NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor erre én mondok egy áment! 😊Akár. De inkább Tulloch FA piacról meg mellé Kuechly vagy Zach Brown. Nekem legalábbis ez tetszene legjobban. Tudom hogy mindenki ajnározza Chaneyt MLB-ben de egy Tulloch azért sokkal jobb nála és Chaney igazi posztja meg egyébként is OLB lenne.Shawn84Mi úgy a 10-15 között leszünk, ami tökéletes ha egy jó LB-t akarunk húzni majd.Shawn84Mondjuk Kuechly? 😊Mex
több mint 13 éve
Akár. De inkább Tulloch FA piacról meg mellé Kuechly vagy Zach Brown. Nekem legalábbis ez tetszene legjobban. Tudom hogy mindenki ajnározza Chaneyt MLB-ben de egy Tulloch azért sokkal jobb nála és Chaney igazi posztja meg egyébként is OLB lenne.Mondjuk Kuechly? 😊MexDraf szempontból érdekes lehet a 8-8 meg a 7-9 is iszonyat sűrű ez a réteg... mondjuk a skins nem szeretne nyerni szerintem ... tán ott kéne egy QB és ha kikapnak akkor 5.helyen lesznek szerintem ,ha nyernek akkor meg akár 9 is lehetMi úgy a 10-15 között leszünk, ami tökéletes ha egy jó LB-t akarunk húzni majd.Shawn84
Minket még tippelni sem tudom ....Janek
több mint 13 éve
Mondjuk Kuechly? 😊Draf szempontból érdekes lehet a 8-8 meg a 7-9 is iszonyat sűrű ez a réteg... mondjuk a skins nem szeretne nyerni szerintem ... tán ott kéne egy QB és ha kikapnak akkor 5.helyen lesznek szerintem ,ha nyernek akkor meg akár 9 is lehetMi úgy a 10-15 között leszünk, ami tökéletes ha egy jó LB-t akarunk húzni majd.Shawn84
több mint 13 éve
Draf szempontból érdekes lehet a 8-8 meg a 7-9 is iszonyat sűrű ez a réteg... mondjuk a skins nem szeretne nyerni szerintem ... tán ott kéne egy QB és ha kikapnak akkor 5.helyen lesznek szerintem ,ha nyernek akkor meg akár 9 is lehetMi úgy a 10-15 között leszünk, ami tökéletes ha egy jó LB-t akarunk húzni majd.
több mint 14 éve
Draf szempontból érdekes lehet a 8-8 meg a 7-9 is iszonyat sűrű ez a réteg... mondjuk a skins nem szeretne nyerni szerintem ... tán ott kéne egy QB és ha kikapnak akkor 5.helyen lesznek szerintem ,ha nyernek akkor meg akár 9 is lehetMinket még tippelni sem tudom ....
több mint 14 éve
Kikerült a blogra a szezonzáró tippelde : http://philly.blog.hu/2011/12/30/week_17_tippverseny

