NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
18:30-tól, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy ritka egy kalap rossz (hogy finoman fogalmazzak) utolsó alapszakasz forduló volt amióta követem az nfl-t nem emlékszem ilyenre bár lehet az én ízlésem kényes meg nekünk ugye már nem volt tét.Én egész PO alatt azzal fogom biztatni magam, hogy most már minden mérkőzés csak hab a tortán az év eleji várakozásokhoz képest fő az optimizmus 😊
több mint 13 éve
Gondoltam nagy okosan, hogy miután Kolb magabiztosan lehozza a Dallas elleni meccset egy W-vel, akkor feldobom a témát, egy esetleges Vick trade-ről mivel érte többet kapnánk és Kolb maradna kezdőnek.Hát a Dallas meccs után, ez egy füstbe ment terv lett.
Ezek után a csapat MVP-je, vitán felül:
http://www.youtube.com/watch?v=U1rGowoTeiY
😊 😛
több mint 13 éve
Én például szívesen cserélnék a 49ers-el az első körben, plusz egy 2012-es 4. körA King idézetre írtam a 1st roundot, Kingnek 3 kéne érte, nekem elég lenne 1 is. 😉Azért ha bárki akár 1 first round picket adna érte, akkor én magam tenném a repülőre ha kell. 😀1st round?McNabb 2 eleje...adjanak egy negyediket és mehet.....Greengo
Backupnak tényleg nem rossz, de szvsz jövőre lehet hogy Kafka is tudna hasonló szintet.BleedingGreen
Még bízhatunk az őrült ownerekben/GM-ekben. Tavaly Whitehurstért adtak egy 2011-es 3. kört+30 helyes helycserét a draft 2. körében. Sajnos idén a Qb class nem rossz , így ennek is kevesebb az esélye.BleedingGreen
több mint 13 éve
A King idézetre írtam a 1st roundot, Kingnek 3 kéne érte, nekem elég lenne 1 is. 😉1st round?McNabb 2 eleje...adjanak egy negyediket és mehet.....Greengokivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Azért ha bárki akár 1 first round picket adna érte, akkor én magam tenném a repülőre ha kell. 😀
Backupnak tényleg nem rossz, de szvsz jövőre lehet hogy Kafka is tudna hasonló szintet.BleedingGreen
Még bízhatunk az őrült ownerekben/GM-ekben. Tavaly Whitehurstért adtak egy 2011-es 3. kört+30 helyes helycserét a draft 2. körében. Sajnos idén a Qb class nem rossz , így ennek is kevesebb az esélye.
több mint 13 éve
Az a durva, hogy kikaptunk, de egy pillanatig nem voltam ideges.
több mint 13 éve
deal done1st round?McNabb 2 eleje...adjanak egy negyediket és mehet.....Greengokivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Azért ha bárki akár 1 first round picket adna érte, akkor én magam tenném a repülőre ha kell. 😀
több mint 13 éve
1st round?McNabb 2 eleje...adjanak egy negyediket és mehet.....kivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Azért ha bárki akár 1 first round picket adna érte, akkor én magam tenném a repülőre ha kell. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
kivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Azért ha bárki akár 1 first round picket adna érte, akkor én magam tenném a repülőre ha kell. 😀
Backupnak tényleg nem rossz, de szvsz jövőre lehet hogy Kafka is tudna hasonló szintet.
