Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Jogos, valóban 😊Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.Jah, bár Ben Jonesnak pl. sztem korrekt dealt hozott ezzel a 4 év 17.5 misi, 7.5 garival
mustaine
PS: Warford és Watford nem ugyanaz 😊
empty taxi
Na mindegy, okafogyottá vált a beszélgetés, Wisniewski aláírt. Akkor a kezdő fal talán kész is van, remek deal. Ha más nem, időt nyerhetünk az újoncoknak a beilleszkedésre, esetleg Kelce sérülése esetén van egy hasonlóan jó beugró. Left guardként simán kezdő, szóval a támadófalban végre nem az Andrew Gardner-Matt Tobin-Allen Barbre trió fog bohóckodni.
Tetszik az offseason. | Bradfordot kivéve |
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Megelőztél😊
több mint 10 éve
Na kérem így kell mantrázni egy évre miénk Wis 😊 😊 😊 Reméljük teLjesít úgy hogy tovább is maradjon!
több mint 10 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/716957837860192256Van még kívánságod? Szólok ám Howardnak, gyors hívón van 😛
több mint 10 éve
Egy ilyen Wissel nekünk is megfelelne 😊Vagy egy 5 év 20 misit 9-11 garival szintén el tudnék képzleni. De ez van.
több mint 10 éve
Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.Jah, bár Ben Jonesnak pl. sztem korrekt dealt hozott ezzel a 4 év 17.5 misi, 7.5 garival
mustaine
PS: Warford és Watford nem ugyanaz 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.
több mint 10 éve
OFF:A helyében lecserélném az ügynökömet. Nevetséges, hogy a ligában, ahol J.R. Sweezy harmincmilliós szerződést kap, ő még mindig nem kapja meg a "nagy pénzt", pedig azért van különbség köztük. | Nem Sweezy javára. |Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
empty taxi
mustaine
Az ügynöke Tony Agnone tele van center kliensekkel: Mitch Morse, David Andrews, Corey Linsley, Russell Bodine, Luke Bowanko, Dalton Freeman, Ben Jones, Ted Larsen, AQ Shipley, Jeremy Zuttah és Wiz. Ehhez még jön néhány guard is (Chad Slade, Dakota Dozier, Earl Watford) szal ha van poszt, amihez értenie kellene az az interior OL 😊
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
A helyében lecserélném az ügynökömet. Nevetséges, hogy a ligában, ahol J.R. Sweezy harmincmilliós szerződést kap, ő még mindig nem kapja meg a "nagy pénzt", pedig azért van különbség köztük. | Nem Sweezy javára. |Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
empty taxi
több mint 10 éve
Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....
több mint 10 éve
Megvan miért nem mehetett Murraynek, bezzeg ha ilyen segítsége lett volna 😊Jeff McLane Hitelesített felhasználó
@Jeff_McLane
#Eagles Sign FB Ryan Mueller to a Two-Year Contract. Doug Pederson said he liked the position. Birds have first FB in 3 years.
Jöhetne a Wisnewski aláírás, Cox hosszabítása, a drafton meg lesz ami lesz, és kezdődhet az idény 😊
több mint 10 éve
meglehetne úgy kb a fal. dejó lenne 😀 nem a 2. -3. körös vandálokkal kéne szarakodni. Álom.
több mint 10 éve
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.Azt írták első évében G-ot jàtszott+ami szintén fontos, h 27 éves
mustaine
több mint 10 éve
Hű ő nagyob jó lenne remélem meg tudunk egyezni vele. Ha kell kól tudna beszállni Kelce helyett.
több mint 10 éve
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.
több mint 10 éve
akkor azért szidtam, hogy nem tradelt mariskáért. mostmeg azért szidom hogy sokat akart érte adni xD ha van sapkája...
több mint 10 éve
A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.Én inkább azt hallottam tavalyról, hogy a Titans keveselte Chip ajánlatát. Komolyan.😀
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀a Broncos már egyet átvett, menni fog az 😀
balintbaba
több mint 10 éve
van 2 darab tacklenk is kb 😀 ebből az egyik Peters aki franc se tudja mikor akar visszavonulni 😀
több mint 10 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀Ki a kezdő wr páros?
Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.
balintbaba
Sec?
G?
több mint 10 éve
Azert 1/8 rol nem nagy ara van egy 1/6ra felmenni... Mas kerdes hogy a wentz goff paros szerintem mar 1/8on is draga dolog ...Jo lesz ott egy cb huzas vagy ot
több mint 10 éve
Már elő került a téma, de most egyre inkább megerősítést nyer. Egyrészt sajnálom, másrészt sok sikert neki, ha nem gondolja meg magát, és köszönünk mindent neki!A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.
több mint 10 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c