NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
nem is értem,valami nagyon nem klappol vele kapcsolatban,még esélyt sem kap.....
több mint 13 éve
DE lesérül és Teo játszogat, majd jön egy veterán, Teo újra inaktív és azt a vetaránt, aki kiszorította Teo-t 1 meccs után cutoljuk. El tudom képzelni, hogy Teo hol lenne, ha nem a 3. körben húztuk volna.Remélem, hogy a nyáron tudunk vmit tanítani neki és megmarad a rosteren.
több mint 13 éve
Pihenés ma még ráér, gyorsan egy jött-ment hír:McCray még nem vonult vissza?vén fasz az is,facepalm húzás
El lett küldve a DE Derrick Burgess, helyére jött a szintén DE Bobby McCray, egy éves szerződéssel. Részletek pár perc múlva lesznek az úriemberről.deny79
több mint 13 éve
Pihenés ma még ráér, gyorsan egy jött-ment hír:El lett küldve a DE Derrick Burgess, helyére jött a szintén DE Bobby McCray, egy éves szerződéssel. Részletek pár perc múlva lesznek az úriemberről.
több mint 13 éve
Na, két rövidebb cikk, azt hiszem számomra ezzel zárul a cikk írás 2010-re:Köszönjük ismét deny és pihenjen jövőig most már az a billentyűzet már csak ha nem a fórumra írogatsz 😊
Rövid beharangozó: http://philly.blog.hu/2010/12/30/week_17_vs_dallas
Mire érdemes figyelni a többi meccsen: http://philly.blog.hu/2010/12/30/mire_figyeljunk_az_utolso_heten
Más
Mivel csütörtök van, ma volt/van a szokásos coordinator sajtótájékoztatók:
April (ST coord.): Nem a visszahordóval van baj, hanem a blokkolásokkal. De Gerald Lawson fog most amúgy próbálkozni 'Boys ellen. Szerinte amúgy kissé fáradtan játszott kedden a csapat.
Mart (OC): Vick teljesen jól van, de Andy dönt, hogy játszik-e. Döntés nagyon utolsó pillanatra várható. Marty is jobb védelmet szeretne a faltól. Szerinte kedden a részletekben voltak gondok, az elképzelések jók voltak, csak egy-egy apró megvalósítási hiba. Ha Kolb játszik, a play hívás nem változik.
McDermott (DC): Patterson és Hanson is jó játékosok, bármelyikből lehet hosszútávon jó RCB, de most még az se biztos, hogy kik kezdenek CB-ben, egyik oldalon sem. Nagyobb nyomás kell a QB-ra a faltól, ha nincs blitz. 4 ember edzés megoldja, meccsen is meg kellene (lehet edzésen azért megy, mert a mi ofalunk fos - szerk.).deny79
több mint 13 éve
Na, két rövidebb cikk, azt hiszem számomra ezzel zárul a cikk írás 2010-re:Rövid beharangozó: http://philly.blog.hu/2010/12/30/week_17_vs_dallas
Mire érdemes figyelni a többi meccsen: http://philly.blog.hu/2010/12/30/mire_figyeljunk_az_utolso_heten
Más
Mivel csütörtök van, ma volt/van a szokásos coordinator sajtótájékoztatók:
April (ST coord.): Nem a visszahordóval van baj, hanem a blokkolásokkal. De Gerald Lawson fog most amúgy próbálkozni 'Boys ellen. Szerinte amúgy kissé fáradtan játszott kedden a csapat.
Mart (OC): Vick teljesen jól van, de Andy dönt, hogy játszik-e. Döntés nagyon utolsó pillanatra várható. Marty is jobb védelmet szeretne a faltól. Szerinte kedden a részletekben voltak gondok, az elképzelések jók voltak, csak egy-egy apró megvalósítási hiba. Ha Kolb játszik, a play hívás nem változik.
