NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Egy kicsit leültünk, gondolom dolgoztok vizsgáztok vagy épp lélegzetvisszafojtva várjátok a bejelentést mondjuk Aso majdani érkezéséről. 😊 Egy kis felvetés addig is: nem tudom olvastátok-e Höri draftértékelését az NSO-n hát én meglepődtem eléggé lehúzta. Nálam biztosan jobban ért a játékhoz de az alapján amit eddig elmondtatok, beszélgettünk nem éreztem ilyen gyengének. Az idő remélem megcáfolja s ez most Höri nem ellened szól 😛dande
nem gyenge az, hanem közepes 😀 vagyis CHöri
Jól van na a többi csapathoz képest 😉 Meg egy picit próbálkozom hátha beindul majd némi beszélgetés bár ezek majd inkább csak hipotetikusak lesznek de hát szép dolog a filozófia 😊dande
Idén nagyjából egységesen értékelik a draftunkat: én B-től C-ig olvastam értékeléseket, ami elég kis szórás (vannak olyan csapatok ahol A-tól D-ig lehet olvasni mindent). Nálam C+, optimistán B-, corner-t én hamarabb orvosoltam volna, de Jarrett-et nagyon szeretik, úgyhogy behúzták egy CB helyett. Ez az egész úgyis csak addig érdekes, amíg el nem kezdődik a szezon, ott majd lehet bizonyítani, hogy a magasra taksált rookie-k hozzák-e a szintet.

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egy kicsit leültünk, gondolom dolgoztok vizsgáztok vagy épp lélegzetvisszafojtva várjátok a bejelentést mondjuk Aso majdani érkezéséről. 😊 Egy kis felvetés addig is: nem tudom olvastátok-e Höri draftértékelését az NSO-n hát én meglepődtem eléggé lehúzta. Nálam biztosan jobban ért a játékhoz de az alapján amit eddig elmondtatok, beszélgettünk nem éreztem ilyen gyengének. Az idő remélem megcáfolja s ez most Höri nem ellened szól 😛dande
Jól van na a többi csapathoz képest 😉 Meg egy picit próbálkozom hátha beindul majd némi beszélgetés bár ezek majd inkább csak hipotetikusak lesznek de hát szép dolog a filozófia 😊dande
Be fog indulni, csak éppen valahogy most nincs téma, meg ahogy mondtad suli vagy meló. Most szar az NFL ebben a lockoutos időszakban. Ez van de reméljük ha egyszer vége lesz jó sokáig nem kell újra foglalkozni a témával. A draft értékelés amúgy hasonló ahhoz mint amit a blogra írtam, csak én Hörinél talán még pozitívabban látom a dolgokat. Vagyis inkább megpróbálom. A jelenlegi keret olyan hogy FA-tól függ minden. Ha maradnak a kulcsjátékosok +ASO, akkor nagyon jók lehetünk, ha nem akkor gyengébbek. Ebben a nagy fiatalításban még szükség lesz legalább 1 vagy 2 évre ahhoz hogy SB esélyesként emlegessék a csapatot.
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van na a többi csapathoz képest 😉 Meg egy picit próbálkozom hátha beindul majd némi beszélgetés bár ezek majd inkább csak hipotetikusak lesznek de hát szép dolog a filozófia 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem gyenge az, hanem közepes 😀 vagyis C

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kicsit leültünk, gondolom dolgoztok vizsgáztok vagy épp lélegzetvisszafojtva várjátok a bejelentést mondjuk Aso majdani érkezéséről. 😊 Egy kis felvetés addig is: nem tudom olvastátok-e Höri draftértékelését az NSO-n hát én meglepődtem eléggé lehúzta. Nálam biztosan jobban ért a játékhoz de az alapján amit eddig elmondtatok, beszélgettünk nem éreztem ilyen gyengének. Az idő remélem megcáfolja s ez most Höri nem ellened szól 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én se szeretném, egyáltalán nem kedvelem. Főleg, a mostani a twitter sztorija után lett még rosszabb a megítélése nálam.

