartják, hogy nem lehet Őt nem rosteren tartani.
Vesztesei: Brackett, Dixon, Cliff Harris, Jarrett
Brackett nem kimondott vesztes, csak világossá vált, hogy ha a maradék 3 preseason meccsen nem hoz kiemelkedő teljesítményt akkor esélytelen az 53as rosterre.
Dixon fent és lent. Valamint Thornton kiváló játéka se könnyíti meg a helyzetét. Sajnos a wide9 nem az Ő rendszere, de ennek ellenére még így se lehet lemondani róla, mert látszik, hogy tehetséges.
Cliff Harris-ról ódákat zengtek a minicamp-ek és az OTA-k során. Ez a TC-ben is tarthatta volna magát, hiszen úgyis csak a 3. csapatban kapott szerepet, de ennek ellenére ez nem így történt. Ráadásul egy kisebb sérüléssel is bajlódott. Jelen pillanatban sokkal közelebb van a PS-hez, mint az 53hoz.
Jarrett pedig no comment. Ez kis túlzással jelen pillanatban közelebb van a cut-hoz, mint, hogy a csapatnál maradjon. Volt egy nagyon jó napja, amikor 2 FF-ja is volt meg azért érkeztek a hírek, hogy jól zónázott, de a Steelers elleni meccsen katasztrófa volt.
Marsh is amúgy a pozitívumokhoz tartozik, de ez a sérülés neki nagyon nem jött jól. Hanson-ról is jó hírek érkeztek. Elképzelhető, hogy Hanson és Boykin is rosterre kerül. A sérülése előtt Chaney-t is dicsérték, szal pont lehetett volna rá esélye, hogy elvegy Rolle-tól a kezdő posztot erre megsérül. Polk sem rossz, csak 4. RB-ként nem valószínű, hogy rosterre kerül.
több mint 13 éve
Az új depth chart:legacy.philadelphiaeagles.com/eagles_files/html/depth_chart_rosters_1.html
Annak ellenére, hogy Damaris papíron a 4. csapat elkapója Maclin kiesése óta az első csapattal edz.
Hunt is papíron a 3 csapat DE-je, de az elmúlt napokban az első csapattal edzett.
több mint 13 éve
HowardMuddFacts 😀 Howard Mudd's Lehigh pickup line: "You ladies must be engineering majors, because you've already built something very sturdy in my trousers"
While Howard Mudd likes many things about @DannyWatkins63, his favorite is said to be the 10% firefighter's discount he gets at Burger King.
jah és Mudd ünnepli a TC végét 😀
twitter.com/HowardMuddFacts/status/235390212853874689/photo/1
When his wife said she thought having a parody twitter account would give him a big head, Howard Mudd giggled while pointing to his genitals
Asked for his opinion on blind dates, Howard Mudd said he instead prefers deaf dates, since it's that much easier to never call them again.
több mint 13 éve
Nah vége lett az idei TC-nek is. Holnap szabadnap aztán mehetnek tovább az edzések a NovaCare-ben.
De ha jól tom onnan már nem szabad tweetelniük az újságíróknak meg a játékosoknak se szabad elmondani, hogy pont melyik csapattal edzenek. Ez majd a depth chartokból fog kiderülni, meg amennyit Reid majd elmond a sajtótájékoztatókon.
több mint 13 éve
Ha már a LB-nél tartunk, szerintem Casey sem volt olyan szar,Neki is volt önálló szerelése meg assist is, és most nem vonszolta a futó... Tavalyhoz képest apró javulást látok, de ez az első előszezon meccs... De tény a kezdő szinttől messze van még, én várom a többi pre season meccset, figyelemmel fogom kísérni a "munkáját".Szerintem az újonc Denis Kelly sem mozgott olyan szarul, mint amilyen esetlenül néz ki... Még a végén tényleg kipendül 😊 (1-2 év múlva)
több mint 13 éve
TC:Nem edzettek: Babin, Cooper, Jenkins, Dion, Marsh, Casey, B.Washington
Chaney még mindig nem végzett 100%-os edzésmunkát.
- Nickel-LB-k továbbra is Ryans és Kendricks
- Nelson és Jarrett továbbra is rotálják egymást
- Casey hiányában Rau a backup-MLB
- Harbor verte meg N.Allen a 7vs7-drill-ben és mutatott be egy nagyszerű elkapást.
- 3 safety-s felállásban N.Allen-Atogwe-Coleman trió állt fel.
- Egyik play-nél kialakult a Bryce-Clayton missmatch, de a hosszú passzt Foles túldobta.
- Thornton-nak és Damaris-nak is nagyon jó campje van. Elég sok újságíró biztosra mondja, hogy Damaris fel fog férni az 53as rosterre. (akkor is, ha az ST-ben nyújtott teljesítményét figyelmen kívül hagyjuk)
több mint 13 éve
Ryans vidi:www.youtube.com/watch?v=Lg3hvwlndEM&feature=player_embedded
2-3 play-nél elég offos volt, de amúgy nem volt rossz.
N.Allen meg kiütött Nnamdi-t az edzésen. Biztos Jarrett-től tanulta:
www.bleedinggreennation.com/2012/8/13/3240404/nnamdi-asomugha-injury-nate-allen-collide-philadelphia-eagles
A nyaka sérült meg kisebben meg az ajka is felszakadt. Úgy néz ki, hogy az agyrázkódást megúszta.
Amúgy miután Nnamdi megsérült Hanson lett a szélső corner-ünk. Nickel-ben pedig Hanson bement középre és B.Hughes vette át a helyét. (Marsh nem edzett)
több mint 13 éve
egyébként Burfictet meg lehetett volna kockáztatni UDFA-ként leigazolni, a Bengalsban olyan interceptiont mutatott, amilyet Matthews sosem fog nálunk. De ne legyen igazam. A lényeg, hogy Burfict > Matthews.
több mint 13 éve
A Traning Camp Live!-ban (is) azt mondták, hogy Chad Hall-t lehet Practice Squad-ba rakni. Szal, akkor ez nem elírás volt korábbról. Sztem ez a szabály játszik, bár nem igazán értem:
(Players can't have already been on a practice squad for two or more years, although a third year on the practice squad is possible if a player's team has had at least 53 players on the roster during his entire period of employment (players are deemed to have spent a season on the practice squad if they are on it for three of more regular season or postseason games during their first two years and at least one during their third year)
Azonban így kevesebb az esélye, hogy 6 WR-t fogunk az 53as rosteren tartani, mert Chad Hall bármikor felhozható.
Nah nem mintha Hall-nak lenne még upside-ja, de 4., 5. WR-nek simán elmegy.