Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Nem kell fosni, Fokou semmit sem mutatott a TC-ben, egyáltalán semmit. Lloydról meg el is felejtettem, hogy ott van. Mindkettő sima cut lett volna szvsz. Szóval miattuk nem maradunk le semmiről.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Gondolom azért az megvan, hogy tavaly TC alatt lett rosszul és akkor vették észre, hogy van vmi a fejével...amit meg kellett műteni.(többit meg már tudod)
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát:  bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=45#563220 😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!Greengo
Igen, ez megvan, erre kifejezetten emlékszem is, arra már nem, hogy aztán megműtötték.

Hú fantasy ligában vagyok egyben most haverokkal, ott majdnem én számítok expertnek, mert senki nem követi rendesen az NFL-t, itt viszont én vagyok a legalja 😀 Nem járnék túl jól 😀Eazzy
Tavaly pl én voltam a legalja. Gyere csak. Blog szerkesztőként neked úgyis kötelező 😀
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Gondolom azért az megvan, hogy tavaly TC alatt lett rosszul és akkor vették észre, hogy van vmi a fejével...amit meg kellett műteni.(többit meg már tudod)
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát:  bowl.hu/forum/fantasy_football/eagles_nfl_liga?oldal=45#563220 😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!Greengo
Igen, ez megvan, erre kifejezetten emlékszem is, arra már nem, hogy aztán megműtötték.

Hú fantasy ligában vagyok egyben most haverokkal, ott majdnem én számítok expertnek, mert senki nem követi rendesen az NFL-t, itt viszont én vagyok a legalja 😀 Nem járnék túl jól 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
NA most már aggódhatok az LB sor miatt? Fasz kivan.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
hehe, akkor ez jó csere volt, a másik oldalon meg azért háborognak, mert így is alig volt normális cornerük 😀
btw ott a kezdőért harcolt volna, ide minek kellett vizesfiúnak? :rolleyes:kristof
Értelmetlen csere, de talán slotba, bár arra van egy elfogadható Hanson és a rookie Boykin. Teljesen jól álltunk mindenhol erre itt egy agyatlan csere. Az offseason legfontosabb kérdése a LB sor volt..meg is oldották papíron erre most jön egy ilyen lépés. LOL .
Tény,hogy tele voltunk LB-kel és ott van még Matthews,Rolle meg Jordan, de egyikőjük sem kezdő szint és cserének is kevesek.(bele sem merek gondolni mi van ha valaki kiesik)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hehe, akkor ez jó csere volt, a másik oldalon meg azért háborognak, mert így is alig volt normális cornerük 😀
btw ott a kezdőért harcolt volna, ide minek kellett vizesfiúnak? :rolleyes:
több mint 13 éve
WOW! Elcseréltük Moise Fokout és Greg Lloydot Kevin Thomasért DB(Colts) és egy 2013-as hetedik körös pickért. Nem nagyon értem a cserét pláne úgy, hogy egy újabb ACL-es formát hoztunk...arról már nem is beszélve, hogy így eléggé vékony marad a LB sor.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Deny írása:  philly.blog.hu/2012/08/02/twitter_371
több mint 13 éve
Jenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreen
Hmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...Eazzy
Pedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.BleedingGreen
Hát fingom sincs, hogy ez nekem, hogy kerülte el a figyelmem, de ez még csak nem is rémlik...durva, azért ennyire nem szoktam homály lenni, főleg nem kezdőket tekintve...na mind1. Hát jobbulást neki így utólag...Eazzy
Viszont, hogy ne kerülje el a figyelmed neked és a többieknek(akik még nem jelentkeztek) is ajánlom az Eagles Fantasy ligát:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
😊 Jelentkezéshez csak folytasd a sort!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕BleedingGreen
Pedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.BleedingGreen
Hát fingom sincs, hogy ez nekem, hogy kerülte el a figyelmem, de ez még csak nem is rémlik...durva, azért ennyire nem szoktam homály lenni, főleg nem kezdőket tekintve...na mind1. Hát jobbulást neki így utólag...

