NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
37
7
2:20, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Na akkor egy gyors összegzés:Játék eredménye mikorra várható?
1/23-Danny Watkins OL
2/22-Jaiquawn Jarrett S
3/26-Curtis Marsh DB
4/19-Casey Matthews LB
4/23-Alex Henery K/P
5/18-Dion Lewis RB
5/30-Julian Vandervelde OL
6/26-Jason Kelce OL
6/28-Brian Rolle LB
7/34-Greg Lloyd LB
7/37-Stanley Havili FB
Összességében ez sem volt rossz draft.Biztos készülünk még vmivel a FA alatt. 😊 CB későn jött ahogy a jobb LB-kről is lecsúsztunk.Henery húzásának biztos megvan az oka.Akerst még megbízhatónak találom.(lenne még benne pár jó év),Jarretnek nagyon örülök.(erre vhogy ráéreztem sztem SS lesz) D lineba senki sem érkezett!! :o 😂 (B- lesz kb.)Greengo
több mint 14 éve
Na akkor egy gyors összegzés:1/23-Danny Watkins OL
2/22-Jaiquawn Jarrett S
3/26-Curtis Marsh DB
4/19-Casey Matthews LB
4/23-Alex Henery K/P
5/18-Dion Lewis RB
5/30-Julian Vandervelde OL
6/26-Jason Kelce OL
6/28-Brian Rolle LB
7/34-Greg Lloyd LB
7/37-Stanley Havili FB
Összességében ez sem volt rossz draft.Biztos készülünk még vmivel a FA alatt. 😊 CB későn jött ahogy a jobb LB-kről is lecsúsztunk.Henery húzásának biztos megvan az oka.Akerst még megbízhatónak találom.(lenne még benne pár jó év),Jarretnek nagyon örülök.(erre vhogy ráéreztem sztem SS lesz) D lineba senki sem érkezett!! :o 😂 (B- lesz kb.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
A Giants úgy draftol, hogy mindannyian lehúzhatjuk a rolót a csoportban, ha csak a fele beválik... Csak éppen ott van Eli😀😀😀somebody08A secondaryjük állat, a DL állat, Greg Jones ment LB sorba, de csak az maradt ahova passzolni lehetne. Futni meg nem fogunk ellenük az is tuti. De legalább javult a mi OL-ünk.
több mint 14 éve
A Giants úgy draftol, hogy mindannyian lehúzhatjuk a rolót a csoportban, ha csak a fele beválik... Csak éppen ott van Eli😀😀😀somebody08nem most kell nyerni, hanem ősszel és télen...azt pedig egy ideje már nem tudnak ellenünk 😀
több mint 14 éve
Tommy Lawlor Brian Rolle-ról:Ohio State játékos. És az ő LB soruk valahogy nagyon nem tetszett. Olyan mintha pályán se lenne.
"I’m legally required to say something about Ohio State LB Brian Rolle. I was focused on other players in the OSU/Iowa game, but he just jumps out when you watch the Buckeyes. Rolle was in on 10 tackles in the game, 3 of them were TFLs. I love watching him hit RBs and TEs as they go to release into pass routes. He put quite a few of those guys on the ground before they could even get going. Rolle is undersized, but he’s physical, tough, and athletic. Love watching him play."
Shawn miért nem bírod Rolle-t?Bébé
több mint 14 éve
A Giants úgy draftol, hogy mindannyian lehúzhatjuk a rolót a csoportban, ha csak a fele beválik... Csak éppen ott van Eli😀😀😀
több mint 14 éve
Tommy Lawlor Brian Rolle-ról:"I’m legally required to say something about Ohio State LB Brian Rolle. I was focused on other players in the OSU/Iowa game, but he just jumps out when you watch the Buckeyes. Rolle was in on 10 tackles in the game, 3 of them were TFLs. I love watching him hit RBs and TEs as they go to release into pass routes. He put quite a few of those guys on the ground before they could even get going. Rolle is undersized, but he’s physical, tough, and athletic. Love watching him play."
