NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem Maclinnel is hosszabbítani fogunk szezon közben. Pláne ha jól teljesít. Nem tom. Én Huntból már idén többet kinézek mint Tappből, persze a tapasztalat alapján Tapp a befutó, de Huntot nagy hiba lenne elengedni.Shawn84
Csak azért gondolom, hogy Maclin-nel nem fogunk szezon közben hosszabbítani, mert Ő szezon végén nem lesz még FA. Szal nem kell attól félni, hogy vki többet kínál neki.
Ellenben DRC-nál ez igenis fennáll. Majd kiderül. Ha DRC jól játszik és jól is érzi magát nálunk, akkor lehet, hogy belemegy egy szezon közbeni hosszabbításba, de ha a pénzre hajt, akkor hülye lenne.
Ráadásul DRC-nek most kell bebiztosítania magát egy több 10 millás szerződéssel, szal könnyen lehet, h tesztelni fogja a piacot.
Bébé
Én úgy tudtam, hogy Maclinnek ez lesz az utolsó éve, de lehet, hogy összekevertem, hogy van még 1.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Szerintem Maclinnel is hosszabbítani fogunk szezon közben. Pláne ha jól teljesít. Nem tom. Én Huntból már idén többet kinézek mint Tappből, persze a tapasztalat alapján Tapp a befutó, de Huntot nagy hiba lenne elengedni.Shawn84
Csak azért gondolom, hogy Maclin-nel nem fogunk szezon közben hosszabbítani, mert Ő szezon végén nem lesz még FA. Szal nem kell attól félni, hogy vki többet kínál neki.
Ellenben DRC-nál ez igenis fennáll. Majd kiderül. Ha DRC jól játszik és jól is érzi magát nálunk, akkor lehet, hogy belemegy egy szezon közbeni hosszabbításba, de ha a pénzre hajt, akkor hülye lenne.
Ráadásul DRC-nek most kell bebiztosítania magát egy több 10 millás szerződéssel, szal könnyen lehet, h tesztelni fogja a piacot.
több mint 13 éve
És persze Hunt még bőven fejlődhet, Tapp meg leginkább csak vissza.Shawn84
Nálam is ezért lett cut/trade Tapp, pedig bírom a csávót.
A pénz sztem annyira nem kérdés, mert így is van 15 milla szabad helyünk és szezon közben max DRC-val fogunk hosszabbítani. Szal Tapp 2,5 millája nem oszt nem szoroz. Bébé
Szerintem Maclinnel is hosszabbítani fogunk szezon közben. Pláne ha jól teljesít. Nem tom. Én Huntból már idén többet kinézek mint Tappből, persze a tapasztalat alapján Tapp a befutó, de Huntot nagy hiba lenne elengedni.
több mint 13 éve
És persze Hunt még bőven fejlődhet, Tapp meg leginkább csak vissza.Shawn84
Nálam is ezért lett cut/trade Tapp, pedig bírom a csávót.
A pénz sztem annyira nem kérdés, mert így is van 15 milla szabad helyünk és szezon közben max DRC-val fogunk hosszabbítani. Szal Tapp 2,5 millája nem oszt nem szoroz.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Szerintem Curry első évében nem kap még annyi szerepet/lehetőséget és egy kérdőjeles Graham és Hunt mellett simán elférne egy veterán (Tapp). Ha esetleg Cole-al vagy Babinnal történne vmi( ne sérüljenek, de előre nem lehet megmondani )akkor kelleni fog a rutin....meg amúgy is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Simán ott lehet. Hunt ígéretes, de nem hinném, hogy kiszoríthatná Tappot...meglátjuk. Meg talán a 6 DT is sok szval ott is lehet 1 csere a rosterre kerülésért.Greengo
szerintem is ott lesz, csak ahogy Shawn mondta nem biztos hogy nálunk. Ilyen játékos valahol biztos keretbe kerül.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Simán ott lehet. Hunt ígéretes, de nem hinném, hogy kiszoríthatná Tappot...meglátjuk. Meg talán a 6 DT is sok szval ott is lehet 1 csere a rosterre kerülésért.Greengo
Annyival nem rosszabb, hogy az olcsóbb szerződése miatt ne tartanánk meg. És persze Hunt még bőven fejlődhet, Tapp meg leginkább csak vissza.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Simán ott lehet. Hunt ígéretes, de nem hinném, hogy kiszoríthatná Tappot...meglátjuk. Meg talán a 6 DT is sok szval ott is lehet 1 csere a rosterre kerülésért.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
OK, köszi, csak mert nálam 53-as rosterre került GM gameben...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Látom h Tapp nem került fel erre az 53-as jóslatba, mennyire esélyes nála a TC végi cut?empty taxi
A cserére szerintem nagyobb az esély. Még ha csak egy 6. kört kapnánk érte akkor is. De annyi pénzért amennyit keres, és a jelenlegi DE állománnyal max akkor maradhat, ha lesérül valaki hosszabb időre.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Látom h Tapp nem került fel erre az 53-as jóslatba, mennyire esélyes nála a TC végi cut?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem meg nem biztos. A fal maga nem hiszem, hogy rosszabb lesz bármivel is, mivel a 2 újoncunk soka tapasztalatot szerezve, már csak jobb teljesítményt nyújthat. De ha Bell kérdés akkor azt mondom, hogy nálam Mathis is. Tavaly élete szezonját játszotta az NFL-ben. Idén vajon mit fog?Shawn84
Igen Mathis is kérdéses, hogy tényleg van-e annyira jó, hogy ha mellette kevésbé játszanak jól, akkor is tud-e kiemelkedő teljesítményt hozni. Valamint, hogy csak 1-year-wonder volt-e. (Bár a PFF már korábban is mindig hype-olta 😀 ) Azonban sztem idén is jó lesz. Kellett hozzá Mudd is, hogy ilyen jó rendszerbe jöjjön, de azért a tavalyi offseason-ban Ő is eléggé átformálta a a testét. Szal sztem idén is jó teljesítményt fog nyújtani.

