NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
srácok, nem tudom hogy játszott korábban nálatok 😊, de ha ma nem villogna nem biztos, hogy érne egy rosterhelyet. Kötelező játék, de írtam is hogy jó. 😛

de akkor borzolom kicsit a kedélyeket, nem olvastam mostanában a topikot, de mi lesz veletek jövőre; 2 év múlva? van főleg a defenseben sok kezdő drága 30+os játékos, egyelőre nem is működnek jól, SB esély nem feltétlen lesz jövőre, és egy elsőkörös rookie mike, nem hiszem, hogy összetudná rázni eléggé a bagázst. Most tekintsünk el a staff inkonpetenciájától, nem tudom ott mi a helyzet. Teljesen make or break év volt ez nektek, szép ?évtizedes? építkezés lett összegányolva az ámokfutással. Bár a 3-4 évvel ezelőtti frissítések sem mutatnak olyan jól, mint kellene. Szóval hogy lesz ez tovább? :rolleyes:; újra top FA mozgások?, vagy rögtön robbantás?sapka
Jövőre azért még a SB esély élni fog meg még talán utána évben is. Fiatalok azért vannak a csapatban szép számmal. Az igaz hogy a DL öregecske de van egy Graham (aki még semmit nem tudott mutatni) meg lesz Thornton aki azért tehetség. Idén esélyes lesz 2.- 3. kör felé DT húzás. Szóval azért ott leszünk és majd akkor nyerünk amikor nem számít rá senki.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
srácok, nem tudom hogy játszott korábban nálatok 😊, de ha ma nem villogna nem biztos, hogy érne egy rosterhelyet. Kötelező játék, de írtam is hogy jó. 😛

de akkor borzolom kicsit a kedélyeket, nem olvastam mostanában a topikot, de mi lesz veletek jövőre; 2 év múlva? van főleg a defenseben sok kezdő drága 30+os játékos, egyelőre nem is működnek jól, SB esély nem feltétlen lesz jövőre, és egy elsőkörös rookie mike, nem hiszem, hogy összetudná rázni eléggé a bagázst. Most tekintsünk el a staff inkonpetenciájától, nem tudom ott mi a helyzet. Teljesen make or break év volt ez nektek, szép ?évtizedes? építkezés lett összegányolva az ámokfutással. Bár a 3-4 évvel ezelőtti frissítések sem mutatnak olyan jól, mint kellene. Szóval hogy lesz ez tovább? :rolleyes:; újra top FA mozgások?, vagy rögtön robbantás?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Derek Landri-t meg kell dobni egy jó kis szerződéssel mert nagyon jó. Eddig is egyik legjobb volt de a was ellen egyszerűen nem tudják megtartani egy-egyben.Igazi faktor a meccsen.korodiati
szerintem azért mert egy 7. körös rookie játszik ellene, és balra tőle egy undrafted játékos van, a center pedig főként jobbra segít be. De azért tényleg jó ellenük 😊sapka
Landri egyébként is jó volt, nem csak ma. De szégyellje magát, hogy 7. körösök ellen jól mer játszani. 😛

több mint 13 éve
Derek Landri-t meg kell dobni egy jó kis szerződéssel mert nagyon jó. Eddig is egyik legjobb volt de a was ellen egyszerűen nem tudják megtartani egy-egyben.Igazi faktor a meccsen.korodiati
szerintem azért mert egy 7. körös rookie játszik ellene, és balra tőle egy undrafted játékos van, a center pedig főként jobbra segít be. De azért tényleg jó ellenük 😊sapka
Ettől függetlenül egyébként tényleg esélyes egy hosszabb szerződésre mert amióta hozzánk került egészen jól nyomja. Nem csinál extrát de futásban sokat tud segíteni és ez azért látszik a védekezésben is egy ideje.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
szerintem azért mert egy 7. körös rookie játszik ellene, és balra tőle egy undrafted játékos van, a center pedig főként jobbra segít be. De azért tényleg jó ellenük 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Derek Landri-t meg kell dobni egy jó kis szerződéssel mert nagyon jó. Eddig is egyik legjobb volt de a was ellen egyszerűen nem tudják megtartani egy-egyben.Igazi faktor a meccsen.
több mint 13 éve
Mindenkinek Boldog Új évet kívánok a magam és a Philly.blog nevében egyaránt. Ünnepeljük is meg az Új évet egy Eagles győzelemmel.
több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
BÚÉK!

több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Boldog Új Évet!
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
Boldog Új Évet!
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
BUÉK MINDEN SASNAK!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN EAGLES FANNAK!