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Eszik a tápkieget, csak még mellé nyomnak egy kis szurit is 😊Azon a szinten már nem eszik a tápkieget. 😀Amadeus91Coleman-t IR-re raktuk. Kb. 6 hetes sérülése van, a bicepszét szakította el.Az nagyon kellemetlen sérülés, nem fájdalmas viszont nagyon lassan gyógyul (akár 2-3 hónap is lehet mire teljesen 100% lesz), hamar összeesik azon az oldalon az izom, és nehéz visszahozni szimmetrikusra a 2 oldalt újra. Mondjuk ők azért valószínűleg nem kolbászt esznek táplálék kiegészítőnek 😀Gege55
Asante játéka egyáltalán nem biztos, szal nagy eséllyel DRC és Jarrett is kezdeni fog.Bébé
több mint 14 éve
Azon a szinten már nem eszik a tápkieget. 😀Coleman-t IR-re raktuk. Kb. 6 hetes sérülése van, a bicepszét szakította el.Az nagyon kellemetlen sérülés, nem fájdalmas viszont nagyon lassan gyógyul (akár 2-3 hónap is lehet mire teljesen 100% lesz), hamar összeesik azon az oldalon az izom, és nehéz visszahozni szimmetrikusra a 2 oldalt újra. Mondjuk ők azért valószínűleg nem kolbászt esznek táplálék kiegészítőnek 😀Gege55
Asante játéka egyáltalán nem biztos, szal nagy eséllyel DRC és Jarrett is kezdeni fog.Bébé
több mint 14 éve
A csodaműzli mindenre jó.Coleman-t IR-re raktuk. Kb. 6 hetes sérülése van, a bicepszét szakította el.Az nagyon kellemetlen sérülés, nem fájdalmas viszont nagyon lassan gyógyul (akár 2-3 hónap is lehet mire teljesen 100% lesz), hamar összeesik azon az oldalon az izom, és nehéz visszahozni szimmetrikusra a 2 oldalt újra. Mondjuk ők azért valószínűleg nem kolbászt esznek táplálék kiegészítőnek 😀Gege55
több mint 14 éve
Coleman-t IR-re raktuk. Kb. 6 hetes sérülése van, a bicepszét szakította el.Az nagyon kellemetlen sérülés, nem fájdalmas viszont nagyon lassan gyógyul (akár 2-3 hónap is lehet mire teljesen 100% lesz), hamar összeesik azon az oldalon az izom, és nehéz visszahozni szimmetrikusra a 2 oldalt újra. Mondjuk ők azért valószínűleg nem kolbászt esznek táplálék kiegészítőnek 😀
több mint 14 éve
Coleman-t IR-re raktuk. Kb. 6 hetes sérülése van, a bicepszét szakította el. Asante játéka egyáltalán nem biztos, szal nagy eséllyel DRC és Jarrett is kezdeni fog.
több mint 14 éve
Dunlap FA lesz. Sokat nem tudott hozzátenni eddig, sztem tuti szélnek eresztik. Justice sem tudom mire kap ennyit, de elfogadható csere mindkét oldalon. OT érkezhet, de csak drafton későbbi körökben. Nem bolygatnám én ezt a falat. Jó lesz az csak kell még 1 offseasonnyi összeszokás. Azért eléggé megcserélődtek az emberek a falban és a szerepek is változtak. Be kell érnie ennek a változtatásnak is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Először ugye el kell majd dönteni, marad-e Mathis, mert 1 éves szerződése van. Mudd kedveli, úgyhogy van rá esély, hogy maradni fog és ő lesz a kezdő LG. Ha Mathis marad, akkor én nem variálnám a falat, Herremans maradna RT. Ebben az esetben egy fiatal, fejleszthető tacklet hoznák drafton, hogy majd idővel átvegye a RT posztot. Watkinssal én nem vagyok elégedetlen a szezon második felében, volt pár rookie mistake, de run blockban már egész jó, pass blockban még van mit fejlődni, de abban sem rossz. Őt semmiképp nem padoztatnám.Maradjunk annyiban, hogy jöjjön egy elit OL emberke, MINDEGY hogy milyen posztra, és amelyik poszt ezután a leggyengébb lesz ott játszik Herremans, és meg van oldva. LG-ből lett RT, ez alapján bármelyik poszton képes játszani, és láttuk hogy idén is kurva jó volt. Reménykedek benne hogy Watkins jövőre csinál is valamit ha már elsőkörös volt, Mathis ugye ALL-Pro ( 😀) a Cenya nem lesz basztatva, Peterst sem fogjuk szvsz. baszogatni, ha nem jön egy top5 RT akkor marad Herre a helyén. Annyi mondjuk a különbség hogyha marad RT akkor csak top5 lesz a posztján, ha meg Guard akkor Top1. 😛eaglesmcnabbAz a név mond nektek vmit, h Herremans? 😀Mond de. Csak az elmúlt években is itt volt RT meg mégse volt jó senki. Szóval azért csak kell egy.Shawn84
Jó ez a fal nem kell ezen változtatni. Legalábbis a kezdőn.Bébé
Ha Mathis nem marad, akkor Herremans mehet vissza a helyére. Ekkor kell majd valami kezdő szintű RT-t szerezni (Justice, Dunlap szerintem max csere lehet Mudd alatt).