Shawn miért nem bírod Rolle-t?
több mint 14 éve
Azért valami nem stimmel az öreggel nem húztunk DE-t 😛 bár még a 7. kör hátra vandandeNagyon jó DL emberek vannak még benn. Romeusnak örülnék már, meg Williamsnek és Guynak és Matthewsnak és Allennek és Thortonnak. De Rollet nem bírom. Nagyon nem.
több mint 14 éve
Azért valami nem stimmel az öreggel nem húztunk DE-t 😛 bár még a 7. kör hátra van
több mint 14 éve
6. köröseink:Jason Kelce C
Brian Rolle LB
Rolle-nak örülök.
több mint 14 éve
Reid és BB nagy király. 😀Ez akkor lesz majd nagy szám, ha mi húzunk egy HoF játékost ők meg cutolják szezon előtt a sajátjukét. 😀
több mint 14 éve
LG, alap ember volt az Iowában. Pár nap múlva fenn lesz blogon a portréja is.
több mint 14 éve
Érdekes húzás...főleg az 5. körben. 😐 Azért lett vna még kit elhozni más posztra.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
meg a posztja 😀Julian Vandervelde OGBébéEz az összes tudásunk a srácról 😊 a neve 😀kzol
Lacks ideal size, but a good athlete and blocker. Anchors well. Able to re-set. Can drive block well when he uses good leverage. Good feet. Excellent balance.Able to re-set in pass pro when initially driven back. Picks up stunts easily. Excellent awareness. Fires off the ball and can get to the 2nd level. Good on LBs. Gets to them and sustains blocks. Very underrated player.
6-2, 300
és meg van benne az X-faktor 😀
http://www.youtube.com/watch?v=_oVw8rp_yFw
több mint 14 éve
Reid mániája miatt kellet még egy tégla a falunkba.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Julian Vandervelde OGBébéEz az összes tudásunk a srácról 😊 a neve 😀
több mint 14 éve
Julian Vandervelde OG
több mint 14 éve
Na most értem haza látom pörögnek az események és ha más nem a neve miatt a kis Mattynek örülök hátha szerencsét hoz és ős is eljut a gyűrűig csak nálunk úgy is sok mindenben szereti úgy tűnik követni a bátyját legyen így ebben is 😛 A K végül is vállalható előbb utóbb ideje volt kívánunk neki is Akershez hasonló pályafutást!
több mint 14 éve
Nem mert Lewis rohadt jó játékos. LeSean 2.0 csak gyorsabbAz fel sem merül,hogy Lewis lesz a 3. RB ? 😉GreengoBelefér. Todmant akartam hogy más stílusú futó legyen de Lewis nagyon jó ha van egy jó fala. Harrison lesz a 3rdShawn84nem hiszem, hogy ezek után nálunk akar maradniBébé
De nem aggódok. McCoy a király!!!
több mint 14 éve
Ez jótréd a Jets-szel!somebody08#Eagles traded the 153rd overall pick and the 227th overall pick (7th rd.) to the Jets for the 161st pick and the 194th pick (6th rd.)
7. körben maradt a 2 compensatory pickünkBébé
több mint 14 éve
tréd a Jets-szel!somebody08#Eagles traded the 153rd overall pick and the 227th overall pick (7th rd.) to the Jets for the 161st pick and the 194th pick (6th rd.)
7. körben maradt a 2 compensatory pickünk
több mint 14 éve
Az fel sem merül,hogy Lewis lesz a 3. RB ? 😉Belefér. Todmant akartam hogy más stílusú futó legyen de Lewis nagyon jó ha van egy jó fala. Harrison lesz a 3rdShawn84nem hiszem, hogy ezek után nálunk akar maradniBébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
tréd a Jets-szel!
több mint 14 éve
Belefér. Todmant akartam hogy más stílusú futó legyen de Lewis nagyon jó ha van egy jó fala. Harrison lesz a 3rdShawn84nem hiszem, hogy ezek után nálunk akar maradni
több mint 14 éve
Belefér. Todmant akartam hogy más stílusú futó legyen de Lewis nagyon jó ha van egy jó fala. Harrison lesz a 3rd