Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀Eazzy
És hány gyűrűtök van? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/PIT
Pittsburgh Steelers at Philadelphia Eagles 2012 PRE 1 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
😀😀

több mint 13 éve
😀😀 Én is szoktam nézni hogy még mennyi 😀

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egy halk offos megjegyzés, hogy több posztunk van, mint a Pats topicnak 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
Ha valamelyik admin megtenné hogy PhillySamS-nek adna jogosultságot az oldal szerkesztéséhez, akkor kitenném a tegnapi meccs highlights-át 😊

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Éreztem, hogy éjfél után már nem szabadott volna lefeküdjek és az ébresztőben bízni. 😀
Remélem, hogy tyt-re minél előbb felkerül a meccs.
És ami a legfontosabb a preseason meccsekkel kapcsolatban, hogy megnyertük, szal már csak 3at kell behúzni. 😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Röviden a meccsről:
A kezdőknél a D line nagyon gyilkos (idén simán top5 lesz) , de mögöttük van még min dolgozni. LB-knél Kendricks elég meggyőző és Ryans is jó lesz. A secondaryn még sok munka lesz. Nem volt meg az összhang, Aso,Jarrett és DRC is bénázott egyedül Hanson emelhető ki. Elég sok 3&rengeteget néztünk még be.
Az O#-ről (kezdőkről) kevesebbet lehet írni mivel ameddig fent voltak botrányosan szarul játszottak majd Vick elég gyorsan megsérült (semmi komoly csak Kelcét fejen verte és neki jobban fájt).
A cseréknél Currynak voltak szép megmozdulásai, de úgy az egész D linenak is.(futás és passz ellen is remekeltek...Washburn nagy mágus) Graham,Hunt és Landri is biztató. Matthews még mindig kevés nekem és Clayton se tudott sokat hozzátenni. Boykin egyelőre inkább KR-eknél lesz bevethető .
Folesból sajnos keveset láttam mert pont haldoklottak a streamek, de a számai szépek és ahogy eredménykövetőben Rata megjegyezte " lehet jövője... Már most többre tartom mint Kolbit" . 😊 Dion Lewis sokat fejlődött...ez már látszik. Tuti, hogy idén több lehetőséget kap. B.Brown is jól mozgott, esélye lehet rosterre kerülni. Akire még érdemes odafigyelni az a D.Johnson gyerek, bár a méreteit látva nem hinném, hogy ez neki való... a végén még kicsinálják. 😊 Trent Edwards is szépen játszott.(utolsó drive nagyon szép volt) Henery meg 51-ről bevágta a vége előtt 12 másodperccel és ezzel nyertünk 24-23ra.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
eszméletlen ez a passrush (tapp, hunt). vagy a vasas fal ilyen gyenge?mustaine
Ezek csak a cserék 😀 Amugy a faluk kurva gyenge...

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
eszméletlen ez a passrush (tapp, hunt). vagy a vasas fal ilyen gyenge?

több mint 13 éve
 88.80.11.29/ én itt nézem 😀

több mint 13 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
üdv mindenkinek! valaki kérte: én ezt találtam :  www.ilemi.me/23691/1/Watch-Pittsburgh-Steelers-vs-Philadelphia-Eagles-/
több mint 13 éve
Így fog kinézni a sisakunk:
 p.twimg.com/Az4qfa_CMAAjV5v.jpg
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
PO legyen meg oszt jóvan. 😀
Aztán ott majd eldől, hogy mire vagyunk képesek.

