NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Reid-et miért kéne kirúgn? Ha bemegy Akers 2. FG-je, akkor elég lett volna utsó drive-ban egy FG is. És joggal feltételezte, hogy 30x yardról bevágja. Az jó döntés volt sztem. Onside nagy baromság lett volna, mivel számítottak rá, támadó playeket nem Ő hívja.
Bár én az utóbbi években megszerettem Reid-et. 😀

Nálam inkább M&M menjen.
Sean McDermott-ot kedvelem, szal neki még adnék egy évet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szomorú vagyok nagyon, de ez a vereség bőven benne volt a meccsben. A D legalább egész jót nyújtott, bennük legalább lehetett látni a tüzet.
Az O meg McNabb szerű volt nekem, csak Vick gyorsabb és sérülékenyebb.
Sok volt a penalty, pl 3 és 4re offside, azt hittem hogy az agyam eldobom, itt már nem férnek bele a hibák, így Akersnek is gratulálok hogy most baszott be meccs előtt, meg Mikellnek is fel kellett volna kapnia a bőrt a fumble után...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Nem tudom ki hogy van vele de Reidtől jobb lenne megszabadulnotok szerintemToca
Bullshit. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Nah végre offseason. 😛

Jobb csapat jutott tovább, de akkor is fájó. Azonban sokkal jobb, hogy így kaptunk ki, mint ahogy tavaly.
Ezentúl hajrá Falcons, hogy Shady Pro Bowl-os legyen.
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
nem gond majd offseasonbe lesz ideje gondolkodni hogy az a 12 év semmit nem ér, ha a playoffban megremeg a lába :S

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Király volt, ahogy kb 10 draw playből hoztunk kb összesen 5 yardot. MM jövőre menjen valahova HC-nak.BleedingGreen
Ezt adom..és egy Justice cutot is vizionálok.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
...Newman
próbálod eltusolni, hogy miattad kaptatok ki mi? 😀
amúgy köszi a meccset srácok, jó csapat ez az Eagles..brk
megmondtam,mindig ez van 😀

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Ha Vick marad hosszabb távra akkor lehet szerezni kell valakit RT posztra, mert Justice ma (is) borzalmas volt, vakoldalt nem tud védeni.

több mint 13 éve
sztem bassza meg Akers...

nem lehet rákenni a meccset mert nem voltunk frenetikusak, de ha az a 2 fg bemegy akkor lehet nyertünk volna...SamS-Kicker
ilyen szarul régen láttam rúgni,tény,hogy a lábában maradt a W lehetősége :/

Én ezt minden szezonunk végén tudom... 😀Mex
Az én álláspontomat tudjátok,Andy takarodj!!! 😀

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
...Newman
próbálod eltusolni, hogy miattad kaptatok ki mi? 😀
amúgy köszi a meccset srácok, jó csapat ez az Eagles.
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Én ezt minden szezonunk végén tudom... 😀

több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
sztem bassza meg Akers...

nem lehet rákenni a meccset mert nem voltunk frenetikusak, de ha az a 2 fg bemegy akkor lehet nyertünk volna...

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nem tudom ki hogy van vele de Reidtől jobb lenne megszabadulnotok szerintem
több mint 13 éve
Szezon előtt,ha valaki azt mondja,hogy wildcard,akkor aláírtam volna,bár Kolbbal.
A jobb csapat nyert,azért ez a GB,amit ebben a szezonban művelt az minimum elképesztő (nézve az IR-t),nekünk meg always next year,ha lesz 😛 Ezzel a kerettel bármi lehet,a csapat magja nagyon fiatal,csak fejben kell rendbe tenni a dolgokat,ha ez megvan,a határ a csillagos ég.
Továbbra is Go Eagles! 😊

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Király volt, ahogy kb 10 draw playből hoztunk kb összesen 5 yardot. MM jövőre menjen valahova HC-nak.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Asomugha úgy néz ki Free Agent lesz. Na érte adnék még első körös Draft picket is. Jó lenne megszerezni őt, értelmes áron.Shawn84
elvileg sima UFA lesz,tehát szabadügynök,nem kéne érte fizetni picket/játékost csak egy "kisebb" összeget,erősen meglepődnék,ha rárepülnénk 😛Newman
Én úgy gondoltam hogy annyira jónak tartom hogy érte még picket is adnék, de FA-ban csak vele kéne megegyezni. Ahhoz hogy le tudjuk szerződtetni, Asanténak a fizuját kéne kb a felére csökkenteni 😀 Idén nálunk Vick is meg DeSean is előbbre való.
több mint 13 éve
Asomugha úgy néz ki Free Agent lesz. Na érte adnék még első körös Draft picket is. Jó lenne megszerezni őt, értelmes áron.Shawn84
elvileg sima UFA lesz,tehát szabadügynök,nem kéne érte fizetni picket/játékost csak egy "kisebb" összeget,erősen meglepődnék,ha rárepülnénk 😛

több mint 13 éve
Asomugha úgy néz ki Free Agent lesz. Na érte adnék még első körös Draft picket is. Jó lenne megszerezni őt, értelmes áron.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
50 km/h-ás széllökésekre számítanak, de hó egy pehely sincs.
több mint 13 éve
Már most kezd felmenni a vérnyomásom. Hajnal 4-kor kelek de nem hagyhatom ki az élő közvetítést. Remélem azért nem lesz hosszabbítás és a srácok behúzzák rendes játékidőben a meccset.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már nagyon várom a meccset (akkor is ha előfordulhat, hogy nem látom). Eléggé underdogokként kezelnek minket ami nem az az előző nap két idegenbeli győzelem született ma szülessen két hazai 😛dande
Tegnap nem két idegenbeli csapat nyert, sőt én azt se mondanám, hogy a két underdog...deny79
Na jó tényleg nem vagyok már százas 😊 A lényeg hogy nyerjünk mi oszt kész!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://philly.blog.hu/2011/01/09/osszefoglalo_wc_kor_elott Ebben a cikkben össze lett foglalva az összes bejegyzés linkkel együtt, mely a hét folyamán a WC körre készült direkt. Természetesen ezek mellett is vannak cikkek, amikről ha valaki lemaradt, érdemes elolvasni (Szezon értékelő 01, 02; Kérdezz? Felelek! 04....)
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Már nagyon várom a meccset (akkor is ha előfordulhat, hogy nem látom). Eléggé underdogokként kezelnek minket ami nem az az előző nap két idegenbeli győzelem született ma szülessen két hazai 😛dande
Tegnap nem két idegenbeli csapat nyert, sőt én azt se mondanám, hogy a két underdog...
több mint 13 éve
szeretem az Eaglest, de most küldöm az egész csapatnak ezt a számot 😛
http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY&feature=relatedHurka
http://www.youtube.com/watch?v=txlXcJDtDwM 😛

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
szeretem az Eaglest, de most küldöm az egész csapatnak ezt a számot 😛
http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY&feature=related