Kevés fejfájást és egy jó szezont nekünk a következő évre!

több mint 13 éve
Burfictről hasonló
http://www.youtube.com/watch?v=5cdocwxM0w8
Zach Brown OLB
http://www.youtube.com/watch?v=Pl3yu6kykrw
Dont'a Hightower ILB
http://www.youtube.com/watch?v=MzJ3o1heM5E
Courtney Upshaw OLB
http://www.youtube.com/watch?v=qPDXVyEOjD8&feature=related
Lavonte David OLB
http://www.youtube.com/watch?v=CnFkMJ1Rbwg

Talán ők lesznek a legjobbak idén.Persze rajtuk kívül is még lesz jó néhány fasza LB.
több mint 13 éve
Simán elképzelhető,hogy Tazo lecsúszik a 2kör elejére...

mi behúzzuk Luke-t

kapásból ezt találtam róla: http://www.youtube.com/watch?v=lbpNkBiLDeU

kettőből egy csak jobban sikerülni mint a Casey&Rolle duo

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
Kuechly lenne a legalapvetőbb szerintem is, de Burfict kell és kész. Pont azért, amiért másnak nem kéne: mert agyatlan. De nehogy ez zavarjon már minket, Suh is agyatlan, mégis mindenki elfogadná csapatában.Deny
ja, azon a minden 3. meccsen amikor nincs eltiltva. 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kuechly lenne a legalapvetőbb szerintem is, de Burfict kell és kész. Pont azért, amiért másnak nem kéne: mert agyatlan. De nehogy ez zavarjon már minket, Suh is agyatlan, mégis mindenki elfogadná csapatában.
több mint 13 éve
Én sosem láttam nagy potenciált chaney-ben, egyedül azért tűnik jó játékosnak mert a többi LB a jelenlegi keretünkből még nála is rosszabb. Azt se mondanám viszont, hogy rossz játékos, szerintem NFL szinten egy erős középmezőny és semmi kiemelkedő... (Hangsúly a szerintem-en van)

És a Burfic csávó vagy mi a neve, az esélytelen?
Akik figyelték a várhatóan draftra jelentkező LB-ket tudnak dobni egy top5 LB listát nevekkel, esetleg youtube videó linkekkel? Nagyon megköszönném.Gege55
Itt megtalálsz mindent. http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings?tag=globalNav.nfldraft;fastFacts
Youtubera meg beírod a nevet és kidob egy rahedli videót.
Egyébként abszolút nem esélytelen. Igazából a jó megoldáson elmélkedünk. Én egy rutinos MLB igazolást és egy OLB draftolását tartom a legmegfelelőbbnek. De Ha nem lenne megfelelő MLB akkor azt kellene húzni a drafton. Ez lehet Burfict, Te'o, Kuechly vagy Hightower is akár. Tudásban nincs nagy különbség köztük. Stílusban viszont annál inkább. Burfict olyan mint a Predator. Látja a célpontot és bármin átmegy hogy lezúzza. Aztán megnyúzza és belebújik a bőrébe. Nem Eagles stílus de talán pont ő hiányzik innen. Te'o igen érett és okos játékos. Kuechly meg mindenhol ott van. Bármelyik LB poszton eljátszik igen jól. Marha sok szerelést csinál. Misstackle nem nagyon szerepel a repertoárban. Ja és baszott gyors. Én Burfict mellett teszem le a voksomat mert egyrészt ő a legnagyobb tehetség közülük, másrészt talán ő lehet majd az aki felspannolja a csapattársakat. Reidet ismerve Te'o vagy Kuechly lesz a befutó. Hightowert azért nem említem mert ő 3-4-es védelemben játszik. Nem lehet tudni hogy mire lenne képes nálunk középen. Időt kéne neki hagyni az biztos. Mindenesetre az adottságai megvannak, és nem is egy hülyegyerek, szóval ki tudja. Majd a szabad ügynök igazolások után fog tisztázódni a helyzet, hogy hova is kell ember majd.Shawn84
Akkor még egyszer, h nehogy valaki idén Te'o-t várja: Te'o bejelentette, hogy marad utolsó évére az egyetemen. Őt max 2013-ban draftolhatjuk. 😉 Persze Jan. 15-ig még változtathat, de nem valószínű.
Még hozzátenném Zach Brown-t, aki talán a legjobb tiszta 4-3-as OLB prospect.BleedingGreen
Te'o-ról lemaradtam, de Brownt már régebb óta emlegetem. Nekem Burfict mellett amúgy is ő a kedvencem.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Akár. De inkább Tulloch FA piacról meg mellé Kuechly vagy Zach Brown. Nekem legalábbis ez tetszene legjobban. Tudom hogy mindenki ajnározza Chaneyt MLB-ben de egy Tulloch azért sokkal jobb nála és Chaney igazi posztja meg egyébként is OLB lenne.Shawn84
Én sosem láttam nagy potenciált chaney-ben, egyedül azért tűnik jó játékosnak mert a többi LB a jelenlegi keretünkből még nála is rosszabb. Azt se mondanám viszont, hogy rossz játékos, szerintem NFL szinten egy erős középmezőny és semmi kiemelkedő... (Hangsúly a szerintem-en van)

