Philadelphia Eagles
Report: Hurts to return after bye, Minshew could draw offseason trade interestHatha ad erte valaki egy elsot 😀😀
www.thescore.com/nfl/news/2249453
dande
www.thescore.com/nfl/news/2249453
Na tessék, talán futja rá abból a pár pickből 😛Gyorsan meg is néztem pár videót róla. Nem is rossz. Karja megvan - lát is a pályán - lábon se gyenge. Ha úgy alakulna lehet hoznám hozzá ezt az Addison gyereket is. 😀
www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
Got a bunch of requests to update the edge rusher double team rate X PRWR chart, which warms my heart. Especially by Browns and Steelers fans debating Myles Garrett vs. T.J. Watt.
— Seth Walder (@SethWalder) December 9, 2021
Happy to oblige! pic.twitter.com/NnTA0Sf76F
Èrtelmezni kevèssè tudom😏, de talán ez azt jelzi, Sweat ès Barnett nem teljesít rosszul mèg ha főleg utóbbi esetében nem is úgy tűnik.
Janek, neked meg pihenj ☺️😉😛
már fáj a szememKèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
Shawn84
dande
Take an inside look at the win over the Jets in this edition of Play🔁Back, presented by @FirstrustBank.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/NxokvulgWo
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 8, 2021
Kèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
Shawn84
Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
Pár snap kell a colts első köréhez WentztőlIgen pontosan 5 ami becslés, lehet már nem is lenne szükség rá. Attól függ mennyi támadó snappet játszik a Colts. A mókás, hogy ők is velünk együtt vannak bye weeken, ahogy a Dolphins is. Így első köreink tőlünk függetlenül alakulnak 😁😁😁
Janek
Congratulations to Jason Kelce, our @Nationwide Walter Payton Man of the Year nominee!#WPMOYChallengeKelce | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/jfmvqWTPmV
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 7, 2021
Abszolút megèrdemelnè, de komoly riválisai lesznek. Meg nemrèg nyert Eagles játèkos (Chris Long) nem tudom számít-e ez.
Szerkesztette: dande2
.@SweatyJ_9 getting to the QB provided a spark for the defense during yesterday’s win. See what led to it in the latest @Hyundai Drive of the Game.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/llghhvd2EB
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 6, 2021
Ezeket nem muszáj csak a 2. fèlidőbem elővenni mire szètidegelem az ErdKt 🙂🙂😏
Uff, én beszéltem!Hajrá, akkor végre elnémulhatok 😉 😛
Shawn84
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) December 6, 2021
Sirianni már kijelentette, hogy Hurts egyértelműen marad kezdő, de azért a kis fejükben már ott forog a gondolat, hogy baszki, ez azért jobb volt mint idén bármikor. Ha nem áll át a második félidőre futó módba a támadó egység, szerintem még több is lehetett volna ebben. Tény, hogy a Jets nem egy jó csapat, de az is tény, hogy hasonlóan gyenge csapatok ellen is sokkal jobban szenvedtünk eddig.
A jó hír, hogy a Colts első köre is már zsebben van, tehát 3 első körös áll rendelkezésre a franchise felélesztésére. Ebből egyet mindenképpen irányítóra kell használni, ha nem is játszatjuk első évében (az lenne az ideális talán) akkor is szükség van. Hurts nem fogja végig szaladgálni a pályafutását, Lamarnak is meg kellett tanulnia passzolni (úgy ahogy) mert kiismerték, levédekezik, már nem oylan gyors, egyre többet sérült.
A másik két első kört pedig a védelemre kell majd fordítani, ez is egyértelmű. Nincs olyan poszt ahova nem férne el valami komolyabb segítség. A fal közepe néz ki talán legjobban a jövőre nézve, ugye oda hoztunk idén fiatalokat, de a secondaryban, különösen safety poszton nem marad ember, és Slaynek is már jövőre az utolsó éve lesz. Az LB sort meg talán felesleges is említeni, de azért mégis. Ide 2 játékos is beférne instant kezdőnek.
Az edzőkről: Gannon egyelőre olyan mint maga az eagles. Soha nem tudhatod milyen formát mutat az aktuális meccsen. Vannak borzasztó dolgai, és vannak jók is, 50-50 százalékban. Nem tudom, hogy a meglévő játékos anyag nem megfelelő e számára egyelőre, vagy fogalma sincs mit kezdjen 1-1 szituációval, de neki szerintem kell hoznunk segítséget. Egyrészről ugye a már említett draft illetve FA piac, másrészről, talán egy idősebb edző mentor jöhetne mellé, akivel átbeszélhetné a dolgokat.
Sirianni játékhívásai amúgy nem voltak rosszak, láthatóan magabiztosabb volt, mint szokott. Korábban is inkább passzoló irányitokhoz szokott, ez érhető, amit nem értek az a második félidei visszafogottság. Teljesen felesleges volt, leállni, és futtatni az órát.
Nagyon reménykedem, hogy Minshewal még lesz idén meccsünk, valami komolyabb csapat ellen is, mert rettentő mód kíváncsi lettem, hogy mire lennénk képesek ebben az összeállításban.
Reagor dolog: szegény gyerek szerintem már retteg, ő egy az egyben belecsúszott az Agholor betegségbe, és a közönség is ront a dolgon. Vegyük le a visszahordásokról, tegyük be slotba középre, ahol hasznos lehet, és akkor talán vissza tudjuk még hozni. Nála most ez egy nagyon fontos időszak, mert, ha nem kezdenek vele valamit, akkor bizony megy a bust kosárba, és azért az látszik, hogy nem tehetségtelen játékos.
Uff, én beszéltem!

Liverpool Fc
The 6-7 Philadelphia Eagles have a better point differential than the 9-3 Green Bay Packers, the 8-4 Baltimore Ravens, and the 8-4 Tennessee Titans.
— Daniel Olinger (@dan_olinger) December 6, 2021
Az elosztás lehetne kicsit ügyesebben, főleg ha ezt nézzük 😛 😉
Today was the sixth time Nick Sirianni’s #Eagles offense has scored 30 or more points this season. That’s five more times than the Giants have scored 30 points over the past two years.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) December 6, 2021
Gardner Minshew and his dad post W. Awesome. pic.twitter.com/OeWja4HOpf
— Barstool Sports (@barstoolsports) December 5, 2021
Miles Sanders says his ankle injury is the same ankle he’s been dealing with. He says with the aid of the bye week, he expects to be ready for the next game.
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) December 5, 2021