NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
82
12
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Amúgy engem ha lehet (s amíg nincs konkrétum pláne 😛 ) kíméljetek meg attól a felvetéstől, hogy Harrison elmegy az OFF season egyik legnagyobb baklövésének tartanám. Ahhoz képest amennyit játszott nekem nagyon meggyőző volt úgyhogy maradjon léci illetve punktum 😊
több mint 14 éve
Szerintem Havili azért kellett, mert ha Harrison lelép, (ami Lewis érkezésével esélyes) akkor ő lesz a harmadik számú RB. Rövid yardos szituációkban és red zoneban úgyis gondok voltak, főleg hogy folyton középső futást hívtak Reidék. Havili ez meg tudná oldani.Shawn84Ez nagyon berögzült,hogy Lewis a második számú RB.Én ebben továbbra sem vagyok biztos.Előbb látni szeretném meccseken.Értem,hogy ügyes meg gyors,de Harrison se egy "szarkupac" és megvan az az NFL rutin ami Lewisról egyáltalán nem mondható még el.Szval én várnék ezekkel a kijelentésekkel,hogy ki a második vagy ki lép le.Kiharcolhatja a második posztot.... :cool:
Azért ez nem egy Shawn Andrews szindróma.Sztem JJ 100%-os lesz szezonkezdetre(erről lehetett olvasni) a TC meg pont elég lesz ahhoz,hogy visszarázódjon.Viszont egy újabb komolyabb sérülés már a karrierjébe kerülhet.Két év kihagyás után én már nem igazán hiszem hogy kezdő szintű lesz.Shawn84kezdők:plusz még JJ felépülésében bízhatunkBébé
Peters-Watkins-McGlynn-Herremans-Justice
cserék:
Dunlap-Vandenberg-Kelce-Jean-Gilles-Howard
jelenleg kb így nézhet ki az OL, és hozzájuk még UDFA meg FA is jöhet. Wells meg szerintem cut lesz, ha nem szedi össze magát,Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Én kinézem Reid-ből, hogy kezdeti. Ha nem jön veterán CB, akkor igazából játszhat, van olyan, mint a többiek.De szerintem Mikell maradni fog.
És itt pedig McCoy pajtija, Dion Lewis interjúja: http://philly.blog.hu/2011/05/02/dion_lewis_interju
miilann: Fogalmam sincs. Nem ismerem a számot.
több mint 14 éve
Curtis Marsh portré elkészült, itt olvashatjátok: http://philly.blog.hu/2011/05/02/portre_curtis_marsh_cb_utah_state_aggieskizárt,hogy kezdő lesz
Remélem kicsit mindenki úgy érzi már, hogy talán ő is kezdő lehet szeptemberben. 😊
Illetve itt szintén egy C+-os draft értékelés: http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-draft-gets-a-C.htmlDeny
ha mégis,akkor secondary megint kuka,főleg,ha Mikell elmegy
több mint 14 éve
Curtis Marsh portré elkészült, itt olvashatjátok: http://philly.blog.hu/2011/05/02/portre_curtis_marsh_cb_utah_state_aggiesa portréban az utolsó videó végén lévő zene fellelhető valahol hosszabb formában?
Remélem kicsit mindenki úgy érzi már, hogy talán ő is kezdő lehet szeptemberben. 😊
Illetve itt szintén egy C+-os draft értékelés: http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-draft-gets-a-C.htmlDeny
egyébként jó lett ez is, mint ahogy a jarrettes és a draft értékelő is. 😉
child please!