több mint 13 éve
kivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Örülök,hogy te is így gondolod....ha alkalmas lenne a posztra tegnap simán lehozza a meccset így viszont még a normális ellenértéktől is megfosztotta a csapatot.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
kivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀deny79Inkább hozzuk vissza DMacet backupnak 😀
több mint 13 éve
kivételes alkalom, hogy egyetértek Peter Kinggel, de ez az. Kolb igazéból tökéletes backup, érthető, ha elmenne franchise QB-nak valahova, de nincs garancia, hogy az lesz belőle. Itt meg becsülik, olyan mint Sorgi kb. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Idézet Peter King hétfő reggeli majomkodásából:I think the Philadelphia Eagles shouldn't consider trading Kevin Kolb for anything short of three first-round picks. Ridiculous, of course. But think about it. Kolb's salary is manageable next year at $1.4 million. We haven't seen Mike Vick play a full season in forever. And if Vick goes down in September, do you want your season resting on the right arm of Mike Kafka? Kolb has more value by far than a normal top backup would have, because there's such a real chance of the starter getting hurt. So don't be tempted, Andy Reid. (Not that this offseason is going to business as usual anyway.)
OK, hogy a tegnapi meccs nem jelent semmit, de akkor is: WTF?. C'mon man!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sok mindenben bízhatunk: Vick 2 hét alatt megtanulja olvasni a blitzeket, 10-nél több futást hívunk a meccsen, a D falunk végre normális passrushra lesz képes, stb... De legkevésbé McCarthy bénaságában kellenne bíznunk.Most készüljünk a Packs ellen, én bízom McCarthy bénaságában, és hogy nem tudnak rendesen felkészülni ellenünk. A Turnoverektől kicsit félek, főleg amióta Vick belejött, de annak örülök, hogy eléggé egyfejű szörny ez a Packs, csak aztán nehogy megszopjuk, mint a szintén egyfejűnek tartott Skins ellen otthon.somebody08McCarthy nagyon jó edző, piros zászlót láthatóan fordítva kezeli de ez legyen a legnagyobb gondunk. Szoros meccset várok.JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Most készüljünk a Packs ellen, én bízom McCarthy bénaságában, és hogy nem tudnak rendesen felkészülni ellenünk. A Turnoverektől kicsit félek, főleg amióta Vick belejött, de annak örülök, hogy eléggé egyfejű szörny ez a Packs, csak aztán nehogy megszopjuk, mint a szintén egyfejűnek tartott Skins ellen otthon.somebody08McCarthy nagyon jó edző, piros zászlót láthatóan fordítva kezeli de ez legyen a legnagyobb gondunk. Szoros meccset várok.
több mint 13 éve
Rekordok, tegnapra, de főleg egész évre már készen is vannak: http://philly.blog.hu/2011/01/03/records_7Elvileg amúgy érdemes sokat klikkelni blogra, rengeteg dolog lesz, kiélvezzük, amíg a playoffban vagyunk 😊
És elkészült az év eleji tippelde 2010 végeredménye is: http://philly.blog.hu/2011/01/03/tippelde_2010_vegeredmeny
Valamint itt az új tippelde a rájátszásra: http://philly.blog.hu/2011/01/03/tippelde_2010_rajatszas
több mint 13 éve
Hát ez a tegnapi meccs, a legszarabb volt, amit valaha láttam. Most olyan hangulatom van, mint szeptemberben, vége az előszezonnak és jön a Packers, hazai pályán... 😊 Kolbnak nem igazán volt ideje a fal mögött, de amikor volt, akkor is még megpróbált elszívni egy cigit, mielőtt dobott volna. Reméljük nem voltak játékosmegfigyelők tegnap a stadionban, mert szörnyen játszott, vagy csak olyan csapatoktól érkeztek, ahol atomzsír támadófal van, csak egy pocket-passer kell nekik. A védelemben azért Colt Anderson néha csinált szép dolgokat, annak ellenére, hogy gunnernek hoztuk, Te'O is nagyon bíztató volt, Patterson brutáliasan szerel, olyan mint egy kis Sheldon Brown (akinek a mezét valami Adams hordja...).Most készüljünk a Packs ellen, én bízom McCarthy bénaságában, és hogy nem tudnak rendesen felkészülni ellenünk. A Turnoverektől kicsit félek, főleg amióta Vick belejött, de annak örülök, hogy eléggé egyfejű szörny ez a Packs, csak aztán nehogy megszopjuk, mint a szintén egyfejűnek tartott Skins ellen otthon.
