Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 574 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na nálunk is indul a dili (illetve annyira nem volt jellemző) Watkins covid listán. Egèsz sokáig bírtuk....

Ugyanakkor oltott, 2 negatív teszttel játszhat.

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 574 — Így remélem megfelelek nektek.....
A vèdelemről:

www.insidethebirds.com/tale-of-two-defenses/

Gugli fordítóval egèsz jól èrthető 🙂 de nyilván jobb angoloknak èrdemes meghallgatni is ☺️

több mint 4 éve
Ezt csak úgy itt hagyom. 😀
 fb.watch/9TaEY0OpNC/
Greengo
Én már írtam a GB topicba, hogy szívesen 😛 Ha Gannon vagy más normális Sec edző előbb érkezik, lehet, hogy még mindig itt van 😀
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Ezt csak úgy itt hagyom. 😀
 fb.watch/9TaEY0OpNC/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Játszogattam kicsit:

www.espn.com/nfl/playoffs/machine

Akár hogyan variálom, a biztos POhoz négy győzelem kell, de akkor az tuti megvan. 3 győzelem esetén kell mondjuk a mai Rams és még egy Saints vereség (erre is azért tán van esély). A Frisco elleni vagy épp a Giants elleni győzelem nagyon hiányzik, ha ezek meglennének....

mindegy, nyerjünk és kész 😀
több mint 4 éve
Na Heineken úgy tűnik játszhat ellenünk így azért nem lesz egyszerű.
több mint 4 éve
Kezdd egyre jobban bosszantani hogy nem Parsonst húztuk bàr azt vszeg nem engedte volna a Boys, de D. Smith sajna egyelőre nem tudjuk jól használni. Persze nem vele van a baj...
dande
Smithtől én még 300 yardot és 2 TD-t várok és akkor azt mondom ez egy jó rookie szezon tőle.
Parsonsra eleve nem volt esély. Nyilván a boys csak azért tradelt velünk, hogy ok basszatok ki a Giantsel , de Parsons tabu.
Greengo
Igen ez jó lenne,de ki fog neki 300 yardot passzolni a következő négy meccsen, lehet összesen nem lesz annyi ha végig Hurts kezd 😛

Egyébként egyszerű a képlet, a következő 3-t nyerni kell azzal megvan a PO (mert a Rams, NO, 49-rs, ATL négyes még játszik egymással és egymástól vesznek el győzelmeket) aztán ott meg már bármi lehet, mi aztán tudjuk 😛 😀

Ha a várhatóan McLaurin Heineken nélkül felálló Skinst nem tudjuk megverni vasárnap (minden tisztelettel irántuk) akkor valóban nincs is miről beszélni.
több mint 4 éve
Kezdd egyre jobban bosszantani hogy nem Parsonst húztuk bàr azt vszeg nem engedte volna a Boys, de D. Smith sajna egyelőre nem tudjuk jól használni. Persze nem vele van a baj...
dande
Smithtől én még 300 yardot és 2 TD-t várok és akkor azt mondom ez egy jó rookie szezon tőle.
Parsonsra eleve nem volt esély. Nyilván a boys csak azért tradelt velünk, hogy ok basszatok ki a Giantsel , de Parsons tabu.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Akkor kibic day 🙂
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 931 — Apu ökölbeszorított keze
Report: Hurts to return after bye, Minshew could draw offseason trade interest
 www.thescore.com/nfl/news/2249453
dande
Hatha ad erte valaki egy elsot 😀😀

több mint 4 éve
Report: Hurts to return after bye, Minshew could draw offseason trade interest
 www.thescore.com/nfl/news/2249453
több mint 4 éve
Na tessék, talán futja rá abból a pár pickből 😛

www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
dande
Gyorsan meg is néztem pár videót róla. Nem is rossz. Karja megvan - lát is a pályán - lábon se gyenge. Ha úgy alakulna lehet hoznám hozzá ezt az Addison gyereket is. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Na tessék, talán futja rá abból a pár pickből 😛

www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
több mint 4 éve
Hát bakker a Titans húzta be....hogy mi a francèrt nem kellett nekünk azt ugyan nem èrtem 😒😒😒😡
több mint 4 éve

Èrtelmezni kevèssè tudom😏, de talán ez azt jelzi, Sweat ès Barnett nem teljesít rosszul mèg ha főleg utóbbi esetében nem is úgy tűnik.

Janek, neked meg pihenj ☺️😉😛
több mint 4 éve
Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.
dande
Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
Shawn84
Kèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉
dande
már fáj a szemem

több mint 4 éve
több mint 4 éve
dande
Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
Shawn84
Kèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
dande
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Pár snap kell a colts első köréhez Wentztől
Janek
Igen pontosan 5 ami becslés, lehet már nem is lenne szükség rá. Attól függ mennyi támadó snappet játszik a Colts. A mókás, hogy ők is velünk együtt vannak bye weeken, ahogy a Dolphins is. Így első köreink tőlünk függetlenül alakulnak 😁😁😁
több mint 4 éve
Pár snap kell a colts első köréhez Wentztől

több mint 4 éve

Abszolút megèrdemelnè, de komoly riválisai lesznek. Meg nemrèg nyert Eagles játèkos (Chris Long) nem tudom számít-e ez.

több mint 4 éve
Úgy tűnik megúsztuk komolyabb sèrülès nèlkül. Remèljük a pihenőhèt annyira nem lesz pihenès, hogy belealszunk a WFT elleni meccsbe 🙂