Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Elméletileg Reid csütörtökön már visszatér a csapathoz.
Pár kép:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/Tremendous-Grief-and-Love-at-Reid-Service.html
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
pokoli egy szituáció ez szegény Reidnek...
ledöbbentem mikor olvastam a hírt, de még most is mellbe vág
más:
már csak 2 nap... zsojti
Ohh Yess! Még 2 nap és kihozzák az előételt 😀
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
pokoli egy szituáció ez szegény Reidnek...
ledöbbentem mikor olvastam a hírt, de még most is mellbe vág
más:
már csak 2 nap...
több mint 13 éve
A temetésen 600 de már források szerint 900 ember volt.
Ott volt Goodell, Westbrook, Jaworski, Steve Mariucci, Jeremiah Trotter, Lurie-ék. A Saints tulajdonosa Tom Benson, magángéppel jött, ami rajta volt Belichick, Spagnuolo, Joe Vitt. Ott volt még Reid mentora, Holmgren aztán Shurmur, Childress, John Harbaugh (mindhárom Reid szárnyai alól nőtték ki magukat) és még valószínűleg elég sok NFL-es ember, akik nem voltak megemlítve. Bébé
Nyugodjék békében, és szálljon a Sasokkal!!
R.I.P. Garrett Reid
több mint 13 éve
A temetésen 600 de már források szerint 900 ember volt.
Ott volt Goodell, Westbrook, Jaworski, Steve Mariucci, Jeremiah Trotter, Lurie-ék. A Saints tulajdonosa Tom Benson, magángéppel jött, ami rajta volt Belichick, Spagnuolo, Joe Vitt. Ott volt még Reid mentora, Holmgren aztán Shurmur, Childress, John Harbaugh (mindhárom Reid szárnyai alól nőtték ki magukat) és még valószínűleg elég sok NFL-es ember, akik nem voltak megemlítve.
több mint 13 éve
Top5 játékos, aki érdekel a Steelers meccsel kapcsolatban:

- Cox
Cox-al kapcsolatban a kétkedők közé tartozom. Szal kíváncsi vagyok, hogy látszik-e rajta, hogy Top10-es draftpick-nek tartották.
- Dixon és Thornton
Dixon-ról többnyire szar hírek érkeznek, Thornton-t pedig dicsérik. Simán elképzelhető, hogy az 53as rosterért fog menni a harc kettőjük között.
- Bryce
Minden bizonnyal a 3rd RB csata majd csak az utsó preseason meccsen fog eldőlni, de kibaszottul várom, hogy Bryce mire képes a pályán.
- Casey
Nagy Casey fan vagyok és kíváncsi vagyok, hogy fejlődött-e, mennyit fejlődött tavalyhoz képest. És a tavalyi első preseason meccsel ellentétben most nem 2 drive-ot fog a pályán tölteni, hanem 2 negyedet.
Bébé
teljesen egyetértek, de még hozzá tenném Jarrettet, Atogwe-t, Marshot, Boykint, Harbort, meg Damarist meg Kendrickst és Chaneyt természetesen. Na jó kb a fél csapat akik nem tuti kezdők.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Engem DRC-Curry-Thornton-MCnutt-Kendricks

több mint 13 éve
Top5 játékos, aki érdekel a Steelers meccsel kapcsolatban:

- Cox
Cox-al kapcsolatban a kétkedők közé tartozom. Szal kíváncsi vagyok, hogy látszik-e rajta, hogy Top10-es draftpick-nek tartották.
- Dixon és Thornton
Dixon-ról többnyire szar hírek érkeznek, Thornton-t pedig dicsérik. Simán elképzelhető, hogy az 53as rosterért fog menni a harc kettőjük között.
- Bryce
Minden bizonnyal a 3rd RB csata majd csak az utsó preseason meccsen fog eldőlni, de kibaszottul várom, hogy Bryce mire képes a pályán.
- Casey
Nagy Casey fan vagyok és kíváncsi vagyok, hogy fejlődött-e, mennyit fejlődött tavalyhoz képest. És a tavalyi első preseason meccsel ellentétben most nem 2 drive-ot fog a pályán tölteni, hanem 2 negyedet.
több mint 13 éve
N.Allenek mi a baja tudjuk?Janek
Hamstring. Szal elméletileg meghúzta a combját.
Gondolom majd szerdán kiderül, hogy fog-e játszani.
Erőltetni úgyse fogják, szal ha csak 90-95%-os sztem akkor se fog játszani.
Meg legalább többet látunk Jarrett-ből és Atogwe-ból.

Amúgy ma lesz Reid fiának a temetése.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 896 — Apu ökölbeszorított keze
N.Allenek mi a baja tudjuk?

több mint 13 éve
Sérülések:
T. Cole, N. Allen és Celek is edzett már, de csak az edzés első 45 percében. Utána csatlakoztak a gyógycsoporthoz. (Chaney, Anderson, M. Patterson)
Maclin és Jamel Hamler előbb fejezte be az edzést, de elméletileg nem súlyosak.

