Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
Rob85 Philadelphia Eagles 40
1 jò szezon utàn elèg hamar nagy lett az arca.Annyira azèrt nem nagy jàtèkos mèg,tuti nem emelnèk neki üljön otthon ès szotyizzon.
Azèrt mert Currynek elbasztàk a szerződèsèt nem kell megismètelni.
Nyomjon mèg egy jó szezont ès bizonyitson aztan,verje az asztalt.
Legalabbis nekem ez a vèlemènyem😊))
több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Újabb jó alkalom belerúgni Curry-be és az ő szerződésébe...😀 Én is zabos lennék, ha egy nálam ezerszer szarabb playa kapna másfélszer annyi zsetont.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 818 — Apu ökölbeszorított keze
Nem is biztos meg.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
mire fel holdoutol?
nem volt ő akkora nagy mágus, szezon második felében főleg.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Graham hold-out..
hiányzott, mint meleg szar a zsebembe
nem túl konstruktív hozzáállás.. tudja jól, hogy semmi zsöcink.. vagy mennyink van most?
karmïgran
Igen, fsza, ezt vhogy nem láttuk jönni. Jó tesz a csapategységnek...anyja kínját ennek a hülyeségnek...
több mint 8 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Graham hold-out..
hiányzott, mint meleg szar a zsebembe
nem túl konstruktív hozzáállás.. tudja jól, hogy semmi zsöcink.. vagy mennyink van most?
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne már, ez elég röhögséges lenne, hogy finoman fogalmazzak.
több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én ezt már így személy szerint nem baszogatnám 😀 Ingram nekem amúgy sem tetszik. Vazze kevés a tetkója!

több mint 8 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
Kelce trade to Saints for Mark Ingram RB??? 😃

phi.247sports.com/Bolt/How-would-a-Mark-Ingram-deal-affect-the-Eagles-salary-cap-52677259

Ebben az esetben R. Mathews cut, DGB cut, hogy legyen cap space az újoncoknak.
És irány a SB! 😃

Szeretnénk? 😉

Szerkesztette: robby3
több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
 twitter.com/TorreySmithWR/status/859881399398092803/photo/1

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 077 — Axel Foley
 www.bleedinggreennation.com/2017/5/3/15536270/eagles-steven-daniels-redskins-linebacker-waivers-philadelphia-washington-injury-nfl-boston-college

LB depth,tavaly a Washington húzta ki a drafton, de mi is komolyan érdeklődtünk iránta.... sérülésből jön
zsojti
Nagyon jó kis run stopper LB, kicsit alulméretezett de én láttam benne fantáziát. Sokkal nagyobb esélye van nálatok mint a Redskinsnél csapatba kerülni.

több mint 8 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2017/5/3/15536270/eagles-steven-daniels-redskins-linebacker-waivers-philadelphia-washington-injury-nfl-boston-college

LB depth,tavaly a Washington húzta ki a drafton, de mi is komolyan érdeklődtünk iránta.... sérülésből jön

Szerkesztette: zsojti
több mint 8 éve
Srácok, láttok rá reális esélyt, hogy Jamaal Charles tényleg nálunk kössön ki?
3-4 misiért beférne a cap alá, ugye?
robby3
Majd ha a magaslati levegő nem jó neki, akkor talán.. Alárt a Broncoshoz 😕
dande
Ha nagyon kellene RB még mindig elérhető Blount.
Greengo
Seriously? Szted Oregon alumnust alkalmazna Roseman? 😀
empty taxi
Hickset még nem sikerült kigolyóznia, s egyenlőre nem úgy tűnik hogy kísérletet tesz rá 😛 Szó se róla JCnek örültem volna de sztem elégedettek vagyunk a jelenlegi futó állománnyal, végül is ha hozzák a tavalyi szintet, akkor rendben vagyunk. Mondjuk ha már alumnusok, ezek után jövőre az a minimum hogy Barkleyt idehozzuk 😀
dande
Hicks a Texasra járt.
empty taxi
Valamiért Harttal keverhettem, emlékezetből, nem tudom. Mondjuk van vagy 8 ex Ducks játékos úgyhogy ez nem szempont 😊
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 883 — je suis poloska
Jerod Evans QB in da ház...
3.qb posztert mehet a harc
Janek
ennek örülünk, Vick után újabb VT-s

