Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Amugy vick nagyon bizakodó az idei szezonnal kapcsolatban , ez a pozitív gondolkodásmód nagyon kiült az interjúira dinasty-ról meg Garret Reidnek ajánlott szezonról beszél ami már számomra úgy hangzik mintha superbowlról beszélne. Ennyire jók lettünk? Bár tavaly dream team voltunk és azóta csak még erősebb lett a keretünk .. na de mind1 is.. csak remélni tudom hogy legalább egy nfc döntőbe való jutást kiharcolunk , mondjuk ha vicknek legalább olyan jó szezonja lenne mint 2010-ben volt , akkor bármi lehetne.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Pár meccs preview:
 www.bleedinggreennation.com/2012/8/9/3229269/preseason-game-1-eagles-vs-steelers-preview
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/What-to-Watch-Tonight.html
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Jah meg sztem jó, hogy T.Cole és Babin se tud játszani, mert az ő helyük úgy is biztos valamint nekik igazán nincs szükségük edzésre, hogy hozzák a formájukat. És legalább többet láttunk Tapp-Babin-Curry-Hunt négyesből.
Celek full ugyanez. Egyedül Chaney-t sajnálom.

Bébé
Szerintem Grahamat akartál írni a felsorolásban Babin helyett.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Grahamet kihagytad. Neki talán a legfontosabb most a játék.Shawn84
Jah igen véletlenül Babin-t írtam kétszer.

GAMEDAY!!!

Még egyszer, 01:30kor kezdődik a meccs.

Curry-t kérdezték arról, hogy milyen lesz magára ölteni az Eagles mezt egy meccsen:
"Words can’t explain," Curry said. "Words can’t explain how it’s going to be. After the game, I’ll let you know."

Bradley tánca a HoF meccsen 😀
 www.sbnation.com/nfl/2012/8/5/3222311/stewart-bradley-carlton-gif-arizona-cardinals

10 kevésbé ismert rookie akik nagy szerepet játszhatnak a csapatukban:
 nfl.si.com/2012/08/01/unheralded-rookies-who-could-make-big-impacts-in-2012/?sct=nfl_wr_a1
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jah meg sztem jó, hogy T.Cole és Babin se tud játszani, mert az ő helyük úgy is biztos valamint nekik igazán nincs szükségük edzésre, hogy hozzák a formájukat. És legalább többet láttunk Tapp-Babin-Curry-Hunt négyesből.

Bébé
Grahamet kihagytad. Neki talán a legfontosabb most a játék.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Most tudtam megnézni Andy sajtótájékoztatóját. Aki még1x elő meri venni Reid-et, hogy nem túl érzelmes és az a bajuk, hogy nem mond rosszat a játékosairól a média előtt, hanem folyamatosan azt mondja, hogy "nekem kell jobb munkát végezzek" az bekaphatja. 😀
4 napja halt meg fia, tegnap volt a fia temetése ma pedig rock-solidan kiállt az újságírók közé.

Amúgy Avant is megmondta, hogy Reid volt az első aki felhívta miután az apja meghalt.
Valamint pár éve volt Sabol-al egy beszélgetése Reid-nek (youtubon sajnos csak az első fele van fent, de tyt-n fent van "NFL Films Presents - Andy Reid" néven) és abban mondta Ray Didinger:
"Meghalt az anyukám és az újságban volt egy gyászhirdetés amiben benne volt, hogy az anyukám 1940-es évektől már szezonbérletes volt az Eagles-nél. A feleségem egyszer csak azt mondta, hogy figyelj nem fogod elhinni, hogy ki keresett telefonon. Andy Reid. Mindez a szezon közepén volt egy keddi napon, ami a gameplan-day. A hét legelfoglaltabb napja edzői szempontból. Visszahívtam és 20 percet beszéltünk egymással telefonon. Ez volt a leghosszabb idő amit valaha beszéltem Andy Reid-el. Reid mondta, hogy láttam az újságban a gyászhirdetést, úgy hangzik, hogy az anyukád egy "real cool lady" volt és csak azt akarom mondani, hogy gondoltam rád."
Szal Reid-nek azért van másik oldala is nem csak az van, amit a sajtótájékoztatókon mutat. Bébé
Szerintem azért ezt a régebbi eagles szurkolók tudják. Vaj szíve van, csak a pálya szélén szeretjük üvöltözni látni, amikor helyre kell tenni a dolgokat.
több mint 13 éve
Most tudtam megnézni Andy sajtótájékoztatóját. Aki még1x elő meri venni Reid-et, hogy nem túl érzelmes és az a bajuk, hogy nem mond rosszat a játékosairól a média előtt, hanem folyamatosan azt mondja, hogy "nekem kell jobb munkát végezzek" az bekaphatja. 😀
4 napja halt meg fia, tegnap volt a fia temetése ma pedig rock-solidan kiállt az újságírók közé.