Visszaesésre azért gondolok Peters kiesése kapcsán, mert Peters teljesen semlegesítette az ellenfél legjobbDE-it. Meg azért valljuk be, hogy Peters All-Pro teljesítményt hozott tavaly (is), szal azért a léc igen magasan van. De az is igaz, hogy ha Bell csak egy kicsit lesz gyengébb Peters-nél, még akkor is kurvajó lesz.

Bébé
Én arra gondoltam,hogy Bell sérülékeny és ha ő is kiesik akkor lesz cigi.

több mint 13 éve
Jah meg az egyik egykori scout-unk azt mondta, hogy ha a 3. körben bent lett volna még Russell Wilson QB, akkor Őt húztuk volna Foles helyett.
több mint 13 éve
Nagyon unalmas ez a nyári gyak, szal csinálok egy 53as rostert. 😀

QB: Vick, Kafka, Foles
RB: Shady, Dion, Bryce
FB: -
TE: Celek, Harbor, Brackett
WR: DeSean, Maclin, Avant, Cooper, McNutt, Damaris
OT: Bell, Herremans, Dunlap, Kelly
OG: Mathis, Watkins, Washington
OC: Kelce, Vandervelde

DE: T. Cole, Babin, B. Graham, Curry, Hunt
DT: M. Patterson, Jenkins, Cox, Dixon, Landri, Thornton
LB: Ryans, Kendricks, Rolle, Chaney, Casey, Jordan
CB: Nnamdi, DRC, Boykin, B. Hughes, Cliff Harris
S: N. Allen, Coleman, Jarrett, Atogwe

K: Henery
P: Henry
LS: Dorenbos

PS: Polk RB, Havili FB, Marsh CB, Monte Simmons LB, Dallas Reynolds OG/OC, D.J. Jones OT, Ronald Johnson WR, Phillip Thomas S
több mint 13 éve
A főbb offseason mozgásaink rangsorolva:
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20120720_Ranking_the_Birds__offseason_moves.html
1. Ryans trade
2. Bell megszerzése
3. FO változtatások
4. DeSean szerződése
5. Shady-é
6. Cox megszerzése
7. Asante dráma letudva
8. T. Cole hosszabbítása
9. Mathis visszahozatala
10. Herremans hosszabbítása

Ryans játékát már nagyon várom. Talán 4 év után újra lesz normális LB-nk.
több mint 13 éve
Van a Rivals Top100-as lista (A legjobb egyetemre készülő focisták vannak feltüntetve:
 rivals.yahoo.com/footballrecruiting/football/recruiting/rankings/rank-rivals100/2009
Az elmúlt 10 évben felkerült rá pár jelenlegi Eagle:
 bloggingthebeast.com/2012/07/19/how-far-back-does-the-giants-scouting-department-look-when-evaluating-young-talent/

Érdemes végigfutni rajta, mert érdekes, hogy a tehetségek végül beváltották-e a hozzájuk fűzött reményeket.
több mint 13 éve
Szerintem meg nem biztos. A fal maga nem hiszem, hogy rosszabb lesz bármivel is, mivel a 2 újoncunk soka tapasztalatot szerezve, már csak jobb teljesítményt nyújthat. De ha Bell kérdés akkor azt mondom, hogy nálam Mathis is. Tavaly élete szezonját játszotta az NFL-ben. Idén vajon mit fog?Shawn84
Igen Mathis is kérdéses, hogy tényleg van-e annyira jó, hogy ha mellette kevésbé játszanak jól, akkor is tud-e kiemelkedő teljesítményt hozni. Valamint, hogy csak 1-year-wonder volt-e. (Bár a PFF már korábban is mindig hype-olta 😀 ) Azonban sztem idén is jó lesz. Kellett hozzá Mudd is, hogy ilyen jó rendszerbe jöjjön, de azért a tavalyi offseason-ban Ő is eléggé átformálta a a testét. Szal sztem idén is jó teljesítményt fog nyújtani.