Még link mára, szavazattok, mi volt az Eagles történetében fordulópont szerintetek. http://espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/26703/flash-points-eagles-defining-moment (Nálam toronymagasan Reid '99-es érkezése)
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Pár helyen felmerült, hogy ha Harrison menni akar és megy, akkor Reggie Bush opció lehet nekünk...Deny
Na azt nem kéne szerintem. Túl drága és felesleges most hogy Lewist is draftoltuk.Shawn84
Én sztem Bush játékát, de ide már lehet h sok lenne. (Ennek ellenére én örülnék neki.)
Legalább lenne 1 PR-ünk (KR?) is, elkapni is tud, screen-eknél nem kis hasznát tudnánk venni.
De ha Bush és Mikell között kéne választani, akkor egyértelmű, hogy #27.
több mint 14 éve
Pár helyen felmerült, hogy ha Harrison menni akar és megy, akkor Reggie Bush opció lehet nekünk...Deny
Na azt nem kéne szerintem. Túl drága és felesleges most hogy Lewist is draftoltuk.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pár helyen felmerült, hogy ha Harrison menni akar és megy, akkor Reggie Bush opció lehet nekünk...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Pár dolgocska:

Vick és a többi QB milyen gyakran dob deep passzokat, milyen %-kal, interception aránnyal. Mindenki vonja le belőle, amit akar, szerintem nem sokat érő elemzés... http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/10/going-deep/
Az ESPN rangsorolta a tulajokat, 5. lett Luire (Jerry Jones csak 8. 😀, Giants páros 4., Redskins meg nem kapott pontot) http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/28755/power-rankings-top-10-nfl-owners
Az MLS idén (is) elrakta a nagy döntőjének az időpontját a Giants-Eagles mérkőzés ideje miatt. http://www.brotherlygame.com/2011/5/10/2163605/mls-puts-mls-cup-against-eagles-giants-sunday-night-football
Az NFL.com 8. helyre rangsorolt minket egy májusi Power Rankingben. Kb. ezt a mondatot éri az egész.
Schefter továbbra is kitart amellett, hogy NFC East játékos lesz Aso, NY-on kívül bárhova kerülhet.
több mint 14 éve
Asoval egyetlen bajom, hogy Samuval ketten nem a jövő nagyjai, hanem csak a következő szezoné. Ha SB-t ér, oké, ha viszont kicsit is kérdéses, márpadig nem is kicsit, akkor inkább amellett szavazok, hogy áldozzuk be ezt az évet a következő bitosabb SB-ért. Nagy dilemma, amit nem mi vagyunk hivatottak eldönteni.Desert Eagle .5o
Mindenképpen érdemes lenne Asot 2-3 évre elhozni mert Marsh meg Lindley is tudna kitől bőven tanulni. Idejük meg még van rá. Én még véletlenül sem merek Super Bowlról írni, mert az nagyon messze van, de Asoval nagyságrendekkel javulhatna a passz D, és ha az Lb sort sikerül összekapni akkor a mezőny első felében lehetne a D. Ezzel pedig már jó esélyeink vannak messzire jutni. De mondom Aso-t maximum 3 évre szerződtetném csak.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, egy újdonsággal próbálkozunk a blogon, meglátjuk, ez mennyire jön be nektek:
Itt az újdonság: http://philly.blog.hu/2011/05/11/kerdezz_valaszolunk és itt van az első, úgymond mintája: http://philly.blog.hu/2011/05/11/szerkesztoink_valasza_00
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
(tudom, nem te írtad, hanem Desert Eagle)Deny
Ha mégegyszer elolvasod, olyat, hogy biztos SB nem írtam, csak olyat, hogy biztosabb. Olyan nincs hogy valami biztos az NFL-ben.Desert Eagle .5o
Jogos. De szerintem igazából biztosabb se lesz. Vagyis, ezek a fiatalok nem fognak olyan gyorsan beérni, hogy 2 év múlva velük biztosabb SB esélyünk legyen, mint két veterén CB-nkkel.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
k (tudom, nem te írtad, hanem Desert Eagle)Deny
Ha mégegyszer elolvasod, olyat, hogy biztos SB nem írtam, csak olyat, hogy biztosabb. Olyan nincs hogy valami biztos az NFL-ben.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
nem pesszimista vagyok,hanem realista,más kérdés,hogy a kettő gyakran találkozik napjainkban 😉
szvsz egy Samuel-Jarrett-Allen-Lindley (pl.) sorral esélyünk sincs a SB-ra,de még a playoffra sem...a Giants a nyakunkon van és a 'Boysnak sem lesz még egy ilyen éve,ez biztos
Asoban és Samuelben pedig van még 2-3 biztos év,persze az aranyközéputat megtalálva,jöhetne Joseph is :rolleyes: (csak ő úgy tudom,mindenképp bengáli szeretne maradni)Newman
Joseph maradni akar nagyon, Aso az esélyes, ha sztár CB érkezik. És azért neki se egy éve van még vissza. Egyébként azért lenne jó a 2 nagy CB, mert akkor kénytelen lenne mindenki inkább futni ellenünk, ami a védelemnek a szezon második felében nem ment olyan rosszul, és az érkező újak is faszásak futás ellen.
De persze, ezzel se lesz biztos a SB, az senkivel nem lenne az, ilyen nem létezik (tudom, nem te írtad, hanem Desert Eagle)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Kihagyod a future HoFer Marshot.tenorx
azért írtam,hogy pl.Lindley,mert lehetne Marsh is,de akkor se javulna sokat a helyzet 😀
SB-ra meg most kell rámenni,McNabbnél is nem egy olyan szezon volt,amit feladtunk a fiatalítás oltárán és látjuk mi lett a következmény,se McNabb,se gyűrű.Vickben sincs több 2-3 évnél,szerintem...

