Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Bakker. Akik leginkább érdekeltek volna. Ráadásul Wash. meg Harris rosterért küzd.Shawn84B. Washington eléggé PS esélyesnek néz ki. Ami nem nagy gond. Ha a drafton nem kellett senkinek, akkor kétlem, hogy elvinnék onnan, csak mégis jó lenne ha fel tudná magát küzdeni az 53-ra.
Cliff Harris is ezen kategória jelenleg.
De legalább Marsh, Hughes és Lindley több szerepet fog kapni szélen, szal el lehet dönteni, hogy Ők jelenleg hol állnak.
több mint 13 éve
Meccsel kapcsolatosan Reid:Bakker. Akik leginkább érdekeltek volna. Ráadásul Wash. meg Harris rosterért küzd.
- N. Allen, B. Washington, T. Cole, Celek, Cooper, Chaney, Cliff Harris és Babin nem fognak játszani.
- Mindegyik QB 1-1 negyedet fog kapni.
- DL rotálni fog és a kezdők az első 2 negyedben fognak játszani.
Bébé
több mint 13 éve
Meccsel kapcsolatosan Reid:- N. Allen, B. Washington, T. Cole, Celek, Cooper, Chaney, Cliff Harris és Babin nem fognak játszani.
- Mindegyik QB 1-1 negyedet fog kapni.
- DL rotálni fog és a kezdők az első 2 negyedben fognak játszani.
több mint 13 éve
Az FB Jeremy Stewart cut. Érkezett helyette a DT John Gill.Biztos jó volt a buli meg minden. Élvezte a sztár életet... 15 percig.
Gill eddig 2 NFL meccsen játszott és azt is 2009-ben még. 25 éves 6-3, 302.
Így az FB posztra maradt Havili és Igwenagu.
Eléggé meggyűlt a baja az alkohollal korábban:
www.bleedinggreennation.com/2012/8/8/3227915/eagles-sign-dt-party-animal-john-gill
Azért az durva, hogy a TC 1ik szabadnapján bekúrsz, mint az állat. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Az FB Jeremy Stewart cut. Érkezett helyette a DT John Gill.Gill eddig 2 NFL meccsen játszott és azt is 2009-ben még. 25 éves 6-3, 302.
Így az FB posztra maradt Havili és Igwenagu.
Eléggé meggyűlt a baja az alkohollal korábban:
www.bleedinggreennation.com/2012/8/8/3227915/eagles-sign-dt-party-animal-john-gill
Azért az durva, hogy a TC 1ik szabadnapján bekúrsz, mint az állat. 😀
több mint 13 éve
Lehetséges, hogy Ryans el lesz veszve a számára új rendszerben? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy nem ő lesz a defense vezére.manbearpigCsak nem. Végülis 4-3-ban már bizonyított, hogy elit szinten tud játszani.
A blokkokról időben tudjon lejönni és akkor én már boldog leszek.
Kendricks amúgy ezt emelte ki, mint legnagyobb különbséget az NCAA és az NFL között, hogy az itteni támadófalemberek sokkal jobban blokkolnak. Szal ha egyszer elkapnak, akkor onnan már nagyon nehéz lejönni.
több mint 13 éve
3 things to watch. Végülis ebben a 3-ban minden benne van 😀Lehetséges, hogy Ryans el lesz veszve a számára új rendszerben? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy nem ő lesz a defense vezére.
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-vs-Steelers-Three-things-to-watch.html
Bébé
több mint 13 éve
A tavalyi első depth chart és ehhez kapcsolódóan pár dolog:www.bleedinggreennation.com/2011/8/8/2351202/first-eagles-depth-chart-released-on-pe-com-thoughts-and-analysis
www.bleedinggreennation.com/2012/8/7/3224749/a-look-at-the-eagles-first-depth-chart-one-year-ago
Lindley végül rosterre se került, míg pl Jorrick Calvin igen.
Dunlap és Vandervelde is csak a 3. csapatban volt.
