Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Na az ilyeneket jó visszanézni a szezonból. Ha már a régi legendák szóba kerültek azért jó látni, hogy az újak is születőben. : )
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12474607_1670829389853735_1419044562_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=qfod848X3XYQ7kNvwHQqGhR&_nc_oc=AdlK7pr79W6igtQiUErrpIsbvnHnICKhjZ-G4M-NW6Y98BWqMbcUqBtLZ_zhneOHldY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=a9vBch8sPYiVoVcLrYFaGQ&oh=00_Afof9_zYz-in21i3sQqmv1s4FKw6mdZUfiJzLwQ89k-_Lw&oe=697D9207
5.839 Reaktionen · 1.522 Mal geteilt | A 2016 Pro Bowl selection and now his second straight second-team All-Pro pick... Congratulations Fletcher Cox! | Philadelphia Eagles
A 2016 Pro Bowl selection and now his second straight second-team All-Pro pick... Congratulations Fletcher Cox!

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Ma épp előkapkodtam néhány régebbi felvételemet, s az egyiket nézve eszembe juttatta a kedvenc secondarymet: Lito Sheppard, Sheldon Brown, Brian Dawkins, Michael Lewis. Te úristen hogy imádtam ezt a négyest... 2000-es évek közepe, konkrétan 2002-2008, bár ha jól emlékszem Lewis egy picit korábban elment.

Sorry, de muszáj volt ezt megosztanom. Tényleg nagy kedvenceim voltak. Ha vki nem látta őket, annak érdemes rájuk keresnie, aki meglátta, annak talán jó apropó, hogy felidézze a régi szép emlékeket. 😊
Soldados
Havonta megidézem őket magamban 😊
Shawn84
Aztat hittem te fiú vagy 😊
dande
Tudtam, hogy valaki előjön ezzel. de, hogy pont te... 😊

Én ilyesmire gondoltam:  www.youtube.com/watch?v=QjcO5bb2TaQ
Shawn84
Régi szép idők... Csak az offense-t nézve McNabb akkor volt a legnagyobb formában akkor kezdtem el NFL meccseket nézni sajnos annyira nem folytam bele a részletekbe, mint most, de a sérüléséig talán a legjobb irányítónk volt hosszú ideig. Vick első két éve volt még olyan amikor úgy hasított hogy élmény volt minden Phily meccset nézni. Mit nem adnék egy ilyen QB-ért, füles, bradford félékkel soha nem fogunk menni semmire.
És ott volt még anno Jim Johnson... Azóta szar a védelmünk mióta meghalt...

Össze kéne kukázni egy olyan edzőt aki felépíti ezt a franchise-t olyan szintre, hogy EGYÉNISÉGEKET lehessen látni, de mellette meglegyen a csapategység (és leszarom hogy szabadidejében mit csinál a játékos).
Ezt szajkózom év eleje (mármint a szezon eleje óta) hogy a csapat elvesztette az arculatát, identitását (nem találom rá a megfelelő szót)

És még vagy 8-9 hónap az új szezonig 😕 ráadásul Londonba még el is mentem volna... Sebaj egyszer Pennsylvania-ban lesz az igazi 😊
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 849 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ha megnézzük így utólag (amikor már marha okos az ember) az akkori lehetőségeket nézve csak Ariansal jártunk volna jobban mint Kellyvel. Aki éppen jöhetett volna hiszen lényegében innen indult (Temple) de nem is volt nagyon képbe nálunk. Bradley lett volna akkor, aki jövőre még dobhat nagyot a Jagsl de neki is az lesz az utolsó esélye.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Bennem nincs az az izgalom mint mikor jott Kelly.
Valahogy senki nem hoz lazba.
Janek
Még Shurmur se?
határbíró
De ő igen..., hogy ne nevezzék ki. De amúgy most tényleg inkább annak lehet szurkolni, hogy ki ne jöjjön...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Janek
Még Shurmur se?
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Muszáj volt f@szbukról lelopnom:  scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12410581_1023813961009664_3594361507474557482_n.jpg?oh=b6d10ab03e1bda2897686a55f4cf7b1a&oe=5701930F
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 849 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nekem is tetszik kérdés az új HC mennyire fogadja el.Azzinaro is tényleg maradhatna még de ő nagyon Kelly embere volt. Ha sokaig húzódik a dolog Kelly sem talál csapatot s mindenki lehiggad picit még a végén visszahozzuk 😛 (nyilván nem komolyan gondolom csak a játék kedvéért)
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2016/1/8/10735528/eagles-assistant-coaches-chip-kelly-staff-duce-staley-dave-fipp-cory-undlin

azt hiszem ezzel azért sokan egyet is értenének..nekem mondjuk még a D line edző hiányozna talán, bár ő assistant HC is volt, lehet neki nincs maradása
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Reggel még nagyon nem hittem, aztán egyre többen hozzák le komolyabb oldalak is, szóval meglátjuk. Jon gruden bejelentkezett hozzánk:  www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25441905/report-jon-gruden-let-eagles-know-hes-interested-in-replacing-chip-kelly
Shawn84
 twitter.com/howardeskin/status/685288629879607296
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/685295597243490305

