Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Remelem azert cooper nem lesz tervben.Foglalkozzunk most Cox-al.
több mint 10 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉Hát ezen jót nevettem 😀 Celeknek meg örülök 😉
dande
több mint 10 éve
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛Az már eleve jó jel volna, ha kapkodnának érte a csapatok. Azért azt se felejtsük el, hogy Detroitban eléggé megégett head coachként, emiatt lehet majd kevésbé vonzó, de nagyon távoli még ez az egész, először csináljon itt rendet a defenseben. 😊
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
több mint 10 éve
Akkor a draftolandó irányítónak meg is vannak a biztonsági célpontjai hosszú távra😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Nem megy egykönnyen a DL coach keresés:twitter.com/Jeff_McLane/status/692055722129948672
Celeknek meg nagyon örülök, igazi sas az emberünk. Gondolom erre mindenki emlékszik még:
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉Végső soron örülök neki, ha minden jól megy sasként fog távozni. Utolsó évében, amikor kifut a legtöbb pénz, lehet vissza is visszavonul. Pederson amúgy is imádja a sok TE-s felállásokat, jó move, eddig kifejezetten tetszik az FO. munkája.
dande
Egyetlen akit most sajnálok az Burton, több van benne mint egy 3. számú TE.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉
több mint 10 éve
celek!! na ez remek lenne..gondolom akkor a 2016 évi cap száma sem 5 milla lesz, némi hely felszabadulhat 😊 na mindegy, a lényeg, hogy maradjon!
több mint 10 éve
ja én ma nézegettem először pff rankingokat. És a legszarabb wr agholor volt idén 😀 😀 az azért valami.
több mint 10 éve
Hah most már biztos tudjuk mi DP kedvenc posztja 😀 még tradeljünk ifjabb Kelceért s kész a triumvirátus 😛 most már tényleg csak valami QB is kéne
több mint 10 éve
Celek:Huh ezt kicsit sokallom.....Celek vajh mit szól hozzá....31 éves, jövőre lejár a szerződése, nem hiszem, hogy marasztalnánk.
dande
BalintBaba
13.000.000 $ három év alatt, a $ 6.000.000 garantált. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy hétvégéig Lane Johnsons és Fletcher Cox is megkapja a hosszabbítást.
több mint 10 éve
Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Nehezen lesz ebből Bradford ha a fiatalok szerződéseit tető alá hozzuk
+ Caroll+Thurmond..ccc
kiváncsian várom a folytatást de tényleg, kötelező lesz pár cut az tuti
több mint 10 éve
Itt nagyon kell okoskodni.Igen, ezt mondtam már a múltkor is. Előre kell gondolkodni már a következő offseasonra, így viszont idén nem szabad / lehet költeni. Mondjuk guardot azért aránylag olcsón lehetne szerezni talán.
FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..
Janek
több mint 10 éve
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.Alaphelyzetben ott lett volna a helye. De ugye a csapat is számít..
twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169
evergreen
több mint 10 éve
Itt nagyon kell okoskodni.FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..
több mint 10 éve
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Azért az a két 9 millás év.... Reméljük megszolgálja. De akkor mennyit adunk Coxnak vagy LJnek.....
több mint 10 éve
8M signing bonusból 1.6 már benne van.első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.A rookie contract utolsó éve szerintem
ano92
mustaine
overthecap.com/player/zach-ertz/112
több mint 10 éve
első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.A rookie contract utolsó éve szerintem
ano92
több mint 10 éve
Mar csak ket het és ujra sb esélyesek leszünk!
több mint 10 éve
első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.
több mint 10 éve
+ Logan és Jenkins. Kiko olcsó lehet majd 😊Gronk szerződés 2012-es, így nincs sok értelme összehasonlítani.De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Ertz lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Akkor nem Kelly szorta itt a fizukat ezek szerint
Janek
Shawn84
Az azért érdekes lesz, ha Bradforddal és Curryvel is hosszabítunk. Nem tudom, hogy fogunk beférni a sapka alá jövőre. Cox és Johnson sem szotyiért fognak játszani.
BalintBaba
több mint 10 éve
Elkúrtam, most vettem észre. Eifertet akartam írni elsőre Ertz helyett.Gronk szerződés 2012-es, így nincs sok értelme összehasonlítani.De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Eifert lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Akkor nem Kelly szorta itt a fizukat ezek szerint
Janek
Shawn84
Az azért érdekes lesz, ha Bradforddal és Curryvel is hosszabítunk. Nem tudom, hogy fogunk beférni a sapka alá jövőre. Cox és Johnson sem szotyiért fognak játszani.
BalintBaba
Szerkesztette: Shawn84