Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Ilyenen 4-5. koros RBnek ott van Smallwood, tavaly amikor jatszott jo szamokat hozott.max 6-7. korben hoznek mar csak futot; es/vagy udfa Rooke is johet meg a vegen
Ha meg matyit kidobjuk a felszabadulo keretbol meg FA is johet egy evre+ott van tavalyrol egy RB a keretben, aki az uccso meccsen TDt futott
Szerkesztette: zsojti
több mint 8 éve
S WR RB CB LB johetne meg ma.Egy jo nickel cb azert meg need es rb is.
több mint 8 éve
addig egy rossz szavunk nem lehet, jones sérülése se gáz annyira, sbra felépül 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Eredetileg reménykedtem, hogy Douglas esetleg elérhető lesz a 3. napon is. Viszont jó sok CB kiment már a 3. kör végére, nem sokkal előttünk Tankersley, Lewis, Sutton, úgyhogy megértem, hogy nem vártak.Ha Millst szinte az elejétől pályára tették, akkor Douglas-szel is előfordulhat ugyanez. Egy erősebb, magasabb játékos mint Mills, talán nála nem lesz akkora probléma, hogy nem gyors. Agresszív játékos, ugye a hasonló méretű Rowe-t állítólag azért küldtük el, mert igen lekvár volt, ezért Schwartz utálta. Schwartz a pressben és az agresszív játékban hisz, nem tulajdonít nagy jelentőséget a sebességnek. Ha Jones felépül, kis szerencsével megvan a jövőbeli no1-no2 cornerünk, de idén megint lesznek nehéz pillanatok.

több mint 8 éve
Nekem eddig nagyon bejön ez a Douglas pick (a belinkelt videoja se rossz)4-6 hónapot írnak a teljes felépüléshez. Tényleg nem kell erőltetni . Majd játszik ha 100%-os lesz.
Azt lehet kb tudni, hogy Jones-nak meddig kell pihennie a szezonban?!
Nekem most mar nem nagyon hianyzik a RB draft, ott van Jamal Charles ha kell DP-nek, jöböre meg lehet hozni valami elit futot.
Most mar inkabb aķkor Wr, Lb, Dt és S jöjjön+ jo lenne par emebert elpasszolni is, szoval csak hajra!
zsojti
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nekem eddig nagyon bejön ez a Douglas pick (a belinkelt videoja se rossz)Azt lehet kb tudni, hogy Jones-nak meddig kell pihennie a szezonban?!
Nekem most mar nem nagyon hianyzik a RB draft, ott van Jamal Charles ha kell DP-nek, jöböre meg lehet hozni valami elit futot.
Most mar inkabb aķkor Wr, Lb, Dt és S jöjjön+ jo lenne par emebert elpasszolni is, szoval csak hajra!
több mint 8 éve
Nekem nagyon tetszett ez a mai nap. Iszonyatosan nagy need volt a corner, végre hosszútávú lépéseket is tettünk az ügy érdekében. Sidney Jones hatalmas steal lehet, 1 rossz szót nem olvastam róla a sérülésén kívül és úgysem idén nyerünk SB-t. Bármi is lesz, nekem ez a kedvenc pickem idénről. Elit shutdown corner potenciál. A sérülése 100%-osan meg fog gyógyulni, hosszú távon nem gond az achilles.Rasul szerintem nagyon régi célpont, sokat lehetett olvasni a nevét a csapattal kapcsolatban. Kempsky már a 2. kör végén bemondta, hogy ő lesz a pick, nem reach vavy pánik, régóta őt akarjuk itt. Remélem beválik, az mindenesetre biztos ,hogy kezdenie kell majd azonnal. Ő sem reach, a konszenzus big boardomon 98. volt.
Holnap lehet BPA-zni, nagy need nem maradt az RB-n kívül (ami szerintem menedzselhető (Jamaal Charles + rookie pl.).
Lehetséges célpontok: Samaje Perine, Damontae Kazee, Isiah Ford, Josh Reynolds, Shelton Gibson, Marlon Mack, Jaleel Johnson, Wayne Gallman, Chad Hansen, Jake Butt, George Kittle, Desmond King, Carlos Watkins, Corn Elder.
több mint 8 éve
Sajnos kivitték még a második végén, de nem szarakodtunk és elhoztuk Rasul Douglast. Elég jó 2 nap után vagyunk. A legfontosabb/kötelező húzásokat megléptük, de most már ne álljunk le és folytassuk a védelem építését. LB és DT pickeket várok a folytatásban..és persze egy RB is elfér a következő 2 körben.hát nemTökös húzás volt, a legjobb CB a drafton, csak gyógyuljon meg rendben. Nem hittem, hogy meglépjük, azt hittem egy biztonsági Awuzie lesz. 😀Öt majd a harmadikban.😀
BleedingGreen
Greengo
Janek
A mai szerzemények:
Sidney Jones
www.youtube.com/watch?v=laZlf2rLe00
Rasul Douglas
www.youtube.com/watch?v=ja-eAPgFioU
Érdekességként írom csak le mert feltűnt, hogy eddig a Dallas ugyanúgy draftol mint mi. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
hát nemTökös húzás volt, a legjobb CB a drafton, csak gyógyuljon meg rendben. Nem hittem, hogy meglépjük, azt hittem egy biztonsági Awuzie lesz. 😀Öt majd a harmadikban.😀
BleedingGreen
Greengo
több mint 8 éve
Tökös húzás volt, a legjobb CB a drafton, csak gyógyuljon meg rendben. Nem hittem, hogy meglépjük, azt hittem egy biztonsági Awuzie lesz. 😀Öt majd a harmadikban.😀
BleedingGreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Tökös húzás volt, a legjobb CB a drafton, csak gyógyuljon meg rendben. Nem hittem, hogy meglépjük, azt hittem egy biztonsági Awuzie lesz. 😀