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Reggel még nagyon nem hittem, aztán egyre többen hozzák le komolyabb oldalak is, szóval meglátjuk. Jon gruden bejelentkezett hozzánk:  www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25441905/report-jon-gruden-let-eagles-know-hes-interested-in-replacing-chip-kelly
több mint 10 éve
MS pick miatt barki jobb kb

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
HaHa pont előttünk ment ki 19. helyen, azért tradeltünk le 20ról 26ra, ha jól emlékszem. Kelly is szerette volna őt, és ő is mondta, hogy jönne Phillybe
karmïgran
Fel is lehetett volna menni nem lett volna az olyan drága de mindegy
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
HaHa pont előttünk ment ki 19. helyen, azért tradeltünk le 20ról 26ra, ha jól emlékszem. Kelly is szerette volna őt, és ő is mondta, hogy jönne Phillybe
több mint 10 éve
Az a baj hogy a Sect tekintve lassan úgy vagyunk itt az Eaglesnél, mint fociban a magyar válogatottat nézve.....talán ha Undin maradhatna s így fejlődhetne tovább ez az egység
dande
Az a baj, hogy Kelly benézett jó néhány nagy sec fogást (amit én nem tudok megbocsátani még akkor sem ha needre húzott) pl.: Haha...aki elérhető lett volna, helyette ha jól emlékszem jött az általam sokat ékezett Marcus Smith...
több mint 10 éve
Az a baj hogy a Sect tekintve lassan úgy vagyunk itt az Eaglesnél, mint fociban a magyar válogatottat nézve.....talán ha Undin maradhatna s így fejlődhetne tovább ez az egység
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nekem Dawkins és Steelers viszonylatban mindjárt ez ugrott be, zseniális 😀
 www.youtube.com/watch?v=W0Mv-vXGRN4

Szép idők voltak azok, Dawkins, Polamalu, Reed, Lynch, Harrison egyszerre a ligában (Bobzillát is kedveltem azon a kevés meccsen, amikor egészséges volt). Most meg egyes szervezetek szerint Jenkins a legjobb safety ... Kedvelem, és nem is érdemtelenül lett ő, de akkor is.
Eltökítették a DB-k játékát az értelmetlenül szigorú DPI és más hasonló szabályokkal (miközben azt nem tudják megmondani mi az elkapás). Kevés dolog tud úgy idegesíteni, mint a folyamatosan, minden helyzetben DPI-ért legyező elkapók. Ha valaki ilyen szabályok mellett nem tud legalább 1 lépés előnyt szerezni, az ne nyivákoljon DPI-ért minden második playnél, ha nem tud elszakadni (igen, ez neked szól, hamarosan ex-Eagle Riley Cooper 😀)
BleedingGreen
Ez is mekkora play már Weapon X-től. Ez volt az a meccs, amelyen több sacket (8) engedtünk, mint ahány pontot (6) szereztünk. 😊

Huhh, ez micsoda büntető safety-névsor... 😊 Mondjuk ezek közül Rodney-t nem szerettem, de többit imádtam.
Soldados
Ne felejtsük el Sean Taylor-t sem, akit akkoriban nagyon nem kedveltem, veszedelmes volt minden meccsen Isten nyugosztalja. Ami bennem megmaradt, hogy kőkeményeket ütközött, na persze labdahalásznak sem volt utolsó.
MirrMurr
Valóban! Hogy is maradhatott ki Sean Taylor ebből a nagy hardhitter safety-generációból. Mellette pallérozódott Ryan Clark is a Skinsben, aki ha nem is ugyanez a szint, de ezt a vonulatot képviselte később Pola társaként a Steelersben.

Amúgy még Adrian Wilsont szerettem ebből a safety-generációból.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

Szép idők voltak azok, Dawkins, Polamalu, Reed, Lynch, Harrison egyszerre a ligában (Bobzillát is kedveltem azon a kevés meccsen, amikor egészséges volt). Most meg egyes szervezetek szerint Jenkins a legjobb safety ... Kedvelem, és nem is érdemtelenül lett ő, de akkor is.
Eltökítették a DB-k játékát az értelmetlenül szigorú DPI és más hasonló szabályokkal (miközben azt nem tudják megmondani mi az elkapás). Kevés dolog tud úgy idegesíteni, mint a folyamatosan, minden helyzetben DPI-ért legyező elkapók. Ha valaki ilyen szabályok mellett nem tud legalább 1 lépés előnyt szerezni, az ne nyivákoljon DPI-ért minden második playnél, ha nem tud elszakadni (igen, ez neked szól, hamarosan ex-Eagle Riley Cooper 😀)
BleedingGreen
Ez is mekkora play már Weapon X-től. Ez volt az a meccs, amelyen több sacket (8) engedtünk, mint ahány pontot (6) szereztünk. 😊

Huhh, ez micsoda büntető safety-névsor... 😊 Mondjuk ezek közül Rodney-t nem szerettem, de többit imádtam.
Soldados
Ne felejtsük el Sean Taylor-t sem, akit akkoriban nagyon nem kedveltem, veszedelmes volt minden meccsen Isten nyugosztalja. Ami bennem megmaradt, hogy kőkeményeket ütközött, na persze labdahalásznak sem volt utolsó.