McDermott (DC): Patterson és Hanson is jó játékosok, bármelyikből lehet hosszútávon jó RCB, de most még az se biztos, hogy kik kezdenek CB-ben, egyik oldalon sem. Nagyobb nyomás kell a QB-ra a faltól, ha nincs blitz. 4 ember edzés megoldja, meccsen is meg kellene (lehet edzésen azért megy, mert a mi ofalunk fos - szerk.).
több mint 13 éve
Akkor csak nekem fura, hogy akiket lehet két hét után zavarunk el kapnak ekkora (nem összeg, hanem évek tekintetében) szerződést.De a 3 éves szerződése meglepő, biztos, hogy kapott ő akkora dealt? Mert azért eddig közel 4 év alatt 6 olyan meccse volt, amikor az 53as keretből aktíválva is lett a találkozóra, ezeken 7 tackle a mérlege, de idén talán 3 snapnél többet nem nagyon volt pályán emlékeim szerint.deny79Nem kell itt 3 milliós szerződésre gondolni. Kapott kb. 3év 1,3 millás dealt és kész.
Anno Dixon is ilyet kapott. Ha jól emlékszem a múlthéten megszerzett Lawson is 3 éves szerződést írt alá és még a végtelenségig lehetne sorolni a hasonló eseteket.Bébé
több mint 13 éve
De a 3 éves szerződése meglepő, biztos, hogy kapott ő akkora dealt? Mert azért eddig közel 4 év alatt 6 olyan meccse volt, amikor az 53as keretből aktíválva is lett a találkozóra, ezeken 7 tackle a mérlege, de idén talán 3 snapnél többet nem nagyon volt pályán emlékeim szerint.deny79Nem kell itt 3 milliós szerződésre gondolni. Kapott kb. 3év 1,3 millás dealt és kész.
Anno Dixon is ilyet kapott. Ha jól emlékszem a múlthéten megszerzett Lawson is 3 éves szerződést írt alá és még a végtelenségig lehetne sorolni a hasonló eseteket.
több mint 13 éve
Mardel
259
Olvasgattam kinti fórumokon is erről, és pár napja én is feldobtam ,de nem sok reakció érkezett.Nehéz kérdés.
Mi a véleményünk McDermottról? Marad, megy, és mi lenne a helyes?
Szerintem mennie kellene, a 2. évében se alkotott semmi maradandót, sőt, talán szarabbak vagyunk mint tavaly. Nem mondom, hogy a personel-t tekintve minden a helyén van, sőt, viszont annyira nem is rossz a helyzet. Sok a sérülés, de a szezon elején is szarok voltunk teljes csapattal. Valahogy az egzotikus sémáit a játékosok se értik meg. A blitz meg rengetegszer nem ér oda. Viszont nem hiszem, hogy menni fog.cooltiszo
Először is, nekem is többször felsejlett az agyamban idén és már tavaly is, hogy nem minden ok. Ez a védelem számomra még mindig nem McDermott védelem, hanem JJ későbbi gyengébb reprodukciója. Igaz nehéz is lenne azt a szintet hozni, plusz nem is várhatunk páli fordulatot a sémában, hiszen csak tőle tanulta a dolgokat. Mindenesetre nekem hiányzik kicsit a saját szín, márpedig e nélkül nem fog kiemelkedőt alkotni, mert JJ-t reprodukálni nem lehet.
A váltásról:
Ahhoz, hogy ez megtörténjen valami botrányosnak kellene történjen, márpedig ez nagy valószínűséggel nem fog. Hogy kellene e váltani: ezt sem tudom megmondani. Itt sohasem (egy ideig még biztosan) nem lesz olyan fizikális védelem, mint pár csapatnál, mert a coach váltáson túl az alapanyag sem jó hozzá, nem ennek fényében megy a csapatépítés évek óta, így én ezt nem is várom el, ez egy ballhawk védelem. Az meg nem is kérdés, hogy ezt a rendszert, amit JJ elkezdett McDermott látja át legjobban, így talán jobb is lenne adni neki 1-2 idényt.
Izgalommal várom a következő seasont, a D-line és mélysége teljesen rendben, talán végre S posztokon is készen vagyunk, és van egy ígéretes (habár 2 meccs után korai leírni) MLB-nk. CB posztra várok, meg OLB-be 1-2 embert. Ha ez meglesz, és jövőre sem javul a védelem el lehet gondolkozni a váltáson úgy gondolom, főleg az idei 1-2 körös D húzás fényében, a játékos állomány szerintem megfelelő.
