NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
253
33
18:30-tól, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
nem, nyugodtan legyen a tiéd. 1960as döntő és 4&26 volt a két opció, de így jobb, van más amit irkálhatok, ilyenkor áradnak interjúk, beharangozók, Packers eddigi útja, ilyenek. Meg hát vizsgázni is kéne menni. Tehát írd csak nyugodtan, jobb is vagy ebben 😀Szabler: köszönöm szépen, kiraknám, nekiálltam egy hasonlónak, de én egy meccset akartam csak felhozni (amit sikerült volna addig megnéznem és a hátteret is utána olvasni), de így még jobb.deny79Nem szeretném elvenni tőled a lehetőséget. 😊 Gondolom a 4th és 26-os meccsről van szó. Nálam is az volna az utolsó a sorban.
Ha akarsz írni erről a meccsről egy alaposabb áttekintést, akkor tiéd a pálya. Én legfeljebb kihagyom.Szabler
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A Browns interjút szeretne Mart Mornhinweggel, az OC-nkel.deny79Na ő szerintem tuti nem lesz HC még. Egyébként mostanság elég sok edzőtől szabadultak meg a csapatok. Szerintetek fogunk hozni bárkit is a szakmai stábba, vagy esetleg elmegy tőlünk valaki?
több mint 13 éve
Szabler: köszönöm szépen, kiraknám, nekiálltam egy hasonlónak, de én egy meccset akartam csak felhozni (amit sikerült volna addig megnéznem és a hátteret is utána olvasni), de így még jobb.deny79Nem szeretném elvenni tőled a lehetőséget. 😊 Gondolom a 4th és 26-os meccsről van szó. Nálam is az volna az utolsó a sorban.
Ha akarsz írni erről a meccsről egy alaposabb áttekintést, akkor tiéd a pálya. Én legfeljebb kihagyom.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
A Browns interjút szeretne Mart Mornhinweggel, az OC-nkel.
több mint 13 éve
Front4-nak az élete meccsét kéne játszania, hogy ne kelljen olyan sokat blitzelnünk.BébéPont most írtam beharangozó nagy részét, és én is erre jutottam, védőfalon múlhat minden. Dixon x-faktor lehet
több mint 13 éve
CB kérdés:http://www.bleedinggreennation.com/2011/1/4/1912971/being-sean-mcdermott-whos-your-guy-hansen-patterson-or-lindley
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/McDermotts_game_plan_vs_Rodgers.html?ref=twitter.com
Egy kicsit jó elkapói vannak a Packers-nek és Rodgers is jó a blitz ellen. Ráadásul a mi blitzeink elég sokszor nem eredményesek. Legalábbis számunkra.
Nálam külső CB-nél a sorrend: Asante, Patterson, Lindley. Hanson meg maradna slot-ban.
Front4-nak az élete meccsét kéne játszania, hogy ne kelljen olyan sokat blitzelnünk.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Van egy meghívóm a Hall Of Torrents oldalra. Akit érdekelne az írjon. Előnyt élvez aki esetleg NCore vagy másik hasonlóan jó oldal meghívóját tudná adni cserébe!
több mint 13 éve
Szabler: köszönöm szépen, kiraknám, nekiálltam egy hasonlónak, de én egy meccset akartam csak felhozni (amit sikerült volna addig megnéznem és a hátteret is utána olvasni), de így még jobb.Egyébként nálam is a Green Bay az esélyesebb.
Vick ma azt mondta, 75%-os állapotban van jelenleg.
Ez meg egy kis olsvasnivaló a sajtfejűekről hangolodásként: http://philly.blog.hu/2011/01/04/a_green_bay_packers_utja_a_rajatszasig
több mint 13 éve
Nem akarom lelombozni a fórumot, de én a hétvégére nem magunkat tartom az esélyesnek. Szerintem az "egy meccsen bárkit meg tudunk verni" faktorban bízhatunk. Egyébként Kurt Warner is a Packers-re tett, pedig ő szeret minket😕
több mint 13 éve
Először is Boldog Új Esztendőt minden Eagles- és amerikai foci rajongónak!Másodszor! Ha már a Top 10 szóba került, én is ilyesmivel állok munkába. 😊 Két részben összedobok egy kis múltidézőt minden idők 10 legizgalmasabb Eagles-Packers meccséről. Egyelőre nem áll szándékomban kitenni a ide, a bowl.hu-ra, ide továbbra is Öröknaptárat tervezek, de a blog-ra ki lehetne tenni.
Íme az első rész! (Nem csináltam rangsort, a sorrend csak időrendi.)