Amúgy Avant is megmondta, hogy Reid volt az első aki felhívta miután az apja meghalt.
Valamint pár éve volt Sabol-al egy beszélgetése Reid-nek (youtubon sajnos csak az első fele van fent, de tyt-n fent van "NFL Films Presents - Andy Reid" néven) és abban mondta Ray Didinger:
"Meghalt az anyukám és az újságban volt egy gyászhirdetés amiben benne volt, hogy az anyukám 1940-es évektől már szezonbérletes volt az Eagles-nél. A feleségem egyszer csak azt mondta, hogy figyelj nem fogod elhinni, hogy ki keresett telefonon. Andy Reid. Mindez a szezon közepén volt egy keddi napon, ami a gameplan-day. A hét legelfoglaltabb napja edzői szempontból. Visszahívtam és 20 percet beszéltünk egymással telefonon. Ez volt a leghosszabb idő amit valaha beszéltem Andy Reid-el. Reid mondta, hogy láttam az újságban a gyászhirdetést, úgy hangzik, hogy az anyukád egy "real cool lady" volt és csak azt akarom mondani, hogy gondoltam rád."
Szal Reid-nek azért van másik oldala is nem csak az van, amit a sajtótájékoztatókon mutat.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Jobb ha beletörődsz Wyatt hogy Chaney backup marad Rolle mögött 😛 (csak hogy továbbvigyem a GM-es vonalat 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Meccsel kapcsolatosan Reid:

- N. Allen, B. Washington, T. Cole, Celek, Cooper, Chaney, Cliff Harris és Babin nem fognak játszani.
- Mindegyik QB 1-1 negyedet fog kapni.
- DL rotálni fog és a kezdők az első 2 negyedben fognak játszani.

Bébé
Bakker. Akik leginkább érdekeltek volna. Ráadásul Wash. meg Harris rosterért küzd.Shawn84
Ezek közül ki érdekel téged annyira? MAx Allen ..Petikievak01
Chaney baszod, Chaney 😛Wyatt
De ha egyszer nem játszik baszod 😀Shawn84
De attól még ő az ezek közül, aki érdekelné az embert 😀Wyatt
Téged ő.Én meg pár hsz-el lejjebb már írtam egy szép hosszú listán amin ő is szerepelt. De a tuti kezdőkön kívül mindenki érdekli az ember. Meg a kezdők is persze de tőlük tudjuk mire számítsunk. Előszezonban semmire 😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

- N. Allen, B. Washington, T. Cole, Celek, Cooper, Chaney, Cliff Harris és Babin nem fognak játszani.

Bébé
Bakker. Akik leginkább érdekeltek volna. Ráadásul Wash. meg Harris rosterért küzd.Shawn84
De ha egyszer nem játszik baszod 😀Shawn84
De attól még ő az ezek közül, aki érdekelné az embert 😀

több mint 13 éve
Nálam is T. Cole.
Hihetetlenül jó a csávó rendszertől függetlenül.
Az utóbbi években már kezdtek felfigyelni rá a médiában/szurkolói körökben, de sztem, ha megkérdeznéd az NFL-fanokat elég kevesen mondanák Top5 4-3-as DE-nek pedig simán ott a helye. Bébé
Ki tud 5 jobbat mondani nála?😊

