Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNemnem.
Ha Dixon-nál jobb lesz, akkor nagy eséllyel be fog kerülni. De így, hogy Patterson állapota eléggé kérdéses az is elképzelhető, hogy szeptemberben Dixon és Thornton is ott lesz az 53as rosteren.
Úgy gondolom, hogy PS-be nem sok értelme lenne berakni Thornton-t, mert egyből elvinnék ingyen. (Tavaly is csak úgy tudjuk itt tartani, hogy megemeltük a PS fizetését valamint Titans fan volt, szal Washburn személye sokat nyomott a latba.) Szal talán egy hátsó körös pickre el tudjuk tradelni a Dixon-Thornton duóból azt, akire mi nem tartunk igényt.
több mint 13 éve
csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?JanekNem. De azt szeretném ha nem Hunt vagy Curry kárára tenné.
több mint 13 éve
csak én szeretném ha Thorton bekerülne az 53as keretbe?
több mint 13 éve
TC:- Brackett már blokkolt. Kevés sikerrel. Elkapásban nem lehet rá panasz, de blokkolásban annál inkább. Volt, hogy Jordan simán fellökte.
- Amúgy a blokkolásban Havili-nek is voltak problémái valamint Bryce-nál is látszik, hogy nem hazudott amikor azt nyilatkozta a TC elején, hogy Ő még sohase blokkolt. A védők közül kiemelhető még Kendricks, Ő Dion dolgát nehezítette meg.
- Thornton-nak volt nagyon jó napja. Sack-je és FR-re is volt.
Jenkins dicsérte: "Ced is just naturally strong. He reminds me a lot of (former Packers teammate) Corey Williams. I’m just trying to teach him how to use his strengths, because he’s so naturally explosive and strong, and the thing with him is just getting him to understand how strong he actually is, and how good he can be. We’ve been working with him, and he’s been improving a lot. His improvement from last year to this year is huge."
- Dixon-nak már megint rossz napja volt. Volt, hogy Vandervelde simán blokkolta 1az1-ben. Ezenkívül offside-ra is ugrott egyszer. Ha nem lenne ennyi sérültünk a DL-ban lehet, hogy aggódnia kéne a rosterhelyéért.
- Vandervelde-nek a snappeléssel vannak gondjai.
- Volt pár DB blitz is. Atogwe és Boykin is sack-elte a QB-t.
- Bryce fumble-ozott egyszer, de amúgy nagyon jó napja volt. Polk se zárt rossz napot, volt 2 szép futása. Valamint Dion veszélyes nagyon passzjátékban.
- Bell néha túlságosan behátrál azért, hogy nehogy kívülről megverjék, csak így belül hagy túl nagy helyet. Tapp egy szép belülre/belső fordulással meg is verte az egyik play-nél.
- Ha már Tapp, volt egy szép TFL-je is Bryce futásánál.
- Vick az elmúlt napokban nem volt kiemelkedő. Kafka is fent és lent van. Valamelyik nap alapján simán rábíznád a csapatot, de máskor pedig kimondottan csak backup QBként játszik.
- Dion eléggé alázza a védőket. Open-field-en elég nehezen tudják leszerelni. Múltkor pl Marsh-ot égette le elég csúnyán.
- Jarrett-nek se ment rosszul. Elütött labdája is volt, igaz egy Polk futásnál rosszul választotta meg a szöget és így hiába igyekezett szerelni Polk-ot egyszerűen már nem érte utol. Coleman is szépen, csendesen összehoz egy jó camp-et, Atogwe-ről is pozitív hírek érkeznek, szal Jarrett-nek elég nehéz dolga lesz bekerülni a kezdőbe vagy hogy egyáltalán pályára kerüljön.
- 3&short-nál Harbor-nak volt egy szép screen elkapása, ráadásul még 3 yardon húzta maga után az Őt szerelni igyekvő Casey-t és így meg is lett a 1st down.
- Avant mint mindig idén is jó TC-t hoz.
- Boykin jó szerelőnek tűnik, DRC szerelései néha összejönnek, néha pedig nem.
- Bryce még mindig több snap-et kap a 3. csapattal, mint Polk.
több mint 13 éve
LB sornál kb erre lehetett számítani: Chaneynek nem jött jól a tavalyi szezon, viszont most nincs annyira előtérben, nem foglalkoznak vele annyit mint tavaly, és szerintem ez neki jót fog tenni.Shawn84Jah Chaney-nek eddig elég jó TC-je van. Már a 1st D# nickel-formációjában Ryans mellett Ő volt a másik LB.
több mint 13 éve
LB sornál kb erre lehetett számítani: Chaneynek nem jött jól a tavalyi szezon, viszont most nincs annyira előtérben, nem foglalkoznak vele annyit mint tavaly, és szerintem ez neki jót fog tenni.Mi történt Reynoldsal? Két évig csak vegetált, most meg rögtön az egyik leghasználhatóbb cserénk lesz vagy mi?Shawn84Úgy látszik neki tetszik a rendszer. 😀
Bár mondják, hogy azért annyira nem mozgékony játékos, de azért a szorgalmával, kitartásával csak meg-megragad a PS-ben és idén talán az 53as rosteren.