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 13 éve
Olvasgattam kinti fórumokon is erről, és pár napja én is feldobtam ,de nem sok reakció érkezett.Én nálam maradna, mert igen szar kerettel rendelkezik az egész védelem, idén is és tavaly is. Ehhez képest sack és TO gyáros az egység már második esztendeje, tehát kb make or break-re állt rá, ami nem hülyeség. De látható, hogy az idei rengeteg DL pickből alakult egy jó fal, ami képes a gyengébb LB sorral is a futásokat tartani. Adott egy jó CB, illetve csere CB-k, valamint egy lehetségesen jó FS, valamint Mikell se rossz. Tehát kell egy jó CB még, illetve egy-két nagy ütköző LB, de jó irányba haladnak, szerintem.
Mi a véleményünk McDermottról? Marad, megy, és mi lenne a helyes?
Szerintem mennie kellene, a 2. évében se alkotott semmi maradandót, sőt, talán szarabbak vagyunk mint tavaly. Nem mondom, hogy a personel-t tekintve minden a helyén van, sőt, viszont annyira nem is rossz a helyzet. Sok a sérülés, de a szezon elején is szarok voltunk teljes csapattal. Valahogy az egzotikus sémáit a játékosok se értik meg. A blitz meg rengetegszer nem ér oda. Viszont nem hiszem, hogy menni fog.cooltiszo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvasgattam kinti fórumokon is erről, és pár napja én is feldobtam ,de nem sok reakció érkezett.Mi a véleményünk McDermottról? Marad, megy, és mi lenne a helyes?
Szerintem mennie kellene, a 2. évében se alkotott semmi maradandót, sőt, talán szarabbak vagyunk mint tavaly. Nem mondom, hogy a personel-t tekintve minden a helyén van, sőt, viszont annyira nem is rossz a helyzet. Sok a sérülés, de a szezon elején is szarok voltunk teljes csapattal. Valahogy az egzotikus sémáit a játékosok se értik meg. A blitz meg rengetegszer nem ér oda. Viszont nem hiszem, hogy menni fog.
több mint 13 éve
Clark egy igazi NFC East menő srác. 2007-ben hoztuk el draftolatlan szabadügynökként az Alabama egyetemről. 2008-ban járt az Óirásoknál, 4 meccsig volt rosteren, idén a Cowboys színeiben kezdett (2 meccset volt az 53as kereten), aztán egy meccs erejéig volt Redskin is (15. hét után lett onnan elküldve).Meg PS erejáig járt Atlantában és Arizonában.
De a 3 éves szerződése meglepő, biztos, hogy kapott ő akkora dealt? Mert azért eddig közel 4 év alatt 6 olyan meccse volt, amikor az 53as keretből aktíválva is lett a találkozóra, ezeken 7 tackle a mérlege, de idén talán 3 snapnél többet nem nagyon volt pályán emlékeim szerint.
több mint 13 éve
Mardel
259
"The Eagles have signed DT Jeremy Clark to a 3 year deal, replacing the injured Jeff Owens."
JASON KELCE for one more year!!!
több mint 13 éve
Szerintem Jacksonra gondoltál😀 amúgy örvendünk néked!
több mint 13 éve
Méghozzá a liga második legtöbb yardját futó Chief 😀 1380-nál jár, 6.4-es átlaggal...sziasztok, újonnan regisztráltam, és nagyon örülök, hogy van külön Eagles topic, imádom a csapatot, és nagyon bízom benne, hogy minél tovább jutnak a fiúk a PO-ban. sok NFL szakértő meg mondogatja, hogy a Sasok ha nem is bajnok, de Superbowl esélyesek, amivel egy is értek, de gondoljunk bele, nyáron melyikünk nem rágta le a körmeit, mikor McNabb elment, és egy elég bizonytalan QB- helyzet állt elő, Weaver a szezon elején lesérült, Jamal Charles pedig még korábban kiesett a keretből. Mindezzel csak annyit akarok mondani, hogy egy ilyen bizonytalan szezonkezdés után a csapat nagyon összeállt, persze vannak gondok, melyik csapatban nincsenek, de én már akkor is elégedett leszek, ha a csapat mondjuk NFC döntőt játszik...na persze, ha már odajutunk jó lenne a SB is 😀bencemesterJamal Charles a Chiefs futója 😀Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