több mint 14 éve
Maradjunk annyiban, hogy jöjjön egy elit OL emberke, MINDEGY hogy milyen posztra, és amelyik poszt ezután a leggyengébb lesz ott játszik Herremans, és meg van oldva. LG-ből lett RT, ez alapján bármelyik poszton képes játszani, és láttuk hogy idén is kurva jó volt. Reménykedek benne hogy Watkins jövőre csinál is valamit ha már elsőkörös volt, Mathis ugye ALL-Pro ( 😀) a Cenya nem lesz basztatva, Peterst sem fogjuk szvsz. baszogatni, ha nem jön egy top5 RT akkor marad Herre a helyén. Annyi mondjuk a különbség hogyha marad RT akkor csak top5 lesz a posztján, ha meg Guard akkor Top1. 😛Mond de. Csak az elmúlt években is itt volt RT meg mégse volt jó senki. Szóval azért csak kell egy.Shawn84Egy jó RT végül is nem ártana, de tényleg egy elit játékos.Shawn84Az a név mond nektek vmit, h Herremans? 😀
Jó ez a fal nem kell ezen változtatni. Legalábbis a kezdőn.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jó jó 😉 De az is igaz nem én kezdtem hanem aki megírta a cikket meg aki belinkelte 😛 A többi már csak lényünkből adódik.Már reménykedtem remélem minél hamarabb eldőlnek ezek a kulcs kérdések s aztán lehet dolgozni bár a lényegi felkészülés úgyis csak március környékén kezdődik, de akkor az edzői stáb megléte jelenthetne egy biztos pontot.dandeHé, még van egy forduló, ne váltsunk már edzőt december végén. Majd alapszakasz vége után eltelik 1-2 hét és lehet szórakozni. Tavaly is igazából 1-2 hét volt a kiesés, és az özönvíz szerű edzői staff változások között. Utána meg csak DC kérdés húzódott el, de igazából házon belül Reid már azt is eldöntötte, és tudta, hogy Juan vállalni fogja.Deny
több mint 14 éve
Már reménykedtem remélem minél hamarabb eldőlnek ezek a kulcs kérdések s aztán lehet dolgozni bár a lényegi felkészülés úgyis csak március környékén kezdődik, de akkor az edzői stáb megléte jelenthetne egy biztos pontot.dandeHé, még van egy forduló, ne váltsunk már edzőt december végén. Majd alapszakasz vége után eltelik 1-2 hét és lehet szórakozni. Tavaly is igazából 1-2 hét volt a kiesés, és az özönvíz szerű edzői staff változások között. Utána meg csak DC kérdés húzódott el, de igazából házon belül Reid már azt is eldöntötte, és tudta, hogy Juan vállalni fogja.
több mint 14 éve
Már reménykedtem remélem minél hamarabb eldőlnek ezek a kulcs kérdések s aztán lehet dolgozni bár a lényegi felkészülés úgyis csak március környékén kezdődik, de akkor az edzői stáb megléte jelenthetne egy biztos pontot.
több mint 14 éve
Szerintem ez csak sima újságírósdi, maradni fog Juan, ebben szinte biztos vagyok.
több mint 14 éve
Coleman ment IR-ra (részleges bicepsz szakadás). Többet látjuk Jarrettet legalább.Shady és Asante nem edzettek ma.

több mint 14 éve
Spanglit nagyon fogom irigyelni tőletek..Spangli idehozatala inkább pletyka egyenlőre. A jól értesült újságíró azt is írta a cikkében, hogy Gruden megy HC-nak a Ramsbe. Az ESPN cáfolta, hogy Gruden elhagyná őket jövőre (ettől persze Gruden még dönthet másként).
álmodoztunk már róla a Giants topicban , de hát megfeledkeztünk rólatok... 😉
Kafkán is sok fog múlni jövőre , mert Vick a meccsek 20-30 %-án valszeg megint nem tud majd játszani,és ott igen fontos lesz majd hogy szerepeltek...yooker
Még várjuk meg kirúgják-e Spags-et egyáltalán. Akkor Grudentől függetlenül is idejöhet, de a cikkíró által felvázolt verzió inkább csak elmélet szerintem.

több mint 14 éve
1 éves szerződése volt 2 millió alapért, további 2 millió járhatott volna neki teljesítménytől függően. A térd sérülése nemigen jött rendbe egész évben. Vissza is raktuk IR-ra.2 évre jött 4 millióért.Shawn84Grubbs,Nicks mint OT mennyire lehetne jó nekünk?S. Smith 1 évre írt alá hozzátok, és ezzel sztem vége is a pályafutásának. Jól elcseszte a dolgot. Ha marad nálunk kevesebb zséért többéves szerződéssel, még lehetne belőle vmi. Így...
Mondjuk a fizusapkát jól kéne variálni mert ugye DJAX-ot is meg kell tartani... remélem young,parker,s.smith megy a csapatból bár ez nem sok hely....
Mondjuk én elnézném nálunk Avrilt is és Minceyt is Abimiri és parker helyett 😊Janek
Viszont elmondhatja, hogy a Giants ellen csinálta idei egyetlen TD-jét.G-men

több mint 14 éve
Spanglit nagyon fogom irigyelni tőletek..álmodoztunk már róla a Giants topicban , de hát megfeledkeztünk rólatok... 😉
Kafkán is sok fog múlni jövőre , mert Vick a meccsek 20-30 %-án valszeg megint nem tud majd játszani,és ott igen fontos lesz majd hogy szerepeltek...
több mint 14 éve
2 évre jött 4 millióért.Grubbs,Nicks mint OT mennyire lehetne jó nekünk?S. Smith 1 évre írt alá hozzátok, és ezzel sztem vége is a pályafutásának. Jól elcseszte a dolgot. Ha marad nálunk kevesebb zséért többéves szerződéssel, még lehetne belőle vmi. Így...
Mondjuk a fizusapkát jól kéne variálni mert ugye DJAX-ot is meg kell tartani... remélem young,parker,s.smith megy a csapatból bár ez nem sok hely....
Mondjuk én elnézném nálunk Avrilt is és Minceyt is Abimiri és parker helyett 😊Janek
Viszont elmondhatja, hogy a Giants ellen csinálta idei egyetlen TD-jét.G-men
több mint 14 éve
Benne, a fizika és a kémia között.Egyébként saját emberek megtartása + draft > FAtenorxTök jó kis matekpéldád van 😊 Benne van a négyjegyű függvénytáblázatban is mint valami örökérvényű igazság? 😊Rataxes