Akik figyelték a várhatóan draftra jelentkező LB-ket tudnak dobni egy top5 LB listát nevekkel, esetleg youtube videó linkekkel? Nagyon megköszönném.Gege55
Itt megtalálsz mindent. http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings?tag=globalNav.nfldraft;fastFacts
Egyébként abszolút nem esélytelen. Igazából a jó megoldáson elmélkedünk. Én egy rutinos MLB igazolást és egy OLB draftolását tartom a legmegfelelőbbnek. De Ha nem lenne megfelelő MLB akkor azt kellene húzni a drafton. Ez lehet Burfict, Te'o, Kuechly vagy Hightower is akár. Tudásban nincs nagy különbség köztük. Stílusban viszont annál inkább. Burfict olyan mint a Predator. Látja a célpontot és bármin átmegy hogy lezúzza. Aztán megnyúzza és belebújik a bőrébe. Nem Eagles stílus de talán pont ő hiányzik innen. Te'o igen érett és okos játékos. Kuechly meg mindenhol ott van. Bármelyik LB poszton eljátszik igen jól. Marha sok szerelést csinál. Misstackle nem nagyon szerepel a repertoárban. Ja és baszott gyors. Én Burfict mellett teszem le a voksomat mert egyrészt ő a legnagyobb tehetség közülük, másrészt talán ő lehet majd az aki felspannolja a csapattársakat. Reidet ismerve Te'o vagy Kuechly lesz a befutó. Hightowert azért nem említem mert ő 3-4-es védelemben játszik. Nem lehet tudni hogy mire lenne képes nálunk középen. Időt kéne neki hagyni az biztos. Mindenesetre az adottságai megvannak, és nem is egy hülyegyerek, szóval ki tudja. Majd a szabad ügynök igazolások után fog tisztázódni a helyzet, hogy hova is kell ember majd.Shawn84
Akkor még egyszer, h nehogy valaki idén Te'o-t várja: Te'o bejelentette, hogy marad utolsó évére az egyetemen. Őt max 2013-ban draftolhatjuk. 😉 Persze Jan. 15-ig még változtathat, de nem valószínű.
Még hozzátenném Zach Brown-t, aki talán a legjobb tiszta 4-3-as OLB prospect.

több mint 13 éve
Akár. De inkább Tulloch FA piacról meg mellé Kuechly vagy Zach Brown. Nekem legalábbis ez tetszene legjobban. Tudom hogy mindenki ajnározza Chaneyt MLB-ben de egy Tulloch azért sokkal jobb nála és Chaney igazi posztja meg egyébként is OLB lenne.Shawn84
Ebbe a Tulloch dologba ne nagyon éld bele magad.
Lenyilatkozta,hogy maradni szeretne a csapatnál és persze a csapat is marasztalja.
Sztem 95%,hogy marad.