sziasztok, újonnan regisztráltam, és nagyon örülök, hogy van külön Eagles topic, imádom a csapatot, és nagyon bízom benne, hogy minél tovább jutnak a fiúk a PO-ban. sok NFL szakértő meg mondogatja, hogy a Sasok ha nem is bajnok, de Superbowl esélyesek, amivel egy is értek, de gondoljunk bele, nyáron melyikünk nem rágta le a körmeit, mikor McNabb elment, és egy elég bizonytalan QB- helyzet állt elő, Weaver a szezon elején lesérült, Jamal Charles pedig még korábban kiesett a keretből. Mindezzel csak annyit akarok mondani, hogy egy ilyen bizonytalan szezonkezdés után a csapat nagyon összeállt, persze vannak gondok, melyik csapatban nincsenek, de én már akkor is elégedett leszek, ha a csapat mondjuk NFC döntőt játszik...na persze, ha már odajutunk jó lenne a SB is 😀bencemesterJamal Charles a Chiefs futója 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dawkins volt a No.1, olyan volt mint Ray a Baltimoreban, olyan összefoglalókat is láttam, amiben négykézláb üvöltve mászik ki a pályára...nem csak a játékosokta, a szurkolókat is feltüzelte...nem értem meg mért kellett mennie 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sziasztok, újonnan regisztráltam, és nagyon örülök, hogy van külön Eagles topic, imádom a csapatot, és nagyon bízom benne, hogy minél tovább jutnak a fiúk a PO-ban. sok NFL szakértő meg mondogatja, hogy a Sasok ha nem is bajnok, de Superbowl esélyesek, amivel egy is értek, de gondoljunk bele, nyáron melyikünk nem rágta le a körmeit, mikor McNabb elment, és egy elég bizonytalan QB- helyzet állt elő, Weaver a szezon elején lesérült, Jamal Charles pedig még korábban kiesett a keretből. Mindezzel csak annyit akarok mondani, hogy egy ilyen bizonytalan szezonkezdés után a csapat nagyon összeállt, persze vannak gondok, melyik csapatban nincsenek, de én már akkor is elégedett leszek, ha a csapat mondjuk NFC döntőt játszik...na persze, ha már odajutunk jó lenne a SB is 😀
több mint 13 éve
OFF:Egyéb topic és ott van egy boltok/üzletek rész, oda írj. Elvileg januárban lesz 2 közös rendelés is, egy amerikából egy olyan helyről, ahol a ruhák (polók, sapkák, pulcsik, meg minden egyéb kis kiegészítő elég jó áron van), meg egy kínából, ahonnan 10alatt kijösz egy minőségi mezből.
Mezeket honnan szerzitek srácok?Desert Eagle .5o
Illetve lehet esetleg egyedül is próbálkozni, igazából lassan már mindenki szállít magyarországra, szóval csak a vám és szállítási költségre kell rákészülni és kész.
Ja, meg az örök klasszikus vatera.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bírom Asantét, kedvenceim között van, na de a szív alatt én nem csak azt értettem, hogy mennyire alázatos, illetve mennyire nyerni akar, hanem azt is, hogy hogyan tud bánni a csapat többi tagjával. Igazából nem is tudom Asante mennyire a vezére a védelemnek, de annyira biztos nem, mint Brian volt. Na meg hát azok a brutál szerelések sem pont Sámuel sajátjai...Én is így értettem a szív dolgot. Pont a Giants ellen tüzelte fel a szünetben a többieket elvileg, és hallomásaim alapján ő vette át a motiváló szerepet általában is. Fantasztikus játékos, viszont messze nem olyan, aki nálam egy vezére lehetne reálisan, inkább a bohóca, mókamestere.