Papíron ismét SB-t kéne nyerjünk. 😀 Bébé
Papíron szerintem a Green Bay-nek kéne nyernie , de ez csak az én sajátos gondolkodásom .Petikievak01
Ja, tavaly meg mindenki azt mondta, hogy a Patsnek meg a Packersnek kéne tolnia döntőt (még a szezon előtt), aztán mégse 😛

több mint 13 éve
Hát nem volt vmi nagy szám ez a yearbook, (Igaz szarból nehéz várat építeni. 😀 ) de Shady-t és T.Cole-t kiemelték, szal próbálták megragadni azért a dolgok napos oldalát. 😀
több mint 13 éve
Skacok!
Tegnap éjjel óta nincs meg a Francsi (Ferenc Sződy)!
Legutóbb a szigetre indult.
Telefonja kikapcsolva.
Aki bármit tud hívjon: 06-húsz-9338-35nyolc
 index.indavideo.hu/video/Eltnt_egy_srac_a_Szigetenxyz
Ja elöbb láttam én is , szörnyü , megosztottam facebookon is! Hát szerintem itt valami nagy baj történt.

több mint 13 éve
xyz 2
Skacok!
Tegnap éjjel óta nincs meg a Francsi (Ferenc Sződy)!
Legutóbb a szigetre indult.
Telefonja kikapcsolva.
Aki bármit tud hívjon: 06-húsz-9338-35nyolc
 index.indavideo.hu/video/Eltnt_egy_srac_a_Szigeten
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Kérdés még, hogy Bell mennyire tudja Peters helyett törni az utat. Bár szerintem ezen nem fog múlni.manbearpig
Hát igen. Lényegében ez az egyetlen változás a tavalyi O#-hez képest, szal azért sztem múlhat ezen.
Peters elit LT volt nálunk. Bár simán elképzelhető, hogy Bell is az lesz. Nagyon mondja, hogy idén breakout szezont akar és ehhez minden adva van.
Bébé
Én nem fosok Bellel kapcsolatban. Nem lesz rajta nagy teher, mivel nekünk az RT a vakoldali, és így még a nyomás sem lesz akkora rajta. Másrészt majd Vick elszaladgál a blockok elől 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve

Henery foshat 😀eaglesmcnabb
Jó azért MagicMan (Dorenbos) álompasszt adott 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska

Henery foshat 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Amúgy pont az ilyen pillanatokért éri meg preseason-t nézni 😀
 i.imgur.com/nNblV.gif
Bébé
Legalább megpróbálta 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amugy szép blokkokat kaptak ...Petikievak01
Idén Ryans-el és Kendricks-el a védelem közepén ez már nem fog előfordulni. 😀 Talán. Reméljük.
Bébé
Kezdem azt hinni hogy, Ryansben szerintem csak én egyedül nem bízok ebben a világban..... Tök szar volt az utolsó 2 éve és rálehet fogni gogy 3-4 4-3 de ettől függetlenül semmi .. Kendricks-ben viszont már én is nagyon bízok XD

több mint 13 éve
Mivel is lehetne hangolódni az új szezonra ha nem egy tavalyi yearbook-al. 😀
Tyt-re most került fel. Kíváncsi vok, hogy ki tudtak-e belőle hozni vmi pozitívumot.
több mint 13 éve
Amugy szép blokkokat kaptak ...Petikievak01
Idén Ryans-el és Kendricks-el a védelem közepén ez már nem fog előfordulni. 😀 Talán. Reméljük.
több mint 13 éve
Hát ez aztán tényleg nem semmi 😀 csak nehogy így legyen a szezonnyítón 😀Petikievak01
Ezt úgyse lehet überelni 😀
 www.youtube.com/watch?v=sjdLPj_bCq8
Castillo első play-e DC-ként és egyből TD. 😀 Ezen már akkor is csak nevetni tudtam. 😀 Bébé
Amugy szép blokkokat kaptak ...

több mint 13 éve
Hát ez aztán tényleg nem semmi 😀 csak nehogy így legyen a szezonnyítón 😀Petikievak01
Ezt úgyse lehet überelni 😀
 www.youtube.com/watch?v=sjdLPj_bCq8
Castillo első play-e DC-ként és egyből TD. 😀 Ezen már akkor is csak nevetni tudtam. 😀