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
robby3
dande
Greengo
empty taxi
Hickset még nem sikerült kigolyóznia, s egyenlőre nem úgy tűnik hogy kísérletet tesz rá 😛 Szó se róla JCnek örültem volna de sztem elégedettek vagyunk a jelenlegi futó állománnyal, végül is ha hozzák a tavalyi szintet, akkor rendben vagyunk. Mondjuk ha már alumnusok, ezek után jövőre az a minimum hogy Barkleyt idehozzuk 😀
dande
Hicks a Texasra járt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
robby3
dande
Greengo
empty taxi
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!
robby3
dande
Greengo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
robby3
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Jerod Evans QB in da ház...
3.qb posztert mehet a harc

több mint 8 éve
robby3
több mint 8 éve
robby3 Philadelphia Eagles 85 — robby3
több mint 8 éve
M. Smith hivatalosan is bust (töröltük 5.éves opciót) Reméljük Derekkel nem járunk így.
több mint 8 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
...Pumpi meglepő volt ott de ezek szerint Matyink marad még így benne Sproles pótlását akarták megoldani ami sikerült is.
...Janek
Valahol olvastam, hogy a nyaksérülése komolyabb és szinte biztos, hogy nem lesz rosteren az idei szezonban. Én még ide várok egy veteránt TC-ig.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 8 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 415 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem jól sikerültek a dolgok. Az összes lyukat nem lehetett betömni most. A 3 legfőbb gond orvoslására érkeztek emberek.
A futásban tavaly sem voltunk azért rosszak, főleg amikor Johnson is volt a falban. Inkább Pedersonék hagyták el sokszor a futást, amikor nem kellett volna. Feature back híján, idén megint el kell találniuk, hogy kinek kell többet adni a labdát az adott meccsen.
Pumphrey majd meglátjuk mit csinál az előszezonban (kontakt nélküli edzéseken szerintem sztár lesz), és kaphat-e játékidőt az éles meccseken. Egyelőre sérülés hiányában inaktív státusz néz ki neki az elején, főleg, hogy az egyetemen a speciális csapatban alig használták. A stílusa, és nagyrészt a mért számai is igen hasonlóak Sproleshoz. Kivéve, hogy Sproles már az egyetemről jőve is egy mini izomcsomó volt, több mint 10 fonttal nehezebb nála, 23-szor nyomta ki a 225 fontot, míg Pumphrey 5-ször (pro dayen 8-szor). Szóval a felső testén még lehet fejleszteni.

Clementben én nem látok semmi különöset. Egy olyan Wisconsinban kapott sok labdát, ami alapvetően az erős támadófalra és a futójátékra építi a játékát. 4,38 yardos átlag az egyetemen, egy ilyen fal mögött, nem valami fényes. Nekem mindig az jut eszembe, amikor a Big10 döntőn kulcshelyzetben 4.&1-nél Grant Haley (CB) levitte a LOS mögött.

Viszont önző módon kicsit örülök, hogy nem cseréltünk fel Cookért. A jövő évi class ugye mindig jobb, de futókban én tényleg jobban kedvelem a lehetséges 2018-as felhozatal élcsapatát. Ha sérülés vagy más nem szól közbe Chubb és Freeman mellé még ott lehet Barkley és Guice is. Nyilván én leginkább Barkleyt szeretném majd nálunk látni.
 bigtennetworks.files.wordpress.com/2016/11/usatsi_9656092.jpg

több mint 8 éve
AJ
JM
S S
Nelson
Hollins
Gibson
Janek
S S? Sorry Smith? 😊
Rataxes