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

BleedingGreen

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Fájdítsd még a szívünket kicsit jó 😊 Inkább készítsd magatokat egy csere QB elleni verség lélekbeli elhordozására 😉
dande
A 2011-es denverinél (Tebow...) rosszabb nem lehet. 😉 Azt a meccset mai napig nem hiszem el. Ike Taylor 16 meccsen alig 400 yardot engedett, azon az egy meccsen pedig több mint 200-at... Azok után az én lelkem már mindent kibír. 😊
Soldados
Ez ilyen Pennsylvania dolog tudod...
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!
 www.bleedinggreennation.com/2016/1/7/10730574/eagles-coach-rumors-adam-gase-second-interview-bears-dolphins-giants?_ga=1.253887176.1523330522.1409528280

Úgy néz ki, nem jön vissza Gase hálistennek.

Amúgy a Phins faszán belesétál az új Philbinbe szerintem.
mustaine
Így van. Beelőznek, ahogy a 2013-as drafton is Dion Jordanért (hálistennek), aztán megszívják, mi meg eljövünk egy jobb választással. 😀
Annyival nem érzem jobbnak őt, hogy ennyire össze kéne törnünk magunkat érte. Ha pedig annyira meggyőzte volna a mieinket és viszont, akkor nem lett volna szó 2. interjúról sem. Lurie-nak sem hiszem, hogy gondot okozott volna egy tetszés szerint kitöltendő csekket lerakni elé, ha ezen múlna.
BleedingGreen
Mondj 1-2 nevet akit te szívesen látnál. Akár koordinátorokat is.
Shawn84
Elég szerény a szóban forgó felhozatal. Hue Jackson egyértelműen előtte lenne, ha hajlandóak lennénk vetni rá egy pillantást. Az oaklandi tevékenysége megsüvegelendő volt abban a helyzetben, és ott szerezett már HC tapasztalatot is, nem is feltétlenül a csapat játéka miatt küldték el, hanem az új GM érkezése is benne volt a távozásában, ha jól emlékszem. Nem elitnek számító irányítókból is jó játékot tudott kihozni (Campbell, Dalton). De Teryl Austin sincsen alacsonyabban nálam mint Gase. Gase-nél elég nagy a hype, nyilván az ilyen Shurmur-féle opcióknál ő jobb, de nem érzem úgy, hogy elszalasztjuk a főnyereményt, ha nem őt választjuk.

több mint 10 éve
Ma épp előkapkodtam néhány régebbi felvételemet, s az egyiket nézve eszembe juttatta a kedvenc secondarymet: Lito Sheppard, Sheldon Brown, Brian Dawkins, Michael Lewis. Te úristen hogy imádtam ezt a négyest... 2000-es évek közepe, konkrétan 2002-2008, bár ha jól emlékszem Lewis egy picit korábban elment.

Sorry, de muszáj volt ezt megosztanom. Tényleg nagy kedvenceim voltak. Ha vki nem látta őket, annak érdemes rájuk keresnie, aki meglátta, annak talán jó apropó, hogy felidézze a régi szép emlékeket. 😊
Soldados
Amikor megérkeztem a testvéri szeretet városába az első dolgom egy Dawkins mez megvétele volt.

több mint 10 éve
Fájdítsd még a szívünket kicsit jó 😊 Inkább készítsd magatokat egy csere QB elleni verség lélekbeli elhordozására 😉
dande
A 2011-es denverinél (Tebow...) rosszabb nem lehet. 😉 Azt a meccset mai napig nem hiszem el. Ike Taylor 16 meccsen alig 400 yardot engedett, azon az egy meccsen pedig több mint 200-at... Azok után az én lelkem már mindent kibír. 😊

több mint 10 éve

Soldados
Havonta megidézem őket magamban 😊
Shawn84
Aztat hittem te fiú vagy 😊
dande
Tudtam, hogy valaki előjön ezzel. de, hogy pont te... 😊

Én ilyesmire gondoltam:  www.youtube.com/watch?v=QjcO5bb2TaQ
Shawn84
Uhhh... Trotter... Majd' elfelejtettem. Na meg persze McNabb, Westbrook. Ezt az Eagles-t nagyon imádtam. Nem szimpatizálok különösebben a klubbal, de ezt a csapatot nagyon-nagyon kedveltem. Rettenetesen sajnálom, hogy nem nyertek gyűrűt, sokan megérdemelték volna ebből a gárdából. A TOP kedvenc mondjuk nekem Weapon X (Dawkins) és a hardhitter CB Sheldon Brown voltak. (Gondolom néhányan emlékeznek a Reggie Bushra mért ütésre 😊 )