Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Én meg pont azt olvastam, hogy futás ellen használható csak. De én mondjuk jó ha egyszer láttam játszani a faszit.Lofton és a többiek akkor úgy 38-45 között lesznek.Shawn84Egyáltalán nem tartanám soknak, ha tudnám, hogy Pro Bowl/All Pro szinten fog teljesíteni az elkövetkezendő években.
De ki tudja, hogy Lofton mennyire passzolna a rendszerbe. Olyat olvastam, hogy futás ellen eddig se volt olyan hűdejó és nálunk pont ott kéne a segítség. Plusz a 1-gap system miatt elég sűrűn fog találkozni a támadófalemberekkel az se biztos, hogy olyan jól tudná kezelni a 6-0/240-es méreteivel.Bébé
több mint 13 éve
Lofton és a többiek akkor úgy 38-45 között lesznek.Shawn84Egyáltalán nem tartanám soknak, ha tudnám, hogy Pro Bowl/All Pro szinten fog teljesíteni az elkövetkezendő években.
De ki tudja, hogy Lofton mennyire passzolna a rendszerbe. Olyat olvastam, hogy futás ellen eddig se volt olyan hűdejó és nálunk pont ott kéne a segítség. Plusz a 1-gap system miatt elég sűrűn fog találkozni a támadófalemberekkel az se biztos, hogy olyan jól tudná kezelni a 6-0/240-es méreteivel.
több mint 13 éve
Na lehet mihez viszonyítani.The Tennessee Titans and Kamerion Wimbley have agreed to terms on a 5-year, $35 million deal with DE/OLB Kamerion Wimbley.
Lofton és a többiek akkor úgy 38-45 között lesznek.
több mint 13 éve
Gibsont mi draftoltuk még 2008-ban, de egyből megsérült, IR-re került, aztán waive-elve lett, végül a Seahawksnál kötött ki, de ott sem ért el semmi különösebbet, ők is elküldték, majd visszahozták, aztán most FA lett. Gondolom TC-re kell tölteléknek.Eagles sign a pair of O-linemen: G/C Mike Gibson (two-year deal) and C/G Steve Vallos (one-year).Shawn84Róluk mit lehet tudni?Janek
Vallos se sokkal másabb, őt a Seahawks draftolta még 2007-ben, de rosterbe már nem bírt bekerülni, aztán a Browns-nál próbálkozott center poszton, volt két éve amikor min a 16 meccsen szerepelt, párszor kezdőben.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Eagles sign a pair of O-linemen: G/C Mike Gibson (two-year deal) and C/G Steve Vallos (one-year).Shawn84Róluk mit lehet tudni?
több mint 13 éve
Egyébként most akkor kivel tervezünk S poszton kezdőt? Allen - Coleman, vagy Jarrett?Tulok tutira marad oroszlán. Safety poszton meg szerintem a TC határozza meg. Én az Allen-Jarrett párosr szavazok jelenleg.
Közben:
" Dave, do you think the eagles have any real interest in Stephen Tulloch? @davespadaro” ... He goes back to Lions I think"
Egyébként én is egyre inkább úgy gondolom, hogy nem lesz Tulok. Talán Lofton. Kérdés, hogy Kutyuli mennyire nyerte el az emberek tetszését nálunk, mert akkor lehet simán, hogy rá hajtunk, ezért nem izguljuk túl az FA-t.
Ez is ezt erősíti:
"Lions have had 'very productive conversations' with free agent Stephen Tulloch"Eazzy
több mint 13 éve
Egyébként most akkor kivel tervezünk S poszton kezdőt? Allen - Coleman, vagy Jarrett?Közben:
" Dave, do you think the eagles have any real interest in Stephen Tulloch? @davespadaro” ... He goes back to Lions I think"
Egyébként én is egyre inkább úgy gondolom, hogy nem lesz Tulok. Talán Lofton. Kérdés, hogy Kutyuli mennyire nyerte el az emberek tetszését nálunk, mert akkor lehet simán, hogy rá hajtunk, ezért nem izguljuk túl az FA-t.