több mint 13 éve
A Steelers meccs előtt lesz 1 perces gyászszünet valamint a sisakokon "GR" lesz rajta.
több mint 13 éve
Nálam is T. Cole.
Hihetetlenül jó a csávó rendszertől függetlenül.
Az utóbbi években már kezdtek felfigyelni rá a médiában/szurkolói körökben, de sztem, ha megkérdeznéd az NFL-fanokat elég kevesen mondanák Top5 4-3-as DE-nek pedig simán ott a helye.
több mint 13 éve
Szerintem 99% Colet mondja...Shawn84
Vagy Asot... Nem feltétlenül a tavalyi éve, hanem az eddigi karrierje/szerződése alapján 😊
Rataxes
Jó de az azért még más rendszer volt. Asonál is csak idén fog kiderülni, hogy mire képes. Ha hozza magát akkor Coleal holtverseny, ha nem akkor nálam Cole. De ide tenném Pattersont is mert rohadtul régóta alap játékos, és ugyan nem olyan látványos amit csinál de legalább annyira hasznos mint Cole.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem 99% Colet mondja...Shawn84
Vagy Asot... Nem feltétlenül a tavalyi éve, hanem az eddigi karrierje/szerződése alapján 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Am ha lehet egy kérdésem akkor , szeretném kikérni a véleményeteket arról hogy szerintetek ki a legértékesebb / legjobb játékosunk a Defense oldalon.Petikievak01
Ez egyszerű. Trent Cole!Shawn84
Én is rá gondoltam amúgy de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is , hátha valaki másképp látja. Azon se lepődnék meg ha valaki Ryans-t mondaná , bár így látatlanban tényleg nem lehet . (személy szerint én Cullen Jenkins-t is imádom a pályán és jónak látom de persze Cole-t nem überelheti senki szerintem)Petikievak01
Szerintem 99% Colet mondja. Ryans meg se közelíti, pedig én meg az ő játékát imádom.
több mint 13 éve
Am ha lehet egy kérdésem akkor , szeretném kikérni a véleményeteket arról hogy szerintetek ki a legértékesebb / legjobb játékosunk a Defense oldalon.Petikievak01
Ez egyszerű. Trent Cole!Shawn84
Én is rá gondoltam amúgy de azért kiváncsi vagyok mások véleményére is , hátha valaki másképp látja. Azon se lepődnék meg ha valaki Ryans-t mondaná , bár így látatlanban tényleg nem lehet . (személy szerint én Cullen Jenkins-t is imádom a pályán és jónak látom de persze Cole-t nem überelheti senki szerintem)

több mint 13 éve
Ez egyszerű. Trent Cole!
több mint 13 éve
Am ha lehet egy kérdésem akkor , szeretném kikérni a véleményeteket arról hogy szerintetek ki a legértékesebb / legjobb játékosunk a Defense oldalon.

több mint 13 éve

Bébé
De ha egyszer nem játszik baszod 😀
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Bébé
Chaney baszod, Chaney 😛

több mint 13 éve

Bébé
Allent bírom. Ő a kezdők közül érdekel, hogy milyen formában van. Washington azért mert a Miami-n játszott és az a 2. kedvenc egyetemi csapatom. harris meg azért mert az Oregonban bírtam a játékát, és sokat láttam játszani. Meg valamiért Al Harrisre emlékeztet a volt Eagles, Packers stb CB-re. Sok kedvencem van már az egyetemi fociban is akik bekerültek NFL-be. Így őket külön figyelemmel szoktam követni.Shawn84
Engem igazán csak Kendricks érdekel.

több mint 13 éve

Bébé
Allent bírom. Ő a kezdők közül érdekel, hogy milyen formában van. Washington azért mert a Miami-n játszott és az a 2. kedvenc egyetemi csapatom. harris meg azért mert az Oregonban bírtam a játékát, és sokat láttam játszani. Meg valamiért Al Harrisre emlékeztet a volt Eagles, Packers stb CB-re. Sok kedvencem van már az egyetemi fociban is akik bekerültek NFL-be. Így őket külön figyelemmel szoktam követni.
több mint 13 éve

Bébé
Ezek közül ki érdekel téged annyira? MAx Allen ..