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Kihagyod a future HoFer Marshot.
több mint 14 éve
nem pesszimista vagyok,hanem realista,más kérdés,hogy a kettő gyakran találkozik napjainkban 😉
szvsz egy Samuel-Jarrett-Allen-Lindley (pl.) sorral esélyünk sincs a SB-ra,de még a playoffra sem...a Giants a nyakunkon van és a 'Boysnak sem lesz még egy ilyen éve,ez biztos
Asoban és Samuelben pedig van még 2-3 biztos év,persze az aranyközéputat megtalálva,jöhetne Joseph is :rolleyes: (csak ő úgy tudom,mindenképp bengáli szeretne maradni)

több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
top5 D#-ről ne is álmodjunk egy ilyen secondaryvel 😀 még a liga első felébe se fogunk tartozni,legyen bármilyen mély is a D-line...cappel meg jól állunk,lesz pénz a szerződéshosszabbítások után is 😊Newman
Ezzel félig-meddig értek egyet.
Te ezt úgy írod, hogy a pesszimizmus a tetőfokán van nálad, szóval ha lecsökkentjük ezt a normál nézetre, annyira nem lesz rossz a dolog. Az RZ védekezésben kell igazán nagyot javulni, ami szerintem tavaly sem a játékos keret minőségén múlt, sokkal inkább fejben nem mentek a dolgok. Ez lesz Castillo számára az egyik fontos dolog.
Emiatt is különösen jók a húzásaink, mert nem akkora sztárok, hogy úgy álljanak ki a pályára, hogy mi már ha itt vagyunk is elég, hanem kemény küzdőkről, elhatározott emberekről van szó. Márpedig ez szerintem nagyon is fontos, ez teremti meg a sztár és az átlag közötti ugró deszkát.