Ez is ezt erősíti:
"Lions have had 'very productive conversations' with free agent Stephen Tulloch"
több mint 13 éve
Kamerion Wimbley sem fog hozzánk jönni az már biztos, mivel aláírt a Titanshoz.Közben a Dolphins megvált Yeremiah Belltől, aki szerintem megfelelő lehetne csere safetynek. Rutinos, és nagyon sok szerelése van minden évben. Egy ilyen játékos pont elférne.
több mint 13 éve
Már ennek is örülünk,hogy nem nálunk kötött ki őssejt
több mint 13 éve
Ahogy látom Mathis nem egyedül jött! Ki az a Kikli? New franchise LB a fedélzeten:http://www.philly.com/philly/sports/eagles/The-Rock-visits-the-Eagles.html
Nála nem sok jobb opciónk lehetne. Halántéklebennyel végzi el a tacklet.
több mint 13 éve
Na, New Yorkban ráér testet építeni 😀
több mint 13 éve
Mindenki megnyugodhat! 😊 LaRon Landry reached agreement with the Jets on a one-year, $4 million deal.
több mint 13 éve
Eagles sign a pair of O-linemen: G/C Mike Gibson (two-year deal) and C/G Steve Vallos (one-year).
több mint 13 éve
Ki? Tebow? 😛Na most akkor mi van? Plax már itt vagy még mindig csak erős érdeklődés? LB-t terén Lofton vagy Tulok + első körös draft és akkor depth-l együtt ott is rendben vagyunk. PM-t megúszutk legfeljebb SB-n találkozhatunk vele TT-t sajnálom....dandemég nincs itt!Attis
lb-n kívül hova fogunk draftolni??? tudom ne mondjátok DE 😛dandeMajd egy hónap múlva megmondjuk kb 😀
Elkezdtem összeírni, hogy sztem még mely posztokra fogunk hozni a FA piacról embereket, hát szinte mindenhova 😀
Reményeim szerint jön még egy FB, HB, WR, OT (lehet, hogy csak Dunlap-ot igazoljuk vissza), LB, safety és majd hozunk egy puntert is Henry nyakára.
több mint 13 éve
Köszi a választ 😊 úgy látszik az OL depth-t is erősítjük lb-n kívül hova fogunk draftolni??? tudom ne mondjátok DE 😛Na most akkor mi van? Plax már itt vagy még mindig csak erős érdeklődés? LB-t terén Lofton vagy Tulok + első körös draft és akkor depth-l együtt ott is rendben vagyunk. PM-t megúszutk legfeljebb SB-n találkozhatunk vele TT-t sajnálom....dandemég nincs itt!Attis
több mint 13 éve
Na most akkor mi van? Plax már itt vagy még mindig csak erős érdeklődés? LB-t terén Lofton vagy Tulok + első körös draft és akkor depth-l együtt ott is rendben vagyunk. PM-t megúszutk legfeljebb SB-n találkozhatunk vele TT-t sajnálom....dandemég nincs itt!
több mint 13 éve
Megdobtuk egy 1 éves szerződéssel a center/guard, Steve Vallos-t:http://www.nfl.com/player/stevevallos/2507251/profile
több mint 13 éve
Na most akkor mi van? Plax már itt vagy még mindig csak erős érdeklődés? LB-t terén Lofton vagy Tulok + első körös draft és akkor depth-l együtt ott is rendben vagyunk. PM-t megúszutk legfeljebb SB-n találkozhatunk vele TT-t sajnálom....
több mint 13 éve
Váltsunk nevet Csönttörőkre 😀
több mint 13 éve
Plax-szel börtönválogatott vagyunk 😊
több mint 13 éve
Blake Arnold @Barnold1993So if we're not going after Lofton or Tulloch who do we go after? I guess draft Kuechly. I've said it 100 can't go cheap at MLB.
Adam Caplan @caplannfl
He's not the only MLB out there, most of them fit what they do. We'll see what happens over the next week or so.
több mint 13 éve
Burress talking with Eagles, others
Free-agent WR Plaxico Burress remains in contact with several teams, including the Eagles, according to a league source.
Burress drew some interest from the Eagles a year ago, when he signed with the Jets instead, and he has expressed his desire to play with Philadelphia QB Michael Vick in the past.
Few veteran receivers remain on the market, as teams quickly picked through the position after free agency started Tuesday.
Follow Jason La Canfora on Twitter @JasonLaCanfora.
több mint 13 éve
Hát ennyi érdekes történt velünk ma....Kedd előtt ne is nagyon várj.
semmiJanek
több mint 13 éve
Hát ennyi érdekes történt velünk ma....semmi
több mint 13 éve
Pedig a kintiek oda vannak érte...powerbacknek szinte tökéletes az elemzések szerint