több mint 14 éve
Le se tagadhatnád kiknek szurkolsz 10 U X 😛adam8A GM csapatomnak 😀
több mint 14 éve
Én nem úgy érzem, én biztos vagyok benne :cool:
több mint 14 éve
Curtis Marsh portré elkészült, itt olvashatjátok: http://philly.blog.hu/2011/05/02/portre_curtis_marsh_cb_utah_state_aggiesRemélem kicsit mindenki úgy érzi már, hogy talán ő is kezdő lehet szeptemberben. 😊
Illetve itt szintén egy C+-os draft értékelés: http://www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Eagles-draft-gets-a-C.html
több mint 14 éve
Szerintem se kell túlkombinálni: Watkins váltja MJG-t guardban és kész is. Justice-ban továbbra is bíznak, de elit passrusherek ellen elég nagy kockázat ő (pl mindkét GB meccsen penetra volt, és csak a 2.-on volt sérült) Talán Watkins-szal lesz mellette egy megbízhatóbb G, így tán ő is jobb lehet.
JJ felépülésében én is bízok, McGlynn megbízható backupnál nem volt több tavaly, ha javul, tőlem lehet övé a C.
Jarrett remélem kap szerepet akkor is, ha Mikell-t visszahozzuk. Ha viszont rögtön kezdőként számolunk vele, akkor azért lesz dolga rendesen. A szokásos SS feladatokon kívül nálunk még plusz felelősség is hárul a SS-re: Sámuel tackle-mentes és kockáztató játéka miatt Mikellnek is fokozottan kellett figyelnie, hogy Asante mikor támad le egy rövid route-ot és marad mögötte a semmi.

több mint 14 éve
Blogon egy újítást találhattok a bal oldalon. Egy ShoutMix Chat nevű üzenetküldő ablakot, ahol regisztráció nélkül is lehet üzenetet vagy kommentet írni. Írjatok oda bátran, bármivel kapcsolatban.
több mint 14 éve
Én nagyon örülnék ha végre teljesen felépülne és jól játszana, mert McGlynn ugyan sokat fejlődött szezon közben, és Kelce is mutathat még szép dolgokat, de JJ még mindig nagyságrendekkel jobb játékos. Viszont UDFA-ból Bartholomew és O'Dowd is megérne egy szerződést.Szigorúan véve csak 1 évet hagyott ki és másodszorra pedig "csak" tricepsz sérülés miatt dőlt ki, szóval a térde tudott pihenni. Persze ettől még meg kell harcolnia a helyéért, de sztem vele sokkal inkább számolhatunk, mint Weaver-rel.Bébéplusz még JJ felépülésében bízhatunkBébéKét év kihagyás után én már nem igazán hiszem hogy kezdő szintű lesz.Shawn84
több mint 14 éve
Szigorúan véve csak 1 évet hagyott ki és másodszorra pedig "csak" tricepsz sérülés miatt dőlt ki, szóval a térde tudott pihenni. Persze ettől még meg kell harcolnia a helyéért, de sztem vele sokkal inkább számolhatunk, mint Weaver-rel.plusz még JJ felépülésében bízhatunkBébéKét év kihagyás után én már nem igazán hiszem hogy kezdő szintű lesz.Shawn84
több mint 14 éve
Két év kihagyás után én már nem igazán hiszem hogy kezdő szintű lesz.kezdők:plusz még JJ felépülésében bízhatunkBébé
cserék:
jelenleg kb így nézhet ki az OL, és hozzájuk még UDFA meg FA is jöhet. Wells meg szerintem cut lesz, ha nem szedi össze magát,Shawn84
több mint 14 éve
kezdők:plusz még JJ felépülésében bízhatunk
cserék:
több mint 14 éve
Sorry, LT, RT helyett mindehol G-t akartam írni 😀De a lényege érthető, Mankins felesleges, van két kezdő starter G-unk: Watkins és Herremans
több mint 14 éve
kezdők:Peters-Watkins-McGlynn-Herremans-Justice
cserék:
jelenleg kb így nézhet ki az OL, és hozzájuk még UDFA meg FA is jöhet. Wells meg szerintem cut lesz, ha nem szedi össze magát,
több mint 14 éve
mi van? 😀 Nem nagyon értem h mit akarsz mondani.Watkins szerintem RT lesz - ha csak nagyon nem megy neki - így is. Todd Herremans meg vagy marad LT, vagy ugye ő költözik. Tehát Mankins érkezésével a háromból egy pad (mert egyik se T, ez tény (Danny lehetne, de nem annak lett hozva, nem is az lesz, aztán ki tudja Mudd mit akar, meg Reid), illetve C sem).DenyÉs ki padozna? Az istened, vagy Watkins? Luxus lenne. Hozzunk inkább elit LB-t, ha már CB-t nem akar.DenyGondolom akkor Watkins lenne a RT, de ott kockázatosabb lenne a játéka.BleedingGreen
99%, hogy Watkins nem lesz OT. Mudd le is nyilatkozta, hogy rövidek a karjai ahhoz, hogy az Ő rendszerében tackle-t játsszon.
