NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
24
9
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.BleedingGreenÍgy már a trade is érthető. Még akkor is ha csak egy campbody, nem értettem, hogy minek hozunk DT-t, mert abból jók vannak és sokan.
Hát akkor én ebben a párharcon Dixon-nak szurkolok. 😀
A végén még Thornton is felkerül az 53ra, ha Patterson-nak PUP-on kell kezdenie.
több mint 13 éve
Szar ügy, felkészülhet Dixon és Landri. Egyik se Patterson sajnos. Anderson meg PUP-n kezd, ahogy várható volt.

több mint 13 éve
Mike Patterson nem fog edzeni a TC-ben. Úgy volt h műtét után 6 hónappal egészséges lesz, de hát sajnos nem így alakult. Így biztos, ami biztos most még pihentetik.
Lehet 1-2 hónapot kell kihagynia, de reméli a csapat h a karrierjét nem veszélyezteti ez a sérülés.
több mint 13 éve
Majdnem végig vigyorogtam az egész videót, életem talán legszebb NFL jelenete volt ez a comeback. Ezt a meccset egy csapatként nyertük meg, idén is ezt kell tennünkk minden egyes meccsen, csapatként küzdeni és akkor senki sem állíthat meg minket a Lombardi trófeáig.... 😊JanekEz egyszerűen gyönyörű. Egy bajom van csak vele, bocs az ünneprontásért. Mi abból a szerencsés szituból kizuhantunk a GB ellen (mellesleg utána sztem megnyertük volna ha azt a Rubicont átlépjük). Ők az idei évben adódott szerencsés szitujukból SB-nyertek... Most már idén csak össze kell jönnie 😛deee
több mint 13 éve
#Eagles acquired DT Ollie Ogbu for CB DJ Johnson.Semmi extra. Nagy cserét igazán nem várok, maximum tényleg Tappet. De azzal még ráérünk majd. Eagles
#Eagles also signed FA WR Tiger Jones and CB Kee-Ayre Griffin of Temple.
Bébé
több mint 13 éve
#Eagles acquired DT Ollie Ogbu for CB DJ Johnson. #Eagles also signed FA WR Tiger Jones and CB Kee-Ayre Griffin of Temple.
több mint 13 éve
Nah a TC párharcok közül akiknek szurkolok:Beat Bryce...Go Polk!!! 😊
Bryce vs Polk --> Bryce
Hanson vs Boykin --> Boykin
B. Graham vs Babin (bár lehet h ez nagyon optimista párharc) --> B. Graham
Brackett vs Harbor --> Brackett
És persze Casey-nek, hogy vmelyik rotációba férjen be. Bébé
több mint 13 éve
deee
290
JanekEz egyszerűen gyönyörű. Egy bajom van csak vele, bocs az ünneprontásért. Mi abból a szerencsés szituból kizuhantunk a GB ellen (mellesleg utána sztem megnyertük volna ha azt a Rubicont átlépjük). Ők az idei évben adódott szerencsés szitujukból SB-nyertek... Most már idén csak össze kell jönnie 😛
több mint 13 éve
Nah a TC párharcok közül akiknek szurkolok:Bryce vs Polk --> Bryce
Hanson vs Boykin --> Boykin
B. Graham vs Babin (bár lehet h ez nagyon optimista párharc) --> B. Graham
Brackett vs Harbor --> Brackett
És persze Casey-nek, hogy vmelyik rotációba férjen be.