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Pedig januárban műtötték az agyát ... Még nem gyógyult be teljesen a műtét helye, kihagyja az egész TC-t. Nem tudni mikor térhet vissza, valószínűleg év közben valamikor, legjobb esetben a szezon elején. Fizikailag rendben van amúgy sisakban már játszhatna, de attól félnek, hogy ha leesik a sisak és megüti a sérült részt, akkor mi lesz.

több mint 13 éve
Hmm, Petterson is sérült? Ez nekem valahol kimaradt...

több mint 13 éve
Még jó, hogy bő a keret. Szezonkezdetre azért jó lenne ha egészséges lenne mindenki.Shawn84
Látszik, hogy idén jóval keményebb a tábor mint tavaly, amikor alig volt igazi kontaktos edzés. Most meg hullanak az emberek rendesen.

több mint 13 éve
Még jó, hogy bő a keret. Szezonkezdetre azért jó lenne ha egészséges lenne mindenki.
több mint 13 éve
Jenkins is megsérült a tegnapi edzésen (hamstring), tegnap este ment MRI-re. Reméljük nem súlyos, de mindenesetre sikerült eliminálni a teljes kezdő védőfalat. 😕

több mint 13 éve
és másodikra is majdnem elesik 😀
 www.youtube.com/watch?v=HJB-T7v1NooBébé
De legalább nagyon igyexik.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Sérülések:
Celek már egyre közelebb a visszatéréshez. Akkor fog visszatérni, ha már 100%osan megbízik a térdében.
T. Cole sérült meg kicsit a vállán (AC joint). Day-to-day.
több mint 13 éve
és másodikra is majdnem elesik 😀
 www.youtube.com/watch?v=HJB-T7v1Noo
több mint 13 éve
Jött egy elkapó, Ron Johnson-t pedig waivereltük.
The Eagles today announced they have signed WR Andrew Brewer and waived/injured WR Ron Johnson. Brewer (6-3, 215) will be eligible to participate in practice with the team on Friday. The WR played two seasons in the UFL with the Omaha Nighthawks (2010-11).Bébé
Nincs már értelmes elkapó sehol? Plexit leszámítva.
több mint 13 éve
Jött egy elkapó, Ron Johnson-t pedig waivereltük.
The Eagles today announced they have signed WR Andrew Brewer and waived/injured WR Ron Johnson. Brewer (6-3, 215) will be eligible to participate in practice with the team on Friday. The WR played two seasons in the UFL with the Omaha Nighthawks (2010-11).
több mint 13 éve
deee 290
Shawn ment pm
több mint 13 éve
Amúgy most a WR szekció eléggé meggyengült. Jó lenne hozni pár embert ide, akik megnehezíthetik McNutt, Chad Hall, Damaris dolgát.
Mondják, hogy Tiger Jones megbízható teljesítményt nyújt, de egy 29 éves AFL-ből jövő játékosnak ennél többet kell mutatnia, hogy rosterre kerüljön.
Jam Hamler-t is dicsérik, de azért kell a kámpetisön.
Bébé
Majd jön Plekszikó, aszt' lesz itt harc a helyekér'! 😛skizofita
Jaj ne már megint 😀
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Amúgy most a WR szekció eléggé meggyengült. Jó lenne hozni pár embert ide, akik megnehezíthetik McNutt, Chad Hall, Damaris dolgát.
Mondják, hogy Tiger Jones megbízható teljesítményt nyújt, de egy 29 éves AFL-ből jövő játékosnak ennél többet kell mutatnia, hogy rosterre kerüljön.
Jam Hamler-t is dicsérik, de azért kell a kámpetisön.
Bébé
Majd jön Plekszikó, aszt' lesz itt harc a helyekér'! 😛

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Gondolom ma lesz majd 2-3 összefoglaló cikk a TC-ről.
Röviden, hogy sztem eddig kik teljesítettek jól és rosszul.

+ : Bell, Chaney, B. Graham, Harbor, Cliff Harris, Kendricks, Dion, DRC, Marsh
Úgy látszik Bell-el nem lesznek nagy gondok. T. Cole néha azért szerez róla sack-et, de Ő kiről nem. Atletikus és van még 1 hónapja, hogy beleszokjon teljesen a rendszerbe.
DRC már tavaly is kurvajó volt a TC-ben (csak hát meccsen slot-ban játszott) és ezt a formáját idén is hozza.
Dion meg simán 2. számú RB-nk lesz a jó telejesítményének köszönhetően. Legalábbis, ha minden így marad.
LB-ket majd csak meccsen tudjuk igazán megfigyelni, de Chaney-ről jó hírek érkeznek. Szedi az intiket. Talán meg fogja nehezíteni Rolle dolgát.
Marsh-ról kimondottan jó híreket nem olvastam, de az, hogy az első csapatban rendre próbálgatjuk szélen bizakodásra ad okot. Jelenleg Ő az első számú szélsőCB csere.