OFF:
Mezeket honnan szerzitek srácok?Desert Eagle .5o
Egyébként a kicsit illik rá is "wusses" kifejezés, amit a szenátor (talán) használt az elhalasztás kapcsán (azóta is röhögök, ha arra a mondatra gondolok, de vmilyen szinten igaz 😊 )
több mint 13 éve
Én nagyon bírom Asantét, kedvenceim között van, na de a szív alatt én nem csak azt értettem, hogy mennyire alázatos, illetve mennyire nyerni akar, hanem azt is, hogy hogyan tud bánni a csapat többi tagjával. Igazából nem is tudom Asante mennyire a vezére a védelemnek, de annyira biztos nem, mint Brian volt. Na meg hát azok a brutál szerelések sem pont Sámuel sajátjai...Van szíve a D-nek, csak jelenleg Asante Samuelnek hívják, aki nagy játékos, és lehet hogy motiválni is tud, de számomra ez mindig is kicsit nevetséges fog maradni, igaz Dawkinshoz vagyunk szokva, nehéz olyat találni 😊Régi, meg biztos a 99% már látta, de az egyik kedvenc Dawk videóm: http://www.youtube.com/watch?v=3khF1NmIWeQcooltiszoNa most kellett ezt így estére komolyan?? :o 😛
Nem is fogok tudni aludni rendesen. Váááá. Vick futhat akárhogy, csinálhat az O hihetetlen dolgokat, ezt semmi nem pórolja, amit Dawkins papa jelentett. Nincs igazi szíve a D-nek.Desert Eagle .5o
Fájdítsuk a szívünket tovább, meg a Brownos hatalmas után lássuk mire képes Brian papa, és akkor a leghíresebb highlight reel: http://www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4cooltiszo
OFF:
Mezeket honnan szerzitek srácok?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van szíve a D-nek, csak jelenleg Asante Samuelnek hívják, aki nagy játékos, és lehet hogy motiválni is tud, de számomra ez mindig is kicsit nevetséges fog maradni, igaz Dawkinshoz vagyunk szokva, nehéz olyat találni 😊Régi, meg biztos a 99% már látta, de az egyik kedvenc Dawk videóm: http://www.youtube.com/watch?v=3khF1NmIWeQcooltiszoNa most kellett ezt így estére komolyan?? :o 😛
Nem is fogok tudni aludni rendesen. Váááá. Vick futhat akárhogy, csinálhat az O hihetetlen dolgokat, ezt semmi nem pórolja, amit Dawkins papa jelentett. Nincs igazi szíve a D-nek.Desert Eagle .5o
Fájdítsuk a szívünket tovább, meg a Brownos hatalmas után lássuk mire képes Brian papa, és akkor a leghíresebb highlight reel: http://www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4
több mint 13 éve
Régi, meg biztos a 99% már látta, de az egyik kedvenc Dawk videóm: http://www.youtube.com/watch?v=3khF1NmIWeQcooltiszoNa most kellett ezt így estére komolyan?? :o 😛
Nem is fogok tudni aludni rendesen. Váááá. Vick futhat akárhogy, csinálhat az O hihetetlen dolgokat, ezt semmi nem pórolja, amit Dawkins papa jelentett. Nincs igazi szíve a D-nek.
több mint 13 éve
Nem mintha most kellene szezonértékelőt tartani, viszont egy valamit én nagyon hiányolok, és remélem, hogy jövőre egy picit el tudunk ebbe az irányba mozdulni: egy olyan D, ami a keménységéről híres, aki ellen mindig benne van hogy egy hatalmasat kapsz. Jelenleg elég messze állunk ettől sajnos, aminek oka az is, hogy a gyorsaságra megyünk rá, ami fontos is, de szívesen hallanék itt igazi csontzenét, brutális sack-eket stb. A mentalitásunkba egyébként belefér ez simán, mert eléggé make or break D vagyunk azzal, hogy a TO-re megyünk rá, sokat blitz-elünk stb. Ebbe belefér nálam az, hogy ha összejön a "make", akkor abból legyenek brutális tackle-ök, fumble-k, stb.Egyetértek! Ebben a keretben csak Cole-ban és Chaney-ben érzem az efféle potenciált. Egyébként az ifjú LB óriási dolgokat művel. Nem hiába írták már a draft előtt, hogy az egyik legnagyobb steal lehet, és úgy néz ki, hogy bejött.
Hejj, de jó is visszanézni a jó öreg Dawkins pályafutását 😊
Régi, meg biztos a 99% már látta, de az egyik kedvenc Dawk videóm: http://www.youtube.com/watch?v=3khF1NmIWeQcooltiszo
Az egészséges Bradley játékát nagyon élveztem, de sosem éreztem benne eredményt befolyásoló play-ekre való képességet. Nagyon megbízható, nagyon szerethető manus, de Chaney tackle gyáros szörnyeteg lehet, kifejezetten izgalmas megmozdulásokkal. Nagyon szurkolok neki. Ha esetleg jövőre Sapp-et is be tudnánk építeni, tökéletesen boldog lennék.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha már keménység, itt egy videó amit szerintem sokan ismertek. 😊 Brown a Saints elleni meccsen lezúzta Bush-t. 😊http://www.youtube.com/watch?v=HwiMtGsFHwA