Főleg,hogy igazából nincsenek hiányposztjaink amit a dratról ne tudnánk megoldani.
Elsőszámú dolgunk Tulloch és Avril újraigazolása és Megatron hosszabbítása.

OFF vége.Bazzani
Nem élem bele magam, csak nekem ez a megoldás tetszene legjobban. Rutinos MLB mellé draftolni OLB(ke)t.
több mint 13 éve
Mondjuk Kuechly? 😊Mex

Egyébként abszolút nem esélytelen. Igazából a jó megoldáson elmélkedünk. Én egy rutinos MLB igazolást és egy OLB draftolását tartom a legmegfelelőbbnek. De Ha nem lenne megfelelő MLB akkor azt kellene húzni a drafton. Ez lehet Burfict, Te'o, Kuechly vagy Hightower is akár. Tudásban nincs nagy különbség köztük. Stílusban viszont annál inkább. Burfict olyan mint a Predator. Látja a célpontot és bármin átmegy hogy lezúzza. Aztán megnyúzza és belebújik a bőrébe. Nem Eagles stílus de talán pont ő hiányzik innen. Te'o igen érett és okos játékos. Kuechly meg mindenhol ott van. Bármelyik LB poszton eljátszik igen jól. Marha sok szerelést csinál. Misstackle nem nagyon szerepel a repertoárban. Ja és baszott gyors. Én Burfict mellett teszem le a voksomat mert egyrészt ő a legnagyobb tehetség közülük, másrészt talán ő lehet majd az aki felspannolja a csapattársakat. Reidet ismerve Te'o vagy Kuechly lesz a befutó. Hightowert azért nem említem mert ő 3-4-es védelemben játszik. Nem lehet tudni hogy mire lenne képes nálunk középen. Időt kéne neki hagyni az biztos. Mindenesetre az adottságai megvannak, és nem is egy hülyegyerek, szóval ki tudja. Majd a szabad ügynök igazolások után fog tisztázódni a helyzet, hogy hova is kell ember majd.
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Mi úgy a 10-15 között leszünk, ami tökéletes ha egy jó LB-t akarunk húzni majd.Shawn84
Mondjuk Kuechly? 😊Mex

Akik figyelték a várhatóan draftra jelentkező LB-ket tudnak dobni egy top5 LB listát nevekkel, esetleg youtube videó linkekkel? Nagyon megköszönném.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ebbe a Tulloch dologba ne nagyon éld bele magad.
Lenyilatkozta,hogy maradni szeretne a csapatnál és persze a csapat is marasztalja.
Sztem 95%,hogy marad.

Főleg,hogy igazából nincsenek hiányposztjaink amit a dratról ne tudnánk megoldani.
Elsőszámú dolgunk Tulloch és Avril újraigazolása és Megatron hosszabbítása.

OFF vége.

több mint 13 éve
Teo-ról is jókat hallani vagy ő inkább már 2. körös?

Hájtower is tetszeneJanek
Te'o se rossz de őt talán Kuechly meg Burfict mögé tenném azért. Hightower meg 3-4-es MLB leginkább, kérdéses, hogy mit tudna kezdeni 4-3-ban, de ettől függetlenül nagyon jó.Shawn84
Te'o úgy néz ki marad senior évére. Tehetségben elé helyezném Burfictet, benne nagyobb a fejlődési lehetőség, de Te'o egyenlőre jóval érettebb játékot nyújt mit Taze.

több mint 13 éve

Hájtower is tetszeneJanek
Te'o se rossz de őt talán Kuechly meg Burfict mögé tenném azért. Hightower meg 3-4-es MLB leginkább, kérdéses, hogy mit tudna kezdeni 4-3-ban, de ettől függetlenül nagyon jó.
több mint 13 éve

Hájtower is tetszene