+/- : Dixon, Jarrett, McNutt
Állandósítani kéne a jó formájukat. Tegnap Dixon jól mozgott, annak ellenére, hogy tényleg lehet rajta kb 20 font felesleg, ami ebben a rendszerben nem pozitívum.
Jarrett pedig ütközött 2-t. Korábbihoz képest ez elég nagy előrelépés tőle. Talán feltámad.
McNutt-nak elég szarul ment amíg nem teljes felszerelésben nyomták a srácok, de azóta csak jó hírek érkeznek róla. Cooper hiányában elég sok snap-et is kap, amiből jól is kijöhet.

- : Most senki se jut az eszembe. Majd preseason során kiderül.Bébé
Azokat már tavaly is szépen gyűjtögette, kíváncsi vagyok, így, hogy most már nem lesz annyira fogalmatlan ez a sorotok, megint lesznek-e 16 szereléses FF-es meccseiWyatt
Reméljük nem, mert már a védőfal megállítja az ellenfelet. 😀 Várhatóan majd jobban eloszlik a 3 LB között a szerelés. Mondjuk eléggé szívatjuk Chaneyt, mert 3 év alatt már a 3. LB posztot játssza. 2010: MLB,2011: SLB, majd vissza MLB-be, 2012: WLBBleedingGreen
Ment válasz e-mailben BG. Ha tudsz gyere Facebook chatre.
több mint 13 éve
Gondolom ma lesz majd 2-3 összefoglaló cikk a TC-ről.
Röviden, hogy sztem eddig kik teljesítettek jól és rosszul.

+ : Bell, Chaney, B. Graham, Harbor, Cliff Harris, Kendricks, Dion, DRC, Marsh
Úgy látszik Bell-el nem lesznek nagy gondok. T. Cole néha azért szerez róla sack-et, de Ő kiről nem. Atletikus és van még 1 hónapja, hogy beleszokjon teljesen a rendszerbe.
DRC már tavaly is kurvajó volt a TC-ben (csak hát meccsen slot-ban játszott) és ezt a formáját idén is hozza.
Dion meg simán 2. számú RB-nk lesz a jó telejesítményének köszönhetően. Legalábbis, ha minden így marad.
LB-ket majd csak meccsen tudjuk igazán megfigyelni, de Chaney-ről jó hírek érkeznek. Szedi az intiket. Talán meg fogja nehezíteni Rolle dolgát.
Marsh-ról kimondottan jó híreket nem olvastam, de az, hogy az első csapatban rendre próbálgatjuk szélen bizakodásra ad okot. Jelenleg Ő az első számú szélsőCB csere.

+/- : Dixon, Jarrett, McNutt
Állandósítani kéne a jó formájukat. Tegnap Dixon jól mozgott, annak ellenére, hogy tényleg lehet rajta kb 20 font felesleg, ami ebben a rendszerben nem pozitívum.
Jarrett pedig ütközött 2-t. Korábbihoz képest ez elég nagy előrelépés tőle. Talán feltámad.
McNutt-nak elég szarul ment amíg nem teljes felszerelésben nyomták a srácok, de azóta csak jó hírek érkeznek róla. Cooper hiányában elég sok snap-et is kap, amiből jól is kijöhet.

- : Most senki se jut az eszembe. Majd preseason során kiderül.Bébé
Azokat már tavaly is szépen gyűjtögette, kíváncsi vagyok, így, hogy most már nem lesz annyira fogalmatlan ez a sorotok, megint lesznek-e 16 szereléses FF-es meccseiWyatt
Reméljük nem, mert már a védőfal megállítja az ellenfelet. 😀 Várhatóan majd jobban eloszlik a 3 LB között a szerelés. Mondjuk eléggé szívatjuk Chaneyt, mert 3 év alatt már a 3. LB posztot játssza. 2010: MLB,2011: SLB, majd vissza MLB-be, 2012: WLB