Asoval egyetlen bajom, hogy Samuval ketten nem a jövő nagyjai, hanem csak a következő szezoné. Ha SB-t ér, oké, ha viszont kicsit is kérdéses, márpadig nem is kicsit, akkor inkább amellett szavazok, hogy áldozzuk be ezt az évet a következő bitosabb SB-ért. Nagy dilemma, amit nem mi vagyunk hivatottak eldönteni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Azért én nem örülnék ha Ny Yorkban meg Dallasban is lenne egy "potenciális célpontja" Vicknek ha más nem ezért örülnék ha idejönne vagy akkor menjen valami nagyon távoli AFC csapathoz akivel idén max a SB-ba találkozhatunk. Úgyhogy ha van pénz rá, jöjjön.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én ugye maximálisan Aso párti vagyok, kb. amióta tudni, hogy megy Oakland-ből, szóval örülnék neki. De ha tényleg SB-t akarunk nyerni idén , akkor azért kell még pár változás gyorsba. Pl. Mikell-t egy évre megtartani mindenképpen. Mert 2 elit CB esetén hova passzol QB, vagy 20 pump után a berepülő Samuel mögé, vagy középre, TE-nek, ami ellen amúgy is szarok vagyunk.
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
A Washburn-féle wide nine rendszerre átállás nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz. (pláne hogy ki tudja mikor, és milyen hosszú TC lesz). A védőfalembereink biztos élvezni fogják a mókát, főleg a DE-ek. Grahamnek szerinem nagyon kedvezhet ez a rendszer. Tavalyi drafton úgy emlékszem a Titans DE-boardján első helyen szerepelt és ha nem tradelünk fel érte, el is hozták volna (helyette D. Morgant hozták mérsékelt sikerrel).
A LB-kre viszont nagyobb teher fog hárulni, nem fogják annyira kisegíteni őket a D-linemanek, mert ők a LOS mögött próbálják majd hajkurászni a Qb-t/Rb-t.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
top5 D#-ről ne is álmodjunk egy ilyen secondaryvel 😀 még a liga első felébe se fogunk tartozni,legyen bármilyen mély is a D-line...cappel meg jól állunk,lesz pénz a szerződéshosszabbítások után is 😊Newman
Sztem egy top CB érkezésével igen is jók lehetünk(persze ehhez kell egy jól működő LB sor....a jövőben ez lesz a mániám 😀 ).Greengo
És ha ehhez hozzátesszük, hogy a D-line-ból is többet kéne kihozni, akkor eljutunk oda, ahol szerintem az igazság van: a védelemek mint csapatrésznek kéne jobban játszani, felesleges kihegyezni 1 posztra. Főleg, hogy minden poszton vannak gondjaink: inkonzisztens passrush, LB-sor főleg coverben fogalmatlan (Sims pakoljon), nincs két kezdő kaliberű CB jelenleg.BleedingGreen
D line miatt kevésbé aggódok most.A mélység megvan és érkezett egy nagyszerű coach aki kihozhatja belőlük a maximumot.A csapatrész jó működéséhez meg kell egy vezér na meg egy jó coach.Meglátjuk mire lesz képes Castillo.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
nem tudom miért,de én Washburn érkeztével, nem aggódok a D-line miatt
egy elit CB-vel a sec is rendben lenne,többé-kevésbé
bár igaz,a LB sor még mindig gyenge ettől
de így is jobb lenne a helyzet,mint tavaly volt... 😊

több mint 14 éve
Sztem egy top CB érkezésével igen is jók lehetünk(persze ehhez kell egy jól működő LB sor....a jövőben ez lesz a mániám 😀 ).Greengo
És ha ehhez hozzátesszük, hogy a D-line-ból is többet kéne kihozni, akkor eljutunk oda, ahol szerintem az igazság van: a védelemek mint csapatrésznek kéne jobban játszani, felesleges kihegyezni 1 posztra. Főleg, hogy minden poszton vannak gondjaink: inkonzisztens passrush, LB-sor főleg coverben fogalmatlan (Sims pakoljon), nincs két kezdő kaliberű CB jelenleg.