több mint 13 éve
Ez az a meccs amiről tilos lenne összefoglaló videót gyártani, meg kell nézni az elejétől a végéig 😊RataxesVasárnap ezzel hangolok majd a TC kezdetre 😀
több mint 13 éve
hát nem tudom, én amióta eagles drukker vagyok, így vagy úgy mindig a fasz szarabbik oldalán voltunk 😀 2010-ben sem éreztem olyan faszának a helyzetünket 😀eaglesmcnabbJó hát igazán úgyis csak 1 csapat örül a végén, szal jah. 😀
De 2006os szezonban is nagy élmények voltak, annak ellenére, hogy Bush és McAllister duó szarrá futott minket a végén. 😀
2007ből nem sok minden maradt meg, szal az biztos szar volt. 😀
2008-ba is a végén a Cards 10 perces drive-ja betett + Curtis-en a be nem fújt pass interference, de hát előtte milyen menetelésünk volt már. 😀
2009es szezon nagyon nem jött be, mert a végén a Dallas 2x nagyon csúnyán leszopatott minket. 😀
Szal jah a végén mindig szopás volt, de hát az előjáték is fontos. 😀
több mint 13 éve
Hát igen a 2010-es szezonunk kurvajó volt. 2010-es szezonunkat egyedül a Packers-el "cseréltem" volna el. Rohadt emlékezetes meccseket vívtunk. 2010-ben a Packers fanokon kívül Eagles fan-nak volt a legjobb lenni. 😀hát nem tudom, én amióta eagles drukker vagyok, így vagy úgy mindig a fasz szarabbik oldalán voltunk 😀 2010-ben sem éreztem olyan faszának a helyzetünket 😀
Tavaly pedig nyilván Denver, Giants párosítás volt a nyerő. 😀Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Eagles enciklopédia magyarul 4. rész (Deny jóvoltából):philly.blog.hu/2012/07/21/eagles_enciklopedia_4_resz
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát igen a 2010-es szezonunk kurvajó volt. 2010-es szezonunkat egyedül a Packers-el "cseréltem" volna el. Rohadt emlékezetes meccseket vívtunk. 2010-ben a Packers fanokon kívül Eagles fan-nak volt a legjobb lenni. 😀Tavaly pedig nyilván Denver, Giants párosítás volt a nyerő. 😀
több mint 13 éve
Lehet de elég szenvedés nézni ahogy játszanak velünk nekünk meg semmi sem sikerül.
több mint 13 éve
Elég az utolsó 20 perc nekünk 😊Ááá, úgy nem üt akkorát 😀
Janek
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elég az utolsó 20 perc nekünk 😊az edzőknek az egészet lehet nézegetni mindkét oldalon
több mint 13 éve
Ez az a meccs amiről tilos lenne összefoglaló videót gyártani, meg kell nézni az elejétől a végéig 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kezdődjön már faszom:www.youtube.com/watch?v=S9N0fVNistw
Curry és Boykin hatalmas spanok lesznek.
Kár, hogy Curry nem engedte bekamerázni az otthonát, mert nem akarta levenni az Eagles cuccait. Nagyon szívesen megnéztem volna a reakcióját, amikor felveszi a telóját és Andy beleszól.
több mint 13 éve
#Eagles have released DT Tevita Finau and P Ryan Tydlacka. Remélem azért egy punter fogunk hozni Henry nyakára.
több mint 13 éve
DRC-nek meg qrva nagyot kell villantania idén ha nagy szerződést akar. Nem is értem , hogy jön ez a 10 millás szerződés....sztem még semmit sem tett le az asztalra profi pályafutása alatt. (legalábbis maradandó nyomot nem hagyott)GreengoHát a több 10 millás szerződést úgy értettem, hogy több évre több 10 milla.
Eric Wright se alkotott semmi kiemelkedőt és 5 év 37 millát kapott idén.
Ha DRC hoz egy kiemelkedő szezont, akkor sztem az 10 milla/év meglesz neki.
Azért 2009-ben kurvajó volt. 2010-ban elég szar. Tavaly ha a szélen játszattuk volna sztem jó lett volna. (utsó meccsekből kiindulva) Slot-ban szar volt.
több mint 13 éve
Viszont ha idén nagyon jól játszana, akkor brutál jó fizut kaphat majd. Úgy értem, hogy ahhoz képest amit eddig letett az asztalra. Én kedveltem DRC-t amikor a Cardinalsban játszott, és most is nagyon szeretném, hogy menjen neki. Simán benne van, hogy Samuel szintű játékos legyen. Fiatal is még. Nála csak Boykinnak szorítok jobban a CB részlegen.Van még egy mert DeSeannak 4 éves szerződése volt , míg Maclinnek meg 5 (első kör).Én úgy tudtam, hogy Maclinnek ez lesz az utolsó éve, de lehet, hogy összekevertem, hogy van még 1.Shawn84Szerintem Maclinnel is hosszabbítani fogunk szezon közben. Pláne ha jól teljesít. Nem tom. Én Huntból már idén többet kinézek mint Tappből, persze a tapasztalat alapján Tapp a befutó, de Huntot nagy hiba lenne elengedni.Shawn84Csak azért gondolom, hogy Maclin-nel nem fogunk szezon közben hosszabbítani, mert Ő szezon végén nem lesz még FA. Szal nem kell attól félni, hogy vki többet kínál neki.