több mint 13 éve
greenboy
267
...A meccs nyitányán sok múlik.dandeNem! Azon múlik minden, hogy a meccs végén melyik csapat neve mellett fog több pont szerepelni 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legalább mi nekünk nem kellett x dollár költeni erre a minősíthtetlen (a Dt kitvéve) meccsre... legfeljebb alhattam volna egy jót. Félek a GB meccset benézzük Vick nem lesz játékban s mire belelendül már nem tudja visszahozni. A meccs nyitányán sok múlik.dandeA nyitány fontosságában egyetértünk. Ha 10-14 pontos vezetést össze tudunk szedni (elején ülnek a nagy játékok), akkor jó esélyeket adok magunknak, ugyanis McCoy előnynél több szerepet kapna, tőle pedig rengeteget várhatunk teljesen jogosan és fog is teljesíteni (a megbízhatóságot tekintve nálam az O-ból ő emelkedett ki ilyen szinten, amit kapott a faltól azt kegyetlenül kihasználta, mindig megcsinálja az 1-1et open fielden, ha meg nem kap sokat akkor keményen fut, lehajtja a fejét és bele a közepébe, ahogy kell). Kemény meccs lesz, jó lenne megint pass rusht látni tőlünk is.
több mint 13 éve
Legalább mi nekünk nem kellett x dollár költeni erre a minősíthtetlen (a Dt kitvéve) meccsre... legfeljebb alhattam volna egy jót. Félek a GB meccset benézzük Vick nem lesz játékban s mire belelendül már nem tudja visszahozni. A meccs nyitányán sok múlik.
több mint 13 éve
Ez a tegnapi meccs sima lett volna ha Kolb nem játszik ilyen impotens játékot. Kb. ennyi hozzáfűznivalóm van..
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
greenboy
267
Tudom, nem lehet, és talán nem is kellene messzemenő következtetéseket erről a meccsről levonni (a csere sorok, és a tétnélkülisége miatt), de Kolbnak simán hoznia kellett volna a meccset (mert lehetett volna), ha valaha is első számú akar lenni, akkor ez nagyon kevés, kissé csalódott vagyok vele kapcsolatban és kicsit a stábbal is, akik dolgoznak vele, mert eddig úgy látszik nagyon benézték a srácot! Esetleg valóban környezetváltozásra volna szüksége, mert nálunk hiába kap lehetőséget nem tud élni vele, így talán Kafka is tudna irányítani (rutin szerzés, „éles” meccsen mit tud(?) stb.), ha eltradeljük(?) nem tudom, egyáltalán mit kaphatunk érte
több mint 13 éve
Kolb azért játszott szarul, mert itt akar maradni, akár még back-upnak is 😀Defense fostartály, emberektől függetlenül, de Teo tényleg állat volt 😀
több mint 13 éve
Megvan a meccsünk időpontja: Jan. 9. Vasárnap, 4:30 PM (ET), (FOX-TV)
több mint 13 éve
Ez már hivatalos. Jövő évi sorsolás hazai-idegenbeli beosztása.A Bears ellen semmilyen pálya nem jó nekünk 😀. Mivel otthon játszunk jó esélyünk lesz ... egy szoros vereségre. 😉
Home - Chicago Bears, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, New York Jets, New England Patriots, New York Giants, Washington Redskins and Dallas Cowboys.
Away - Atlanta Falcons, Arizona Cardinals, St. Louis Rams, Miami Dolphins, Buffalo Bills, New York Giants, Washington Redskins and Dallas Cowboys.
Ami nem jó, az hogy menni kell Atlantába. De a Bears-Pats-Jets ellen a hazai pálya mindenképpen jó. Idei idegenbeli Dolphins ellen meg inkább játszok Miamiban 😀
De ez még a jövő zenéje.deny79