NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Az elmúlt 3 év legjobb és legrosszabb TE, RB blokkolói:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-tight-ends/
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/07/15/three-years-of-pass-blocking-efficiency-running-backs/
Celek és Shady is sokat maradt blokkolni. Egyikőjük sem tartozik se a legjobbak se a legrosszabbak közé. Celeknél gondolom a 2010-es szezon dobja meg nagyon a blokkolási számot. Ha idén Bell jó teljesítményt fog nyújtani, akkor idén se lesz arra szükség, hogy Celek maradjon blokkolni, szal mehet szépen elkapni.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
😊 még jó,hogy nem omega koncert volt Janek
Azért ma fiatalodunk kicsit. Igaz hogy lesz a Piramis együttes, de utána Depresszió. Na ez nem a vének zenéje 😀

Tovább nem Offolok, ígérem 😊
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
😊 még jó,hogy nem omega koncert volt

több mint 13 éve
csodás idők...öregszünk srácokJanek
Pont ezt éreztem tegnap éjjel mikor kimentem a Republic koncertre 😀
több mint 13 éve
csodás idők...öregszünk srácok

több mint 13 éve
Nálam McNabb. Vick még messze van attól, hogy a közelébe kerüljön. Van még mit bizonyítania. Cunninghamet meg nem sokat láttam, főleg nem Eagles mezben. Na meg Donovan miatt lettem Eagles szurkoló.Shawn84
Összességében nálam is McNabb a jobb QB. Nem hiába vitathatatlanul a franchise legjobb QB-ja.

Kár, hogy ilyen véget ért a karrierje, szal így esélyes sincsen a HoF-ra, de Reid-el (és persze még sok már edzővel/játékossal) együtt szarból várat építettek.
Meg azok nagy mosolygásai. 😀 Amikor várja a snapet...elnéz balra, majd jobbra (közbe az FS jön fel a blitzre) majd gyorsan vissza balra és elkezd mosolyogni az FS-re, hogy látom ám mire készülsz. 😀
Jó arc 😀
 www.youtube.com/watch?v=2_B2s-Ya4Ig
 www.youtube.com/watch?v=YvNhFEi9KnQ&feature=relatedBébé
Na pont ezért ő a kedvenc a mai napig is. AZ a vigyor meg a hülyülések. Nagyképűségnek nyoma se volt nála soha. Pár éve mekkora élmény lehetett abban az öltözőben járni. McNnabb a hülyüléssel oldotta a feszültséget, Dawk meg szította a harci kedvet a beszédeivel.
több mint 13 éve
Nálam McNabb. Vick még messze van attól, hogy a közelébe kerüljön. Van még mit bizonyítania. Cunninghamet meg nem sokat láttam, főleg nem Eagles mezben. Na meg Donovan miatt lettem Eagles szurkoló.Shawn84
Összességében nálam is McNabb a jobb QB. Nem hiába vitathatatlanul a franchise legjobb QB-ja.

Kár, hogy ilyen véget ért a karrierje, szal így esélyes sincsen a HoF-ra, de Reid-el (és persze még sok már edzővel/játékossal) együtt szarból várat építettek.
Meg azok nagy mosolygásai. 😀 Amikor várja a snapet...elnéz balra, majd jobbra (közbe az FS jön fel a blitzre) majd gyorsan vissza balra és elkezd mosolyogni az FS-re, hogy látom ám mire készülsz. 😀
Jó arc 😀
 www.youtube.com/watch?v=2_B2s-Ya4Ig
 www.youtube.com/watch?v=YvNhFEi9KnQ&feature=related
több mint 13 éve
Nálam McNabb. Vick még messze van attól, hogy a közelébe kerüljön. Van még mit bizonyítania. Cunninghamet meg nem sokat láttam, főleg nem Eagles mezben. Na meg Donovan miatt lettem Eagles szurkoló.
több mint 13 éve
Ki a jobb? Cunningham, McNabb vagy Vick?
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Fan-Demonium-Tale-Of-Three-QBs/d8ad1639-758f-4b78-b34e-03ff02473362
Pontosság: Vick, Cunningham, McNabb
Karerősség: Vick, Cunningham, McNabb
Gyorsaság: Vick
Houdiniság: Cunningham
Erősség(Testfelépítés): McNabb
Keménység: McNabb, Vick, Cunningham
Clutch: McNabb
Work ethic, leadership: McNabb és Vick között nem tud választani
Tehetség: Vick

Vick-et úgyis majd a köv két szezon alapján tudjuk megítélni.

Cikkben van az, hogy egyszer a Cunningham-el hazaküldött az edző egy filmet, hogy nézze meg. Egy igazi filmet rakott be a meccsfilm helyett és belerakott egy kis papírdarabot. Randall visszavitte papír benne volt, azt mondta hogy megnézte, de persze h nem nézte meg.
Vick-el ugyanez volt az Atlantas időkben. Nem sok meccsvideót nézett meg.
Talán most már változtatott ezen. 😀
több mint 13 éve
Teljesen felesleges lett volna .Aztán persze kiderül majd,hogy ő az új megatron 😊

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Gondolom láttátok már kis hírben is, de azért berakom, hátha valaki nem figyeli azt:

Despite some rumored interest in former Baylor wide receiver Josh Gordon, the Eagles did not select Gordon in the Supplemental Draft. Instead, the Cleveland Browns jumped on Gordon early, using a second-round pick to secure the 21-year-old's services.

