Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Rolle ennyivel meggyőzőbb most Chaneynél? Ezt szomorúan látomWyattChaney-nek nagyon nem ment tavaly. Igaz h azért nehezebb dolga is volt SAM és MIKE LB-ként, de attól még szar volt.
Rolle se hozott olyan játékot, hogy kiszoríthatatlan lett volna/lenne, szal Chaney-vel versenyezni fognak a WILL posztért, de Chaney-nek ki kell érdemelnie a kezdő szerepet.
több mint 13 éve
Ebből az egészből különösen a vick becsúszásának tudok örülni illetve hogy kendricks sackel , talán végre lessz olyan lb a rosteren aki kurva jókat blitzel.Petikievak01Utsó előtti évében az egyetemen OLB-t játszott és 7 sack-je volt, szal ért Ő ehhez. Jó lenne, ha NFL-ben is hasonlóan eredményes lenne.
több mint 13 éve
TC:Ebből az egészből különösen a vick becsúszásának tudok örülni illetve hogy kendricks sackel , talán végre lessz olyan lb a rosteren aki kurva jókat blitzel.
- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.
- Nickel: Rolle-Ryans az LB-k. Cb-k Nnamdi, DRC és Hanson a slot-ban. (De megint volt olyan, amikor Marsh volt szélen, Nnamdi pedig behúzódott középre.)
- Második csapat centere továbbra is Dallas Reynolds.
- Harbor nagyon szar tavaszt zárt, de eddig a TC-ben semmi panasz nem lehet rá. A nehéz elkapásokat is megcsinálta.
- A 11 vs. 11 játékban T. Edwards csak 1 snap-et kapott.
- Egyik futás után Vick becsúszott. (D# nem is volt a pályán 😀 ) A tömeg és Vick is teljesen megőrült, a levegőbe dobta a labdát meg minden. 😀
- WR screen-eneket is próbálgattuk, Bell elég jól, gyorsan mozgott üres térben is.
- RB screen-nél Mike Gibson lökte a földre Kendricks-et.
- Első csapat LB: Rolle-Ryans-Kendricks, 2 csapat: Chaney-Casey-Jordan, 3: Clayton-Lloyd-Fokou
- 2. csapat CB-i: Marsh - B.Hughes, slot-ban pedig Boykin.
- Dion kapott pár snap-et az első csapattal. Amúgy a 1stO# FB-ja eddig mindig Havili volt.
- 7 vs. 7-nél Ryans ütött bele Vick passzába. (Avant felé szállt.)De amúgy Vick elég jó volt ebben a drill-ben. (Azért pass rush nélkül ez el is várható.)
- Vinny Curry-nek volt elég nehéz napja. OL vs. DL drill-ben nem ment neki igazán. Egy Foles hard-count során offside-ra is ugrott, Washburn pedig elég rendesen leteremtette.
- Damaris Johnson csinált egy nagyon szép elkapást, pedig Hanson nagyon jól védekezett rajta.
- Bell-nek volt 2 false start-ja 11vs11 során. Tényleg megpróbálja mindenben pótolni Peters-t. 😀
- Kendricks sack-eli Vick-et.
- Henery se szar. 45,49,48-ról bevágja majd küld egy sikeres 60+ yardosat. (Bár vki meg azt írja, hogy mellé ment.)
- Henry gyakorolta a fake punt-okat, dobásokat. Hát még mindig szarul megy neki.
- Mind3 kezdő elkapónknak jó napja volt. DeSean sok, rövid passzt kapott el.
- Cooper-nek volt 2x is esélye, hogy nagy elkapást mutasson be, de mind2x elejtette miután a védő odaütött. Először Hanson, aztán DRC voltak a CB-k.
- Akpla-nak volt egy szép slant elkapása, csinált egy cut-ot és már el is ment. (Cliff Harris volt a CB.)
El akartuk hozni a WR Dez Briscoe-t waiveren, de a Redskins beelőzött minket. 23 éves, 6-2 magas, tavaly 35 elkapás, közel 400 yard és 6 TD. RedZone-ban 5 elkapás 4 TD.
Amit eddig lehetett olvasni McNutt-ról nem csoda, hogy RZ WR-t keresünk.
Bébé
több mint 13 éve
TC:- A tegnapi nap folyamán DeSean mindent kiadott magából a pályán...hányt párszor. De mondta, hogy csak a meleg miatt volt. Meg gondolom nagyon belakott délben.
- Nickel: Rolle-Ryans az LB-k. Cb-k Nnamdi, DRC és Hanson a slot-ban. (De megint volt olyan, amikor Marsh volt szélen, Nnamdi pedig behúzódott középre.)
- Második csapat centere továbbra is Dallas Reynolds.
- Harbor nagyon szar tavaszt zárt, de eddig a TC-ben semmi panasz nem lehet rá. A nehéz elkapásokat is megcsinálta.
- A 11 vs. 11 játékban T. Edwards csak 1 snap-et kapott.