Ellenben DRC-nál ez igenis fennáll. Majd kiderül. Ha DRC jól játszik és jól is érzi magát nálunk, akkor lehet, hogy belemegy egy szezon közbeni hosszabbításba, de ha a pénzre hajt, akkor hülye lenne.
Ráadásul DRC-nek most kell bebiztosítania magát egy több 10 millás szerződéssel, szal könnyen lehet, h tesztelni fogja a piacot.
Bébé
DRC-nek meg qrva nagyot kell villantania idén ha nagy szerződést akar. Nem is értem , hogy jön ez a 10 millás szerződés....sztem még semmit sem tett le az asztalra profi pályafutása alatt. Greengo
több mint 13 éve
Van még egy mert DeSeannak 4 éves szerződése volt , míg Maclinnek meg 5 (első kör).Én úgy tudtam, hogy Maclinnek ez lesz az utolsó éve, de lehet, hogy összekevertem, hogy van még 1.Shawn84Szerintem Maclinnel is hosszabbítani fogunk szezon közben. Pláne ha jól teljesít. Nem tom. Én Huntból már idén többet kinézek mint Tappből, persze a tapasztalat alapján Tapp a befutó, de Huntot nagy hiba lenne elengedni.Shawn84Csak azért gondolom, hogy Maclin-nel nem fogunk szezon közben hosszabbítani, mert Ő szezon végén nem lesz még FA. Szal nem kell attól félni, hogy vki többet kínál neki.
Ellenben DRC-nál ez igenis fennáll. Majd kiderül. Ha DRC jól játszik és jól is érzi magát nálunk, akkor lehet, hogy belemegy egy szezon közbeni hosszabbításba, de ha a pénzre hajt, akkor hülye lenne.
Ráadásul DRC-nek most kell bebiztosítania magát egy több 10 millás szerződéssel, szal könnyen lehet, h tesztelni fogja a piacot.
Bébé
DRC-nek meg qrva nagyot kell villantania idén ha nagy szerződést akar. Nem is értem , hogy jön ez a 10 millás szerződés....sztem még semmit sem tett le az asztalra profi pályafutása alatt. (legalábbis maradandó nyomot nem hagyott)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
TC-Battle safety poszton a PFF szerint:www.profootballfocus.com/blog/2012/07/20/training-camp-battles-nfc-east/
Troy Vincent és Leo Carlin (53 éve Eagles alkalmazott) bekerül az Eagles Hall of Fame-be:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Vincent-Carlin-Headed-To-Hall-Of-Fame/0fc9ede1-0724-43ae-ae39-2eb4a841a2f6
A jelenlegi Eagles Hall of Fame tagok:
CB Eric Allen, C/LB Chuck Bednarik, owner Bert Bell, LB Bill Bergey, S Bill Bradley, DB Tom Brookshier, T Bob Brown, DT Jerome Brown, RB Timmy Brown, WR Harold Carmichael, QB Randall Cunningham, head trainer Otho Davis, executive Jim Gallagher, E Bill Hewitt, QB Ron Jaworski, defensive coordinator Jim Johnson, QB Sonny Jurgensen, HB Ollie Matson, WR Tommy McDonald, RB Wilbert Montgomery, head coach Earl “Greasy” Neale, E Pete Pihos, WR Mike Quick, E Pete Retzlaff, C Jim Ringo, T Jerry Sisemore, QB Norm Van Brocklin, HB Steve Van Buren, head coach Dick Vermeil, T Stan Walters, DE Reggie White, T Al Wistert, C Alex Wojciechowicz, and the 1948 and 1949 NFL Championship Teams.