The Eagles currently have 12 wide receivers on the 90-man roster.

Németeseknek:
A pletykák ellenére a korábbi Baylor WR-t, Josh Gordont nem válsztottuk ki a Supplemental Drafton. Helyettünk a Browns csapott le, méghozzá egy második körös pickel (szerintem nem ért ennyit amúgy) a 21 éves játékosra.

Az Eaglesnek jelenleg 12 WR-e van a 90 fős rosteren.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
kiesett kb 10 nap, valaki lenne oly kedves és leírná hogy mik a hírek a csapat háza táján? nincs időm nagyon végigolvasni a fórumot, és a blogot :/eaglesmcnabb
http://philly.blog.hu/2012/07/12/az_elmult_napok_esemenyei_570

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
kiesett kb 10 nap, valaki lenne oly kedves és leírná hogy mik a hírek a csapat háza táján? nincs időm nagyon végigolvasni a fórumot, és a blogot :/eaglesmcnabb
Semmi ,offseason van. És véletlenül likeoltam a posztod 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
kiesett kb 10 nap, valaki lenne oly kedves és leírná hogy mik a hírek a csapat háza táján? nincs időm nagyon végigolvasni a fórumot, és a blogot :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
danke

több mint 13 éve
Furcsa,hogy most meg visszafelé kell olvasni Janek
Beállíthatod, hogy hogyan akarod. Beállításokban van rá lehetőség.
több mint 13 éve
Furcsa,hogy most meg visszafelé kell olvasni

több mint 13 éve
Már csak 10 nap a TC-ig.
Kiv vok még kik lesznek a behívott veteránok.
Bébé
Érdekes lesz. Én is várom nagyon. Még előtte azért egy TC várós cikket azért össze akarok hozni.
több mint 13 éve
Már csak 10 nap a TC-ig.
Kiv vok még kik lesznek a behívott veteránok.
több mint 13 éve
Szerencsésen összehozzuk vele a szerződést, pont optimális, még nem akkora pótolhatatlan sztár, de még egy szezon, és sírva fognak készülni ellene 😀 Eazzy
őőő...már megegyeztünk vele 😀
"Eagles signed LeSean McCoy to a five-year, $45 million extension, including $20.765 million guaranteed."
Amúgy Shady-től sztem már most tartanak a védők. Elég rossz színben szokta feltüntetni őket. 😀 Bébé
Őőő tudom, de valahogy ilyen elbeszélői stílusban akartam írni...hát nem jött össze 😀

több mint 13 éve
Szerencsésen összehozzuk vele a szerződést, pont optimális, még nem akkora pótolhatatlan sztár, de még egy szezon, és sírva fognak készülni ellene 😀 Eazzy
őőő...már megegyeztünk vele 😀
"Eagles signed LeSean McCoy to a five-year, $45 million extension, including $20.765 million guaranteed."
Amúgy Shady-től sztem már most tartanak a védők. Elég rossz színben szokta feltüntetni őket. 😀
több mint 13 éve
Szerencsésen összehozzuk vele a szerződést, pont optimális, még nem akkora pótolhatatlan sztár, de még egy szezon, és sírva fognak készülni ellene 😀

több mint 13 éve
Összességében szerintem Shady jobb. Amit Westi elkapásokkal hozott, azt most Shady hozza futással. A 20-40 yardokat is meccsenként legalább egyet.Shawn84
Nálam még jelenleg Westbrook jobb, de ha Shady összehoz még pár tavalyihoz hasonló szezont, akkor nagyon gyorsan a franchise legjobb RBi között fogják számon tartani.
több mint 13 éve
Shady hova fejlődhet még:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/can-shady-mccoy-get-better/
Blokkolásban kéne kiegyensúlyozottabbnak lennie valamint elkapásban kéne fejlődnie.
Vhogy nem tud egy 2-3 yardos elkapásból kihozni 20-40 yardot vagy TD-t. Jó hát persze Westbrook ezért is volt különleges, de azért Shady-től is jó lenne ilyen Westbrookos elkapásos TD-ket látni.
Mint a 2008as WC meccsen a Vikings ellen:
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80de26ec/Wild-Card-Can-t-Miss-Play-Fly-Eagle-flyBébé
Összességében szerintem Shady jobb. Amit Westi elkapásokkal hozott, azt most Shady hozza futással. A 20-40 yardokat is meccsenként legalább egyet.
több mint 13 éve
Ha hozza a tavalyit akkor én már boldog vagyok(és gondolom még jó páran).

Vick játszon jól az a kulcs és persze a D