1952. november 2., Eagles@Packers
Nem éppen a briliáns támadójátékról szólt a két csapat első igazán szoros összecsapása. A meccs egyetlen offensive touchdownját a Packers szerezte az újonc QB, Babe Parilli és Breezy Reid 21 yardos összjátéka révén, de a hazaiak két turnovere aztán 10 pontot hozott a Sasok konyhájára. Fred Cone fumbliját a Philly védője, Vic Sears szerezte meg, és percekkel később Bobby Walston lőtt mezőnygólt, a negyedik negyedben pedig Russ Craft 32 yardos interception return TD-je révén 10-6 arányban már az Eagles vezetett. A folytatásban azonban a Sajtfejűek behúzták a győzelmet, Adrian Burk puntját Deral Teteak blokkolta, a lasztit pedig közelben álló csapattárs, John Martinkovic kapta fel és vitte be győztes TD-re. A Green Bay 12-10-re nyert, mivel Cone mindkét alkalommal kihagyta a touchdown utáni extra pontot.
1958. október 26., Eagles@Packers
A Lombardi-éra előtti utolsó szezonjában a Packers egyetlen győzelmet aratott csupán, éppen az Eagles ellen. Utóbbi csapat Buck Shaw és Norm Van Brocklin útmutatásával már rebuilding mode-ban volt, de ennek ellenére a Philly is csak 2 sikerrel zárta az 1958-as évet. A Packers-nél még mindig ott van Babe Parilli, ám az idényben ekkor kezd először. A veterán irányító meghálálja a bizalmat és négy TD-passzt kézbesít, kettőt Max McGee-nek. A második Parilli-McGee TD-vel a negyedik negyedbe fordulva már 38-14-re vezet a Green Bay, de a Sasok remekül hajráznak és a záró játékrészben 3 touchdownt szereznek, Van Brocklin két hatpontos átadást oszt ki. Miután egy perccel a vége előtt 38-35-re zárkóznak, a vendégek onside kickkel próbálkoznak, de a labdát a Packers későbbi Hall of Famer linebackere, Ray Nitschke szerzi meg és így a Sajtfejűek megőrzik előnyüket és kivívják az évi egyetlen győzelmüket.
1960. december 26., Packers@Eagles
A két gárda valaha vívott legnagyobb téttel bíró találkozója kétségtelenül a 1960-as bajnoki döntő volt. A derbit pocsékul kezdték a hazaiak, kétszer is eladták a labdát mélyen saját térfelükön, előbb Bill Quinlan csípte el Norm Van Brocklin rövid passzát, majd Ted Dean vétett fumble-t, de a Packers csupán egyetlen Hornung-mezőnygóllal tudta kiaknázni a kecsegtető lehetőségeket. (Jim Taylort 4. és 2-nél saját 6-osuknál fékezték meg a Philly védői.) Az első negyedben egy first downt elkönyvelő Sasok támadójátéka a második fertály közepétől kell először életre, Tommy MacDonald 35-yardos TD-elkapásával 7-6-ra fordítanak Buck Shaw tanítványai, majd egy pazar Van Brocklin-Retzlaff összjáték Bobby Walston mezőnygólját készíti elő, amellyel 10-6-ra módosul az állás. A szünet előtt még Lombardiék is mezőnygólig masíroznak, de Paul Hornung ezúttal hibázik.
A harmadik negyedben aztán Hornungot kiütik a meccsből Bednarikék, így Lombardi 4. és rövidnél rúgója hiányában újfent kockáztatni kényszerül, de Jim Taylort megint megállítják. Az Eagles válaszképpen biztosan menetel a vendégek végzónájáig, de itt Van Brocklin picket dob a Packers-es John Symank-nak, s így a hazaiak elszalasztják előnyük bebiztosításának esélyét. A mindent egy lapra feltevő Sajtfejűeknek Max McGee fake punt futása ad némi szikrát, és McGee végül maga koronázza meg a Green Bay aznapi első (s egyben utolsó) TD-t érő akcióját. A Packers 13-10-zel magához ragadja az előnyt, de a soron következő kickoffnál Ted Dean begyújtja rakétáit és a bal oldalvonal mentén az ellenfél 39 yardos vonaláig jut. Dean nem sokkal később 5 yardos futással tesz pontot a drive-ra, s a gyors ellencsapás jóvoltából már az Eagles-nek áll a zászló. Bart Starr és társainak a végén kb. három percük marad, hogy fordítsanak, de csupán a hazaiak 10-eséig jutnak, itt sikerül szerelnie Chuck Bednariknak a Starr rövid passzával TD-re törő Taylor-t, s azzal a Packers kifut az időből, az Sasok pedig 17-13 arányú diadalt aratva megszerzik mindezidáig utolsó bajnoki címüket.