Reid sajtótájékoztatója magyar idő szerint 17:30kor lesz.
több mint 13 éve
Nah már csak bő 1 nap és végre számunkra is elkezdődik az NFL szezon. 3 things to watch. Végülis ebben a 3-ban minden benne van 😀
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/Eagles-vs-Steelers-Three-things-to-watch.html
Reid visszatért a csapathoz. Már ott volt a reggeli walk-thru-n és sajtótájékoztatót is fog tartani az edzés után.
több mint 13 éve
Hogy repül az idő. A jelenlegi keretből csak T. Cole, Hanson, Jordan és M. Patterson játszottak Jim Johnson D#-ében. McBriar és holder problémái:
sports.espn.go.com/dallas/columns/story?columnist=watkins_calvin&id=4721752
Néha nem várja meg, hogy a labda odaérjen hozzá, hanem kinyújtja a kezét és kapja el a labdát, így pedig a kickerhez képest távolabb rakja le a labdát.
Reméljük ez már nem lesz probléma a számára.
több mint 13 éve
Én is így érzem de ugyse fog összejönni 😀 Curryről sok kevésbé jó hír érkezett a TC alatt ugyhogy nagyon érdekelni fog a teljesítménye . Na meg persze Cox érdekel még, ezek a rookiek megőrítenek engem , nem birom ki 2 napig 😀Amugy mit vártok az "előétel"-től?Petikievak01Amúgy én mindig úgy megyek neki a preseason-nak, hogy simán 4-0 lesz, mert olyan erős/mély a keretünk, de csak nem akar összejönni. 😀
Bébé
több mint 13 éve
Amugy mit vártok az "előétel"-től?Petikievak01A legfontosabb, hogy komolyabb sérülés ne legyen.
A kezdők annyira nem érdekelnek. Gondolom kapnak 1 vagy 2 drive-ot. Abból a 10-15 játékból nem sokat le lehet szűrni.
Jah meg az ST-re nagyon kíváncsi leszek. Mire megyünk coverben Coleman és Fokou nélkül. Valamint returnelésben mire vagyunk képesek. Plusz ugye ehhez jön a punter harc. Szal az ST-t (is) elég érdekes lesz a preseason során.
Amúgy én mindig úgy megyek neki a preseason-nak, hogy simán 4-0 lesz, mert olyan erős/mély a keretünk, de csak nem akar összejönni. 😀
több mint 13 éve
Nekem is ez jutott eszembe arról a képről.. Amugy mit vártok az "előétel"-től?Elméletileg Reid csütörtökön már visszatér a csapathoz.Szép dolog is az összetartás.
Pár kép:
www.philly.com/philly/sports/eagles/Tremendous-Grief-and-Love-at-Reid-Service.html
Bébé
Chad Hall mondjuk vehetett volna fel valami sötétebbet.Shawn84
több mint 13 éve
Elméletileg Reid csütörtökön már visszatér a csapathoz.Szép dolog is az összetartás.
Pár kép:
www.philly.com/philly/sports/eagles/Tremendous-Grief-and-Love-at-Reid-Service.html
Bébé
Chad Hall mondjuk vehetett volna fel valami sötétebbet.
több mint 13 éve
Elméletileg Reid csütörtökön már visszatér a csapathoz. Pár kép:
több mint 13 éve
pokoli egy szituáció ez szegény Reidnek...Ohh Yess! Még 2 nap és kihozzák az előételt 😀
ledöbbentem mikor olvastam a hírt, de még most is mellbe vág
más:
már csak 2 nap... zsojti
több mint 13 éve
pokoli egy szituáció ez szegény Reidnek...ledöbbentem mikor olvastam a hírt, de még most is mellbe vág
más:
már csak 2 nap...
több mint 13 éve
A temetésen 600 de már források szerint 900 ember volt.Nyugodjék békében, és szálljon a Sasokkal!!