több mint 8 éve
QB problémáink talán nem lesznek 😊több mint 8 éve
ne bántsuk vinnyt, 5 éves kora óta fili drukker!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Hát igen, Rózsaember nagy lelkesedésében kissé elvetette a sulykot Chip elküldése után. Két olyan játékos is nagyobb szerződést kapott, aki nem szolgálta meg teljesen. Ertznek kisebb most a cap hitje, de jövőre már 10 milla lesz. Ahhoz képest, hogy átlag 1 hónapot hajlandó focizni a szezonban ...Nekem legjobban egy rb. pick tetszene, Cook-ot vagy Mixon-t kurvára elnézném. Cb-nek meg majd kukázunk valakit, ilyen front sevennel meg két safety-vel (Hooker kellett volna, lol) talán még bele is férhet.Továbbra is tartom, hogy nem Curry a hibás azért mert túlértékelte az FO és agyon lett fizetve. Egy normális fizetéssel senkit sem zavarna, hogy nem kezdő és egy solid player a maga posztján. Ezt Rózsinak kell rendbe tennie...és sztem erre a ott lesz a következő offseason.
Egyébként szerintem jól húztunk, Curry jövőre eltakaródhat a picsába. Elég ránézni szegény gyereknek az instagramjára, nem úgy néz ki, mint aki szarrá gyúrta volna magát egy ilyen szezon után, inkább úgy mint, aki szépen meghízott.
balintbaba
Greengo
A kedvencem, hogy a "fizetési listánkon" jelenleg 5 Qb van, összesen majdnem 20 milliót foglalva a capből. Ebből két játékos már nincs a rosteren, viszont az ő dead money-uk majdnem 12 milla. Gondolom nem kell külön megnevezni a két kóklert 😀 Daniel szerződése különösen penetra volt.

több mint 8 éve
Nekem legjobban egy rb. pick tetszene, Cook-ot vagy Mixon-t kurvára elnézném. Cb-nek meg majd kukázunk valakit, ilyen front sevennel meg két safety-vel (Hooker kellett volna, lol) talán még bele is férhet.Továbbra is tartom, hogy nem Curry a hibás azért mert túlértékelte az FO és agyon lett fizetve. Egy normális fizetéssel senkit sem zavarna, hogy nem kezdő és egy solid player a maga posztján. Ezt Rózsinak kell rendbe tennie...és sztem erre ott lesz a következő offseason.
Egyébként szerintem jól húztunk, Curry jövőre eltakaródhat a picsába. Elég ránézni szegény gyereknek az instagramjára, nem úgy néz ki, mint aki szarrá gyúrta volna magát egy ilyen szezon után, inkább úgy mint, aki szépen meghízott.
balintbaba

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nekem legjobban egy rb. pick tetszene, Cook-ot vagy Mixon-t kurvára elnézném. Cb-nek meg majd kukázunk valakit, ilyen front sevennel meg két safety-vel (Hooker kellett volna, lol) talán még bele is férhet.Egyébként szerintem jól húztunk, Curry jövőre eltakaródhat a picsába. Elég ránézni szegény gyereknek az instagramjára, nem úgy néz ki, mint aki szarrá gyúrta volna magát egy ilyen szezon után, inkább úgy mint, aki szépen meghízott.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Rengeteg jó játékos van még.Awuzie Zay Jones Kamara Wormley Bakker ha a másodikban nálunk köt ki akkor szavam nem lesz.
C Henderson King Douglas Hunt Witherspoon
van itt még anyag
több mint 8 éve
jó pick, csak kezdő cb nélkül kurva nehéz lesz játszani ezt a játékotMély az idei class. Ahogy lentebb írták tele van még jó nevekkel. Sztem idén ugyanúgy lehet találni kezdőt a második körben is. Jönni is fog ...nem kell aggódni. A tegnapi WR run után azt hittem én is, hogy CB-t húzunk, de tényleg ráér a mai napon is. Amúgy sem mindig jön be az első körös CB draft. (pl Kirkpatrick sem kezdett azonnal ...stb).
eaglesmcnabb
A fő csapás irányt sztem a védelem további erősítése adja majd a drafton...szval én CB-LB-DT pickeket várok. RB is érkezni fog , de hátrébb.(esetleg WR)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Tippek mára:Round 2, Pick 11 (No. 43) Itt azért már kéne egy CB van azért még elég sok aki érdekelhet minket.
Avuzi,King,Wilson ha pedig az elején megy a cb run(GB,Hox) akkor lehet egy RB is akár.
Mondjuk ebben az esetben kb lábon is lőttük magunkat bpa szinten mert a maradék pickkekel CB KELL.
Round 3, Pick 35 (No. 99)
Itt akkor egy Witherspoon S Jones Moreau elérhető lesz
több mint 8 éve
Reménykedek benne én is, elvégre a bowl.hu GM játékában 1/7-et adtam érte 😊Én szomorú vagyok. 😕 Barnett jó lesz.most akkor ez megint egy marcus smith pick?Nem.
ano92
Barnett 1/14-re sztem bőven value.
empty taxi
gyeek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Én szomorú vagyok. 😕 Barnett jó lesz.most akkor ez megint egy marcus smith pick?Nem.
ano92
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
most akkor ez megint egy marcus smith pick?Nem.
ano92

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
most akkor ez megint egy marcus smith pick?