A meccs összefoglalója: http://www.youtube.com/watch?v=UgcEdSh2jn4
1978. november 5., Packers@Eagles
Két héttel az első meadowlands-i csoda előtt az Eagles nem kevésbé csodaszámba menő sikert aratott a Packers fölött a Vetben. A hazaiak nélkülözni kényszerültek első számú sztárfutójukat, Wilbert Montgomery-t, csupán 148 (!) yardot szereztek a Green Bay 385 egységével szemben, mégis győztek 10-3-ra! A megoldás kulcsa természetesen a turnoverek és a büntetések a Sasok szempontjából kedvező megoszlásában keresendő. Dick Vermeil fiai csak egyszer adták el a labdát, míg ők 5-öt szereztek, büntetésekkel pedig mindössze 15 yardot veszítettek a Packers 74-ével szemben. A gyengécske színvonalú mérkőzés kulcsplay-e persze egy labdaeladás volt, egy rossz snap után a Packers puntere, David Beverly elfumblizta a játékszert, amit a vendégek 2-esénél az Eagles-es Kay Phillips szerzett meg. Két játékkal később a visszahordó és tartalék irányító, John Sciarra futott touchdownt szerzett egy option play-ből, s ezzel a Philly 7-3-ra fordított. A második félidőben egy Eagles-mezőnygól hozta az összecsapás maradék pontjait. Bár a hajrában a Green Bay-nek még marad sansza az egyenlítésre, de az 1960-as döntőhöz hasonlóan megint csak az ellenfél 10-eséig jutnak, ahol a Packers irányítója, David Whitehurst, a Seahawks-os Charlie Whitehurst papája, megdobja harmadik interceptionjét. A labdát a későbbi meadowlands-i csoda Eagles-es főszereplője, Herm Edwards szerzi meg, így a zöld-fehérek le tudják futtatni az órát és meg tudják őrizni 10-3-as előnyüket.
1987. október 18., Eagles@Packers
Ez a meccs annyiban volt érdekes, hogy a játékossztrájk idején, keretüket ún. replacement playerekkel feltöltve vívták a csapatok. Ennek tükrében talán nem csoda, hogy kevés ismerősen csengő névvel találkozhatunk a találkozó beszámolóját olvasva, illetve, hogy a küzdő felek 9 turnoverrel borzolták szurkolóik kedélyét. A meccs főszereplője két elkapó, az Eagles-es Otis Grant és a Packers-es Lee Morris volt, akik mindketten több mint 130 elkapott yardot szorgoskodtak össze. Morris, akit egyébként korábban a TC alatt vágtak ki a csapattól, annyiban nőtt az Eagles-támadó fölé, hogy ő egy 46 yardos touchdown-elkapást jegyzett, majd a hosszabbításban két fontos megmozdulással terelte a győztes TD felé a Sajtfejűek akcióját. A hazaiak végül James Hargrove 5 yardos futásával vívták ki a győzelmet, s míg a Green Bay aránylag jól, 2-1-es mérleggel jött ki a sztrájk alatti meccsekből, addig az Eagles három vereségével jószerivel minden sanszát elveszítette egy eredményes szezonra. Igaz a Philadelphia az idény végén aztán jobb mérleggel (7-8) zárt, mint a Forrest Gregg edzette Packers (5-9-1). Érdekesség még a Green Bay kapcsán, hogy az Eagles elleni találkozóval bezárólag 4-ből 3 meccsükön kényszerültek hosszabbításra, s a három alkalomból egyszer-egyszer nyertek, veszítettek és érték be döntetlennel.
Packers Replacements (http://packerville.blogspot.com/2010/10/replacements-of-1987.html)
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
2 interjú már fenn van, délután folytatás...
több mint 13 éve
Top 10 play az alapszakaszból😕?)http://www.bleedinggreennation.com/2011/1/3/1911866/top-10-plays-of-the-year
"no matter what happens in the post season...this regular season was definitely one to remember"
(tökmind1 mi történik a rájátszásban, ez az alapszakasz mindenképpen emlékezetes marad)
Ez még bekerülhetett volna: http://www.youtube.com/watch?v=dZO7p5FZVBQ
Csodálkozom, hogy a Colts meccsből egy play se került be, pedig az se kis meccs volt.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Sokkal jobban tetszik így a Blog. Már régebben is hasonlót emlegettem hogy kéne csinálni de sajnos nem volt aki meg tudta volna. Most köszönet mindenkinek aki részt vett benne.