- Egyik futás után Vick becsúszott. (D# nem is volt a pályán 😀 ) A tömeg és Vick is teljesen megőrült, a levegőbe dobta a labdát meg minden. 😀
- WR screen-eneket is próbálgattuk, Bell elég jól, gyorsan mozgott üres térben is.
- RB screen-nél Mike Gibson lökte a földre Kendricks-et.
- Első csapat LB: Rolle-Ryans-Kendricks, 2 csapat: Chaney-Casey-Jordan, 3: Clayton-Lloyd-Fokou
- 2. csapat CB-i: Marsh - B.Hughes, slot-ban pedig Boykin.
- Dion kapott pár snap-et az első csapattal. Amúgy a 1stO# FB-ja eddig mindig Havili volt.
- 7 vs. 7-nél Ryans ütött bele Vick passzába. (Avant felé szállt.)De amúgy Vick elég jó volt ebben a drill-ben. (Azért pass rush nélkül ez el is várható.)
- Vinny Curry-nek volt elég nehéz napja. OL vs. DL drill-ben nem ment neki igazán. Egy Foles hard-count során offside-ra is ugrott, Washburn pedig elég rendesen leteremtette.
- Damaris Johnson csinált egy nagyon szép elkapást, pedig Hanson nagyon jól védekezett rajta.
- Bell-nek volt 2 false start-ja 11vs11 során. Tényleg megpróbálja mindenben pótolni Peters-t. 😀
- Kendricks sack-eli Vick-et.
- Henery se szar. 45,49,48-ról bevágja majd küld egy sikeres 60+ yardosat. (Bár vki meg azt írja, hogy mellé ment.)
- Henry gyakorolta a fake punt-okat, dobásokat. Hát még mindig szarul megy neki.
- Mind3 kezdő elkapónknak jó napja volt. DeSean sok, rövid passzt kapott el.
- Cooper-nek volt 2x is esélye, hogy nagy elkapást mutasson be, de mind2x elejtette miután a védő odaütött. Először Hanson, aztán DRC voltak a CB-k.
- Akpla-nak volt egy szép slant elkapása, csinált egy cut-ot és már el is ment. (Cliff Harris volt a CB.)
El akartuk hozni a WR Dez Briscoe-t waiveren, de a Redskins beelőzött minket. 23 éves, 6-2 magas, tavaly 35 elkapás, közel 400 yard és 6 TD. RedZone-ban 5 elkapás 4 TD.
Amit eddig lehetett olvasni McNutt-ról nem csoda, hogy RZ WR-t keresünk.
több mint 13 éve
Nem, továbbra is túl magas, 150 pixelben van maximalizálva a magassága.Ez már elfogadható?Igen.tenorxMit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?Petikievak01Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:eaglesmcnabb
Petikievak01
több mint 13 éve
Ez már elfogadható?Igen.tenorxMit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?Petikievak01Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Igen.Mit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?Petikievak01Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Mit akarsz ezzel közölni velem ?😊 Töröljek?Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.Petikievak01OFF: Szerintem túl magas a siged. :rolleyes:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Shawn , rendelnél nekem akkor egy eagles mezt? Vagy ha nem válalod akkor eltudnád magyarázni hogy hogyan tudnék? Amugy mindent megadok kiszállítási címet , meg ilyeneket. Örülnék ha eltudnád nekem intézni , nagyon hálás lennék.
több mint 13 éve
Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát:Csak hagyja a srácokat ficánkodni hogy ha kezdődik a szezon legyen életkedvük 😛
Babin és B.Graham kurvajó volt. Herremans-t is simán megverték.
B. Graham a 3. vagy 4. győztes párharca után futott hátra a többiek közé, Washburn megfogta a kezét és megölelte. Szal igazán büszke lehet magára B. Graham. 😀
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kösszencs 😀Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát:Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.Petikievak01
B. Graham a 3. vagy 4. győztes párharca után futott hátra a többiek közé, Washburn megfogta a kezét és megölelte. Szal igazán büszke lehet magára B. Graham. 😀
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.Bébé
Itt jó lesz? www.philadelphiaeagles.com/index.html Most is megy élőben az adás.Greengo
több mint 13 éve
Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát:Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.Petikievak01

Itt jó lesz? www.philadelphiaeagles.com/index.html Most is megy élőben az adás.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát:Tudnál linkelni nekem egy streamet? Én is szeretném nézni csak fogalamam sincs hol lehet.
több mint 13 éve
Training Camp Live-ban mutattak vagy 30-40 DL vs.OL csatát: Babin és B.Graham kurvajó volt. Herremans-t is simán megverték.
Bell és Dunlap is nagyon jó volt. (T. Cole se ment ellenük semmire.) Ebből következik, hogy Tapp-nak és főleg Curry-nek nem ment.
több mint 13 éve
Valami nagy környezetvédő 😀thxAttisBabin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.Babin: Kurva meleg van.ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
Nnamdi: Globális felmelegedés.