Ott volt Goodell, Westbrook, Jaworski, Steve Mariucci, Jeremiah Trotter, Lurie-ék. A Saints tulajdonosa Tom Benson, magángéppel jött, ami rajta volt Belichick, Spagnuolo, Joe Vitt. Ott volt még Reid mentora, Holmgren aztán Shurmur, Childress, John Harbaugh (mindhárom Reid szárnyai alól nőtték ki magukat) és még valószínűleg elég sok NFL-es ember, akik nem voltak megemlítve. Bébé
R.I.P. Garrett Reid
több mint 13 éve
A temetésen 600 de már források szerint 900 ember volt. Ott volt Goodell, Westbrook, Jaworski, Steve Mariucci, Jeremiah Trotter, Lurie-ék. A Saints tulajdonosa Tom Benson, magángéppel jött, ami rajta volt Belichick, Spagnuolo, Joe Vitt. Ott volt még Reid mentora, Holmgren aztán Shurmur, Childress, John Harbaugh (mindhárom Reid szárnyai alól nőtték ki magukat) és még valószínűleg elég sok NFL-es ember, akik nem voltak megemlítve.
több mint 13 éve
Top5 játékos, aki érdekel a Steelers meccsel kapcsolatban:teljesen egyetértek, de még hozzá tenném Jarrettet, Atogwe-t, Marshot, Boykint, Harbort, meg Damarist meg Kendrickst és Chaneyt természetesen. Na jó kb a fél csapat akik nem tuti kezdők.
- Cox
Cox-al kapcsolatban a kétkedők közé tartozom. Szal kíváncsi vagyok, hogy látszik-e rajta, hogy Top10-es draftpick-nek tartották.
- Dixon és Thornton
Dixon-ról többnyire szar hírek érkeznek, Thornton-t pedig dicsérik. Simán elképzelhető, hogy az 53as rosterért fog menni a harc kettőjük között.
- Bryce
Minden bizonnyal a 3rd RB csata majd csak az utsó preseason meccsen fog eldőlni, de kibaszottul várom, hogy Bryce mire képes a pályán.
- Casey
Nagy Casey fan vagyok és kíváncsi vagyok, hogy fejlődött-e, mennyit fejlődött tavalyhoz képest. És a tavalyi első preseason meccsel ellentétben most nem 2 drive-ot fog a pályán tölteni, hanem 2 negyedet.
Bébé
több mint 13 éve
Top5 játékos, aki érdekel a Steelers meccsel kapcsolatban:- Cox
Cox-al kapcsolatban a kétkedők közé tartozom. Szal kíváncsi vagyok, hogy látszik-e rajta, hogy Top10-es draftpick-nek tartották.
- Dixon és Thornton
Dixon-ról többnyire szar hírek érkeznek, Thornton-t pedig dicsérik. Simán elképzelhető, hogy az 53as rosterért fog menni a harc kettőjük között.
- Bryce
Minden bizonnyal a 3rd RB csata majd csak az utsó preseason meccsen fog eldőlni, de kibaszottul várom, hogy Bryce mire képes a pályán.
- Casey
Nagy Casey fan vagyok és kíváncsi vagyok, hogy fejlődött-e, mennyit fejlődött tavalyhoz képest. És a tavalyi első preseason meccsel ellentétben most nem 2 drive-ot fog a pályán tölteni, hanem 2 negyedet.
több mint 13 éve
N.Allenek mi a baja tudjuk?JanekHamstring. Szal elméletileg meghúzta a combját.
Gondolom majd szerdán kiderül, hogy fog-e játszani.
Erőltetni úgyse fogják, szal ha csak 90-95%-os sztem akkor se fog játszani.
Meg legalább többet látunk Jarrett-ből és Atogwe-ból.
Amúgy ma lesz Reid fiának a temetése.
több mint 13 éve
Sérülések:T. Cole, N. Allen és Celek is edzett már, de csak az edzés első 45 percében. Utána csatlakoztak a gyógycsoporthoz. (Chaney, Anderson, M. Patterson)
Maclin és Jamel Hamler előbb fejezte be az edzést, de elméletileg nem súlyosak.
Reid-ék nyilatkozata:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Reid-Family-Issues-Statement/b44b9fc1-b960-40d9-9cbd-5b9917788a7b