Reid-ék nyilatkozata:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Reid-Family-Issues-Statement/b44b9fc1-b960-40d9-9cbd-5b9917788a7b
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
Magyar TV csatorna nem adja, az ESPN Americán meg a Packers@Chargers lesz, szóval marad a stream.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84
Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊BleedingGreen
Ja ezért kár volt koptatni az ujjad. 😀
(Látom mindenki nagy hsz gyűjtésben...nekem is odalett vagy háromezeöccá 😀 )Greengo
Nem azért csak nem tudom adja e valami TV vagy csak NFL Network.
több mint 13 éve
A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.Shawn84
Akár blogra is íródhat valami rövidebb 20-25 mondatos.Itt a tavalyi szerzeményem:  philly.blog.hu/2011/08/19/steelers_eagles_osszefoglalo
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Ja ezért kár volt koptatni az ujjad. 😀
(Látom mindenki nagy hsz gyűjtésben...nekem is odalett vagy háromezeöccá 😀 )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?Shawn84
Utóbbi napokban elhallgatott.
Marsh jónak/jobbnak tűnik. Hanson csak slotcornerként jöhet csak szóba.
Boykin is jobb sztem mint Cliff Harris. Szal Hughes és/vagy Lindley-t kéne megverni. A jó hír azonban neki, hogy simán mehet PS-ba, míg Hughes és Lindley nem, szal nagy eséllyel azért a csapatnál fog maradni szeptemberben is.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Alap. Szerintem többen is fogunk. 😊

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01
Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
Rolle-t először blokkolta vki (elcsúszott), egyből mondta, hogy újra és utána nagyon simán odaért a QB-hoz.
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte. Bébé
Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84
A blitz drillben egyik safety sem volt valami jó, Coleman sem.
Jerrettnél lehet látni valami fejlődést coverben is, a minap szépen levédekezte DeSeant egy hosszú passznál, de gyanítom hogy DeSean már elég fáradt a kemény camp miatt, úgyhogy a sebessége nem az igazi.
Allennek is voltak jó megmozdulásai passz ellen, tán intije is volt, meg néhány jó védekezése hosszú passzoknál. Eddig Coleman csinálja a legtöbb nagy játékot, ma is 2 intje volt eddig.
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ... BleedingGreen
És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?Shawn84
Ma még nem hallottam a nevét, nem tudom edz-e. Lindley szerepel többet ma.

több mint 13 éve
A péntek éjjeli meccset sajnos nem fogom látni, tehát ha valaki fenn marad és meg tudja nézni, az írhatna egy összefoglaló HSz-t, hogy ki hogy merre mit csinált. Ahogy szoktuk eddig is szezon közben. Ezt nagyon megköszönném.
több mint 13 éve
Amúgy volt, hogy Marsh tartotta a tempót Damaris-al, szal ez jó jel.
DRC továbbra is kurvajó. Az új CB-nek Kevin Thomas-nak is voltak jó védekezései. Boykin is jól védekezz McNutt-on 1az1-ben. Meg úgy összességében Boykin jól játszik.

OL vs. DL:
Bell - Curry --> Bell
Jenkins - Mathis --> Jenkins
Herremans - B.Graham --> Herremans
Mathis - Dixon --> Mathis
Cox - Watkins --> Cox
Herremans - Hunt --> Herremans
Curry - Dunlap --> Curry, a 2.ra pedig Dunlap
Vandervelde - Trotter --> Trotter majd Vandervelde
Gibson - Cox --> Gibson
Kelly - Monte Taylor --> Taylor, majd Kelly
Tapp - Dunlap --> Tapp
Vandervelde - Dixon --> Vandervelde
Thornton - Gibson --> Thornton
Hunt - Kelly --> Hunt és 2xra is Hunt
Reynolds - Trotter --> Reynolds
több mint 13 éve
Sok mindent halottam a blokkokról , de most hogy green felhozta hogy nem mind1 hogy kijön szembe , a LB-k /DB-k hogy teljesítettek? Kik jók?Petikievak01
Jordan jól tolta. Coleman Shady ellen ment, szal ott sok babér nem termett neki. Meg ha jól emlékszem Kendricks is szépen visszatolta az emberét. (aki lehet, hogy csak Brackett volt az.)
Rolle-t először blokkolta vki (elcsúszott), egyből mondta, hogy újra és utána nagyon simán odaért a QB-hoz.
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte. Bébé
Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira. Shawn84
Jerrettnél lehet látni valami fejlődést coverben is, a minap szépen levédekezte DeSeant egy hosszú passznál, de gyanítom hogy DeSean már elég fáradt a kemény camp miatt, úgyhogy a sebessége nem az igazi.
Allennek is voltak jó megmozdulásai passz ellen, tán intije is volt, meg néhány jó védekezése hosszú passzoknál. Eddig Coleman csinálja a legtöbb nagy játékot, ma is 2 intje volt eddig.
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ... BleedingGreen
És mi van kis kedvenc UDFA-mal(Polk mellett) Harrisel?
több mint 13 éve
Azért az hozzá tartozik, hogy Vick az utóbbi 2-3 edzésen eléggé off-target volt + az össze-vissza cserélgetett OL miatt nagy a nyomás. Ma pl mindkét 2 min drillt a védelem nyerte tisztán, az egyiknek int lett a vége, a másiknak turnover on downs (nem jutottak fg távolságba se) Mondjuk Kelly volt az első csapat RG-ja, szóval ...

több mint 13 éve
Allen ma nem edzett, Jarrett-et nem láttam. Atogwe nem volt rossz. Átjátszotta magát a blokkolókon. De pl. passz drillnél asszem Ford beleültette a hintába. Ami azért nem túl jó jel.
Allen hiányában Jarrett volt a másik FS, szal jelenleg Atogwe előtt van.

Amúgy a mai edzésen Coleman jól nyomja. Már 2 intit is szedett Vick-től.
Lindley-nek is amúgy 2 van ma. Edwards és Foles voltak az áldozatok ha jól emlékszek.
több mint 13 éve
Jarrettről beszéljetek meg Atogwéról, Allenről. Nálam ők nagyobb kérdőjelek mint Coleman. Eddig Coleman volt a legbiztosabb Safetynk. Róla legalább tudom hogy mire képes. A többiekről nem annyira.
több mint 13 éve
De tényleg ilyen Rau-k is nyomást gyakoroltak a QB-ra, szal ezt drillt simán a D# nyerte.