Itt egy jó cikk a csereOLman-ekről:
philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2012/8/3/3217992/philadelphia-eagles-searching-for-ol-depth
Azért érdekes lenne ha rosterre kerülne vagy egy sérülés esetén a kezdőbe. Ebben az esetben Watkins-al együtt 55 évesek lennének kemény 1 év NFL tapasztalattal. 😀
Jelenlegi LBsoraink:
Rolle - Ryans - Kendricks
Chaney - Casey - Jordan
Clayton - Rau - Simmons
Talán Clayton tud beleszólni a Top6-ba, de ehhez nagyon-nagyon jól kéne játszania a preseason-ban. Mert Jordan ST-ben kurvajó és abban a csapatrészben eléggé meggyengültünk (C. Anderson, R. Cooper sérült, Fokou elment. Igaz lehet, hogy vannak már normális returnereink.), szal nem hiszem, hogy még Jordan kiesése is belefér. Bébé
több mint 13 éve
Mi történt Reynoldsal? Két évig csak vegetált, most meg rögtön az egyik leghasználhatóbb cserénk lesz vagy mi?Shawn84Úgy látszik neki tetszik a rendszer. 😀
Bár mondják, hogy azért annyira nem mozgékony játékos, de azért a szorgalmával, kitartásával csak meg-megragad a PS-ben és idén talán az 53as rosteren.
Itt egy jó cikk a csereOLman-ekről:
philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2012/8/3/3217992/philadelphia-eagles-searching-for-ol-depth
Azért érdekes lenne ha rosterre kerülne vagy egy sérülés esetén a kezdőbe. Ebben az esetben Watkins-al együtt 55 évesek lennének kemény 1 év NFL tapasztalattal. 😀
Jelenlegi LBsoraink:
Rolle - Ryans - Kendricks
Chaney - Casey - Jordan
Clayton - Rau - Simmons
Talán Clayton tud beleszólni a Top6-ba, de ehhez nagyon-nagyon jól kéne játszania a preseason-ban. Mert Jordan ST-ben kurvajó és abban a csapatrészben eléggé meggyengültünk (C. Anderson, R. Cooper sérült, Fokou elment. Igaz lehet, hogy vannak már normális returnereink.), szal nem hiszem, hogy még Jordan kiesése is belefér.
több mint 13 éve
Sérülések:Tegnap kinn kezdtek aztán leszakadt az ég, viszont a nézők még véletlenül sem indultak haza. Ott ült mindenki fél órán keresztül szarrá ázva míg Reid be nem rendelte a csapatot. Pont mikor az egymás elleni játék elkezdődött volna.
(Nagy a káosz, mert 3 napig nem voltam net közelben, de asszem ezek a legfrissebb hírek.)
Tegnap bent edzettek a srácok, szal olyan sok infó nincsen az edzésről.
Celek elméletileg tegnap újra edzett, de még nem vett részt minden feladatban. ("I’m going to do some stuff today,”)
Mathis-nek a fülével van baj. Vmi fertőzés, de nem súlyos.
Asante továbbra is dumál 😀
Mondta, hogy mióta eljött kezdenek szétesni a dolgok Philly-ben. Banner is elment és, hogy fel kéne vennünk a FO-ba, hogy egybe tartsa a dolgokat. 😀
Október 28án remélem be fogjuk kussoltatni. 😀
Jelenleg a kezdő puntreturnerünk Damaris, a kezdő kickreturnerünk pedig Boykin.
Rajtuk kívül Chad Hall-t Dion Lewis-t és Mardy Gilyard-ot próbálgatjuk többnyire. Bébé
több mint 13 éve
Sérülések: (Nagy a káosz, mert 3 napig nem voltam net közelben, de asszem ezek a legfrissebb hírek.)
Tegnap bent edzettek a srácok, szal olyan sok infó nincsen az edzésről.
Celek elméletileg tegnap újra edzett, de még nem vett részt minden feladatban. ("I’m going to do some stuff today,”)
Mathis-nek a fülével van baj. Vmi fertőzés, de nem súlyos.
Asante továbbra is dumál 😀
Mondta, hogy mióta eljött kezdenek szétesni a dolgok Philly-ben. Banner is elment és, hogy fel kéne vennünk a FO-ba, hogy egybe tartsa a dolgokat. 😀
Október 28án remélem be fogjuk kussoltatni. 😀
Jelenleg a kezdő puntreturnerünk Damaris, a kezdő kickreturnerünk pedig Boykin.
Rajtuk kívül Chad Hall-t Dion Lewis-t és Mardy Gilyard-ot próbálgatjuk többnyire.
több mint 13 éve
Érkezett az Arena Football League-ből a DE, Xavier Brown (6-4, 265).Mi történt Reynoldsal? Két évig csak vegetált, most meg rögtön az egyik leghasználhatóbb cserénk lesz vagy mi?