több mint 13 éve
Charlie Clemson alumni,kell neki is egy kis hype 😊Szerintem nagyon szép lett 😊Tőled meg azt szeretném kérdezni,hogy mi ez a sig?Benézted a madarat? 😀Greengo
Am jó,hogy nem tippeltem a Dallas elleni meccsre,1-2 mínuszpont befigyelt volna 😊Newman
több mint 13 éve
Valóban szürkés, bár nem teljesen az...:😊
Direkt lett egyébként ilyen, úgy gondoltam hogy ezzel a nem túl harsány színnel elegánsabb, letisztultabb a dolog. De mondom, lehet rajta módosítani ha úgy látjuk 😊
Na nem offolok tovább.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A mezről vettem a színt (a háttérben lévő pöttyös cucc DeSean jersey-ből van kivágva 😊 ), de tudok rajta változtatni 😊 Van még egy-két hiba a "kódolásban" is...RataccessEbben szinte biztos voltam. :cool: (lehet csak nálam látszik szürkének vagy a szememmel van a gond 😛 )
Szerintem nagyon szép lett 😊Tőled meg azt szeretném kérdezni,hogy mi ez a sig?Benézted a madarat? 😀
Am jó,hogy nem tippeltem a Dallas elleni meccsre,1-2 mínuszpont befigyelt volna 😊Newman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szerintem nagyon szép lett 😊Am jó,hogy nem tippeltem a Dallas elleni meccsre,1-2 mínuszpont befigyelt volna 😊
több mint 13 éve
A mezről vettem a színt (a háttérben lévő pöttyös cucc DeSean jersey-ből van kivágva 😊 ), de tudok rajta változtatni 😊 Van még egy-két hiba a "kódolásban" is...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Blogon vár egy kis meglepetés, lessétek meg! 😊RataccessNájsz! 😊 (mondjuk sztem lehetne (kelly)green-ebb...de az is lehet,hogy az én készülékemben van a hiba)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Reális esély van rá, hogy Bradley játszani fog a GB ellen:http://www.profootballmagazin.hu/cikk/4893/bradley_visszaterhet
Reid nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Chaney és Bradley egyszerre is a pályán lesz.
A múlt héten már tanulmányozták az edzők, Vick a GB-t.
Jamar Wall, safety újra a PS-ben. (dec. 31-én küldtük el)
Avantnak több elkapása van, mint DeSean-nak, de majdnem fele annyi elkapott yard-ja.
több mint 13 éve
Herremans meg tegnap előzte meg Harbor-t a TE depth chart-on, ő sohasem droppol és minden elkapása TD, ja, és Celeknél meg gyorsabb 😂Gondoltam nagy okosan, hogy miután Kolb magabiztosan lehozza a Dallas elleni meccset egy W-vel, akkor feldobom a témát, egy esetleges Vick trade-ről mivel érte többet kapnánk és Kolb maradna kezdőnek.😂 azt hittem Dorenbost linkeled. szvsz QB rangsorban már Kolb előtt van így is 😂
Hát a Dallas meccs után, ez egy füstbe ment terv lett.
Ezek után a csapat MVP-je, vitán felül:
http://www.youtube.com/watch?v=U1rGowoTeiY
😊 😛Bébé
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Sziasztok!OFF: Megkésve, de most vettem meg a PFM decemberi számát a Vick poszter miatt... Az 54. oldalon viszont olyan édes poént találtam, Asante Samuel fut a lasztival a képen (gondolom 1 pick után) és a kép bal felső sarkában ott figyel a Lesean McCoy felirat
😀 😀 😀
több mint 13 éve
Rekordok, tegnapra, de főleg egész évre már készen is vannak: http://philly.blog.hu/2011/01/03/records_7Plusz folytatódik a szokásos tippverseny a PO-ban is..dupla pontokért.
Elvileg amúgy érdemes sokat klikkelni blogra, rengeteg dolog lesz, kiélvezzük, amíg a playoffban vagyunk 😊
És elkészült az év eleji tippelde 2010 végeredménye is: http://philly.blog.hu/2011/01/03/tippelde_2010_vegeredmeny
Valamint itt az új tippelde a rájátszásra: http://philly.blog.hu/2011/01/03/tippelde_2010_rajatszasdeny79
illetve érkezik a reg.season értékelő számokkal.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Gondoltam nagy okosan, hogy miután Kolb magabiztosan lehozza a Dallas elleni meccset egy W-vel, akkor feldobom a témát, egy esetleges Vick trade-ről mivel érte többet kapnánk és Kolb maradna kezdőnek.😂 azt hittem Dorenbost linkeled. szvsz QB rangsorban már Kolb előtt van így is 😂
Hát a Dallas meccs után, ez egy füstbe ment terv lett.
Ezek után a csapat MVP-je, vitán felül:
http://www.youtube.com/watch?v=U1rGowoTeiY
😊 😛Bébé
OFF: grat a szezon tippjátékhoz 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!