Babin: Köszönjük Al Gore, elég lesz. 😀 Bébé
(Vmelyik beatwriter írta twitterre, csak most nemtok rá felmenni.)Bébé
Konkrétan majdnem elnök lett (több szavazatot kapott összességében egy nagyjából fél millióval, mint Bush, de az Egyesült Államokban ugye nem az össz szavazat számít), majd kapott Nobel-béke-díjat, meg két Oscart is, és fikázták rendesen a South Parkban is 😀
hu.wikipedia.org/wiki/Al_Gore

több mint 13 éve
thxBabin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.Babin: Kurva meleg van.ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
több mint 13 éve
thxBabin és Nnamdi közötti párbeszéd. Al Gore meg vmi nagy környezetvédő, klímatudós.Babin: Kurva meleg van.ööö tudok angolul de ezt a meleg témát kifejtenéd bővebben, nekem nem esett le?Attis
több mint 13 éve
D-Boss:twitter.com/Jimmy_Beast/status/228836351573897216/photo/1
Polk bemutatja h mikor fáj a válla és mikor nem 😀
bloggingthebeast.com/2012/07/27/eagles-rb-chris-polk-demonstrates-his-shoulder-injury-plays-does-this-hurt-with-me/
Egyedül az utolsó képnél fáj.
több mint 13 éve
TC Interjú:http://philly.blog.hu/2012/07/27/interju_mccoy_jackson_asomugha_watkins#more4680478
több mint 13 éve
Bébé ment PM!
több mint 13 éve
Nézegettem az életrajzokat pe.com-on. Pár szösszenet:Elvis Akpla WR
Becenevei: The King, EA, Snatchbar, Akbar (ez tetszik, undorító mindig betűzni a nevét amikor leírom 😀 )
Ha nem focista lenne akkor orvosi egyetemre járna.
Meccs előtti rituálé: Jazz-t és klasszikus zenét hallgat.
Bakancslista: elmenni a fociVB-re, átutazni Európát, film forgatókönyvet írni
Kedvenc filmjei: Keresztapa trilógia, A remény rabjai, Ponyvaregény, Gladiátor
Kedvenc könyve: Mitch Albom - Tuesdays with Morrie (Leckék az életről)
Kedvenc sorozatok: Seinfeld, Breaking Bad
Kedvenc zenéi: Lil Wayne, Notorious B.I.G., Aaliyah
Kedvenc csapata gyerekkorában: Az 1992-es Brazil válogatott.
Damaris Johnson WR
Kedvenc sorozat: Law & Order SVU
Kedvenc csapata gyerekként: NY Yankees, Indianapolis Colts
Kedvenc könyve: S.E. Hinton - Kívülállók
Kedvenc sportolói gyerekként: Derek Jeter, Peyton Manning
Chris Polk RB
Foci mellett a másik nagy szerelme: Isten
Ha nem focista lenne: Edző
Hobbik: videójátékok, főleg a Call of Duty és FIFA
Tehetség/képesség aminek a leginkább örülne: éneklés
Vacsoravendég: Jézus
Egy filmben ki játszaná Őt: Will Smith
Oda van az édességért és a dokumentumfilmekért.
Kedvenc kaja: Mac & Cheese
Kedvenc könyve: Biblia és az Eagles playbook 😀
Autó: Ferrari
Filmek: Férfibecsület, Titanic
Sorozat: Family Guy
Zeneszám: Kendrick Lamar - Thirsty www.youtube.com/watch?v=J3uHzQs4kyg
Csapatok/Sportolók gyerekként: Oakland Raiders, Nnamdi, Vick, Emmitt Smith
Akiket most figyel: Kobe Bryant, Derrick Rose, Kevin Durant, Lionel Messi
Danny Watkins RG
Hobbik: Tűzoltás, főzés
Film: Eredet
Zenész: Tom Petty
Kedvenc csapat/sportoló gyerekként: Edmonton Oilers, Wayne Gretzky
Egy személy, akivel egy nap erejéig helyet cserélne: Jason Kelce (ezek mekkora spanok lehetnek már 😀 www.youtube.com/watch?v=iCGfKIbM0tc )
Vacsoravendég: Bruce Willis
Sajnálja, hogy nem tud baseballozni, van 2 golden retrieverje.
Meccs előtti rituálé: A hazai meccsekre elhozni az új tűzoltókocsiját. 😀
Egy filmben ki játszaná Őt: John Candy
több mint 13 éve
Azért Kelce odakúr 😀Tapp vette át Asante szerepét a folyamatos dumálgatásban:
Finally, After Phillip Hunt blew up a run in the hole, eliciting a strong reaction from the defensive line, Darryl Tapp, who has taken the mantle from Asante Samuel as the most boisterous practice participant, yelled to the offense: "Saturday's coming," expressing the defense's excitement for the first day of hitting.
“If you want to know who the energy source of our group is at practice, it’s Darryl,”Jim Washburn said earlier this week.
Nnamdi troll face:
i985.photobucket.com/albums/ae334/Phillyfan29/nna.jpg
Már látom ahogy lekapja Eli, Romo passzait és ezt a képet fogják bevágni. 😀