Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
A vèdelemről: www.insidethebirds.com/tale-of-two-defenses/
Gugli fordítóval egèsz jól èrthető 🙂 de nyilván jobb angoloknak èrdemes meghallgatni is ☺️
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Ezt csak úgy itt hagyom. 😀Én már írtam a GB topicba, hogy szívesen 😛 Ha Gannon vagy más normális Sec edző előbb érkezik, lehet, hogy még mindig itt van 😀
fb.watch/9TaEY0OpNC/
Greengo
több mint 4 éve
Játszogattam kicsit:www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Akár hogyan variálom, a biztos POhoz négy győzelem kell, de akkor az tuti megvan. 3 győzelem esetén kell mondjuk a mai Rams és még egy Saints vereség (erre is azért tán van esély). A Frisco elleni vagy épp a Giants elleni győzelem nagyon hiányzik, ha ezek meglennének....
mindegy, nyerjünk és kész 😀
több mint 4 éve
Na Heineken úgy tűnik játszhat ellenünk így azért nem lesz egyszerű.
több mint 4 éve
Igen ez jó lenne,de ki fog neki 300 yardot passzolni a következő négy meccsen, lehet összesen nem lesz annyi ha végig Hurts kezd 😛Kezdd egyre jobban bosszantani hogy nem Parsonst húztuk bàr azt vszeg nem engedte volna a Boys, de D. Smith sajna egyelőre nem tudjuk jól használni. Persze nem vele van a baj...Smithtől én még 300 yardot és 2 TD-t várok és akkor azt mondom ez egy jó rookie szezon tőle.
dande
Parsonsra eleve nem volt esély. Nyilván a boys csak azért tradelt velünk, hogy ok basszatok ki a Giantsel , de Parsons tabu.
Greengo
Egyébként egyszerű a képlet, a következő 3-t nyerni kell azzal megvan a PO (mert a Rams, NO, 49-rs, ATL négyes még játszik egymással és egymástól vesznek el győzelmeket) aztán ott meg már bármi lehet, mi aztán tudjuk 😛 😀
Ha a várhatóan McLaurin Heineken nélkül felálló Skinst nem tudjuk megverni vasárnap (minden tisztelettel irántuk) akkor valóban nincs is miről beszélni.
több mint 4 éve
Kezdd egyre jobban bosszantani hogy nem Parsonst húztuk bàr azt vszeg nem engedte volna a Boys, de D. Smith sajna egyelőre nem tudjuk jól használni. Persze nem vele van a baj...Smithtől én még 300 yardot és 2 TD-t várok és akkor azt mondom ez egy jó rookie szezon tőle.
dande
Parsonsra eleve nem volt esély. Nyilván a boys csak azért tradelt velünk, hogy ok basszatok ki a Giantsel , de Parsons tabu.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Kezdd egyre jobban bosszantani hogy nem Parsonst húztuk bàr azt vszeg nem engedte volna a Boys, de D. Smith sajna egyelőre nem tudjuk jól használni. Persze nem vele van a baj...
több mint 4 éve
Akkor kibic day 🙂
több mint 4 éve
Report: Hurts to return after bye, Minshew could draw offseason trade interestHatha ad erte valaki egy elsot 😀😀
www.thescore.com/nfl/news/2249453
dande
több mint 4 éve
Report: Hurts to return after bye, Minshew could draw offseason trade interestwww.thescore.com/nfl/news/2249453
több mint 4 éve
Na tessék, talán futja rá abból a pár pickből 😛Gyorsan meg is néztem pár videót róla. Nem is rossz. Karja megvan - lát is a pályán - lábon se gyenge. Ha úgy alakulna lehet hoznám hozzá ezt az Addison gyereket is. 😀
www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Na tessék, talán futja rá abból a pár pickből 😛www.bleedinggreennation.com/2021/12/10/22827781/eagles-news-kenny-pickett-grew-up-big-birds-fan-philadelphia-pittsburgh-quarterback-nfl-draft-2022
több mint 4 éve
Hát bakker a Titans húzta be....hogy mi a francèrt nem kellett nekünk azt ugyan nem èrtem 😒😒😒😡
több mint 4 éve
Got a bunch of requests to update the edge rusher double team rate X PRWR chart, which warms my heart. Especially by Browns and Steelers fans debating Myles Garrett vs. T.J. Watt.
— Seth Walder (@SethWalder) December 9, 2021
Happy to oblige! pic.twitter.com/NnTA0Sf76F
Èrtelmezni kevèssè tudom😏, de talán ez azt jelzi, Sweat ès Barnett nem teljesít rosszul mèg ha főleg utóbbi esetében nem is úgy tűnik.
Janek, neked meg pihenj ☺️😉😛
több mint 4 éve
már fáj a szememKèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
Shawn84
dande
több mint 4 éve
Take an inside look at the win over the Jets in this edition of Play🔁Back, presented by @FirstrustBank.#FlyEaglesFly pic.twitter.com/NxokvulgWo
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 8, 2021
több mint 4 éve
Kèrdès, akarjuk-e? Szuggerálljuk erôsen, hátha 😉Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
Shawn84
több mint 4 éve
Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.Claimelni kell, szerintem jó helyen vagyunk a rangsorban, van esélyünk. Őt én is el tudnám képzelni a csapatban.
dande
több mint 4 éve
Tudom, álom csupán, de Z. Cunng.t el tudnám kèpzelni a csapatba.
több mint 4 éve
Pár snap kell a colts első köréhez WentztőlIgen pontosan 5 ami becslés, lehet már nem is lenne szükség rá. Attól függ mennyi támadó snappet játszik a Colts. A mókás, hogy ők is velünk együtt vannak bye weeken, ahogy a Dolphins is. Így első köreink tőlünk függetlenül alakulnak 😁😁😁
Janek
több mint 4 éve
Congratulations to Jason Kelce, our @Nationwide Walter Payton Man of the Year nominee!#WPMOYChallengeKelce | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/jfmvqWTPmV
— Philadelphia Eagles (@Eagles) December 7, 2021
Abszolút megèrdemelnè, de komoly riválisai lesznek. Meg nemrèg nyert Eagles játèkos (Chris Long) nem tudom számít-e ez.
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Úgy tűnik megúsztuk komolyabb sèrülès nèlkül. Remèljük a pihenőhèt annyira nem lesz pihenès, hogy belealszunk a WFT elleni meccsbe 🙂