Visszaesésre azért gondolok Peters kiesése kapcsán, mert Peters teljesen semlegesítette az ellenfél legjobbDE-it. Meg azért valljuk be, hogy Peters All-Pro teljesítményt hozott tavaly (is), szal azért a léc igen magasan van. De az is igaz, hogy ha Bell csak egy kicsit lesz gyengébb Peters-nél, még akkor is kurvajó lesz.
több mint 13 éve
Bell lesz a kritikus pont szerintemJanek
Visszaesés biztos lesz a kérdés, hogy mekkora.
Bébé
Szerintem meg nem biztos. A fal maga nem hiszem, hogy rosszabb lesz bármivel is, mivel a 2 újoncunk soka tapasztalatot szerezve, már csak jobb teljesítményt nyújthat. De ha Bell kérdés akkor azt mondom, hogy nálam Mathis is. Tavaly élete szezonját játszotta az NFL-ben. Idén vajon mit fog?
több mint 13 éve
Bell lesz a kritikus pont szerintemJanek
Visszaesés biztos lesz a kérdés, hogy mekkora. Meg azért az bebizonyosodott az évek folyamán, hogy nem kell elit LT-dnek lenned ahhoz, hogy SB-t nyerj. (Arról nem is beszélve, hogy nálunk az LT nem is vakoldali tackle.)
De legalább Bell nem fog nehéz ellenfelekkel szembenézni a szezon során:
JPP&Osi duó 2x, Ware 2x, Orakpo 2x, John Abraham, Carlos Dunlap, Will Smith, J. Harrison, Vanden Bosch, Clayborn, Sam Acho..hát őőő jah.

Castillo pár jelenlegi játékos meccsbeli fényképével rakta tele a falat. (Gondolom abban a teremben, ahol a taktikai megbeszélések folynak.) Egyrészt a játékos is örül, hogy kint van, nézheti saját magát. Aki pedig nincs kint az pedig elképzeli, hogy 1x kint lesz. 😀
több mint 13 éve
deee 290
Irigyelni való a srác nem kicsit de a Donovan név nálunk jól cseng 😛
több mint 13 éve
Anyagilag nem gyenge a csoportunk a Forbes szerint...

#1 Dallas CowboysTeam Value: $1.85 Billion

#2 Washington RedskinsTeam Value: $1.55 Billion

#4 New York GiantsTeam Value: $1.3 Billion

#7 Philadelphia EaglesTeam Value: $1.16 Billion

Itt lehetünk utolsók a lényeg,hogy a szezon végén elől legyünk

több mint 13 éve
Ehhez képest nem is voltunk szarok tavaly 😊Shawn84
Jah egyáltalán nem. Remélem, hogy idén is tudjuk hozni legalább a tavalyi formát. Bár Kelce és Watkins fejlődni fog remélhetőleg, szal csak jobbak leszünk. Bell meg majd megoldja vhogy. Max majd Vick kimozog. 😀Bébé
Bell lesz a kritikus pont szerintem

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kiscsávónak nagy élmény:
 www.youtube.com/watch?v=KXdncNiwtXkBébé
kurva nagy videó 😀 Vick passza szépen fejenkapta 😀

Reid meg fogyott vagy csak nekem tűnt "vékonynak"? 😀eaglesmcnabb
Minden offseasonban fogyózik, de aztán visszaszedi a szezonban. 😀

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Kiscsávónak nagy élmény:
 www.youtube.com/watch?v=KXdncNiwtXkBébé
kurva nagy videó 😀 Vick passza szépen fejenkapta 😀

Reid meg fogyott vagy csak nekem tűnt "vékonynak"? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nah már csak kb 3 nap és TC/Eagles Live.

Hunt bekerült az ESPN Top25 még-noname-de-tehetséges-vok-és-robbantani-fogok játékosok közé, 22. helyen.

Vick nagy dolgokra számít DeSean-tól:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Vick-Sees-Different-Mindset-In-Jackson/eb7f3802-939b-431d-b56a-39eb952308eb
DeSean-nak teljesen már a hozzáállása, mint tavaly. Minicamp-ben és OTA-n és jól dolgozott. Remélem vissza fog térni 2009es formájához. (Csak úgy, mint DRC.)

Kiscsávónak nagy élmény:
 www.youtube.com/watch?v=KXdncNiwtXk