A tavalyi szezonban 10 sack-je volt.
Ha jól tudom hét közben volt olyan, hogy Mathis nem edzett és akkor Dallas Reynolds volt az első csapat LG-je. De tegnap Vandervelde volt a kezdő LG.
Bébé
több mint 13 éve
Érkezett az Arena Football League-ből a DE, Xavier Brown (6-4, 265). A tavalyi szezonban 10 sack-je volt.
Ha jól tudom hét közben volt olyan, hogy Mathis nem edzett és akkor Dallas Reynolds volt az első csapat LG-je. De tegnap Vandervelde volt a kezdő LG.
több mint 13 éve
deee
290
Kár hogy a végén Cro táncolhatott hasonlóan....Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki...Petikievak01
😀 😛Greengo
több mint 13 éve
😀😀 Jóvan rámcáfoltál 😀Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki...Petikievak01
😀 😛Greengo
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki...Petikievak01
😀 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Persze tudom, hogy slotban volt és Samuel volt a kezdő, ez oké, de én a kijelentésekkel inkább várok. Soha nem jönnek be. deny is egyszer azt mondta, hogy Kolb HoF játékos lesz nálunk 😀 Problem? Már nincs vele 😀Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk. Shawn84Mert tavaly az utsó két meccs kivételével slot-ban játszott a meccsen. (TC-ben ugyanúgy szélső corner volt az esetek nagy %-ban.)
Tavalyi outside statjai: 19 rádobás, 8 elkapás, 185 yard, 4 elütött passz, 52,5-os QBrating.
Slotban: 23 rádobás, 17 elkapás, 169 yard, 2 elütött passz, 115,1-es QBrating.
Szal én bízom DRC-ban. Nem azt mondom, hogy Top5 corner lesz, de sztem azért bőven jó teljesítményt fog hozni.
Bébé
Mindent egybevetve én is jó teljesítményt várok tőle. kb hasonlót mint Arizonában az első és 2. szezonjában.
több mint 13 éve
Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk. Shawn84Mert tavaly az utsó két meccs kivételével slot-ban játszott a meccsen. (TC-ben ugyanúgy szélső corner volt az esetek nagy %-ban.)
Tavalyi outside statjai: 19 rádobás, 8 elkapás, 185 yard, 4 elütött passz, 52,5-os QBrating.
Slotban: 23 rádobás, 17 elkapás, 169 yard, 2 elütött passz, 115,1-es QBrating.
Szal én bízom DRC-ban. Nem azt mondom, hogy Top5 corner lesz, de sztem azért bőven jó teljesítményt fog hozni.
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki , és pro bowl cornerbackről van szó , én csak bizakodok és reménykedek , és DRC meg is adja rá az okot TC-s teljesítménye alapján. Reménykedek hogy az alapszakaszban is hasonló jó teljesitményt fog nyujtani , én nagyon bizakodok.Petikievak01Egy példa TC-ről 2 éve egy bizonyos Ernie Sims volt a TC legjobb játékosa. Aztán olyan szarul játszott, hogy olyat még Phillyben nem láttak. Előbb kikerült a csapatból aztán kivágták. Ezért vagyunk óvatosak az ilyen kijelentésekkel. Edzésen mindenkire csak jót mondanak, meg dicsérik, hogy ekkora meg akkora játékos, aztán élesben meg felét se látni. Szóval az ilyen dolgokkal meg szoktuk várni az előszezon felét legalább. Persze az látszik hogy jó formában van DRC meg bizakodni lehet is, de tavaly is ez volt nála aztán a szezonban nem igazán láttuk az eredményt. Viszont idén új szerződésért is küzd, ami plusz motiváció lehet számára. De 6 nap múlva már úgyis anyázni fogunk.
több mint 13 éve
Aki deseant leveszi a pályáról az már nem egy senki , és pro bowl cornerbackről van szó , én csak bizakodok és reménykedek , és DRC meg is adja rá az okot TC-s teljesítménye alapján. Reménykedek hogy az alapszakaszban is hasonló jó teljesitményt fog nyujtani , én nagyon bizakodok.
több mint 13 éve
Majd az első 2 előszezon meccs után többet fogunk látni. Az edzés az csak edzés. A meccs az teljesen más dolog.Ott majd kijönnek a hibák rendesen.
több mint 13 éve
Hát azért attól még messze van de a lehetőség benne lakik.
több mint 13 éve
Francba , semmi hír a TC-ről ??? Amugy nagyon várom már hogy DRC-t pályán lássam , ezeket a híreket amiket olvasok , eléggé Shutdown Corner feelingje van.
több mint 13 éve
Banner helyezkedik: www.nfl.com/news/story/09000d5d82b038e2/article/report-joe-banner-will-become-cleveland-browns-president?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
valami picknek jobban örültem volna, az ilyen tradeknek viszont semmi értelme nincs.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem emlékszem, lehet.Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.BleedingGreenLloyd sérült nem?Shawn84

több mint 13 éve
Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.BleedingGreenLloyd sérült nem?