"He doesn’t really have the arm length and stride length to reduce distance (on the outside),’’ Mudd said.
Draftunkról:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Domo-grades-the-Eagles-draft.html
Kimásolva 1 részlet belőle
So if the kid is only projected as an interior lineman, you ask, why didn’t the Eagles instead draft Wisconsin tackle Gabe Carimi, who went five spots after Watkins to the Bears? Well, it means one of 3 things things: a) they are thinking of moving left guard Todd Herremans out to right tackle and will plug Watkins in at one of the guard spots and Mike McGlynn at the other; b) they think Winston Justice will rebound with a solid season; or c) they think one of their 6-8 backups – King Dunlap or 2010 undrafted free agent Austin Howard – is going to step up and grab the starting right tackle job. My money’s on A.
- vagy bízunk Justice-ban
- vagy Herremans lesz az RT-nk
- Dunlap, Howard
több mint 14 éve
Guard lesz.
több mint 14 éve
Watkins szerintem RT lesz - ha csak nagyon nem megy neki - így is. Todd Herremans meg vagy marad LT, vagy ugye ő költözik. Tehát Mankins érkezésével a háromból egy pad (mert egyik se T, ez tény (Danny lehetne, de nem annak lett hozva, nem is az lesz, aztán ki tudja Mudd mit akar, meg Reid), illetve C sem).Gondolom akkor Watkins lenne a RT, de ott kockázatosabb lenne a játéka.BleedingGreenAkkor viszont Mankins-t akarom!eaglesmcnabbÉs ki padozna? Az istened, vagy Watkins? Luxus lenne. Hozzunk inkább elit LB-t, ha már CB-t nem akar.Deny
több mint 14 éve
Az UDFA-k között idén sok jó játékos található. Jó néhány van akinek örülnék ha hozzánk kerülne. Pl:Mark Herzlich LB, DeAndre McDaniel S, Ian Williams DT, Pierre Allen DT, Kristofer O'Dowd C, Ryan Bartholomew C, Scott Lutrus LB, Jake Kirkpatrick C. Közülök bármelyiknek nagyon tudnék örülni. Elég pazar névsor szerintem.
több mint 14 éve
Közben feltettem a blogra egy részletesebb Draft értékelőt.http://philly.blog.hu/2011/05/02/2011_draft_ertekelo
több mint 14 éve
Szerintem Havili azért kellett, mert ha Harrison lelép, (ami Lewis érkezésével esélyes) akkor ő lesz a harmadik számú RB. Rövid yardos szituációkban és red zoneban úgyis gondok voltak, főleg hogy folyton középső futást hívtak Reidék. Havili ez meg tudná oldani.
több mint 14 éve
Hát az FB pickkel kapcsolatban lehet hogy arról van szó amit mi még nem tudunk hogy Weaver nincs épp a legjobb állapotban és ezért kell valaki aki addig is beletanul a szerepébe és lehet hosszabb távú befektetés mert Scmitt se annyira kezdő már. Meglátjuk azért én sajnálnám ha Asot kihagynánk azért két három évre még jó lenne itt de jövőre mindenképp.